Продам 2к.кв.,48кв.м. 6/9 Власник!! До метро 15мин.пешком Качественый ремонт, кв. в идеальном состоянии. Хороший район, развитая инфраструктура. Возможно под "єОселя"

владелец
Танкопія вул., 5

ВІД ВЛАСНИКА. Є домофон та відеонагляд, пральна машина, електроплита, кондиціонер, 2 шафи-купе, капітальний ремонт квартири. Можливий ТОРГ.

владелец
Іллінська вул., 63

Квартира від власника у чудовому будинку від перевіреного забудовника. Закрита територія, охорона, є підземний паркінг. Гарний ремонт з якісних матеріалів, кухня-студіо, два санузла, є вся побудова техніка. Будинок теплий, є всі лічильники, індивідуальне опалення. Є можливість придбати паркомісце.

владелец
Петра Болбочана вул. (Клапцова Дмитра), 52
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 2-кiмнатну квартиру в новобудові ЖК Перемога-2. 47 м2, кухня- студія i окрема iзольована спальня, велика вбудована шафа. Квартира укомплектована меблями і технікою кращих виробників Європи, встановленi лічильники тепла i води. Закрита територiя, камери вiдеоспостереження. Вид з вікна на затишний двiр, захiдна сторона, тепла сонячна квартира. 5 хвилин до кола транспорту у всiх напрямках

владелец
возможна продажа по єОселя
Перемоги просп., 86-б

Продам гарну квартиру в новобудові 2020 року після будівельників під ваш дизайнерський ремонт. Поряд з Центральним ринком, ЖК Рогатинський. Поверх: 9/16 Формат квартири-2 спальні кімнати, велика прихожа та кухня-вітальня, які можна об єднати; окремо туалет та ванна кімната, 2 великі лоджії . Загальна площа квартири 69 кв.м. Квартира видова. Вид з кімнат на центр міста. Будинок цегляний, утеплений 10 мм пінопластом, та мінеральною ватою. Будинок зданий в 2020 році. Більша частина квартир заселена. Будинок опалюється. У будинку встановлено відеоспостереження на всіх поверхах, кодові замки. Встановлено лічильник на опалення на квартиру. В наявності кладовка до квартири на цьому ж поверсі за окремою ціною. Є право власності на квартиру. Оформлення у нотаріуса по договору куплі-продажу.

владелец
Рогатинська Левада вул., 16

Прекрасное тихое место для проживания , работаем с єОселя Програма доступного кредитування житла

владелец
Перемоги просп., 89

Продам 2 кім кв. під ремонт, м. 23 Серпня, вул 23 серпня 63, 5/5,44/27/6, паркет, 24900, торг 0632864663

владелец
23 Серпня вул., 63

Собственник. Продам 2к Квартиру, находится на проспекте Юбилейном, 74 (возле трк Украина) 8/10. В квартире все сделано, осталось освежить обои, оставляем мебель и технику, бонусом на этаже идёт кладовка. Супер планировка 48/28/8 с большим коридором, большой кухней, раздельными комнатами и просторной ванной комнатой, а так же большой балкон . Тамбур на 2 квартиры с полками для обуви. Дом кирпичный, с толстыми стенами, не панель (соседей не слышно), нет скрипучих полов и тонких стен. Квартира светлая и теплая… Есть видеообзор. Вся необходимая инфраструктура , включая поликлиники и лаборатории в радиусе 100 метров. Собственник, не агентство. Быстрое освобождение. Сотрудничаю со всеми, без подписания эксклюзивов …Можно Под программу Є Відновлення . Цена 35000. Т. 0637437420

владелец
Ювілейний просп., 74

Продам свою приватизовану 2-к квартиру в 12 поверховому будинку на нижньому поверсі загальною площею 51m2, з двома балконами та великими 2-ма роздільними кімнатами: -кімната 16, 5 m2 -кімната 15 m2 -кухня 6m2 У квартирі зроблено ремонт, стіни та підлогу утеплені, встановлені лічильники. вiдеооглят та охорона Система контролю газу Проведено нову каналізацію на кухні та ванній Виведено окрему лінію каналіції підключену до загальної каналізації, На кухні зроблено підлогу з утепленням Встановлено пластикові вікна У тихому районі у глибині Холодногірського району (Ленінська сторона) Поруч вся необхідна для життя інфраструктура (магазини, школи, лікарня) Метро 10 хв пішки Холодна гора Меблі (за домовленістю) З документами все гаразд За подробицями пишiть у Viber 0.9.5.7.0.5.8.8.1.2

владелец
Чередниченківський пров., 7

Продається двокімнатна квартира , за адресою вул. Героїв Харкова 102/112. Вікна виходять на сквер ім. Кутакова. Біля будинку в 200м розташований АТБ. Квартира розташована не далеко від Французського бульвару(15хв. пішки), метро Захисників України/Спортивна(15хв. пішки). Квартира продається під ремонт. Були винесені всі меблі , зараз в квартирі порожні кімнати. В квартирі поміняні стояки опалення та радіатори. Також заміненні стояки холодної та гарячої води і становлені лічильників., замінений каналізаційний стояк. До квартири підведний побутовий газ, та електрика які також мають лічильники.У вартість також включений дизайн-проєкт та кошторисна вартість проведення капітального ремонту. Варість квартири 38000$, можливий торг. З приводу переглядів або співробітництва із рієлторами -писати в телеграм +380938289531.

владелец
Героїв Харкова просп. (Московський), 102/112

ЖК в городе Харьков

Продам власну двокімнатну квартиру з ремонтом в хорошому і тихому районі міста. Стан квартири відмінний.Квартира скрізьна, тому світла і тепла. На вікнах грати, встановлена броньована двері. В квартирі залишається кухня з газовою плитою, духовкою і пральною машиною. В спальні вбудована гардеробнa. В гостьовій залишається бар (на фото). В квартирі встановлений бойлер і кондиціонер. Біля дому дитячий садок, школа, маркет і 2 ринки, нова пошта, спортивна зала, парк Перемоги, зупиника громадського транспорту. в 5 хвилинах їзди від ТРК "Україна" та ТРЦ "Французький бульвар"

владелец
Ферганська вул., 31а

Продам простору 2-х кімнатну квартиру у сучасному житловому будинку. Метро Палац спорту. Нові Будинки, Новые дома. вул. Танкопія, Танкопия. метро Дворец спорта, Палац спорту. Квартира з якісним ремонтом. Всі міжкімнатні двері з натурального дерева. Вхідні двері броньовані. На полу паркетна дошка високої якості. Велика лоджія. Функціональна кухня обладненна зручними меблями. В коридорі велика шафа-купе. Ванна кімната облаштована іспанським кахелем. Дві окремі кімнати для зручного розташування родини. Тепла, світла та комфортна атмосфера. Зручний район для проживання. Поруч є дитячі садки, школи, аптеки, магазини, банки, парки, сквери та зупинка транспорту. Метро палац спорту 12хв пішки. Ціна 55000$

владелец
Танкопія вул., 23

Собственник, документы готовы, никто не прописан. Продается со всем что на фото. Есть счетчики на воду. Комнаты раздельные.

владелец
Танкопія вул., 13/5

Квартира на продаж під ремонт. 2 Кількість кімнат: 2 Окрема ванна та туалет Нові вікна та балкон, встановлені минулого року. Потрібно оновити систему електрики, світло є частково (кухня, туалет, коридор) Я власник, пишіть в будь-які месенеджери (є мала дитина, тому на дзвінки не завжди реагую).

владелец
Велика Кільцева вул., 16

Продам свою 2 кімнатну квартиру в м-районі Залютино Холодна Гора. Тихий район з розвиненою інфраструктурою, парк, лісова зона. В квартирі свіжий ремонт, залишається техніка та меблі, в будинку повноцінний тех етаж, верхня подача опалення, криша та лоджія перекриті. Торг для єВідновлення.

владелец
Староставкова вул., 12

Ув. Риелторы, не нужно звонить и уточнять, просто предлагайте и звоните уже по факту просмотра, в объявлении всё написано!! Продам 1 комнату квартиру окна выходят во двор, не на дорогу в новострое у метро Холодная гора Полтавский шлях 144 с полностью сделанной планировкой и Черновым ремонтом + установленной сантехникой душ и туалет . Трубы и батареи установлены , вся электрике проведена . Осталось сделать только чистовую работу !

владелец
1 комнатная квартира На холодной горе (Полтавский шлях 144)

Продам 2х.комнатную квартиру ул.Валентиновская 16/ 16 Панорамный вид из окон тихие соседи Поменяны трубы и сантехника квартира под ремонт Агентам не звонить не сотрудничают

владелец
Продам 2х. комнатную квартиру 16/ 16 ул.Валентиновская

Продам свою квартиру, улица Библика 1-Г, не агенство, полностью жилое состояние, заходи и живи. Реальному покупателю - торг !

владелец
Продам. 2-х комнатная квартира от собственника метро Масельского

От собственника. Квартира в сданном новострое по адресу Родниковая 11А с дизайнерским ремонтом. Двор огорожен со своей парковкой и детской площадкой, вьезд во двор через приложение на тел. В квартире все сделано кроме мебели, кухня и с/у готовы и частично меблированы. Общая площадь 78м2, кухня увеличина за счет с/у. С/у совмещенный. Все в квартире продумано до мелочей, встроенные шкафы, мини гардероб, небольшой корридор, место для проектора и подготовленная стена для домашнего кинотеатра, две лоджии с потрясающим видом и теплыми полами и много другого. Активны только сообения тут, т.к. нету времени общаться с риэлтрами. если вы смотрите квартиру для себя или вы риэлтор с клиентом и готовы на просмотре, пишите в ОЛХ сообщения я перезоню.

владелец
2к. квартира 78м2 в новострое КДСК с ремонтом

Продам 2х комнатную квартиру. Салтовское шоссе 240г. Вся инфраструктура и транспорт в 5ти минутах. За окном современная детская площадка. 23000 у.е. Звонить 06******90.

владелец
Продам 2х комнатную квартиру.

Супер место!!!Продам 2к.кв.ПЕРВЫЙ ДОМ ОТ МЕТРО ,,Ботанический сад’’-1 мин., Саджин Яр одна минута.. Пр.Науки. Отакара Яроша .Новый евроремонт. Кондиционер Увеличеный сан узел.. Натяжные потолки, новые радиаторы, металопластиковые окна,Утепленный фасад, балкон застеклен+ в подвале дома своя кладовая комната. Всё необходимое для жизни есть. Квартира полностью укомплектована.Парковка во дворе дома. Ремонт 2021 года . Все новое ! Вся мебель и быт техника останется. . не Агенство .Продажа от Совственника.

владелец
Продам 2к кв. метро Ботанический сад-50м,ул.Отакара Яроша 23А

Продам свои апартаменты представительского класса в центре Харькова пр Героев Харькова 89 площадью 100 квадратных метров с удобным подъездом с проспекта в сталинском кирпичном доме с высотой потолков 3,5 метра,с лифтом, системой безопасности, климат-контролем, подпольным водяным автономным отоплением, кондиционером, бильярдом, камином, кинотеатром, спутниковым телевидением, встроенной бытовой техникой, тремя двухспальными кроватями, итальянской и французской мебелью.

владелец
Продам свою красивую квартирку Торг уместен

Квартира от хозяина. Документы на руках. ЖК Левада 2, дом 5, этаж 5 (Заливная 10). Дом сдан в эксплуатацию, соседи уже делают ремонты. Площадь квартиры 71 кв.м., жилая площадь 43 кв.м. В квартире 6 окон, большинство из которых не перекрыты соседними домами. Можно сделать как 3 раздельные комнаты, так и две спальни с большой кухней-гостиной. Состояние строительное. Есть счетчик на отопление. За дополнительную плату есть кладовая на этом же этаже (3 кв.м.), соседняя стенка с кухней.

владелец
Квартира от собственника 2 - х комнатная.. ЖК Левада 2,  м. Гагарина

Продам свою двушку не Динамовской 3, ЖК Люксембург с красивым видом из окон. Дом построен, документы готовы. До парка Горького 1 минута пешком. Квартира супер, выбирали для себя. Двухсторонняя, с одной стороны окна выходят на колесо обозрения, вторая сторона на стадион Динамо. Средний этаж, не угловая. 2-я секция. Свободная планировка. Возможно сделать кухню 20кв.м и две отдельные комнаты и можно сделать кухню- студию 40 кв.м. ,В квартире два санузла. Отдельный Газовый двухконтурный котел на каждую квартиру.

владелец
1 - 24 из 308 результатов