Із задоволенням пропоную "затишне гніздечко" 1 к. кв. у двох рівнях у ЖК "Ялиновий двір", вул. Лозівська, 5. Будинок розташований у мальовничому місці поблизу річки, в пішій доступності (7-9 хв.) до вул. Клочківській, де розташовані супермаркети АТБ, Будмен, Захоплення та низка інших магазинів. В пішій доступності (15 хвилин ) метро "Наукова" .За 5 хвилин від будинку по вул. Велика Панасівська знаходяться поліклініка, магазини, басейн та спорткомплекс "Локомотив". Міський транспорт (трамвай та маршрутки) довезуть вас до метро Південна залізниця, Центральний ринок, Університет. Будинок 6-ти поверховий, цегляний з залізничними перекриттями та великими вікнами. Квартира розташована на 6 поверсі, звідки відкривається чудова панорама міста та річки. У такій квартирі з відчуттям перспективи легко будувати плани, а потім те, що задумав, хочеться втілити у життя! А комфорт та затишок у квартирі створять додатковий стимул до покращення вашого життя. Перший рівень квартири площею 20 м2, де кімната студія становить 18 м2, суміщений санвузол 2,6 м2. Другий рівень спальна зона з обладнаними місцями зберігання 16 м2 та висотою 2,1 м. У квартирі зроблено сучасний капремонт. Обладнана квартира з необхідними меблями в хорошому стані та технікою: кондиціонер, холодильник, пральна машинка-автомат, ел. духовка, мікрохвильова піч, витяжка, водонагрівач. Вам залишається тільки занести свої речі та живіть із задоволенням! У будинку є технічний поверх, де встановлене обладнання для автономного опалення. Тому 6 поверх найтепліший. Комунальні платежі дуже економні. Опалення взимку складає 600 грн. На воду та ел. енергію встановлено лічильники. Розрахунки здійснюються за прямими договорами з комунальними службами. Внутрішньобудинкові місця загального користування знаходяться в ідеальному стані. У коридорі та на парковці встановлені відеокамери, просторий та надійний ліфт. Перед будинком відкрите паркування, є дитячий майданчик. А асфальтовані доріжки серед ялинок приведуть вас до річки та мосту. Телефонуйте, дивіться та купуйте! Ціна адекватна стану та комплектації квартири екв. 17900 дол. США. Торг ! Готовы продать по Е - Восстановлению ( жилищному сертификату ) !!! Ссылка на видео : https://youtu.be/XyGihoS5US0

Лозівська вул., 5

Продам 1-кімнатну квартиру, район Іванівки, вул. Червономаяцька. 1 поверх 1-поверхового будинку. Загальна площа – 25м2. У квартирі свіжий ремонт, зручності всі у будинку. Поруч вся необхідна інфраструктура, дитячі садки, школи, супермаркети, спортзал, басейн. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/120391 ; ID объекта - RE-120391

Червономаяцька вул., 24

Продаётся 1-комнатная студийная квартира по улице Большая Панасовская 108. Площадь 19 кв. м, этаж 3/6-й дом, с качественным ремонтом, мебелью, техникой, остаётся вся мебель. Теплая, не угловая, очень светлая. В доме ОСМД. Минимальная стоимость коммуналки. В 3 минутах ходьбы бассейн и спортзал. Рядом вся необходимая инфраструктура, хорошая транспортная развязка. Звоните прямо сейчас! Организуем показ квартиры в удобное для Вас время.

Велика Панасівська вул. (Котлова), 108
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам хорошую 1ком.улучшенной планировки. Салтовское шоссе 104 а.МПО.Ремонт ванной и кухне.Балкон застеклен.Большая просторная кухня.Рядом магазины,базар,остановка транспорта.Показ по договоренности.

Салтівський пров., 104 а

Продам 2-х ярусную смарт-квартиру. По полу 18 метров плюс зона спальни на втором ярусе. Санузел с ванной, Укомплектована мебелью и техникой. Можно под аренду. Дом с лифтом. К Будмену на Клочковской 5 минут.

Лозівська вул., 5

Продам гостинку со своим санузлом по адресу ул.Большая Панасовская 108. До Южного вокзала - 15 мин пешком.ОСМД. Свой санузел - ванна и туалет. Отопление центральное. Бойлер. Документы готовы к продаже. Услуги агентства оплачивает продавец.

Велика Панасівська вул. (Котлова), 108

Продам 2 уровневую квартиру студию, ЖК Еловый двор,3 этаж, дом с лифтом, квартира с комплектацией

Лозівська вул., 5

Предлагается к продаже великолепная квартира гостиничного типа, расположенная в современном жилом комплексе "Локомотив" по адресу ул. Большая Панасовская, 108. Эта квартира станет идеальным выбором для тех, кто ценит комфорт, удобное расположение и высокое качество жизни в центре города. Квартира с полным ремонтом, меблированная и оснащенная всей необходимой бытовой техникой. Функциональная планировка и современный дизайн создают уютную и комфортную атмосферу. Просторная жилая комната с зоной кухни-гостиной и спальной зоной. Отдельная ванная комната с качественной сантехникой. Наличие балкона для отдыха на свежем воздухе. Квартира находится в самом центре Харькова, в шаговой доступности от главных достопримечательностей, деловых и торговых центров. Развитая инфраструктура района обеспечит все необходимое для комфортной жизни - магазины, кафе, аптеки, школы, дошкольные учреждения. Отличная транспортная доступность позволит быстро добраться в любую точку города. Не упустите возможность приобрести эту прекрасную квартиру в самом сердце Харькова! Торг!

Велика Панасівська вул. (Котлова), 108

Продам гостинку большая панасовская 108. С мебелью. Вода холодная - счетчик Бойлер Отопление центральное Все вопросы по телефону. Продает собственник 17.2 кв м 5/6 этаж Не угловая Бойлер, стиралка, кухня, диван, стол , шкаф-купе

власник
Продам гостинку на вул. Велика Панасівська 108

Продам 2-ух рівневу готельку на Іванівці ЖК "Еловий двір" вул.Лозівська 5 Формат: кухня студія та Лаундж зона на другому рівні Знаходится на 5 поверсі Ремонт сучастний та свіжий, робити нічого не потрібно, заходь та живи Телефонуйте покажу у зручний час З повагою Лілія рієлтор

Продам 2ух рівневу готельку ЖК "ЕЛОВИЙ ДВІР"

Житлові комплекси у Харків

Продам дворівневу квартиру-студію в ЖК Ялиновий Двір, за адресою вулиця Лозівська 5. У квартирі виконаний сучасний ремонт із якісних матеріалів. Продаж з меблями та технікою. Відмінне місце розташування, метро Наукова в пішій доступності.

W S3 Продажа гостинки  ЖК Еловый Двор