Наша любимая квартира Для жизни в квартире есть всё. Всё как новое! Дом осбб,лифт по карточкам. Соседи тихие и спокойные! Квартира утеплена с наружи! Зимой очень жаркая и всегда светлая. Большая кухня ,коридор огромный.натяжные потолки,евро окна.

Продам квартиру Лавренева 24 Шуменский

Продам квартиру по ул Кирилла и Мефодия 11 9эт в 9 эт доме. Ванная туалет сделан свежий ремонт. Кондиционер , спутниковое ТВ, бойлер , полотенцесушитель установлены . Металл пластиковые окна везде. Балкон вагонкой и внутри и снаружи сделан . Батареи частично новые стоят , частично чугунные . Вся мебель и техника остается , стиралка, холодильник. В подъезде ремонт и очень чисто . Лифт работает . Тамбур на 2 квартиры . Домофон в подъезде . Двери поменяны в квартире . Соседи хорошие в подъезде. По всем вопросом звоните . Продажа от собственника .

власник
Продам квартиру 2-ка на Шуменском

Адреса: Миколи Куліша 5, Шуменський. Квартира куплена на початку 2021 року, майже не жили там, тому не встигли зробити ремонт, але у коридорі зроблено косметичний ремонт. Квартира мебльована: 2 дивани, ліжко, 2 шафи, кухня, холодильник, пральна машинка, бойлер, газова плита, духова шафа та мікрохвильова піч. Вікна металопластикові, окрім балкону, там деревʼяні віконні рами. Планування дуже зручне: велика зала та коридор, затишна спальня. Нажаль, влітку 2023 року був приліт у дитячий садок неподалік та у квартирі вибило вікна. У сам будинок прильотів не було. Дуже зручна інфраструктура: магазини, школи, дитячі садочки, кафе і продовольчий ринок. На жаль більше фото зараз надати не можемо, так як проживаємо на даний момент за кордоном, але будемо старатися зробити для вас фото з допомогою знайомих. Якщо ви зацікавлені звертайтесь через оголошення або в телеграм за номером телефону, який в оголошенні. Є можливість обміну на авто, еквівалентне вартості квартири. Квартира куплена частково на гроші виділені державою, тому в договорі купівлі продажу стоїть заборона на відчуження до 2031 року. Тому я можу її продати за розпискою. Розписка на квартиру - це документ, у якому власник квартири підтверджує свою згоду на продаж, хоча нерухомість знаходиться під обмеженням. Тому можливо оформити авто також за довіреністю або за розпискою, аби все було чесно та прозоро з обох боків. Якщо вас це влаштує, є можливість домовиться про зниження ціни.

власник
Ціна 11000 $ діє тільки цього тижня 2-х кімнатна квартира в Херсоні
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Балкон засклений, вікна металлопласт, нові труби, всі лічильники, бойлер, гарний житловий стан, не кутова. Квартира продається з усіма меблями і побутовою технікою.

Продам квартиру 2 кімнатну вул.Лавреньова 1/5, 46м2

Продаж від влатника, документи всі є. Квартира з ремонтом, кухнею та сан технікою. Частково з меблями. Мікрорайон Шуменський (проспект Святих Кирила та Мефодія).

власник
Квартира 2-х кімнатна

Балкон засклений, вікна металлопласт, нові труби, всі лічильники, бойлер, кондиціонер, у кімнаті і туалеті незакінчений ремонт, квартира продається з усіма меблями, побутова техніка по домовленості. Реальному покупцю торг.

Продам квартиру 2-х кімнатну вул.Вазова 2/9, 50м2

Благоева кирпичный дом !! Самый престижный дом Шуменского . Также есть другие варианты . Шуменчкого и Таврического Шуменский , 52 кв, комнаты раздельные , кухня 8 кв, хорошее место , остановки , хороший ремонт

Благоева . Кирпичный дом, шуменский , ремонт , остановки рядом

Продается2комнатная квартира на Шуменском по улице Лавренева,на4этаже9этажного дома.В квартире косметический ремонт,металлопластиковые окна,металлическая дверь.Квартира продается с мебелью и техникой.Сразу за домом находится парковая зона.

Продается2комнатная квартира на Шуменском.

Продается квартира на шуменском Ул. Кулиша Панельний дом Високий цокольний єтаж Состояние ремонта 30 на70 1етаж Комнати раздельние Звоните Покажем В удобное время

Продажа 2х комнатной на Шуменском

Фонтанная/Ильича Двухкомнатная квартира 1/9эт 52 м2 жилое состояние.Все счётчики.Есть возможность спланировать лоджию.Тамбур на две квартиры.Дом осбб.

Двухкомнатная квартира Шуменский капкан