ID Обєкта : 1Q48521 Продам 1 кімн. квартиру на пр. Героїв Харкова, 318. Поверх 1/9. Площа 26 кв. м. Квартира під ремонт. Стоять нові радіатори, пластикові вікна, але потребують заміни склопакетів. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Героїв Харкова просп. (Московський), 318

В продажу 1 квартира метро Індустріальна Сонячний Роганський масив, вул. Героїв Харкова 308. 7/9 панель, площею 33/17/7 санвузол роздільний.У квартирі зроблений євроремонт. Замінені вікна, сантехніка, електрика, броньовані двері, міжкімнатні двері. Є лічильники на електроенергію та воду. Залишається вбудована кухня з поверхнею та духовою шафою. В тихий спальний район зі школою та садочком біля дому. Є СМ Посад, магазини та не великий риночок. Кожні 5 хвилин їздять троллейбус та маршрутка в різні напрямкии міста.

Героїв Харкова просп. (Московський), 308

Продам 1 квартиру в дасяти хвилинах від метро Індустріальна по проспекту Героїв Харкова 296. Десятий поверх десятиповерхового будинку. замінені вікна, балкон застеклений. Гарна транспортна розвязка. Суттєвий торг на місці.

Героїв Харкова просп. (Московський), 296
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1-ком. к-ру Московский пр-т 306 5/9 27 кв.м. в хорошем жилом состоянии МПО, трубы поменяны, бронированная входная дверь, балкон застеклен. Хорошее место расположение, рядом рынок, магазины, остановка, до метро 5 минут транспортом. Квартира свободна, только продажа ,документы готовы к сделке.

Героїв Харкова просп. (Московський), 306

Продам 1 комнатную изолированную квартиру с кап. ремонтом, по пр-ту Героев Харькова, мкр-н Солнечный. 8-й этаж, 9-ти этажного дома, 33/17/7, 18000 $(торг). Индустриальный р-н Квартира с кап. ремонтом: произведена замена труб, батарей, сантехники. МПО: - кухня, комната, балкон. Счётчики горячей и холодной воды. Частично остаётся мебель и техника. Окна выходят во двор. Раздельный с/узел, с современной плиткой. Квартира не торцевая, теплая, уютная. Заходи и живи!!! Очень чистый подъезд. В подъезде установлены МПО. Тихие соседи, уютный двор, с зонами для отдыха и современной детской площадкой. Отличная инфраструктура микрорайона, все необходимое в минимальной пешей доступности: детские сады, школа, рынок с продуктами, супермаркет, магазины, аптеки, отделение новой и укр. почты, салоны красоты, зоомагазин, вет./клиника, спортклуб с современным тренажерным залом и множеством секций для взрослых и детей. Несколько гаражных комплексов и охраняемых автостоянок. Очень чистый, зеленый микрорайон, с множеством зон отдыха для проведения комфортного досуга (оборудованные детские площадки, с удобными лавочками, крытые беседки для отдыха, зеленые зоны для пикников и барбекю). До остановки общественного транспорта 3 мин. До метро Индустриальная 2 остановки на транспорте, или 25 мин. пешком, на машине от метро Индустриальная 5 мин. Больше фото в личные сообщения (Viber или Telegram) Продажа в связи с расширением, торг реальному покупателю!

Героїв Харкова просп. (Московський), 312

ПРОДАМ 1 кв. в затишному будинку, на проспекті Героїв Харкова, будинок 318, на шостому поверсі девятиповерхового будинку. Квартира в житловому стані: проведена заміна внутриквартирної розводки труб(х/в;г/в) та каналізації. МПО: - кухня, кімната, балкон.Лічильники гарячої та холодної води. Частково залишаються меблі. Роздільний с/вузол. Не торцева. Тепла, затишна. Чистий підїзд. Тихі сусіди, затишний двір, із зонами для відпочинку та сучасним дитячим майданчиком. Чудова інфраструктура мікрорайону, все необхідне знаходиться в мінімальній пішій доступності: садочки, школи, продовольчі ринки, супермаркети, магазини, аптеки, відділ нової та укр. пошта, салони краси, зоомагазин, ветеринарна клініка, спортивний клуб із сучасним тренажерним залом та багатьма секціями для дорослих і дітей. Кілька гаражних комплексів і автостоянок, що охороняються. Дуже чистий, зелений район, багато зон відпочинку для комфортного дозвілля (облаштовані дитячі майданчики, криті альтанки для відпочинку, зелені зони для пікніків та шашликів). До зупинки громадського транспорту 3 хвилини. До метро Індустріальна 2 зупинки на транспорті, або 25 хв. пішки. Машиною від метро Індустріальна 5 хвилин. Працюємо з сертифікатами по відновленню житла.

Героїв Харкова просп. (Московський), 318

Продам 1-комнатную квартиру метро Индустриальная (Солнечный), пр. Героев Харькова 304а . 2/9 этажного дома. Общая площадь – 33м2, жилая – 17м2, кухня – 7м2. В квартире выполнен капитальный ремонт. Рядом вся необходимая инфраструктура: детские сады, школа, рынок, остановка. 20000

Продам реальную 1ком кв капремонт м Индустриальная Солнечный 2/9

Продам 1к кв Солнечный, 10 минут до метро Индустриальная, пр Героев Харькова 306. 8/9, не угловая, 33/17/7, с капитальным ремонтом, с мебелью и техникой. Кондиционер, газовая печь!!! Просто продажа, прописанных нет. 18500$

Продам реальную капремонт 1к кв Солнечный , м. Индустриальная 18500

Продажа 1 комн.квартира.Рогань р-н Солнечный по адресу Героев Харькова 318. Квартира в жилом состоянии.Отличный вариант в аренду.Тихий спокойный район.Только продажа.

LS8 Продам 1 комнатную квартиру Героев Харькова

Продам свою однокомнатную квартиру, в кирпичном доме 39 квадратных метров, есть балкон и отдельная кладовая на лестничной клетке. Спальный микрорайон Солнечный, рядом есть вся нужна инфраструктура. Школа, детский сад, магазины, аптеки, парки, площадки. Хорошая транспортная развязка.

власник
Продам свою квартиру

Житлові комплекси у Харків

Продам однокімнатну квартиру, мкр-н Сонячний, у гарному житловому стані, з меблями, по проспекту Героїв Харкова. Не торцева. Розвинена інфраструктура району, все необхідне для життя, знаходиться в пішій доступності, до метро 10 хвилин. Документи готові до угоди, ніхто не прописан, показ за домовленістю. Терміновий продаж у звязку з виїздом. Питання щодо обєкту за телефоном. Із задоволенням відповім на всі запитання, дзвоніть! Працюємо з Сертифікатами по відновленню житла. (у разі покупки нерухомості по сертифікату, покупцям надаємо консультації, супровід, та допомогу в оформленні угод)

ПРОДАМ 1 кімнатну квартиру, біля метро Індустріальна

Продам чудову однокімнатну квартиру, у гарному житловому стані, з меблями та технікою на мкр-ні Сонячний, по проспекту Героїв Харкова, дім 314 Квартира у гарному житловому стані, проведено заміну проводки, вікон, встановлені нові двері, сучасна плитка, якісна вбудована кухня. Не торцева. Все, що на фото залишається, у тому числі: пральна машина, бойлер, холодильник, телевізор, корпусні та мякі меблі. Документи готові до угоди, власник у місті. Показ за домовленістю. Питання щодо обєкту за телефоном. Дзвоніть! Чекаємо на перегляд майбутнього власника! Беремо Завдаток! Працюємо з Сертифікатами по відновленню житла. (у разі покупки нерухомості по сертифікату, покупцям надаємо консультації, супровід, та допомогу в оформленні угод)

ПРОДАМ квартиру 1 кімната, метро Індустріальна