Продається 2к квартира район Вокзальна, вулиця Водопійна 14а. Будинок цегляний, квартира студія з капітальним ремонт.В квартирі все робилося для себе. В квартирі поміняні вікна і балкон на пластикові, санвузол нова плитка,сантехніка,натяжні потолки, двері нова столярка. Квартира продається з меблями та технікою,залишається електрокамін. До квартири додається в продаж сарай у дворі.Гараж який знаходиться біля будинку в дворі продається за окрему плату.Поруч знаходиться школа, садочок, магазини, Супермаркет, парк,річка 10 хвилин пішки, зупинка громадського транспорту. Квартира продається через агенство Нерухомості Маєток, телефонуйте.

Продам 2к Студія,вул. Водопійна 9 школа

Новинка! Водопійна, 19 Шикарна локація! Поруч все! Квартира не кутова, поверх невисокий. Зроблено новий якісний ремонт. Замінено: проводка, вікна, міжкімнатні двері, сантехника. Балкону в квартирі не має! Площа 32м², кухня 9м². Ця квартира чекає покупця, який планує завезти меблі на свій смак та одразу в ній жити або надавати послуги з оренди. Зацікавила пропозиція?! Телефонуйте

Водопійна,19- Квартира в сучасному ремонті

А у ВАС так було колись??? Все поряд в кроковій доступності: школи, садочки, магазини, супер маркети, лікарня, аптеки, розважальні заклади, кафе-бари, парк, річка все що завгодно для позитивного життя у нашому прекрасному місті Біла Церква. Якщо не було, чи ВИ привикли, щоб було! Тоді ця пропозиція саме для ВАС. ПРОДАЖ 3х кімнатної квартири у самому ядрі Білої Церкви, центріше не буває, вулиця Водопійна 20. квартира на дуже зручному 2му поверсі, 9и поверхового панельного будинку. Жилий стан, але яка можливість зробити ремонт під свій СМАК. ПРОПОЗИЦІЯ ДУЖЕ АПЕТИТНА ТА ГАРЯЧА. Ціна 55 000 доларів США торг 09********28 09********41 Viber, Telegram, WhatsApp.

3-х кімнатна квартира вул. Водопійна, біля 9- школи
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам стильну , сучасну 1 кімнатну квартиру , розташовану в одному з найкращих районів міста , по вул . Водопійній . Квартира не кутова , дуже світла , тепла , має власне електро опаленя, що забезпечує комфортне проживання . В квартирі нові метало пластикові вікна і балкон . Сантехніка і труби всі нові . Замінено на нову електро проводку . Натяжні стелі . Замінено столярку і вхідні двері . Нові радіатори . Туалет /ванна в кахлях сучасного зразку . На підлозі ламінат і кахель . Балкон утеплений . Є бойлер . Ремонт виконано в сучасних тонах . З вікон прекрасний краєвид на місто . Все в кроковій досяжності : школи , дитячі садочки , магазини , маркети , зупинка транспорту , набережна р.Рось .

Водопойная улица, 19, Центр, Белая Церковь, Киевская 43500.0 USD

Продам 3 кімнатну квартиру з автономним опаленням в місті Біла Церква по вулиці Водопійна. Поряд садочки, школи, супермаркет, зупинка громадського транспорту. Квартира має три окремі кімнати, сан. вузол роздільний. Велика лоджія. Фото відповідають дійсності.

Продам 3 кімнатну з автономним опаленням

География, Белая Церковь