Любите високі стелі і просторну кухню? Тут вони саме такі. Продається двокімнатна квартира «сталінка» в будинку №9 по вул. Войчишена. Розташована на верхньому 4-му поверсі. Не кутова, кімнати окремо. Вона в рідному стані, але чиста і охайна. Вікна уже металопластикові, лічильники встановлені. Будинок в ОСББ, тому навколо гарне подвір’я та чистий під’їзд з новими вікнами. Квартира без боргів і проблем. Дзвоніть, домовимось про перегляд.

вул. Войчишена, 9

Продаж двокімнатної квартири по вул. Д.Войчишена (Рокувата). Знаходиться на 1 поверсі пятиповерхового будинку. Високий цоколь. Не кутова, тепла. Без оздоблюванних робіт, металеві вхідні двері, на кухні і в кімнаті металопластикові вікна з тепло та шумоізоляцією. Стіни на кухні виведені, стінка в кахелі. Санвузел в кахелі, є залишковий для закінчення ремонту. Перероблено планування. В 500 м. з/д станція "Рокувата", зупинки транспорту, пошта, школа, магазин. Поряд вул. Мусорського, АТБ, 44-й квартал. додаткові питання по телефону. Реагуйте, і квартира буде вашою.

Войчишина вул., 6

Продам однокімнатну квартиру по вулиці Войчишина. Замінені МПТ, МПО. В квартирі зроблено косметичний ремонт. Є газова колонка. В ванній кахель. Квартира в гарному стані. Цоколь високий. Квартира дуже тепла. Поруч котельня. Навколо розвинута інфраструктура. Боргів немає.

Продам однокімнатну квартиру по вулиці Войчишина

ЖК в городе Кривой Рог

География, Кривой Рог