Хочу запропонувати вам квартиру мрії в новому котеджному будинку, двір закритого типу з парковкою. В екологічному районі поряд з мальовничим лісопарком місцем відпочинку та усамітнення. І водночас неподалік від жвавого центру міста. Будинок побудований з цегли, зовні утеплений, квартира з індивідуальним опаленням, двоконтурний газовий котел, тепла підлога в коридорі санвузлі та кухні. Дуже цікаве планування, холл зєднаний з кімнатою. Ця квартира з лаунжзоною по всьому периметру двору. Ремонт та інтерєр заслуговує на окрему увагу. Все виконано в стильних тонах, ексклюзивні меблі не залишать байдужими навіть найвитонченіших покупців. Від цієї квартири віє розкішшю, сімейним затишком, домашнім теплом дружної родини. Можна ще багато писати про цю квартиру, але слова не передадуть всієї атмосфери та шарму, тож краще дивитися.

Арабея Генерала вул., 20

Продається однокімнатна квартира у м. Вінниця, вул. Генерала Гандзюка, 17, площею 45,9 кв.м. Зроблено розводку електрики по квартирі, сантехніки та стяжку. Встановлено металопластикове вікно на балконі. Чудове місце та гарний краєвид з квартири. Право власності оформлено. Продаю сам та допомоги не потребую у продажу. Копіювати оголошення не дозволяю.

власник
Однокімнатна квартира в ЖК Перлина Поділля

Однокімнатна квартира в ЖК Перлина Поділля. Престижний молодіжний район. Поруч парк, спортивний майданчик. Вікна у двір, середній поверх. Автономне газове опалення, чорнова штукатурка стін. Запрошую на перегляд.

Генерала Гандзюка улица, 8, Подолье, Винница, Винницкая 44500.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Генерала Гандзюка улица, 8, Подолье, Винница, Винницкая 46000.0 USD

Пропонується на продаж чудова, світла і простора 2к квартира з сучасним якісним ремонтом , вмонтована кухня, двуспальне ліжко, диван, шафи. Запрошую на перегляд, торг при зустрічі.

Генерала Гандзюка улица, 7, Центр, Винница, Винницкая 105000.0 USD

Продається просторо однокімнатна квартира! Дім цегляний, покращеного планування. Є індивідуальне газове опалення! Не кутова та не ліфтова! Перегляд в будь який для вас зручний час !

Генерала Гандзюка улица, 4, Подолье, Винница, Винницкая 44000.0 USD

Срочно!продам 1ю квартиру на подолье в новострое с агв-свое отопление!черновая после строителей!рядом транспорт и вся инфраструктура!торг! свет не выключают!!!

Генерала Гандзюка улица, 6, Подолье, Винница, Винницкая 42999.0 USD

Жк Перлина Поділля. Будинок повністю побудований. Квартира не кутова, не ліфотова. Утеплена. Засклений балкон лоджія. Також є відкритий балкон. Встановлені хороші якісні вікна. Двохконтурний котел. Індивідуальне газове опалення. Встановлені лічильники. Чорнова стяжка та штукатурка. Будинок розташований в тихому затишному місці. Рівня поверхня. Поруч вся інфраструктура міста. Все в шаговій доступності.

Генерала Гандзюка улица, 6, Подолье, Винница, Винницкая 44500.0 USD

Не кутова, чорнова. Зручний 3 поверх, здача секції до кінця 2024 року. Уже можна робити ремонт, встановлені лічильники та газовий котел.

Генерала Гандзюка улица, 6, Подолье, Винница, Винницкая 44500.0 USD

Пропонуємо простору та затишну квартиру на продаж у чудовому місці на вул. Генерала Гандзюка. Цей обєкт розташований у новому будинку від компанії «Перлина Поділля». Квартира має унікальне планування з сучасним дизайном та високим рівнем комфорту. Основні переваги: 1. Простора кухня-студія на першому поверсі з виходом на відкриту терасу, що створює ідеальне місце для приготування та прийому їжі. Завдяки мансардним вікнам, простір завжди наповнений природним світлом. 2. Два санвузли: один з душовою кабіною на першому поверсі та інший з ванною на другому поверсі. Велике вікно у ванній кімнаті забезпечує приємне освітлення. 3. Дитяча кімната, яка є мрією будь-якої дитини. Вона дуже світла завдяки мансардним вікнам. При бажанні, кімнату можна переробити на додаткову спальню для дорослих, оскільки всі необхідні підводи для електрики вже є. 4. Велика гардеробна, що стане у нагоді для зберігання всіх ваших речей. 5. Доросла спальня з виходом на терасу та поруч санвузол з ванною. Просторі кімнати з високими стелями (3 метри) створюють відчуття простору і свободи. 6. Другий поверх пропонує додаткові можливості: ще одну кімнату, яка може бути використана як робочий кабінет, спальня або дитяча кімната. Є також велика кімната для зберігання речей площею 50 кв.м. Квартира повністю мебльована та оснащена сучасною технікою. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає комфортне та готове до заселення житло. Квартира продається у звязку з переїздом власників. Не втрачайте можливість придбати цю чудову квартиру! Зателефонуйте, щоб домовитися про перегляд. Ця квартира справді варта вашої уваги!

Генерала Гандзюка улица, 6, Подолье, Винница, Винницкая 189000.0 USD

Житлові комплекси у Вінниця

Генерала Гандзюка улица, 6, Подолье, Винница, Винницкая 47000.0 USD

Продається однокімнатна квартира у м. Вінниця, вул. Генерала Гандзюка, 17, площею 45, 9 кв.м. Зроблено розводку електрики по квартирі, сантехніки та стяжку. Чудове місце та гарний краєвид з квартири. Право власності оформлено.

Генерала Гандзюка улица, 17, Подолье, Винница, Винницкая 56600.0 USD

Шукаєте ідеальне місце для комфортного життя в престижному районі Подділля? Вашій увазі пропонується чудова 1-кімнатна квартира на 4-му поверсі нового будинку, площею 43 м²! Основні переваги: - Якісний стильний ремонт сучасний дизайн, що поєднує елегантність та функціональність. - Індивідуальне газове опалення та тепла підлога ви завжди будете в теплі та комфорті, незалежно від пори року. - Престижний район розвинена інфраструктура, поруч магазини, кафе, школи та парки. Ця квартира стане ідеальним вибором як для молодої пари, так і для тих, хто шукає затишок і спокій у серці міста. Зателефонуйте вже сьогодні, щоб записатися на перегляд! Ваше нове життя починається тут!

Генерала Гандзюка улица, 4, Подолье, Винница, Винницкая 72000.0 USD

Продаж одно кімнатної квартири на Поділлі, вул.Генерала Гандзюка. Зроблено якісний дизайнерський ремонт, автономне газове опалення, тепла підлога, гардеробна, квартира зонована, укомплектована меблями та технікою. За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном.

Продаж одно кімнатної квартири на Поділлі