1к Ближні Гречани ЖК Авіла Люкс 2, 51 м.кв., 6/9. Будинок зданий. Вигляд на парк. Розведення електрики , штукатурка стін, лічильники обліку води, світла та газу, двоконтурний газовий котел, розведення труб на водопостачання та на опалення, стяжка підлоги в кімнатах.

Вишнева вул., 40

Вашій увазі продаж 2 кімнатної квартири в Центрі міста! Площа 64 м2. Зручний 6 поверх в 10 поверховому будинку. В квартирі зроблені чорнові роботи, встановлена якісний котел, зроблена розводка електрики. Чудове планування, квартира без ремонту дозволяє втілити всі Ваші ідеї у реальність та створити житло мрії, яке буде комфортним саме для Вас. Прекрасне місцерозташування будинку, поруч розвинена вся необхідна інфраструктура для комфортного життя. Телефонуйте!

Вишневая улица, 42/1, Хмельницкий, Хмельницкая 57000.0 USD

Двокімнатна квартира в елітному житловому комплексі, що розташований у центрі міста Хмельницького, поряд з парком ім.М.Чекмана. Однопідїздний будинок, 2 ліфта. Великий двір закритого типу. Парковка, комфортний дитячий майданчик. Стильний та елегантний підїзд. Комплектація квартири: Якісні та масивні вхідні двері. Стяжка підлоги, монтаж опалення до радіаторів, електрика, м/п вікна з тонуванням та під дерево. Двоконтурний газовий котел Ariston. В квартиру заведено інтернет, дзвінок та домофон. Вікна в двір. За більш детальною інформацією по квартирі звертайтесь за телефоном або домовляйтесь про перегляд.

Вишневая улица, 40, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 61500.0 USD
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Простора 3 кімнатна, район Гречани ближні, вул. Вишнева, нове планування, велика площа 64.5 м2, комфортний 6 поверх з 9, хороший житловий стан, вікна частково металопластик, два балкона, залишаються всі меблі. За детальною інформацією телефонуйте, не зволікайте!

Чудова 3 кімнатна квартира на Гречанах!

ЖК в городе Хмельницкий

География, Хмельницкий