Продам 1-кімнатну квартиру на 5-му поверсі 5-ти поверхового будинкупо вул. Корабельна 6. В квартирі 2-контурний газовий котел. Зроблений хороший ремонт (на фото все видно). Вбудована кухонна стінка. Квартира продається мебльованою (шафа для одягу, кровать, тумби, кухонна стінка, газова плита). Тихі та спокійні сосіди. Встановлений кондиціонер (працює як на тепло так і на холод). Квартира простора та тепла не углова, доглянута та готова до проживання.

владелец
Продам 1-кімнатну квартиру по вул. Корабельна.

Продажа чиста від власника (ніхто не зареєстрований, без обтяжень/обмежень, без боргів). - район «Фрегат» - тип будинку «Хрущовка» - будинок цегляний - вул. Корабельна, 5 - 57м2 - 3-х кімнатна, окремий балкон - 2-х стороння - 5 поверх, 5 поверхового будинку - індивідуальне опалення (газовий котел) - горяча вода (газова колонка) -газова плита - електроенергія за тарифом день/нічь - інтернет - капремонт даху 2023 році - кондиціонер - металопластикові вікна - меблі та побутова техніка залишаєтья - все працює - можливе перепланування - якщо під бізнес «сдачу в оренду» (~5000-6000грн/міс) Продаж терміновий. Обмін не пропонувати. Посередникам не турбувати. Мінімальний торг можливий при підписанні та дачі завдатку.

владелец
Продам 3-х кімн квартиру, р-н Фрегат, 57м2, вул. Корабельна 5пов. з 5

Розташована на 3-му поверсі, пятиповерхового будинку Після косметичного ремонту Електроопалення Встановлено бойлер М/п вікна Залишається кухонна стінка

2-х кімнатна квартира по вул. Корабельна
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається 3 кімнатна квартира по вул. Корабельний на 1поверсі 5 поверхового будинку. Нижній Фрегат. Загальна площа 59 кв.м., кухня 9 кв.м.., чеський проект. Косметичний ремонт. М/вікна та лоджія, на вікнах грати.Нові вхідні двері . Індивідуальне газове опалення, 2х контурний котел. Ціна 23000 у.о.

Продається  3 кім-на кв-ра, вул.Корабельна 1поверх 5 поверхового буд.

Продам 3 кімнатну квартиру р-н Фрегат, переплановану в 2х кімнатну та кухню студію. Квартира повністю підготовлена під ваш ремонт. Ціна - 16500 $ Квартира з дуже зручним плануванням по вул . Корабельна, знаходиться на 3 поверсі 5 поверхового будинку. Має дві окремі кімнати(не прохідні), місце під гардероб, кухню з гостинною кімнатою та спільний сунвузол. Квартира не кутова, двостороння та дуже тепла. Загальна площа - 56,2 м² Має індивідуальне газове опалення. Також до квартири є дизайнерський оплачений проек, яким нові власники квартири зможуть при бажанні скористатись. Замінено якісні вхідні двері. Для більш детальної інформації та перегляду квартири пишіть у приватні повідомлення ( вайбер, телеграм).

3 кімнатна квартира студія р-н Фрегат

Исследуйте территорию

География, Первомайск