Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-951-143-DR. Пропонуємо на ваш розгляд простору, світлу квартиру в затишному місці центру міста Ужгород.Висота стелі - 3м. Квартира має дві окремі кімнати, просторий коридор і одну кухню-столову з великим(пл.4, 5м²)балконом, з захоплюючим краєвидом на історичний центр.Зі спальні ми виходимо на простору і сонячну лоджію(площею10м²) Затишок і комфорт в апартаментах забезпечений товщиною перекриття зверху і знизу 40 см, якісною столяркою і зовнішніми стінами з пінобетону з утепленням.На підлозі в приміщенні -якісний німецький ламінат, товщиною 10мм.Стіни вкриті декоративною cerezitовською шпаклівкою і покриті акриловою фарбою.Ванна кімната виконана з керамограніту і плитки, включає в себе: окрему душеву , з тропічним душем, ванну(фірми Ravak), інсталяція Geberit і італійською, сучасною сантехнікою.Піднятися до помешкання можна як і по широкій сходовій, так і на швидкісному індивідуальному ліфту(вхід тільки за допомогою ел.ключа)Спокій в помешканні гарантований приємними і інтелігентними сусідами в нашому будинку.Робочий стан , чистота в будинку і на подвірї забезпечується осбб. Якщо ви шукаєте готову і затишну квартиру в історичному ценрі(набережна, ринок, замок, міськрада, парк, школа, дитсадок, тощо)

Подгорная улица, 6А, Центр, Ужгород, Закарпатская 100000.0 USD

Продається трикімнатна квартира в центрі міста по вулиці Підгірній. Будинок старочеської забудови. Опалення автономне газове, кондиціонер. Хороша транспортна розвʼязка все необхідне поруч. Огляд квартири за домовленістю

Подгорная улица, 20, Центр, Ужгород, Закарпатская 165000.0 USD

Продам квартиру в доме клубного типа в самом центре города Ужгород. Видовой этаж Панорамный вид из окон 06******20 Действующий лифт в доме Улица Подгорная Рядом набережная реки Уж, парк, магазины для комфортного проживания В квартире новый ремонт Панорамные окна. Высота потолков 3, 1 метра. Ремонт заканчивается, можно смотреть.

Продам квартиру в клубном доме район Корятовича, Ужгород, центр, лифт
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається 3 кімнатна квартира в історичній центральній частині міста Ужгород, по вул. Підгірна. Загальна площа 120 м2. Квартира простора, з високими стелями, знаходиться біля «зеленого базару». Наявні всі центральні комунікації. Можна використовувати в комерційних цілях (офіс, салон, студію…). Є дозвіл на добудову мансарди. Розглядається варіант купівлі сусідньої квартири, теж з можливістю добудови мансарди. На даний час квартира в оренді.

Продається квартира в історичній частині міста

Квартира знаходиться на 3 поверсі в цегляній новобудові по вул. Підгірна, в історичному центрі міста. Квартира має 3 роздільні кімнати, простору і світлу кухню-студію, суміжний санвузол, коридор та 2 балкони з гарним краєвидом. Наявне опалення підлоги у кухні, коридорі та санвузлі. Квартира тепла, простора та світла. У квартирі нові меблі та техніка, які входять у вартість. У будинку наявний ліфт та власний закритий дворик. Зручне місце розташування: у кроковій доступності ринок, ТЦ " Pannonia" з " Сільпо", площі ( Корятовича, Потшова, Корзо,) набережна, зручна розвязка у будь яку частину міста.

Продається 3-х кімн. кв-ра в новобудові в центрі м. Ужгород

География, Ужгород