Продається однокімнатна квартира в м.Васильків на масиві. 33/19/6 кв.м, санвузол сумісний, вікна металопластикові. Є газова колонка. Ціна: 19500дол.США під ключ!!!

Гетьмана Сагайдачного, 46

Продам квартиру за адресою вул. Сагайдачного(Фрунзе) 36, нижній масив, 4 поверх. Загальна площа: 44.40 кв м, житлова 32,50 кв м. Дві кімнати по 18.70 та 13.60 кв м, кухня 5.30 кв.м, є балкон застеклений. Квартира в жилому стані. Продається з меблями та технікою. Вся техніка працює. Кімнати прохідні, але можливо зробити перепланування за бажанням. Санвузол сумісний. В квартирі встановлений газовий котел. Квартира кутова, гостьова кімната виходить у двір з балконом, спальня кутова. Квартира світла, тепла. Чистий, охайний підʼїзд. Терміновий продаж, ніхто не прописаний і не проживає. Показ за домовленістю. Поряд з будинком є супермаркет, зупинка міського транспорту 1 хвилина пішки -280 маршрутка до ВДНГ, школи, садочки, дитячий майданчик, стадіон.

Сагайдачного, 36

Васильків, р-н масив, 1-о кімнатна квартира, 37 кв.м., 17, 5/6, 8 кв.м., 2/5 поверх , цегляний будинок. В квартирі зроблений капітальний ремонт з заміною електро проводки, сантехніки, вирівнюванням стін, всі вікна металопластикові, балкон засклений, вивід під кондиціонер. Стіни пофарбовані, на підлозі в кухні та прихожій кахель, в кімнаті ламінат. Вбудована кухня. Після ремонту в квартирі не проживали. Гарний торг.

Гетьмана Сагайдачного (Фрунзе) улица, 40, Васильков, Васильков, Киевская 30000.0 USD

Житлові комплекси у Васильків

Географія Васильків