Продається 2 кімнатна квартира в центрі міста Узин вул. Авіаторів( Фрунзе),60. Квартира на 5 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Площа квартири 42кв.м., житлова площа 27,5 кв.м. кухня 7,2кв.м. Квартира тепла, не кутова, в хорошому стані. Вікна пластикові, балкон не засклений,вікан виходять на схід, санвузол роздільний, встановлений бойлер на гарячу воду, Поряд школа, дитсадок, стадіон, Нова Пошта, автостанція, центральний парк, кінотеатр, АТБ-маркет, Фора,магазин EVA, укрпошта. Ціна 22500дол., без комісії

Авіаторів, 60

Пропоную до продажу 3х кімнатну квартиру в м.узин 3 просторі кімнати загальна площа квартири складає 70м2 Інливідуальне опалення квартира знаходиться в хорошому тихому районі 24 999$ Пропозиція від Ан СВІЙ ДІМ НУРА 06******82 Показ в зручний для вас час

Продаж 3 кімнатної квартири в м.Узин

Ексклюзивний варіант. Продам хорошу 3х кімнатну квартиру з двориком на мальовничій вулиці міста Узина, поряд озеро. 3 кімнати, пластикові вікна, індивідуальне газове опалення, простора тераса, по кімнатах зроблено якісний капітальний ремонт - нова електропроводка, підлога, вирівняні стіни. Є два входи -головний в будинок і тераса с виходом до річки. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні. Агентство нерухомості "3 D ЕКСПЕРТ" у нас є великий та різноманітний асортимент нерухомості на любий смак та можливості. Звертайтесь і ми підберемо саме те,що потрібно Вам. Також запрошуємо до співпраці власників нерухомості, надаємо якісні послуги з купівлі-продажу житла.

Продам 3х кімнатну квартиру з своїм опаленням і двориком в
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Двухкомнатная квартира в центре Узина. Свое отопление, не требующее электроэнергии (котел на пьезоэлементе + отсутствует циркулярный насос, что даёт возможность работы даже при отсутствии электроэнергии).Есть балкон. Второй этаж. Авторский ремонт надо делать. Номер телефона напишу сообщением Не агентство!!

владелец
Двухкомнатная квартира в центре Узина

Терміново! Ексклюзивна пропозиція. Продам хорошу компактну квартиру в центрі міста Узина з власним двориком. 2 окремі кімнати, централізоване опалення, санвузол,жилий стан. З реальним покупцем можливий розумний торг при перегляді. Зручна інфраструктура та місцерозташування, поряд знаходиться все що потрібно для комфортного проживання За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні. Агентство нерухомості "3 D ЕКСПЕРТ" - у нас є великий та різноманітний асортимент нерухомості на любий смак та можливості. Звертайтесь і ми підберемо саме те,що потрібно Вам. Також запрошуємо до співпраці власників нерухомості, надаємо якісні послуги з купівлі-продажу житла на вигідних умовах. Більше 10 років на ринку нерухомості - "нас знають - тому нам довіряють".

Терміновий продаж! Продам 2х кімнатну квартиру з своїм двориком в цент

Продам однокімнатну квартиру в Узині Розташована на першому поверсі 5 поверхового будинку в центрі біля стадіону В квартирі зроблений косметичний ремонт Перегляди в зручний час

Продам однокімнатну квартиру в Узині

Терміновий продаж. Ексклюзив. Продам 2х кімнатну квартиру в центрі міста Узина. Пластикові вікна, теплий цегляний будинок, окремі кімнати, чистий житловий стан, під перспективу Вашого індивідуального проекту ремонту.Світла, приємна квартира.Агентство нерухомості "3 D ЕКСПЕРТ" у нас є великий та різноманітний асортимент нерухомості на любий смак та можливості. Звертайтесь і ми підберемо саме те,що потрібно Вам. Також запрошуємо до співпраці власників нерухомості, надаємо якісні послуги з купівлі-продажу житла.

Продам хорошу світлу 2х кімнатну квартиру в центрі міста Узина

Продам 2-х кімнатну квартиру в центрі узина з ремонтом від власника всі подробиці за телфоном 07******39

владелец
Продам 2-х кімнатну квартиру в м узин

Пропонуємо 2х кімнатну квартиру на першому поверсі двох поверхового будинку. Квартира знаходиться в місті Узин. Загальнаплоща: 44м2 Кухня: 6м2 Кімнати площею: 19,13 Ціна : 30 500$ Квартира з індивідуальним опаленням. Зроблений новий ремонт, встановлені металопластикові вікна,нові міжкімнатні двері,санвузол сумісний. Є лічильники на газ і воду. Квартира утеплена з наружі. Поруч школа, садочок, магазини, базар, транспортна зупинка. Готові до співпраці із власниками об’єктів. Звернувшись до нас, ми допоможемо Вам у вирішенні будь-яких питань у сфері нерухомості, надамо об’єктивну та повну інформацію про будь-який об’єкт, який Вас зацікавить та запропонуємо найкращі умови для плідної співпраці. Ми допомагаєможити там, де хочеться Вам!

Продам 2/1/2 квартиру місто Узин

Телефонуйте або пишіть зараз на Вайбер , телефон в роумінгу Ріелтерів - прохання не турбувати ! Реальному покупцю -ТОРГ ! Квартира знаходиться в місті УЗИН Київська область , в центрі міста в 5-ти поверховому будинку на 4-му поверсі , вікно кухні і гостинної з балконом виходять у двір. По квартирі : квартира під ремонт , вона в жилому стані , але новим власникам треба в любому випадку все під себе зробити , тому це ідеальний варіант , розпишу більш детальніше 1.Вікна всі замінені на металопластикові REHAU 2.В квартирі Автономне опалення з документами ( газове ) 3. Балкон повністю замінений на новий металопластиковий 4. Квартира від власника 5 . Без боргів 6. Дві великі кімнати 7. В 2022 поставили новий унітаз 8. Ванна / туалет окремо 9.Квартира мебльована за бажанням все залишимо В квартирі можна робити перепланування , сусіди з 3-го поверху без проблем все зробили Що є поряд : 1. Автовокзал -5-7 хвилин пішки 2. Ринок - 5 хвилин 3.Алея з усіма можлмвими магазинами -2 хвилини 4.Нотаріус в сусідньому будинку 5.Кінотеатр -2 хвилини 6.Готельно ресторанний комплекс «Мегаспорт» з розважальним комплексом 2 хвилини 7.Готельно ресторанний комплекс VinoGrad-центр міста 5-7 хвилин 8.Ресторан «УЗИН» 5-7 хвилин 9.Школа №1 -5 хвилин 10.Школа №6 -5 хвилин 11.Школа № 2 -7 хвилин 12.Садок « Зірочка » 5 хвилин 13.Пекарня через дорогу 14.Стадіон і весь спорт комплекс 2 хвилини від будинку . 15. Магазини АТБ і Фора поряд 16. 5 хвилин до центру де Вокзал поряд є парк , річка «Узина» і пляж 17. За будинком є невеликі огороди , можна вирощувати картоплю і городину 18. Парковка під будинком 19. Церква пішки 10 хвилин 20 . До Білої-Церква їхати 25 км 21. До Києва 92 км 22. До Черкас 153 км 23.Укр-Пошта 10 хвилин 24.Аптеки 2 хвилини під будинком 25.Нова Пошта відділення під будинком

владелец

ЖК в городе Узин

Узин центр міста НОВЕ Продаж 2 х кімнатної квартири З АВТОНОМНИМ ОПАЛЕННЯ 2/1/4 Утеплена Капітальний ремонт. Сан вузол в кахелі Поруч супермаркет, школа садочок, магазини. Не потребує додаткових витрат Перегляд в зручний час Ціна 34 000$ Пропозиція від Ан СВІЙ ДІМ Нура 06******82

Продаж 2 кімнатної квартири м. Узин

Ексклюзив.Продам хорошу світлу 3х кімнатну квартиру в теплому будинку в центрі міста Узин. Квартира з супер плануванням, всі кімнати окремі, просторий хол. Пластикові вікна, нова електропроводка, вхідні двері, індивідуальне опалення,санвузол окремий в кахелі, по кімнатах косметичний ремонт, 2 балкони, простора кухня в кахелі з сучасними меблями. Не кутова тепла квартира, дах не тече. Чистий жилий стан. Залишається кухня. З реальним покупцем можливий торг при перегляді. Зручна інфраструктура, поряд знаходиться все, що необхідно для комфортного проживання. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні, кваліфікований представник Агентства нерухомості з задоволенням відповість на Ваші запитання та надасть відповідну інформацію.

Ексклюзив Продам 3х кімнатну квартиру з своїм опаленням в Узині

Продаж частки (5/6, близько 85%) 2-х кімнатної квартири в місті Узин (2-й поверх/5). Часткова власність. Другий власник у квартирі не проживає (брат гр. РФ). В майбутньому викуп 1/6 (близько 15%) частки по законодавству тільки у Держави, після закінчення війни (по державні оціночні вартості, тобто нижче ринкової). Власне опалення можна встановлювати. Подробиці за телефоном або пишіть на Вайбер. Фото скину.

владелец

Ексклюзивний варіант. Продам простору 3х кімнатну квартиру, в кімнаті зроблено хороший якісний ремонт, хороший чистий жилий стан. Санвузол окремий. Теплий цегляний будинок, пластикові вікна. Не кутова. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні, кваліфікований представник Агентства нерухомості з задоволенням відповість на Ваші запитання та надасть відповідну інформацію.

Продам 3х кімнатну квартиру в місті Узин

Популярные запросы

География, Узин

Низкие цены на жилую недвижимость, чистый воздух, размеренный ритм жизни – причин поселиться в небольшом городке может быть множество. Приняв решение приобрести собственную квартиру, желательно хорошо изучить приглянувшийся населенный пункт. Комфортно ли там будет жить? Давайте узнаем, стоит ли купить жилье в Узине на вторичном рынке?

Квартиры в Узине: за и против

Город районного значения относится к Белоцерковскому району Киевской области и расположен на реке Узинка. На начало 2012 года здесь проживало чуть более 12 тысяч человек.

Расстояние между населенным пунктом и столицей – около 90 км. Если ездить на работу в Киев, придется проводить в дороге примерно 1,5 часа. Тем, кто все-таки примет решение здесь купить квартиру, Узин предлагает несколько маршрутов общественного транспорта.

Из Киева в Узин можно доехать на маршрутном такси:

  • Киев (метро «Дворец «Украина») – Узин;
  • Киев (АС «Выдубичи») – Белая Церковь.

Город был известен аэродромным комплексом, но сейчас он закрыт. Несмотря на то, что большинство семей военнослужащих в свое время выехали, продажа жилья в Узине идет активно – здесь постоянно появляются новые жители.

Тем, кто захочет купить квартиру в Узине, вторичный рынок предлагает различные варианты вблизи объектов инфраструктуры, включающей в себя:

  • 3 общеобразовательные школы;
  • гимназию;
  • 3 детских сада;
  • музыкальную школу;
  • 2 библиотеки;
  • районную больницу и поликлинику;
  • почту;
  • 4 аптеки и оптику;
  • банковские отделения;
  • 4 АЗС.

Если купить жилье в Узине, можно также пользоваться инфраструктурой Белой Церкви, расстояние до которой составляет 30 км.

Один из решающих факторов в таком вопросе, как продажа квартир в Узине, - цены. Здесь можно недорого приобрести 1-комнатные, 2-комнатные, 3-комнатные и 4-комнатные квартиры с хорошей планировкой и красивым видом из окна. Природа в городе живописная, воздух чистый, есть пруды и много зелени.

Как законно купить квартиру в Узине: проверка прав третьих лиц

Прежде чем приобрести недвижимость, рекомендуется попросить у человека, осуществляющего продажу жилья в Узине, показать расширенную выписку из домовой книги. Вы узнаете, кто на данной жилплощади зарегистрирован по месту жительства, а еще сохраняют ли эти люди согласно закону право проживания в квартире в случае ее продажи.

Многие заинтересованы в таком моменте, как срочная продажа квартир в Узине, вторичка же спешки не терпит. Один из существенных рисков при покупке недвижимости – возможное оспаривание прав на жилплощадь третьими лицами. Приобретая жилье, в котором прописан человек (безвестно отсутствующий, временно выбивший в длительную командировку, отправившийся на долгосрочное лечение и т.п.), покупатель идет на определенный риск. Нужно подумать, возможно, стоит купить жилье в Узине у другого продавца?

В зону риска попадают и квартиры с прописанными в них несовершеннолетними детьми. Нужно убедиться, что у человека, осуществляющего продажу жилья в Узине, есть все соответствующие разрешения органов опеки. Обратить внимание нужно и на права супругов. В договоре должно быть прописано наличие согласия супруга на продажу квартиры в Узине.

Покупая вторичное жилье без посредников, убедитесь, что вы сделали все правильно. Или же заручитесь поддержкой опытного юриста, чтобы снизить риски до ноля.