Продам 3-ох кімнатну квартиру на першому поверсі в м.Долина по вул. Обліски 20/21.Частково з ремонтом.Двохстороння. Є газова колонка і конвектор.Можливість добудови ззаду будинку.Можливий варіант під комерцію..Квартира світла і чистенька готова до комфортного проживання.

власник
Продам квартиру на першому поверсі

Продається 2-на квартира, 76 кв.м. Івано-франківська область, м.Долина, вул.Обліски! Новобудова, 0-цикл.Будинок зданий.

Продається квартира

Продається 2-ох кімнатна квартира в зданій новобудові по вулиці Обліски. Будинок зданий в 2021р. Квартира знаходиться на 6 поверсі. Площа квартири 68 кв.м. До квартири належить кладова. Близько до центра міста. Гарне місце розташування і чудовий краєвид. Всі комунікації підведені. Більше інформації за вказаним номером телефону. (+38********55)

власник
2-ох кімнатна квартира
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру по вул. Обліски в зданому, обжитому будинку.Ви можете вже розпочинати ремонтні роботи і заїхати жити найблищим часом . Площа квартири 106, 2м2, планування двостороннє, можна комфортно розмежувати зони для всіх членів сімї. У дворі є зона для діток, та для комфортних прогулянок. Також можна розглядати як комерційне приміщення , є можливість зробити окремий вхід, є гарий огляд з центральної дороги та місце для парковки. Вся інфраструктура в пішій доступності. Розглядаємо різні умови продажу . Щоб домовитись про огляд телефонуйте!

Продам квартиру в зданому, обжитому будинку.

Географія Долина