Вигідна квартира в сучасній новобудові. Код квартири: 36972043 Неподалік міське озера та вся необхідна інфратсруктура. Школа та дитячі садки, безліч магазинів. НА 2 перших поверхах - власний ТЦ, для зручності мешканців Функціональне та практичне планування. Можна розглядати як - велику 1кім формат кухня-студія + спальна кімната - повноцінна компактна, але продумана 2кім квартира. Планування практичне та функціональне - багатофункціональне Квартира варта огляду в живу

Сагайдачного Гетьмана вул., 3

Продається двокімнатна квартира з гарним краєвидом з вікон. Квартира в близькій пішій доступності до міського озера та парку Шевченка. Площа квартири 56м2. У вартість входить: - Чистова стяжка у кімнатах - Якісні броньовані двері - Енергозберігаючі вікна з напиленням, 3 скла - Підключення всіх комунікацій з лічильниками (газ, вода та світло). Поруч відпочинкова зона та розвинута інфраструктура. Великий гостьовий паркінг під будинком.

Набережная-Сагайдачного улица, 3, Бам, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 34999.0 USD

Продається однокімнатна квартира з гарним краєвидом з вікон. Квартира в близькій пішій доступності до міського озера та парку Шевченка. Площа квартири 33м2. Поверх 8 з 10. У вартість входить: - Чистова стяжка у кімнатах - Якісні броньовані двері - Енергозберігаючі вікна з напиленням, 3 скла - Підключення всіх комунікацій з лічильниками (газ, вода та світло). Поруч відпочинкова зона та розвинута інфраструктура. Великий гостьовий паркінг під будинком.

Набережная-Сагайдачного улица, 3, Бам, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 22999.0 USD

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Географія Івано-Франківськ