Продаж 2-х кімнатної квартири по Л.Толстого 4/9, 51 кв.м., цегла, автономне газове опалення, в/вікна, вмонтована кухня з технікою, квартира продається з меблями.Поруч набережна , річка.Ціна 70000 дол...

Льва Толстого улица, 27, Центр, Ужгород, Закарпатская 70000.0 USD

Продаємо свою квартиру, у власності більше трьох років, в центральній частині міста, біля 5 школи, цілодобовий магазин "Близенько в будинку", набережна, хороший район та сусіди. Є засклений великий балкон із кухні.

владелец
Льва Толстого улица, 46, Центр, Ужгород, Закарпатская 82000.0 USD

Велика квартира, в будинку старочеськоі забудови. Призначення комерція. 4 кімнати, кухня, санвузол, балкон-лоджія. Будинок на 6 квартир . Високі стелі, авторський ремонт. Квартира була зроблена під салон краси. Наразі використовується як житлова, тому можливо два варіанти користування. Знаходиться в самому центрі, площа Петефі. Вид з балкону на набережну . Все поруч.

Петра Скунця (Льва Толстого) улица, 4, Центр, Ужгород, Закарпатская 250000.0 USD
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-956-931-DR. Квартира де не виключають світло. Ідеально підходить під миттєвий переїзд або під здачу. Лишаються меблі та техніка. Капітальний ремонт. Поміняна проводка та комуніації. Газове опалення. Доглянутий двір та підїзд. ОСББ. Дзвоніть.

Льва Толстого улица, 46, Центр, Ужгород, Закарпатская 68000.0 USD

Квартира в центральній частині міста по вул. Л.Толстого (Івана Чендая). Продаж від власника! Більше 3 років у власності! Площа 64 м.кв. 2 кімнати, кімнати окремі. Туалет та ванна роздільні. Деревʼяні двері та деревʼяна підлога. Всюди вакумні вікна та броньовані двері. Гарний квадратної форми коридор. В одній з кімнат вмонтований функціональний електричний камін! Гарна сонячна кухня з виходом на балкон! Квартира на сигналізації та відеонаглядом, також стоїть насос на воду! Три кондиціонера! Квартира продається без меблів і техніки, за винятком вмонтованої кухні! P.S завжди є світло!!!

владелец
Квартира центр міста

География, Ужгород