Представляємо вашій увазі прекрасну можливість придбати просторну трикімнатну квартиру у ЖК "Гранд Парк", розташованому на вулиці Фельдмана 1 в Броварах. Цей клубний будинок знаходиться у затишному районі біля лісу, в районі Сади, що забезпечує затишок і комфорт вашого проживання. Квартира розташована на двох поверхах і має чудове планування, що дозволить вам максимально використовувати кожен квадратний метр простору. Площа 117 кв.м Вікна квартири виходять на приватний сектор, що забезпечує вам приватність і тишу. Навколо будинку знаходяться всі необхідні інфраструктурні обєкти: ліс, магазини, дитячі садки, школа, зупинка транспорту, аптеки та новий сосновий парк, що робить це місце ідеальним для комфортного проживання. Квартира обладнана автономним газовим опаленням, що забезпечить вам тепло і комфорт в будь-який час року.

можливий продаж по єОселя
Фельдмана вул., 1

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ!!! Ціна набагато нижче ринкової, ідентичні квартири від 62 000 $. До вашої уваги пропонується трирівнева двокімнатна квартира з власною терасою в першій черзі жк трояндовий. Комплекс знаходиться в місті Бровари, вулиця Фельдмана 1, та планується до здачі у 4 кварталі 2024 року. Деталі на сайті: https://www.troyandovyj-kvartal.in.ua/pro-kompleks/ Продаж по переуступці прав.

власник
Квартира в ЖК «Трояндовий»

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається 2-к.квартира в новому будинку. ЖК Гранд парк. 1/4пов.(фактично другий поверх, пiд першими поверхами розташований цокольный поверх). Загальна площа - 66м2. Дизайнерский ремонт. Продається з меблями та технiкою. Двi окремi кiмнати та простора кухня. Iндивiдуальне газове опалення. Вiкна на приватний сектор. Лоджiя та балкон. Лiчильники. Закрита територiя. Парковка. Розвинута iнфраструктура-все необхiдне в пiшiй досяжностi. Цiна-88000$

Фельдмана улица, 1, Бровары, Бровары, Киевская 88000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж багато­рівневої квартири від забудовника без посередників - багато­рівнева квартира в ЖК Трояндовий. Сучасне планування площею - 117.5 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 4 поверсі 4-х поверхового будинку. Адреса новобудови - Бровари, Фельдмана, 1. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - Київ Білдінг Груп .

Фельдмана улица, ул. Спорти, Бровары, Киевская 88235.0 USD

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Трояндовий. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Бровари, Фельдмана, 1. Зараз у продажі багато­рівнева квартира з сучасним комфортним плануванням на 4 поверсі 4-х поверхового будинку. Заселитися в ЖК Трояндовий можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - Київ Білдінг Груп .

Фельдмана улица, ул. Спорти, Бровары, Киевская 62335.0 USD

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Трояндовий. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Бровари, Фельдмана, 1. Зараз у продажі 2-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 2 поверсі 4-х поверхового будинку. Заселитися в ЖК Трояндовий можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - Київ Білдінг Груп .

Фельдмана улица, ул. Спорти, Бровары, Киевская 46558.0 USD

Продаж багато­рівневої квартири від забудовника без посередників - багато­рівнева квартира в ЖК Трояндовий. Сучасне планування площею - 51 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 1 поверсі 3-х поверхового будинку. Адреса новобудови - Бровари, Фельдмана, 1. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2025 року. Забудовник - Київ Білдінг Груп .

Фельдмана улица, ул. Спорти, Бровары, Киевская 34468.0 USD

Продаж апартаментів від забудовника без посередників - апартаменти в ЖК Трояндовий. Сучасне планування площею - 54 м² створене саме для комфорту і затишку. Приміщення розташоване на 1 поверсі 3-х поверхового будинку. Адреса новобудови - Бровари, Фельдмана, 1. Дата здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Київ Білдінг Груп .

Фельдмана улица, ул. Спорти, Бровары, Киевская 29737.0 USD

Продаж багато­рівневої квартири від забудовника без посередників - багато­рівнева квартира в ЖК Трояндовий. Сучасне планування площею - 107 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 1 поверсі 3-х поверхового будинку. Адреса новобудови - Бровари, Фельдмана, 1. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Київ Білдінг Груп .

Фельдмана улица, ул. Спорти, Бровары, Киевская 74994.0 USD

Продається багато­рівнева квартира без посередників в ЖК Трояндовий. Це комфортне планування багато­рівневої квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа багато­рівневої квартири - 52 м². Квартира розташована на 1 поверсі 3-х поверхового будинку. Здача ЖК Трояндовий заявлена в 1 кварталі 2025 року. ЖК Трояндовий знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Бровари, Фельдмана, 1. Забудовник - Київ Білдінг Груп .

Фельдмана улица, ул. Спорти, Бровары, Киевская 35144.0 USD

Житлові комплекси у Бровари

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Трояндовий. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Бровари, Фельдмана, 1. Зараз у продажі багато­рівнева квартира з сучасним комфортним плануванням на 1 поверсі 3-х поверхового будинку. Заселитися в ЖК Трояндовий можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2025 року. Забудовник - Київ Білдінг Груп .

Фельдмана улица, ул. Спорти, Бровары, Киевская 63529.0 USD

Продається багато­рівнева квартира без посередників в ЖК Трояндовий. Це комфортне планування багато­рівневої квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа багато­рівневої квартири - 57.4 м². Квартира розташована на 1 поверсі 3-х поверхового будинку. Здача ЖК Трояндовий заявлена в 4 кварталі 2024 року. ЖК Трояндовий знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Бровари, Фельдмана, 1. Забудовник - Київ Білдінг Груп .

Фельдмана улица, ул. Спорти, Бровары, Киевская 40230.0 USD

Продається 2к квартира в ЖК «Гранд Парк» в зданому будинку. 1й поверх з 4х, але вважається як 2й, так як знизу комерційні приміщення. Вікна виходять на приватний сектор та схід сонця. Квартира робилася для себе, новий ремонт, повністю мебльована та є вся необхідна техніка. Все залишається новим господарям. Будинок теплий, огороджена територія. Є лоджія та балкон. Озеленена територія, є дитячий майданчик. Поряд ліс, озеро, магазини, садочок, школа, басейн. Площа 65, 6 кв. м.

Фельдмана улица, 1, Интернат, Бровары, Киевская 87000.0 USD

Дослідити місцевість

Географія Бровари