До Вашої уваги продаж квартири в Немішаєве, новий житловий комплекс. Вулиця Шкільна, 17а. Третій зручний поверх, документам більше трьох років. Поруч магазини, зупинка електрички, але водночас спокійне тихе місце. Ключі у мене, показую.

Продам квартиру в Немішаєве,  вулиця Шкільна 17

Продам 1к квартиру в Немішаєве( Київська область),вул.Шкільна,33мкв,кімната 16.4мкв,с/в-4мкв,коридор-4,3мкв,поверх3/4поверхового будинкк,ремонт в квартирі,повна комплектація: меблі, техніка, інтернет, індивідуальне опалення ( двохконтурний котел),квартира дуже тепла,світла.Комунальні платежі невеликі,все по лічильникам.Гарне місце,чудова інвестиція для життя та відпочинку.Порус ж/д вокзал,маршрутки,центр,магазини,школа ,садок,аптеки.Будинрк не пошкоджений,утеплений,в дворі паркувальні місця.Можлива продаж по держ програмам,іпотека,готівка.Перегляди в будь-який день.Ціна- 32000$,Марія:09******87.

Продам квартиру з ремонтом від хазяїна!

Немішаєве, вул.Шкільна. Двокімнатна квартира з ремонтом та технікою. Охайна та затишна. Гарне планування, є балкон, засклений та утеплений. Квартира частково мебльована. На кухні меблі, варильна поверхня, духова шафа, холодильник. В кімнаті шафа для одягу. Якщо треба то власники куплять меблі у кімнату. Будинок 2016 року. Цегляний. Поверх 2/4 Площа 44 м Опалення двоконтурний газовий котел. Всі комунікації центральні, тарифи житлові. Ніхто не прописаний Оформлення 2% Ціна 44000 дол.

2к. квартира з ремонтом! Балкон, газ.

География, Немешаево