Продаж однокімнатної квартири у спокійному районі міста. Простора і світла кімната та затишна кухня. Вікна металопластикові, дах у повному порядку. Ванна кімната потребує ремонту. Труби замінені на металопласт. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Будинок ОСББ, завжди чистий підїзд, великий та охайний двір, добрі сусіди. Розвинена інфраструктура та зручна транспортна розвязка. Оперативний показ у зручний для Вас час! Телефонуйте, відповім на всі Ваші запитання. Без комісії для покупця!

Лавреньова вул., 25

Продам 3-х комнатную квартиру. Шуменский ( ул. Лавренёва, рн.рынка). Вся инфраструктура в шаговой доступности. Этаж 5/5( капитальный ремонт крыши в 2021 году ) Окна метолапласт, балкон тоже и обшит вагонкой под дерево, с/у раздельный. отопление централизованное. Квартира утеплена снаружи. Натяжные потолки. Площадь 58,6 квадратных метров. Хорошее состояние. Одна комната под ремонт.

власник
3-к квартира, Лавреньова, 5/5, власник

Наша любимая квартира Для жизни в квартире есть всё. Всё как новое! Дом осбб,лифт по карточкам. Соседи тихие и спокойные! Квартира утеплена с наружи! Зимой очень жаркая и всегда светлая. Большая кухня ,коридор огромный.натяжные потолки,евро окна.

Продам квартиру Лавренева 24 Шуменский
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Жилпоселок , квартира на ул Фритаун 151 , 1 этаж , мебель и техника остается , большая кухня , туалет с ванной совмещены , спальня , гостиная и детская , все вопросы по телефону . Рассмотрим ваше предложение .

власник
Квартра 3-х ком. Жилпоселок , рассмотрим ваши предложения

Комкова 83 п.2 Сдам однокомнатную квартру на 7м Этаже. Жил. Посёлок Лифт работает! Большой тамбур, чистый. Подъезд чистый . Хорошое расположение, 1 минута к рынку, 5 минут к остановке. Все окна выходят на 46 школу. В квартире : холодильник, бойлер, кондиционер, стиральная машинка, плита, чайник, микроволновка, кровать, шкаф купе. Квартира теплая! Окна выходят на 46 школу. Оплата коммунальных услуг все по счетчикам + залоговая сумма (залоговая сумма оговаривается )

власник
продам квартиру  жил.пас Херсон

Продам 1 однокомнатную квартиру Шуменский ул. Строителей 7 Хозяин Квартира находится на 9 этаже 9-ти этажного кирпичного дома. С крышей все хорошо. Общая площадь квартиры 39,1 кв.м. Жилая площадь 21 кв.м, Кухня 7.7 кв. м. Металлопластиковые окна включая балкон, новый бойлер, кондиционер, Тамбур с ремонтом. Состояние квартиры на фото – хорошее жилое. Цена 23000 дол. Возможна продажа на условиях первичной оплаты 50% стоимости и остаток под процент на период до 60 мес. Также квартира сдаётся в аренду. Заинтересованным пишите ваш номер, желательно вайбер, я перезвоню.

власник
Продам 1 однокомнатную квартиру Шуменский ул. Строителей 7 Хозяин

Продаж трикімнатної квартири 2/10 будинок з цегли по вул.Червонофлотської 124 Загальна площа 68кв.м, три окремі кімнати, кухня 10кв.м. Стан квартири житловий/ під ремонт, централізоване опалення, лічильники на все. Високий цоколь, вікна виходять на місто. Телефонуйте, пишіть на вайбер, ватцап, телеграм, сигнал т.09******25

Трикімнатна квартира 2/10 Червонофлотська 124

Продам квартиру по ул Кирилла и Мефодия 11 9эт в 9 эт доме. Ванная туалет сделан свежий ремонт. Кондиционер , спутниковое ТВ, бойлер , полотенцесушитель установлены . Металл пластиковые окна везде. Балкон вагонкой и внутри и снаружи сделан . Батареи частично новые стоят , частично чугунные . Вся мебель и техника остается , стиралка, холодильник. В подъезде ремонт и очень чисто . Лифт работает . Тамбур на 2 квартиры . Домофон в подъезде . Двери поменяны в квартире . Соседи хорошие в подъезде. По всем вопросом звоните . Продажа от собственника .

власник
Продам квартиру 2-ка на Шуменском

балкон не засклений, вікна частково металлопласт, нові труби і сантехніка, бойлер, всі лічильники, стан ухожений житловий, продається з усіма меблями і технікою що на фото.

Продам квартиру 1кімнатну вул.Куліша б.1А, 7/9, 36м2

Продаж трикімнатна квартира по вул. Благоева 6 Шуменський район. Капітальний ремонт, три окремі кімнати, балкон та лоджія утеплені, засклені, загальна площа квартири 64кв.м, кухня-10кв.м Техніка та меблі залишаються новим власникам, квартира в середині будинку, тепла, затишна, ОСББ. У підїзді є власна комора для зберігання речей. Під будинком комплекс супермаркет АТБ, магазини, кафе, банк, аптека, обмін валют, парковка, зупинка. Телефонуйте, пишіть вайбер, вотцап, телеграм, сигнал, повідомлення т.09******25

3-х кімнатна квартира 6/9 вул.Благоева

Продается 1комнатная квартира на Шуменском по Димитрова11а.Квартира находится на 6этаже 9этажного дома.В квартире сделан косметический ремонт,металлопластиковые окна.Балкон застеклён столяркой.Квартира продается с мебелью и аппаратурой.

Продается1комнатная квартира на Шуменском

Адреса: Миколи Куліша 5, Шуменський. Квартира куплена на початку 2021 року, майже не жили там, тому не встигли зробити ремонт, але у коридорі зроблено косметичний ремонт. Квартира мебльована: 2 дивани, ліжко, 2 шафи, кухня, холодильник, пральна машинка, бойлер, газова плита, духова шафа та мікрохвильова піч. Вікна металопластикові, окрім балкону, там деревʼяні віконні рами. Планування дуже зручне: велика зала та коридор, затишна спальня. Нажаль, влітку 2023 року був приліт у дитячий садок неподалік та у квартирі вибило вікна. У сам будинок прильотів не було. Дуже зручна інфраструктура: магазини, школи, дитячі садочки, кафе і продовольчий ринок. На жаль більше фото зараз надати не можемо, так як проживаємо на даний момент за кордоном, але будемо старатися зробити для вас фото з допомогою знайомих. Якщо ви зацікавлені звертайтесь через оголошення або в телеграм за номером телефону, який в оголошенні. Є можливість обміну на авто, еквівалентне вартості квартири. Квартира куплена частково на гроші виділені державою, тому в договорі купівлі продажу стоїть заборона на відчуження до 2031 року. Тому я можу її продати за розпискою. Розписка на квартиру - це документ, у якому власник квартири підтверджує свою згоду на продаж, хоча нерухомість знаходиться під обмеженням. Тому можливо оформити авто також за довіреністю або за розпискою, аби все було чесно та прозоро з обох боків. Якщо вас це влаштує, є можливість домовиться про зниження ціни.

власник
Ціна 11000 $ діє тільки цього тижня 2-х кімнатна квартира в Херсоні

Балкон засклений, вікна металлопласт, нові труби, всі лічильники, бойлер, гарний житловий стан, не кутова. Квартира продається з усіма меблями і побутовою технікою.

Продам квартиру 2 кімнатну вул.Лавреньова 1/5, 46м2

Срочна Продажа квартири , власниця виїхала за кордон і повертатись не буде реальному покопателю торг з документами все в порядку , вул Кузнецька 57 . Всі питання по телефону .

Срочна Продажа квартир .

БЕЗ комісіі: 1-кімнатна квартира на Житлоселищі, р-н ринку (вул.Стрітенська, м.Херсон) Характеристики: -35м.кв. - загальна площа -9м.кв. - площа кухні -9-й поверх, +є технічний -ліфт працює -МП-Вікна у двір (захід) -ремонт косметичний -проводка мідна -стояки екопласт -всі лічильники В наявності: -необхідні меблі, кухня -кондиціонер, -холодильник, -бойлер, -газ/плита -Інтернет дротовий -виходи під пральну машину Можливий Продаж 18500 у.о., обтяжень немає Оренда 3000 грн/міс +застава +ком.послуги вайбер, ватсап, телеграм

власник
Сритенская улица, 26, Жилпоселок, Херсон, Херсонская 18500.0 USD

Дослідити місцевість

Спокійний район з розвиненою інфраструктурою, поруч зупинка громадського транспорту, школа, ліцей, дитячий садочок, стоматологіна поліклініка, супермаркет, ринок. Квартира розташована на середньому поверсі, на кутова, тепла, замінена проводка, замінені труби. Продається разом з меблями. Реальному покупцю можливий торг.

власник
ул. Богуна Ивана, 103, Корабельный, Херсон, Херсонская 26500.0 USD

Власник! Продам 2к квартиру на острові. У квартирі ніхто не жив, робили ремонт під себе, дорогі матеріали. Телефонуйте або пишіть Зараз у квартирі вибито уламками вікна на балконі, все інше ціле. Розстрочку не пропонувати

власник
ул. Евгения Патона, 2/1, Остров, Херсон, Херсонская 16500.0 USD

Продам двокімнатну квартиру, мікрорайон Шуменський, адресу скажу у приватній розмові. Продається з меблями, малу техніку та персональні речі заберу. В квартирі пристойний ремонт, дуже тепла і сонячна квартира.

власник
Сритенская улица, 11, Шуменский, Херсон, Херсонская 28000.0 USD

Продаж від влатника, документи всі є. Квартира з ремонтом, кухнею та сан технікою. Частково з меблями. Мікрорайон Шуменський (проспект Святих Кирила та Мефодія).

власник
Квартира 2-х кімнатна

Продаж трикімнатної квартири 1/9 Шуменський район пр.Димитрова. Будинок панельний, квартира в середині, тепла та затишна на першому поверсі, кімнати окремі. Ремонт, замінено всі комунікації-водопостачання, центральна каналізація та опалення. Підлога-плитка, ламінат, кухня та санвузол в кафелі, Меблі та техніка залишаються частково, всі лічильники, ОСББ, гарний та квітучий двір, паркування. Телефонуйте, пишіть на вайбер, ватцап, телеграм, сигнал т.09******25

Продаж трикімнатної квартири 1/9 Шуменський район

Продається трикімнатна квартира в Центрі міста, за адресою вул. Червонофлотська, на третьому поверсі девятиповерхового цегляного будинку. У квартирі виконано якісний ремонт. Всі кімнати роздільні, що забезпечує комфорт та затишок для мешканців. Особливістю квартири є наявність просторої комори, де можна зручно розмістити весь необхідний одяг та предмети. Затишна кухня площею 17 кв.м оснащена вбудованими меблями та побутовою технікою, що робить її ідеальним місцем для сімейних сніданків та вечерь. Загальна площа квартири складає 80 кв.м. Великий засклений балкон. Крім того, квартира має проект на автономне опалення, що забезпечує додатковий комфорт та економію на комунальних платежах. У подарунок новим власникам залишаються дорогі меблі, що роблять покупку ще більш привабливою. Приємним бонусом є наявність паркомісця, розташованого під будинком, що забезпечує зручність та безпеку для вашого автомобіля. Не проґавте можливість стати власником цієї унікальної квартири в центрі міста! Торг!!!

3к кв в Центрі міста с парко містом, та автон.опленням

Балкон засклений, вікна металлопласт, нові труби, всі лічильники, бойлер, кондиціонер, у кімнаті і туалеті незакінчений ремонт, квартира продається з усіма меблями, побутова техніка по домовленості. Реальному покупцю торг.

Продам квартиру 2-х кімнатну вул.Вазова 2/9, 50м2

Пропонується у продаж квартира на Шуменському мікрорайоні Вул Лавреньова Комфортний 3поверх Велика кухня 9кв метрів, роздільний санвузол Запрошуємо на перегляд

•Продаж квартири на Шуменському мікрорайоні•

балкон засклений, нові труби, всі лічильники, бойлер, стан звичайний житловий, кімната 20м2, продається з усіма меблями і технікою. Можливий торг.

Продам квартиру 1кімнатну вул.Робоча (шуменський) 1/5цегл., 37м2
1 - 24 з 36 результатів