Продам шикарну однокімнатну квартиру ЖК: Millennium Hills.Продаж великої 1-но кімнатної квартири 50, 92м..кв. у новому, сучасному та якісному будинку, який заходиться на етапі здачі у мікрорайоні Озерна. Квартира середня з великими панорамними балкони з виглядом на ліс ( балкон з кімнати) . Якісний цегляний будинок, утеплений (мінвата), зверху гарне облицювання керамічною цеглою. Ширина капітальних стін 75см. Поруч знаходяться нова школа, дитячий садок, магазини, зупинка автотранспорту, неподалік великий ТЦ «Агора» та головна родзинка - ліс поруч з будинком

Лісогринівецька вул., 16/1А

Продаж 1к квартири Вул. Лісогринівецька 4/1 Площа кв 41.6 кв.м. Поверх 7/9 Зроблений ремонт Поставлений програматор температури Встановлена охоронна сигналізація Тепла підлога коридор,ванна,лоджія Часткового залишаються меблі Побутова техніка по домовленості

Лісогринівецька вул., 4/1

Подам 1 кімн. квартиру - площа 47 кв.м. - 3 поверх з 10 - мікрорайон Озерна - локація: вул. Лісогринівецка 4/1 - індивідуальне газове опалення - не кутова - тип стін цегляний - вікна металопластикові - залишаються вмонтовані меблі та техніка - квартира утеплена мінеральною ватою - між кладкою товщина стін 85 см - стіни від сусідів ізольовані - балкон зроблений в деревʼяному стилі - будинок знаходиться біля лісу - велика парковка біля будинку Поряд: школа, дитячий садок, спортзал, магазини, кафе, ресторани, перукарні та зупинка громадського транспорта. Ціна 50 000$. + комісія агенства 2% переоформлення

Лісогринівецька вул., 4/1
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається просторна квартира на 5-му поверсі з 10-ти, що не є кутовою. У квартирі здійснено значні поліпшення: Новий котел забезпечить вам комфорт та економію на опаленні. Проведена нова розводка електрики, що забезпечить надійність та безпеку. Штукатурка стін та розводка води відповідають сучасним стандартам якості житла. Санвузол готовий для встановлення плитки, що дозволить вам створити стильний та зручний інтерєр. Замінені вікна та встановлені нові підвіконники, що забезпечує ефективну теплоізоляцію та зниження шуму з вулиці. Виведені під кондиціонер, що робить квартиру готовою до комфортного літнього періоду. Ця квартира - ідеальний варіант для комфортного та сучасного життя. Не втрачайте шансу стати власником цієї чудової нерухомості. Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію.

Лісогринівецька вул., 16

Продається затишна 1-кімнатна квартира на Озерній, вул.Лісогрінівецька 38 Характеристики: Площа: 44/28/15 кв. м. Поверх: 7-ий з 10. Стан: Квартира повністю відремонтована та обладнана новою технікою та меблями. Готова до проживання, додаткові вкладення не потрібні.Зручне розташування з легким доступом до транспорту та інфраструктури. Ціна: 59000.Можливий продаж під державні програми. Контактна інформація: Агентство нерухомості "Опора" Роман 0985589391 Не пропустіть цю чудову можливість придбати комфортне житло у найбажанішому районі! Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд.

Лісогрінівецька, 38

Квартира від надійного забудовника Рауш. Будинок введений в експлуатацію, підключені усі комунікації. Квартира сонячна та простора. Зроблена стяжка, розведено опалення. Перегляд у зручний час.

Лісогринівецька вул.

1к Озерна ЖК Авіла Сіті поверх 7/10 площа 50,09м2 ціна 36500$ переуступка 5%

Січових Стрільців, 13

Продається чудова квартира в новобудові з новим ремонтом. Перепланована в спальню та зону відпочинку. Залишаються нові меблі та техніка. Індивідуальне опалення, тепла підлога. Без комісії для покупця. Детальна інформація по телефону.

Лісогринівецька, 38

Лісогринівецька вул., 36

Продається ID: 31979 1-кімнатна квартира в ЖК Міленіум, Локація - вул. Лісогринівецька, район Озерна. Характеристики: Поверх: 4/10 Площа: 51 кв.м Є своя комора у підвалі у подарунок!!!! Поруч вся необхідна інфраструктура (парк, озеро, ТРЦ, кавярня, ресторани) Документи на квартиру в наявності Це ідеальний вибір для комфортного проживання або інвестиції. Телефонуйте і домовимось про показ ! По будь-якій квартирі: - професійно проконсультуємо - організуємо перегляди у зручний час - надамо повний юридичний супровід Не зволікай, встигни придбати свою мрію!

Лісогринівецька вул., 16/1

ЖК в городе Хмельницкий

Обирайте квартиру 58.8 м.кв + бонус - кладовка! Поверх - 1 Окремий вхід. Стан - після будівельників. Є лічильники обліку. Є котел та радіатори. Заведено електрику потужністю 15.5 кВт. Ціна - 24 400 грн/м.кв. - у зданому та заселеному будинку. Приміщення по документам нежитлове, можна перевести у житлове при необхідності. Телефонуйте - все розповім детальніше! 0% комісії для покупця

Лісогринівецька вул., 16/2

Пропоную вашій увазі чудову однокімнатну квартиру на 5-му поверсі з частковим ремонтом. Квартира вже має оброблені стіни, розведену електрику та водопровід. Додатково, на кухні встановлено вікно зі світловідбиваючим покриттям у трьохкамерному пакеті, що забезпечує оптимальне освітлення та енергоефективність. Загальна площа квартири становить 50 м2, і в ній передбачено паркомісце у дворі для автовласників.

Лісогринівецька вул., 16

Чудова, світла та простора 1к квартира , в районі Озерна, вул.Лісогринівецька 34, третій поверх з десяти , загальна площа 47кв.м, з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою, гардероб, тепла підлога (коридор, санвузол, кухня), на кухні лоджія з панорамою, вся техніка та меблі залишаються! В квартирі ніхто не проживав. Спокійний та тихий район з розвиненою інфраструктурою, двір з відеоспостереженням та парко-місцями для авто. Ціна 57500у.о. Комісія від власника + Переоформлення 8, 5% Можливий торг.

Лісогринівецька вул., 34

Пропоную однокімнатну кваритиру в готовій новобудові від власника. Будинок готовий до введення в експлуатацію. Знаходиться в новому районі Озерна, що активно розбудовується. Поряд ТЦ Агора, Urban Bazar, школа, дитячий садок. В 15ти хвилинах ходьби знаходиться місцеве озеро, де можна відпочити з родиною та друзями. За додатковою інформацією телефонуйте 0931892042

владелец
Лісогринівецька вул., 34А

єОселя, іпотека + Пропоную 1 кімнатну квартиру в районі Озерна, вул. Січових Стрільців 5/1, в будинку комфорт класу від надійного забудовника Рауш. Будинок зданий в 2020 році і майже повністю обжитий. Зручний 2 поверх з 10 (над гаражами). Найкрутіше планування з великою площею 55 м2 дозволить втілити будь які дизайнерські проекти, простора кухня 17 м2. Максимальна кількість внутрішніх робіт (розводка електрики, опалення, двоконтурний газовий котел, радіатори, фінішне шпаклювання стін, стяжка підлоги, додатково зроблено теплу підлогу в коридорі, санвузлі та кухні, встановлені якісні вхідні двері. Квартира не кутова, вікна в двір на дитячий майданчик. Поспішайте на перегляд. Телефонуйте

возможна продажа по єОселя
Січових Стрільців, 5/1

Продаж 1 кімнаткої квартири, район Озерна, Рауш, Лісогринівецька 30, поверх 4/10, загальна площа 49,7 м2, квартира двостороння, має 2 лоджії, будинок зданий, підключені всі комунікації. Найбільший об’єм робіт від забудовника - стяжка, штукатурка, котел, радіатори, розводка опалення та електрики, якісні вхідні двері. Уже є можливість робити ремонт! Телефонуйте за номером… покажу узручний час для вас!

Зданий Рауш 50м2!

Продам 1- кімнатну квартиру на Озерній, Лісогриневецька 30/12 Хмельницький. Здача 2 кв2024 р Площа загальна 46 кв.кв., житлова 21.кв., кухня 12кв. Поверх 7/10 середина будинку.Не кутова Забудовник ФК Лістинг (Рауш) Внутрішні роботи від забудовника: + Тепла підлога на кухні, коридорі, ванній кімнати! + Клас "комфорт" + Опалення готове (двоконтурний котел, розведення, радіатори) + Стяжка підлоги + Шумоізоляція + Усі лічильники (газ, вода, електрика) + Мідна проводка + Штукатурка стін + Розведення електрики, розетки, вимикачі, коробки + Металопластикові панорамні вікна (три стекла) + Закрита територія під охороною, паркінг + Шикарний вид із вікон + Броньовані вхідні двер + тепла підлога ( Кухня, ванна, коридор) Вид із вікон у двір! Поруч ліс, школа, дитячий садок, зупинка маршрутки!

Продам 1 квартиру! Лісогриневецька! Рауш!

РЕАЛЬНА КВАРТИРА ІД 33928 Продаж терміновий, розташований будинок по вулиці Лісогринівецькій 4/1* Будинок зданий, введений в експлуатацію, усі комунікації підключені. Прекрасна площа - 54 кв.м., квартира величезна. Не кутова, тепла квартира. Індивідуальне опалення, по плануванню балкон з кухні. Стан від забудовника. Ключі на руках! Телефонуйте, щоб оглянути)

Найдешевша квартира на Озерній, в зданому будинку, площа 54 кв.м

Ваша мрія про власне затишне житло може стати реальністю! Продається простора 1-кімнатна квартира в ЖК "Рауш" на Озерній! Переваги: Вдале розташування: вул. Лісогринівецька, 34, 2/10 поверх. Простора квартира: загальна площа 50 кв.м., кухня 22 кв.м. Функціональне планування: Простора кухня, де можна з комфортом розмістити всю необхідну техніку та меблі. Можливість облаштувати гардеробну кімнату. Чорновий ремонт: Зможете зробити ремонт на свій смак та бюджет. Зроблені чорнові роботи: Стяжка підлоги, штукатурка стін, розведення електрики та опалення, радіатори. Простора лоджія з панорамним видом з кухні: Додаткове місце для відпочинку та насолоди видом. Добротні вхідні двері: Безпека Вашого житла. Не кутова: Тепла та світла. Підходить під іпотеку: Можливість придбати квартиру за допомогою кредиту. Це чудовий варіант для тих, хто шукає комфортну квартиру в сучасному житловому комплексі! Не втрачайте шанс стати власником власного житла! Телефонуйте, щоб дізнатися більше та домовитися про перегляд!

Рауш під іпотеку. 50м2 площа, 2 поверх. Торг!

Будинок зданий! Забудовник Рауш. Підключені всі комунікації, виконані чорнові роботи: стяжка, штукартурка, базова розводка електрики та опалення (є радіатори та котел), якісні вхідні двері, домофон. Східне сторона, гарний вигляд з вікна.

Продаж 1к квартири 45.8 кв. м на вул. Лісогринівецька 36

Продається чудова, затишна 1-кімнатна квартира в районі Озерна, по вул.Лісогринівецька 38-А, . Будинок- цегляна новобудова. Площа квартири 44, 0 кв.м., не кутова, сонячна сторона. Зручний 4 поверх. В квартирі зроблений євроремонт, тепла підлога в санвузлі і коридорі, дорогий ламінат, міжкімнатні двері. Добре розвинена інфраструктура- є школа, садочок, магазини. Гаряча пропозиція! Телефонуйте!

Продаж чудової 1к.квартири в новобудові.

Продам 1 кімнатну квартиру - новобудова - площа 46 кв.м. - 8 поверх з 10 - мікрорайон Озерна - вул. Лісогринівецька, 34 - забудовник Рауш - двостороння - не кутова - площа кухні 20,3 кв.м. - з кухні лоджія - великі панорамні вікна - стан від забудовника - санвузол роздільний - стяжка підлоги - розводка опалення - індивідуальне газове опалення - двоконтурний котел - розводка електроенергії - штукатурка стін - всі лічильники - до сусіднього будинку просторо Поряд з лісом. Ціна 35 500 $. Комісія агенства. 8,5 % переоформлення

Красива та простора  1 кімнатна квартира

Продам 1 кімнатну квартиру - новобудова - площа 44 кв.м. - 6 поверх з 10 - мікрорайон Озерна - вул. Лісогринівецька, 30/11 - забудовник Комунбуд (Рауш) - площа кухні 15 кв.м. - не кутова - балкон з кімнати - великі, м/п вікна - стан від забудовника - санвузол суміжний - стяжка підлоги - розводка опалення - індивідуальне газове опалення - двоконтурний котел - розводка електрики - штукатурка стін - всі лічильники Поряд з лісом. 32 500$. Без комісії Переуступка

1 кімнатна квартира в новобудові, найнижча ціна на Озерній

Продаж 1к квартири в районі Озерна, вулиця Лісогринівецька 34. Поверх 6/10, площа 47 кв.м., велика кухня. Тепла підлога в коридорі, санвузлі та в кухні. Є велика гардеробна. Новий ремонт, є всі меблі та техніка. Ціна 56000$( 0% комісії для покупця)

1к з ремонтом
123...6
1 - 24 из 138 результатов

География, Хмельницкий