Право власності оформлено. Податки сплачуємо! Продається 3 кімнатна квартира в сучасному гарному ЖК Грейт по вул. Причальная 12. Квартира розташована на комфортному 6 поверсі, загальною площею 90 кв.м, простора, гарне планування кімнат, велика гардеробна, два санвузла, затишна, з гарним видом із вікон. Будинок утеплений мінеральною ватою. В будинку є відеоспостереження, ліфти: три грузових і два пасажирських. Підземний паркінг. Навколо будинку гарний парк з прогулянковими алеями, спортивні та дитячи майданчики, магазини, перукарні, салони краси, кафе. Через дорогу Дніпро з гарним парком, ресторанами. Розвинена інфраструктура: до метро Осокорки - 15 хвилин пішки, поруч автобусні і маршрутні зупинки, також супермаркети, школи, дитячі садочки. Можливий торг. Звертайтесь розповім детальніше!

Причальна вул., 12

Право власності оформлено. Податки сплачуємо. Продаж 2 кімнатної квартири в ЖК Грейт по вул. Причальна12. Квартира простора та затишна з гарним видом із вікон. Загальна площа квартири 84 кв.м . В будинку є відеоспостереження, ліфти: три грузових, та два пасажирських, підземний паркінг. Навколо будинку, і сучасного ЖК Грейт є спортивні та дитячи майданчики, гарні прогулянкові алеї, аптеки, кафе, перукарні, салони краси, магазини. Розвинена інфраструктура: до метро Осокорки 20 хвилин пішки, поруч автобусні та маршрутні зупинки, супермаркети, школи, дитячи садочки. Через дорогу Дніпро з гарним парком і ресторанами, сауной і лазнями. Розглядаємо єОселю та програми. Телефонуйте розповім детальніше!!

Причальна вул., 12

ВАУ! ЖК Грейт з ремонтом та документами! Можливо під Є-оселю! 3 будинок! Продається стильна однокімнатна квартира в престижному ЖК “Грейт” — ваш шанс жити в комфорті та розкоші! Ця квартира площею 50 м² розташована на 17 поверсі, з вікон якої відкривається чудовий вид. Ремонт виконаний з використанням найякісніших матеріалів: приховані двері, скляна перегородка, інсталяція, великоформатний керамограніт, корпусні меблі з вбудованою технікою, а також м’які меблі. Все зроблено з любов’ю та на совість. Локація — мрія для тих, хто цінує комфорт і зручність: поруч ТЦ “River Mall”, а до Печерська — всього 10 хвилин на авто. Є можливість придбати паркінг. Квартира також підходить під державні програми, такі як Є-оселя. Не пропустіть шанс стати власником цієї виняткової квартири всього за $118,000. Зв’яжіться з нами прямо зараз для перегляду та отримання додаткової інформації!

возможна продажа по єОселя
Причальна вул., 14
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ ПЕНТХАУСА в ЖК Great БУДИНОК № 2 (введений в єксплуатацію) ПЛОЩА – 186 м.кв. Вашій увазі пропонується 6-кімнатна квартира в житловому комплексі GREAT, розташована по в Дарницькому районі Києва. Загальна площа квартири становить 186 м2, а знаходиться вона на 24-му поверсі 25-поверхового будинку №2. З вікон квартири відкривається дуже гарний вид на Дніпро та мальовничі, зелені Дніпровські пагорби. Великою перевагою помешкання є розумне роздільне планування кімнат з можливістю зробити перепланування за власним проєктом. Планування включає окремі житлові кімнати і кухню площею 25 м2 У квартирі виконане базове оздоблення від забудовника, що дозволяє вам зробити ремонт на власний смак. Вже зроблено міжкімнатні стіни, встановлені якісні панорамні вікна та надійні вхідні двері. Будинок введений в експлуатацію, всі комунікації підключені та функціонують: вода, каналізація, газова котельня автономна, електрика. На території ЖК Great передбачені дитячі ігрові та спортивні майданчики, прогулянкові алеї, магазини, кафе, ресторани, аптеки, салони краси, дитячий садок та діловий центр. Крім того, до послуг мешканців є підземний паркінг. Поряд розташовані: • ТРЦ River Mall; • Супермаркети та магазини: Novus, Metro Cash&Carry, Сільпо, Білла; • Дитячі садки: «МалиКульки», «Ладушки», «Райдуга», «Радуга»; • Школи: Dec School, №111, №329, №62, №314; • Яхт-клуб «Рівєра«, ресторани: Pesto Cafe, Villa Riviera restaurant, TORO BLANCO grill&wine, il Molino; • Медицина: «Клініка Доброго лікаря», Into-Sana. • До найближчої станції метро «Осокорки» — всього декілька хвилини їзди, є зупинки маршруток і автобусів. Запрошуємо на перегляд.

Причальна вул., 14

Без комісії. До вашої уваги пропонується двокімнатна квартира в серці сучасного житлового комплексу Great! Право власності на руках. ЖК Комфорт Класу Квартира розташована у 2-му будинку на 22-му поверсі. Загальна площа: 83 м2. Кухня-вітальня: 20 м2. Переваги: • Прекрасний вид на схід сонця. • Сучасне та зручне планування. • На території зелена зона відпочинку та всі необхідні магазини та послуги. • Безпека та комфорт завдяки консьєрж-сервісу та сучасній інфраструктурі. • Підземний та гостьовий паркінг. - підготовлено все для встановлення генератора. Не втрачайте нагоди жити в ідеальному місці, зателефонуйте сьогодні, щоб домовитися про перегляд! ID: 77083

эксклюзив
Причальна вул., 14

До вашої уваги пропонується продаж 3-кімн. квартири в ЖК Great. 2 будинок, вул. Причальна 14, планування 3с3. Вікна на північно-східну сторону. Новий, сучасний, популярний ЖК Great з великою територією, спортивними та дитячими майданчиками, кафе і магазинами. Унікальність даного ЖК в тому, що це єдиний комплекс в цьому районі з концепцією «Двір без машин». У цьому будинку активно йдуть ремонти. Будинок заселений вже на 40%. Оформлено право власності. Телефонуйте, записуйтеся на перегляд. ID: 80556

Причальна вул., 14

Найкраща інвестиція на лівому березі! ВИДОВИЙ ПЕНТХАУС ВВЕДЕННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ КІНЕЦЬ 2024 РОКУ! Пропонується шикарний обєкт в ЖК Урлівский 1. Будинок 3. Двохрівневий пент-хаус з прекрасним видом на Дніпро - ідеальна локація для життя. Станція метро Осокорки (15 хв. пішки), ТРЦ River Mall - 3 хв. Район із дуже високим рівнем розвитку інфраструкрути, дитячі садки, школи, магазини, ресторани і безліч всього іншого. Прекрасна дніпровська набережна на якій так чудово зустрічати захід сонця. Ідеальний обєкт для інвестиції або найкраще місце для життя.

Причальна вул., 11

❗️❗️АКТУАЛЬНО ❗️❗️ ТЕРМІНОВО❗️❗️ВИД НА ДНІПРО ❗️❗️Є право власності. Простора двокімнатна квартира з вражаючими видами на Дніпро та сучасним дизайнерським оформленням шукає нового власника. Підходить під ПРОГРАМУ єОселя. 2-х кімнатна квартира у престижному ЖК "Great" / "Грейт" Всі вікна мають прямий вид на Дніпро! Поруч виїзди на Південний та Дарницький мости. ст.М. "Осокорки" Будинок заселений у 2023р. Стильна двокімнатна квартира на 20-му поверсі у сучасному ЖК "Great" на Лівому березі! Це ваша квітка у великому місті! Бонусом додається розроблений дизайн- проєкт. Можна додатково купити кладовку для зберігання речей Величезні вікна забезпечують неперевершений вид на Дніпро, а дизайнерський проект створює атмосферу комфорту та елегантності. Не пропустіть цю можливість насолодитися життям у самому серці міста! ЖК "Great" проєкт формату «місто в місті» – тут все необхідне всередині. В ЖК розташовані магазини, кафейні, клініка, дитячі майданчики, теннісний корт і міні футбольне поле, зона для відпочинку, власний арт-парк; початкова школа та дитячий садок. Власні підземний та наземний паркінги, з системою охорони, відеоспостереження. Скоро відкриється ТРЦ із супермаркетом. Поблизу розташовані Novus, ТРЦ River Mall. Через дорогу від будинку шикарний новий парк "Прибрежний" прямо на березі Дніпра – зона для відпочинку усієї родини. Берегова лінія протяжністю близько 650 метрів є відмінним місцем для піших прогулянок чи їзди на велосипеді.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Причальна вул., 14

Продаж видової 2-х кімнатної квартири з авторським ремонтом в ЖК "Great" Дарницький район, Дніпровська набережна. Метраж - 80 м2 5-й поверх Дім 2 Планування – 2C2а ( перероблене під себе) Кутова квартира з видом на Дніпро. В квартирі виконаний дизайнерський ремонт із дуже дорогих та якісних матеріалів (привезених з різних країн на замовлення): Планування: Велика передпокій, 2 спальні (по 15 кв.м.), або ж спальня та вітальня сан. вузол (виконаний із високоякісних матеріалів) Велика кухня-вітальня (21 кв.м.), Засклений видовий балкон із виходом на дві кімнати. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією та утеплений мінеральною ватою. Зовнішні стіни виконані з керамічної цегли, внутрішні – керамобетонний блок із шумоізоляцією. У квартирі встановлена система опалення з регульованими радіаторами та лічильниками енергоресурсів. Комплекс розташований на першій лінії від Дніпра, відбудовано гарну набережну. Передбачає 13 будинків, поряд парки "Берківщина" та "Вербовий Гай", озеро Тельбін, пляжі Дніпра. Будинок №2 знаходиться у другій лінії, але з того, що він крайній із деяких квартир відкривається краєвид на Дніпро, і ця квартира якраз така. Планується будівництво дитячого садка, початкової школи, ділового центру, кафе, магазинів та салону краси. Для власників авто буде облаштовано наземну стоянку та підземний паркінг із зарядками для електрокарів. У максимальній близькості від ЖК розташовані: • Великий ТРЦ River Mall з магазинами, супермаркетом Сільпо, ресторанами, зонами відпочинку (всього 3 хв. на авто або 15 хв. пішки) • Дитячі садки: «Ладушки», «Райдуга», «МалиШарики», «Радуга» (7-8 хвилин на авто); • Школи: приватна школа "Dec School", №62, №111, №314, №329 (4-5 хвилин на авто); • Супермаркети: "Ашан", "Novus", "Сільпо" (5 хвилин пішки); • Гіпермаркет: "Metro Cash&Carry" (10 хвилин на авто); • Ресторани: il Molino, Pesto Cafe, Toro Blanco grill & wine, Villa Riviera restaurant (5-8 хвилин на авто); • Медичні установи: «Клініка Доброго лікаря» та Медичний центр «Into-Sana» (5-6 хвилин на авто). Перегляди з експертом агентства The Capital в будь-який зручний для вас час A 5 4 7 1

Причальна вул., 14

Велика 1-кімнатна квартира в новому ЖК Берег Дніпра. Назва комплексу говорить сама за себе) Будинок знаходиться на першій лінії Дніпра, біля дороги, АЛЕ дана квартира знаходиться віддалено від дороги з боковим видом на Дніпро. Дуже зручне місце розташування виїзд на Дарницький міст, Південний міст, метро Осокорки 15 хв. пішки, поруч Новус, ТРЦ River Mall. Новий готовий ЖК Берег Дніпра, поруч з ЖК Great та набережною, новим парком біля Дніпра. Панорамні вікна, чотири ліфти, власна котельня. Благоустрій прибудинкової території, у дворі дитячий майданчик, підземний паркінг, який можна використовувати як бомбосховище, поряд дуже гарно розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, різні магазини та медичні приватні заклади.

Причальна вул., 5а

Без без комісії! Продаж 3к квартири в ЖК Great Локація: Дарницький район, вул. Причальна 12; • загальна площа 96 кв.м., житлова - 41,5 кв.м., кухня-студіо 22 кв.м.; • поверх 22/26; • планировка 3С2 .Три окремі спальні, велика кухня-вітальня з виходом на панорамну лоджію площею 7,5 кв.м. і гардеробна кімната при вході в квартиру. • житловий комплекс 2023 року з повною для комфортного життя інфраструктурою. • комплекс побудований за монолітно-каркасною технологією, має відкриту і облаштовану територію, підземний паркінг і власну керуючу компанію. • Комплекс забезпечений дитячим і спортивними майданчиками, безліччю кафе, ресторанів, магазинів різного профілю, супермаркетом. Найближчим часом на фасаді комплекса відкриється велика сучасна клініка. • Організована цілодобова охорона і відеонагляд в будинках і по периметру території. • Вся площа ЖК засаджена деревами, мальовничими клумбами і облаштована велосипедними доріжками вздовж подвір‘я і по межам території. • 114 000 у.о. Приїжджайте на перегляд! Цілком імовірно, це саме те, що ви шукали! Без комісії для покупця! +380503260372 Інна

Причальна вул., 12

ЖК Грейт, 2 Дом. 17 этаж Площадь 46.4 м2 Есть подземный паркинг. Квартира с шикарным видом, отлично подойдет как для жизни так и под инвестицию! Документы на руках. Стоимость 67.000$, без комиссии! от владельца!

возможна продажа по єОселя
Причальна вул., 14

Метро Осокорки ЖК Грейт/Great 2 кімнатна квартира Без % Краща пропозиція Метро Осокорки. Вулиця Причальна 14. Продається двокімнатна квартира у ЖК Грейт/Great. Планування 2С1. Друга лінія. Зручне планування кухня/вітальня плюс дві окремі спальні, дві ванних кімнати, гардероб. Панорамні вікна. Сучасний, новий житловий комплекс Грейт/Great є справжньою окрасою лівого берега столиці. Власна територія з повною інфраструктурою - паркова зона, спортивні та дитячі майданчики, школа, дитячий садочок, бізнес центр, підземний паркінг, магазини, кафе, ресторан, зарядки для електрокарів, велодоріжка вздовж усього комплексу. Поруч парк Прибережний, торгівельний центр RiverMall. Зручне сполучення з центром міста. Комфортне місце для життя. Без комісії для покупця. Право власності.

Причальна вул., 14

#11416 До продажу пропонується 2 кімн 80м2 квартира планування 2С2 в новому комплексі Лівого Берега ЖК Great, будинок #1 зданий, присвоєна поштова адреса (Причальна 12), можно розпочинати ремонт. Вигляд на Осокорки та на Дніпро, Піаденний міст панорамне скління, раціональне планування (найкраще планування 2к кв в комплексі). Доглянута територія , підземні паркінги, дитячі майданчики та зони відпочинку, спортивні майданчики, кавярні, магазини та супермаркет,набережна Дніпра, поруч ТРЦ River Mall, у пішому доступі м. Осокорки. Квартира у стані після будівельників, можливо перепланування за індивідуально розробленим проектом зонування. Право власності отримано. Найзаселеніший будинок в комплексі.

возможна продажа по єОселя
Причальна вул., 12

Продається квартира з документами в ЖК “Great”. Три роздільні кімнати і велика кухня, де можна зробити велику кухню-студію! Два санвузли, великий коридор, гарний вид з вікна, на Дніпро і місто. Новий комплекс, де в планах буде місто в місті, планується будівництво школи та садочка, велика територія, велика кількість дитячих майданчиків та майданчиків для заняття спортом. Ключі на руках, записуйтесь на перегляд!

возможна продажа по єОселя
Причальна вул., 12

ЖК Great, Власник! Продаж 2к квартири 79,8 кв.м., частково вид на Дніпро, 2 будинок, 7 поверх, 2С2 планування. Право власності оформлено. Будинок введено в експлуатацію. Є підземний паркінг. На території комплексу дитячі ігрові та спортивні майданчики, прогулянкові алеї, поблизу парк, Novus, ТРЦ River Mall та Епіцентр

владелец
возможна продажа по єОселя
Причальна вул., 14

Без комисии для покупателя. Продам 1к квартиру новом современном ЖК Урловский 1. Состояние от строителей. Красивый вид в сторону Лавры. Напротив комплекса находится ТРЦ Ривел Молл, новый обустроенный парк Прибрежный на берегу Днепра, залив Берковщина, метро Осокорки в 10 мин ходьбы, рядом 2 детских сада, школы, супермаркеты и магазины, очень развитая инфраструктура, все необходимое для комфортного проживания есть.

Причальная, 11Д

Продається однокімнатна квартира в сучасному житловому комплексі Great. Загальна площа квартири 48,4 м2. Квартира знаходиться на 4-му поверсі 23-х поверхового будинку. В квартирі виконаний сучасний дизайнерський ремонт, з меблів є: розкладний диван, ліжко, шафа, вбудована кухня, духова шафа, плита з витяжкою. Також в квартирі є бойлер. Велика, містка та зручна гардеробна кімната. Будинок сучасного типу, в підʼїзді є гарна вхідна група, облаштована зоною відпочинку (кріслами, диванами, телевізором). Також в будинку є цілодобова охорона. Є облаштована прибудинкова територія, дитичий майданчик та місця для заняття спортом.

возможна продажа по єОселя
Причальна вул., 14

Продаю 2к квартиру у сучасному комплексі Комфорт класа ЖК Грейт /Great за адресою вул. Причальна, 12/ Дом1 / Дарницький район Загальна площа 83,5 кв.м. Планування 2С7 Дві окремі спальні, велика кухня-вітальня , два санвузли, гардеробна кімната. Продаж з документами! Перегляди за домовленістю! ЖК Грейт -це комплекс "Місто в місті" з власною інфраструктурою, має відкриту і облаштовану територію, цілодобова охорона і відеонагляд в будинках і по периметру території, наземний багаторівневий та підземний паркінг з ліфтом , власну керуючу компанію, парк з ландшафтним дизайном, велодоріжки, кавярні, дитячі та спортивні майданчики, медична клініка.

Причальна вул., 12

Продаж 2-х кімнатної квартири в ЖК Грейт. Будинок 1, вул. Причальна 12 Поверх 9 Площа 71м2 Планування 2с5 В цій квартирі зійшлось все, що ви шукали: Оптимальний 9-й поверх Друга лінія - вам не буде відомо, що таке шум та вихлопи від автомобілів. Вид на Дніпро. Ідеальне планування - ніяких величезних коридорів, максимальна житлова площа. І найпопулярніший комплекс на лівому березі. Квартира з документами, єОселю розглядаємо Зі всіма питаннями і на перегляд - телефонуйте

возможна продажа по єОселя
Причальна вул., 12

Вашему вниманию представлена видовая 1 комнатная квартира на продажу по адресу: Причальная 14 в ЖК Грейт, которая находиться на 9 этаже 26 этажного дома. Хорошая инфраструктура, рядом есть все необходимое для комфортной жизни. Закрытая территория, круглосуточная охрана, приятные соседи, зоны для отдыха и парковки. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Причальна вул., 14

Продажа квартиры по переуступке в ЖК Урловский 1 - 64м2 - ул. Причальная 11 - Дом 4 - квартира с раздельной планировкой и видом в сторону ЖК Ривер Стоун River Stone - Cдача дома 2024 год В комплексе планируется подземный паркинг, стилобат с развитой инфраструктурой БЕЗ комисси для покупателя

Причальна вул., 11

Продається 1 кімн. квартира в ЖК GREAT у будинку №1, площа: 55\18\14.5. План 1К1. Розташована на 12 поверсі/26 поверхового будинку. Вид на вул. Здолбунівська. Світла, сучасна квартира, ідеальне планування для комфортного життя, високі стелі, на підлозі стяжка, сан. вузлах гідроізоляція, мідна проводка до щитка у квартирі, лічильники на воду та опалення. 5 швидкісних ліфтів, паркінг. Концепція комплексу двір без машин. Передбачено все для комфортного життя: дитячий садок, діловий центр, кафе, магазини, супермаркети, багато обєктів побутової інфраструктури, ст. метро Осокорки -10 хв.пішки. Податки сплачуємо.SF-2-714-837

возможна продажа по єОселя
Причальна вул., 12

Звоніть/пишіть - надішлю детальний відеоогляд! До вашої уваги квартира з неймовірним видом з вікна на краєвиди Дніпра 2-кімнатна квартира з окремим плануванням, на зручному середньому поверсі Майже всі квартири в будинку викуплені ❗️ Поруч з будинком є: торговий центр, багато місця для прогулянок біля Дніпра, супермаркети, підземний та наземний паркінг До Центру міста можна дістатись за 15 хвилин їзди Перегляди по домовленості в зручний для вас час. За більш детальною інформацією чекаю дзвінка або запиту на відео.

Причальна вул., 14
123...5
1 - 24 из 105 результатов