Продам відмінну 2х кімнатну квартиру біля центру міста Камянське в Заводському районі. Ця квартира знаходиться по вул.Миру біля АТБ, на 1 високому поверсі. У квартирі 2 окремі кімнати, гарне планування, великий суміщений санвузол, встановлений водонагрівальний бак на 80 літрів. Опалення централізоване, дуже добре гріє, взимку навіть відкриваємо вікна. Не дорогі комунальні! У квартирі залишаються меблі та техніка (диван, меблі в залі та спальні гарнітур, пралка, бак) Хороша транспортна розвязка, поруч знаходяться школа, садок, лікарня, магазини, до авто і жд вокзалу 10 хвилин пішки. На перегляд телефонуйте !

Миру вул., 21

Продам 3х комнатную квартиру, хозяин, находится на улице Мира, третий этаж в пятиэтажке, автономное газовое отопление, полностью поменянная проводка выведены автоматы на распределитель, утеплены изнутри уличные стены пенополистиролом, квартира теплая, гардероб отдельной комнатой, делалось для себя, балкон металлопластиковый полностью, два кондиционера в спальне и в детской. Долгов нет, с документами все в порядке. Посмотреть квартиру можно по договоренности (нахожусь не на квартире), за подробностями звоните, пишите. Риэлтеров со своими услугами просьба не беспокоить.

владелец
Продам 3х комнатную квартиру, хозяин

Самая низкая цена в городе! Очень светлая квартира - студия. Не угловая, двухстороння. Заменена канализация, трубы водоснабжения, МПО, приборы учета на газ, воду, свет. Есть задолженности, которые НЕ входят в стоимость. Никто не прописан! Просмотры в любое время.

2-комн. на ул. Мира
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 2-х комнатную квартиру по улице Мира, рядом с 9 больницей. 5/5, крыша с ремонтом, новый пластиковый балкон, автономное электроотопление, новая проводка. Квартира с ремонтом, чистая, ухоженная, новая сантехника, все трубы пластик. Кухня подготовлена под ремонт. Звоните, расскажу подробнее.

Продам 2-х комн Мира

Продається 1 кімнатна квартира в кроковій доступності до центра міста по вул.Миру - Квартира знаходиться на другому поверсі, пʼяти поверхового будинку Усього кілька сходинок і Ви вдома, що завжди дуже зручно - МПОкна, забезпечать Вам енергозбереження та шумоізоляцію - Встановлена газова колонка, Ви цілодобово з гарячою водою - Всього 10-15 хвилин ходьби і ви в Центрі міста - Міський Парк, Варус, розважальний дитячий центр, що розвивають дитячі секції, а також безліч магазинів на будь-який смак - Телефонуйте за номером 06******60, документи готові до продажу

1 кімн квартира вул.Мира біля 9 лікарні

Продам 2-кімнатну квартиру (44 кв. м.) м. Камянське, вул. Подольська 4, 2 поверх, квартира з функціональним плануванням, 2 окремі кімнати, балкон, роздільний сан вузол. Розвинута інфраструктура для комфортного проживання. Поруч розташовані школа, дитячий садок, лікарня, ринок, спортивний комплекс. Продаж від власника.

владелец
Продам двокімнатну квартиру м. Камянське на вул. Подольській

География, Каменское