Код об`єкта: 332749. АН "Атланта".У продажі простора 3 кімнатна квартира на станції Усатове.Затишна та тепла квартира для великої родини.Квартира з ремонтом, встановлені нові кухонні меблі з побутовою технікою (варильна панель, духова шафа). Середній поверх дев`ятиповерхової будівлі.Встановлена сигналізація. Балкон і лоджія засклені. Є вбиральня.Будинок комфорту класу. Проведено швидкісний інтернет, кабельне цифрове телебачення.Квартира чекає на своїх нових господарів, без додаткових вкладень.Телефонуйте , питання що цікавлять по телефону!

Железнодорожников, 8, Станция Усатово, Одесская 50000.0 USD

Код об`єкта: 333637. АН "Атланта".Пропоную 3-х кімнатну квартиру на Ст.Усатове.Будинок 1988 р, розташований у центрі селища, близькість до громадського транспорту.Дах після ремонту.Квартира у житловому стані.3 роздільні спальні, 2 роздільні санвузли, двостороння, балкон і лоджія.У квартирі встановлені 2 бойлери, є комора, міське опалення.Зручна транспортна розв`язка, всі міські напрямки, до електрички 5 хв.До центру міста 20 хв. на громадському транспорті.Телефонуйте, організую показ у зручний для Вас час.

Железнодорожников, 5, Станция Усатово, Одесская 33000.0 USD

Код об`єкта: 85121. АН "Атланта".Простора тепла квартира за невеликі гроші. Дуже близько до міста.4-х кімн. квартира, утеплена фасадом, балкон засклений, лоджія розкрита, завдяки чому розширено життєвий простір.Усередині чиста та затишна, капремонту не вимагає.Розташований у самому серці селища Усатове. Поруч зупинка маршрутки, магазини, виїзд на Об`їзну трасу та Конюшинний міст.

Железнодорожников, 5, Станция Усатово, Одесская 28000.0 USD
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 3 комн. квартиру в районе цементного завода, под частичный ремонт на 4 этаже крепкого блочно керпичного дома. В квартире газ, свет, водопровод. Отопление электро. Прочие детали по тел.

владелец
Квартира на ул. Керпичная

Продам квартиру в ЖК Золотые Столбы площадь 28,6 Ремонт делали как для себя,спальня отдельно,кухня студия,сан узел совмещен.Теплые полы ,бойлер .Все коммуникации выведены,в квартире никто не жил.

владелец
Продам квартиру

Продам 1 кв. в Одесских традициях, 7эт. евроремонт

Продам   1 кв. в Одесских традициях, 37 т.у.е

Популярные запросы

География, Усатово