Продам двокімнатну квартиру на 2 поверсі, 3-поверхового будинку. В районі водоканалу. Зручне розташування. Поруч школа, садок, магазини, річка, автобусна зупинка. Загальна площа 43,6кв.м, житлова- 29,8 кв.м. Квартира дуже тепла. Кімнати суміжні, великі. Квартира в хорошому стані. Косметичний ремонт. Пластикові вікна в кімнаті та на кухні, засклений деревянний балкон. Лічильники на воду та газ. Є газова колонка.

власник
Грушевського вул., 70а

Продам 2-х кімнатну квартиру в центрі міста. Квартира в жилому стані, внутрішня є лічильники на всі комунікації. Вікна МП.

Грушевського вул., 28

Продам квартиру в самому центрі міста. 4/4. Загальна площа 43 м кв,. Квартира перепланована :дві окремі кімнати , кухня студія . Зроблений сучасний ремонт, м/п вікна та м/п балкон. Нові вхідні та міжкімнатні двері . Підлога- ламінат , в кухні і в ванній плитка. Є гаряча вода , лічильники встановлені на все . Квартира внутрішня, дуже тепла , в хорошому стані. Продаж квартири з меблями ( крім дивану все лишається ) та побутовою технікою . Відмінне місцерозташування, все необхідне в кроковій доступності. Ціна -42000 $ торг 0964626603

Грушевського вул., 17

Дослідити місцевість

Географія Коростень