Код обєкту: 316489-23 Пропонується 1 к.квартира з ремонтом та меблями ЖК Молодіжне містечко Крюківщина. Загальна площа 39.5м2, розташована на 5-му поверсі,що дає можливість перепланування в дворівневу квартиру, як вже зробили мешканці цього ЖК. Є все необхідне для комфортного проживання, вбудована кухня, варильна газова поверхня, духова шафа, холодильник, кондиціонер. Опалення індивідуальне: двоконтурний газовий котел, тепла підлога по всій квартирі. В ЖК є генератор, підключають за необхідністю. Поруч озеро з пляжем, парк відпочинку Характер.До Києва 4 км, найближче метро Теремки. Зупинка маршрутного такси , біля входу в ЖК, Телефонуйте, чекаємо на перегляд.

Подольска вул., 12

1 к.квартира.ЖК Молодіжне містечко.Крюківщина Простора 1к.квартира з ремонтом та меблями. Вбудована кухня з техникою. Велика спальна кімната. Суміжний санвузол з ванною. Індивідуальне опалення: двоконтурний газовий котел (опалення+гаряча вода). Мінімальні ком.послуги. Лічильники на все. ЖК має закриту територію з охороною, дитячі та спортивні майданчики, озелененні пішохідні алеї та вихід до лісу і озер. Чудово розвинутий район для проживання - у 15-хвилинній доступності розташовані три станції метро: «Теремки», «Іподром» і «Виставковий центр». Біля комплексу знаходиться зупинка громадського транспорту, супермаркети, кафе, ресторани, банківські відділення, магазини, школи, садочки, нова пошта та укрпошта, спортклуби, салони-краси, аптеки, озера, парк, ліс. Документам більше 3-х років. Телефонуйте! Дамо відповіді на всі питання, які Вас цікавлять!

возможна продажа по єОселя
Подольска вул., 2

Відео: vm.tiktok.com/ZMrB46rdB/ Без комісії! Пропоную до продажу від власника 2 кімнатну квартиру у жилому комплексі Молодіжне містечко біля парку, що знаходиться за адресою: с. Крюківщина, вулиця Подільська 1. Загальна площа квартири 56.1 кв.м. В квартирі зроблений якісний ремонт, продається з усіма меблями та технікою.(як на фото) Роздільні кімнати, кухня з лоджією, санвузол, гардеробна кімната. Підлога паркет з гідроізоляцією. Індивідуальне газове опалення! Підігрів підлоги! WI-FI! Якісна сантехніка Hansgrohe, Duravit, Select Духова шафа та електроплита Zanussi,холодильник Samsung ЖК закритого типу під охороною! Навколо ЖК добре розвинена інфраструктура , є все що потрібно для комфортного проживання. Поряд транспорт в будь-якому напрямку Києва та передмістя. Документам більше 3х років. Швидке оформлення!

Без комісії! Продажа від власника 2к квартири  ЖК Молодіжне містечко
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам однокімнатну квартиру з ремонтом та меблями в ЖК Молодіжне місто, вул.Подільська, 1. Відеоогляд квартири надішлю у Viber або Telegram! Поверх 2/5 Площа 36 м2. В квартирі є засклений балкон. В квартирі встановлена вбудована побутова техніка: холодильник, духова шафа, варильна поверхня, пральна машина, телевізор, кондиціонер Опалення газове індивідуальне. Встановлений 2-х контурний газовий котел. Всі тарифи в комплексі споживчі як для населення, напряму договора. Поруч біля ЖК знаходяться Новус, АТБ, Фора, Розетка, Нова пошта, ресторани, кавярні, будівельні магазини, аптеки, Крюківщинський парк для прогулянок, KFS, McDonalds, та багато іншого. До Одеського шосе 4 км, до м.Теремки 20-30 хв громадським транспортом. Біля ЖК є зупинка транспорту. Можливий продаж по державним програмам!

Продам 1К з ремонтом та меблями в ЖК Молодіжне місто/Крюківщина

КОД 43560 Продаж 1-к квартири в ЖК Молодіжне містечко, с. Крюківщина . Документам більше 3-х років. Мінімальне оформлення. Стан квартири - євроремонт. Квартира дуже затишна та комфортна, зроблено якісний ремонт, укомплектована меблями та технікою. Кахель в кухні, на балконі, в с.у. та коридорі. Є балкон. У квартирі індивідуальне газове опалення. Документам більше 3-х років. Мінімальне оформлення. Закрита територія з усією необхідною інфраструктурою. Поруч знаходиться дитячий садок і школа (загальноосвітня), супермаркет. На перших поверхах знаходяться комерційні приміщення, в яких відкриті магазини з різною спрямованістю та асортиментом (офісні приміщення, аптеки, відділення банків, салони краси.. Поруч ЖК Євро місто, Оранж Парк, Благород. Дуже багато магазинів: Атб, новус, фора, сільпо. Нова пошта тощо. Поряд транспортна зупинка, до метро 15 хвилин (автомобілем). Декілька виїздів у Київ. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс ріелторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

Подольская улица, 4, Крюковщина, Киевская 51000.0 USD

География, Крюковщина