Продам 1-кім.квартиру, вул. Врубеля 42 (Миська), Галжитлобуд, Halzhytlobud "Дану квартиру можна розглянути під іпотеку Є-Оселя" Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 10-му поверсі, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 50 м.кв.,житлова - 35 м.кв., кухня - 15 м.кв. Опалення: Індивідуальне газове.Авторський проект.Зданий в експлуатацію,право власності, з паркінгом , світла та простора квартира Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 95 тис доларів, Агентські послуги 3.5 %

можливий продаж по єОселя
Врубеля вул., 42

Продається затишна 1-кімнатна квартира у Сихівському районі Львова на вулиці Еммануїла Миська (раніше відома як вулиця М. Врубеля). Загальна площа квартири 45 кв.м, площа кухні - 11 кв.м. Поверх 8/10. У квартирі є ліфт, санвузол, балкон. Продається з меблями та технікою. Чудове розташування - поруч парки, магазини, школи та дитячі садки. Ціна 83 000 доларів. Відмінний варіант для комфортного проживання або здачі в оренду. Телефонуйте для детальної інформації та організації перегляду!

Врубеля, 42а

А який вигляд Продаж 2 кім. квартири на вул. Врубеля 42. 7 поверх Площа 74м.кв Дві спальні - 17.7 та 14.3 м.кв Кухня з кладовкою - 14.5 + 3.7 м.кв Ванна і санвузол роздільні - 3.5 та 1.8 м.кв Великий коридор - 12.1 м.кв Лоджія 4.5 м.кв, з виходом з обох спалень Балкон з чудовим виглядом Будинок заселений і обжитий На прибудинковій території дитячий та спортивний майданчики Всі стіни з цегли Зручне планування Розведена електрика Встановлений котел Встановлені радіатори Залита стяжка Вікна на південь та захід

Продаж 2кім. Квартири балкон з чудовим виглядом
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1 кімнатна квартира в зданій та обжитій новобудові на вул. Еммануїла Миська ( колишня Врубеля). Квартира знаходиться на 7 поверсі з 10. Загальна площа 50 м.кв. Кухня 19 м.кв. та кімната практично зонована на відпочинкову і спальну зону. В квартирі зроблено якісний та стильний ремонт, повністю мебльована всім необхідним. Все що є в квартирі залишається новому власнику.Індивідуальне газове опалення, підігрів підлоги в кухні, коридорі і санвузлі. З техніки холодильник, посудомийна машина, вбудована мікрохвильова піч, пральна машина. В ціну входить комірка на поверсі та паркомісце в підземному паркінгу. Навколо доглянута територія, дитячий майданчик, в будинку продуктовий магазин. Район активно розбудовується!!! Іпотека можлива!

Врубеля улица, 42, Сыховский, Львов, Львовская 105000.0 USD

Продаж гарної та просторої 1км. квартири по вул. Врубеля. Новобудова здана та заселена. Поверх 8з10. Цегляний будинок. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт, меблі і побутова техніка залишається. Ремонт робили для себе. Індивідуальне опалення , підігрів підлоги по зонах . Квартира має гарне планування: кухня вітальня і ізольована кімната , вигоди разом, балкон засклений, гардеробна. Кондиціонер вмонтований віддалене керування , вай фай, посудомийка, газова поверхня варильна, духова піч електрична, холодильник , дзеркало в санвузлі на підігрів і освітлення , диванчик шкіряний, все продумано до деталей. Гарна і розвинута інфраструктура, підземний паркінг і гостьовий. Чудова пропозиція як для себе так і здачу в оренду.

Продаж 1км. квартири Врубеля новобудова з дизайнерським ремонтом