Продається 3-кімнатний пентхаус у суперсучасному житловому комплексі “Crystal” у Новому районі. По периметру усього житла простягається великий балкон-тераса, звідси відкривається неймовірний вид на все місто. Розроблено дизайн-проєкт інтер’єру. Уже замовлено двері, керамічну плитку для внутрішніх робіт. Квартира площею аж 107 м.кв. знаходиться на 11 поверсі з 12-ти. У будинку є сучасний ЛІФТ (безшумний фірми “OTIS”), закрита територія, “двір без авто”, багаторівневий паркінг та навіть приватний дитячий садок. Планування квартири: – велика кухня; – 3 окремі кімнати; – 2 санвузли; – гардеробна; – балкон-тераса. Замінено та розведено електропроводку під “розумний дім”, повністю змінено мережу водопостачання та водовідведення під дизайн-проєкт, змонтовано та встановлено клімат-систему на стелі. Встановлене електричне індивідуальне опалення (котел), тепла підлога, витяжна вентиляція. Чистова стяжка підлоги. Плитка та перила на терасі. У квартирі панорамні вікна преміум-класу (алюмінієві), якісні вхідні двері. Важливо, що між квартирами облаштована шумоізоляція. Чудова локація: перехрестя вулиць Т. Легоцького та Капушанської, близько Боздоський парк. Зручна транспортна розв’язка, до центру міста 10 хв машиною. Дана квартира продається від агенції з комісією.

Бабяка вул., 1

Кварта в історичному центрі Ужгорода Продається затишна,   простора, світла квартира в центральній частині міста Ужгород, квартира із сучасним ремонтом у стриманому стилі із збереженими вже історичними деталями інтерєру, в квартирі високі стелі, деревяна підлога і дуже світлі кімнати, в квартирі якісні меблі та сантехніка,   нова електромережа

Мирного, 55, Центр, Ужгород, Закарпатская 180000.0 USD

Продаж квартири з дизайнерським ремонтом в ЖК Park Land. Ремонт від команди дизайнерів Design Studiо by Gazda. Реальні фото з обєкта! Квартира PL 4.31 Кімнат: 2 Готовність: З ремонтом Дата здачі: IV кв. 2021 Поверх: 5/9 Секція: 4 Площа: 75 м2 Вартість м2: 2,400 $ Повна вартість: 180000 $ У вартість також включено: -Котел та тепла підлога по всій площі квартири -Покращена шумоізоляція (цегла 250 мм, мін.вата 50 мм, керамоблок 80 мм) -Панорамні вікна (німецька якість з гартованого скла, 6 камерний профіль, 2 камерний склопакет) -Інтернет та домофон -Доступ до online камер по периметру житлового комплексу -Велосипедна -Колясочна Щоб отримати безкоштовну консультацію чи інвестиційний прорахунок звертайтеся за номером, вказаним в оголошенні. Дивіться інші оголошення від забудовника.

Квартира з дизайнерським ремонтом від Gazda в ЖК Park Land, Парк Ленд

Продається трьох кімнатна квартира, кухня- хол центральна частина міста. Квартира з ремонтом без меблів.

Квртира центральна частина міста

Продаж 3-х кімнатної квартири в новобудова/ЖК Комфорт Сіті/Пентхаус/Новобудова/Новий Район/Боздош - 8/8 поверх - 90 м2 - квартира з двома терасами - укомплектована меблями та технікою - газове опалення - 2 окремі кімнати - гардеробна кімната - якісний ремонт - високі стелі 3 метри - квартира готова повністю до проживання

Продаж 3-х кімнатної квартири/Продаж пентхаусу/ЖК Комфорт Сіті

Продаж і оренда квартири в історичній частині міста. Старочеська забудова, з просторими кімнатами та високими стелями (3 метри) Стіни з чеськоі цегли 40 см, квартира дуже тепла, не кутова. Розташована на 2 поверсі (4) і має 126 кв.м загальноі площі. Зроблений гарний, якісний ремонт. Відреставрований паркет, деревʼяна внутрішня столярка. Вмонтована деревʼяна кухня з усією технікою. Є кладовка. Окремий сан вузол. 3 кімнати, одна з них прохідна. Спальня, вітальня та дитяча кімнати. Окремо гардебна. Балкон на задній двір. Автономне газове опалення, кондиціонер. В квартирі ніхто не прописаний.

3 кімн в історичній частині міста

Продається 3-кімнатна квартира. Планування: простора кухня-вітальня і дві окремі кімнати. Загальна площа 100м2. Знаходиться на 2 поверсі, 5-ти поверхового будинку. Будинок побудований з цегли, утеплений, автономне газове опалення, Поруч парк Підзамковий Пропозиція від рієлтора

Продаж 3-ох кімнатної квартири

Продаж 2-х кімнатної квартири в ЖК Рівер Ленд /River Land - будинок преміум класу - консьєрж сервіс - підземний паркінг - локація: центр міста/ площа Петефі/ Набережна/Річка Уж - квартира з ремонтом , укомплектована меблями та технікою повністю готова до проживання - планування : кухня- вітальня, 1 кімната, ванна, тех.приміщення або гардеробна кімната. - вікна виходять у двір - детальна інформація за номером

Продаж 2-х кімнатної квартири/River Land/Набережна/Центр Міста/Gazda

Продаж гарної та затишної 3-х кімнатної квартири в одному з найкращих жк в м.Ужгород Green Land, з панорамою на місто . Квартира двух ярусна кухня верх , внизу спальні так , як усі двух ярусні в цьому жк Площа 102,5кв.м Поверх 6,7/8 Тепла підлога де плитка , батареї Газове опалення Планування: велика кухня студія з каміном , 2 окремі кімнати, роздільний санвузол внизу , наверху гостьовий , гардероб та простора тераса. У квартирі продумано все до дрібниць. Зроблено якісний ремонт. Квартира повністю оснащена всіма меблями та побутовою технікою, необхідними для комфортного проживання. Кондиціонерів немає , вивід є Житловий комплекс закритого типу з цілодобовим відеоспостереженням, обладнаним дитячим майданчиком та підземним паркінгом. Розташування продумане та зручне. Поруч є необхідні обєкти інфраструктури: навчальні заклади, лікарня, ТЦ, магазини, транспортна розвязка.

Продаж 3к квартири в жк Green Land

Продається шикарний пентхаус. Район Боздош. Сучасний якісний ремонт та меблі, вся техніка провідних брендів. Зручне планування, гарний краєвид.Кожна деталь інтерʼєру продумана для Вашого комфорту та затишку. Квартира готова до заселення.

Продаж 3-х кімнатного шикарного пентхаусу. Район Боздош

Житлові комплекси у Ужгород

### Продаж 3-кімнатної квартири в новобудові: ЖК Комфорт Сіті #### Опис квартири: - **Тип нерухомості:** Пентхаус - **Розташування:** Новий район, Боздош - **Поверх:** 8-й з 8 - **Площа:** 90 м² - **Кількість кімнат:** 3 - **Тераси:** 2 тераси - **Обладнання:** Квартира укомплектована меблями та технікою - **Опалення:** Газове #### Додаткові особливості: - **Кімнати:** 2 окремі кімнати - **Гардеробна кімната:** Так - **Ремонт:** Якісний ремонт - **Стелі:** Високі стелі, 3 метри - **Готовність до проживання:** Квартира повністю готова до проживання Ця квартира є ідеальним варіантом для тих, хто шукає комфортне та сучасне житло з усіма зручностями.

Продаж 3-х кімнатної квартири/Продаж пентхаусу/ЖК Комфорт Сіті

Продається квартира в центрі міста по вулиці Феденця . Квартира австро-угорської забудови. Опалення автономне газове, збережено кафельні печі. Цікавить звертайтесь

Фединца улица, 37, Центр, Ужгород, Закарпатская 179000.0 USD

Продаж квартири в історичному центрі міста,австроугороської забудови (1910року) по вул Фединця. Квартира підходить для будь яких цілей повʼязаних з нерухомістю. Для власного життя та може розглядатись як вкладення в комерційну нерухомість. Велика квартира має площу 170м2. Складається з 5 кімнат,кухні та 2 ванних кімнат. Також до квартири ідуть 2 кладові що розташовані в будинку. В квартирі зроблений якісний ,сучасний ремонт який вдало підкреслює історичну епоху даної квартири. В квартирі повністю замінена проводка,сантехніка,вікна,двері,а також замінений дах.По всій квартирі викладений паркет. В квартирі встановлений двохконтурний газовий котел.Роздинкою даної квартири є кафельна піч в ідеальному робочому стані (використовувалась під час блекауту) За бажанням можна поділити на дві квартири з окремими входами:в одній жити іншу здавати в оренду. Також дана квартира буде цікава як інвестиція в комерціну нерухомість.Так як це центр міста дана локація ідеально підійде для хостелу або офісу, стоматологію, косметологію, приватну школу. Є відео.

Продаж квартири по вул.Фединця.

2-кімнатна квартира в комплексі бізнес-класу в найпрестижнішому районі м. Ужгород (вул. Мальовнича, 2) від надійного забудовника з досвідом понад 15 років - Gazda! Квартира GH 8.23 Кімнат: 2 Дата здачі: I кв. 2024 Поверх: 4/6 Секція: 8 Площа: 74 м2 Вартість м2: 2 400 $ Повна вартість: 177 600 $ Для будівництва використовувалася монолітно-каркасна технологія та найкращі будівельні матеріали. Максимальна комплектація житла від забудовника, яка вже включена у його вартість. У кожному підʼїзді знаходиться приміщення для візочків та велосипедів, а також наявна велика кількість кладових. Закритий внутрішній двір, безпечний дитячий майданчик, зелені зони, альтанки та лавочки.

Квартира в панорамному комплексі Grand Hills Гранд Хіллс

Пропоную гарну та затишну техкімнатну квартиру Планування: велика кухня, 3 окремі кімнати, роздільний санвузол та простора тераса. У квартирі продумано все до дрібниць. Зроблено якісний ремонт із преміальних матеріалів, встановлені системи центрального кондиціювання та "розумний будинок". Квартира повністю оснащена всіма меблями та побутовою технікою, необхідними для комфортного проживання. Житловий комплекс закритого типу з цілодобовим відеоспостереженням, обладнаним дитячим майданчиком та підземним паркінгом. Розташування продумане та зручне. Поруч є необхідні обєкти інфраструктури: навчальні заклади, лікарня, ТЦ, магазини, транспортна розвязка. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Університетська вул., 25

Пропоную гарну та якісну трикімнатну квартиру в Боздоші. Дизайнерський ремонт, нова техніка, гарна шумоізоляція, високі стелі, багато вільного простору. Прекрасне розташування. В безпосередній близькості Боздошський парк і набережна. Прекрасно розвинена інфраструктура, в пішій доступності школи та дитячі садки, кафе та ресторани, магазини та торгові центри. Для перегляду або запитанням, телефонуйте за номером, вказаним у профілі або пишіть в особистий чат.

Олександра Хіри вул., 1

Підійде для сімї з дітьми або ж під інвестицію для оренди Переваги: - розташування (вул. Легоцького, 80 (ЖК PARK LAND), школи, садки, дитячий майданчик, магазини, кавярні, ресторани, супермаркети, ТЦ Токіо, аптеки, відділення пошти, транспортна зупинка) - індивідуальне електро опалення - панорамні вікна - тепла підлога - гардероб - комора - балкон та лоджія - утеплений мінватою - міжкімнатна шумоізоляція - закритий двір (відеонагляд) - гостьовий та наземний паркінг - дитячий та спортивний майданчик - BBQ-зона - зарядка для електроавтомобілів Комплектація: - європейська сантехніка - німецький ламінат - душова кабіна - декоративний паровий камін - декоративні гіпсові панелі на стіни - двері прихованого монтажу - чорні євро-плінтуси - розведена електрика, сантехніка, вода - броньовані вхідні двері Опис: Простора 3-кімнатна квартира з ремонтом в преміальному ЖК Park Land (вул. Легоцького, 80). Будинок зданий в експлуатацію, та вже на етапі ремонту. Стіни пофарбовані якісною фарбою та оздоблені декоративними гіпсовими панелями. Встановлений німецький ламінат, євро-плінтус, повністю готовий санвузол зі встановленою сантехнікою. Бонусом також йде готовий проєкт дизайну квартири. Планування квартири: кухня, хол, коридор, технічне приміщення, санвузол, гардероб, дві спальні, балкон та лоджія. ЖК Park Land знаходиться в чудовій локації, поруч є широка палітра інфраструктур, все, що необхідно для комфортного життя. Окрім того ЖК має власну інфраструктуру, а це власний великий парк площею 2 га, безпечні дитячі майданчики для дітей різного віку, спортивний майданчик для дорослих, а також зона BBQ. За детальною інформацією телефонуйте Також за номер є телеграм Комісія агенції від вартості об‘єкту оплачується додатково

Продаж 3-кімнатної | ЖК PARK LAND | Новий район

Продається 3х кімнатна квартира в сучасному ЖК "Parkl", м.Ужгород, вул.Легоцького 80, 5/8 поверх з ліфтом, 98, 5м². Сам ЖК має власний, закритий двір з дитячими майданчиками, зоною для барбекю, велодоріжками та амфітеатром. ЖК має власний паркінг, територія під відеонаглядом, є місця для зберігання колясок та велосипедів. В квартирі зроблений дорогий, сучасний ремонт, використані якісні будівельні матеріали, екологічні декоративні гіпсові панелі, широкоформатні кахлі, німецький ламінат високої якості, стіни пофарбовані миючою фарбою Capol, дорога сантехніка. Дуже гарне планування квартири, велика кухня вітальня з панорамним виглядом на місто та 2 спальні з панорамними вікнами у власний, закритий двір. Також є окремо комора та гардеробна кімната. У вітальні зроблений декоративний скляний камін. Ціна 175тис.у.о

Легоцкого улица, 80, Новый, Ужгород, Закарпатская 175000.0 USD

Продам 4к квартиру по вулиці Чорновола 4 кімнати Кухня вітальня 2 с/у 4 кондиціонери Опалення газове Не останній поверх ( є ще технічний поверх) Ремонт зроблений з високоякісних , укомплектована меблями та технікою ( посудомийка, осмос на воду) 5 поверх Локація ( Новий Район) Розвинена інфраструктура поруч магазини, ТРЦ, тренажерна зала Парковка в дворі 175.1 м2 Будинок цегляний 17 років будинку Кладова( тех приміщення ) 3/4 м2 У вдасності більше 3-х років Камери відеонагляду Охоронна система підключена до квартири

Продам квартиру/Багаторівневу/Новий Район/2-х поверхова квартира

Продаж 2 кімнатної квартири у одному із найкращих ЖК Ужгорода - ЖК «ParkLand» Загальна площа- 72,9 м2 Поверх - 3 з 9 Опалення - індивідуальне електро ( встановлений котел та тепла підлога по всій площі квартири) Переваги : *Покращена шумоізоляція (цегла 250 мм, мін.вата 50 мм, керамоблок 80 мм) * Підключено швидкісний інтернет та домофон * Доступ до online камер по периметру житлового комплексу * Загальне приміщення для зберігання велосипедів * Загальна приміщення для зберігання дитячих візочків *Великий дитячий майданчик та багато іншого .

Продаж 2 кімнатної  квартири|ЖК ParkLand

Пропоную трикімнатну квартиру у сучасному ЖК. Будинок еліт-класу безпосередньо на набережній. Квартира площею 90 м. кв, розташована на 8-му поверсі. Планування: простора кухня-вітальня, дві спальні з балконом, простора ванна кімната. - панорамне скління - енергозберігаючі вікна з алюмінієвим 7-ми камерним профілем - автономне опалення - висота стель - 3.1 м. - готова розводка для електирики, водопостачання, газу та каналізації - встановлено котел - тепла підлога - покращена міжквартирна шумоізоляція - ідеальне рівне настінне покриття Комфорт та безпеку мешканців забезпечує цілодобова охорона, консьєрж-сервіс 24/7, паркінг закритого типу, дитячі та спортивні майданчики, затишне лобі. Прекрасне місце розташування. Житловий комплекс знаходиться безпосередньо на набережній річки Уж біля паркової зони в 10 хвилинах ходьби від історичного центру міста. У пішій доступності розташовані навчальні заклади, школа, лікарня, магазини, паркові зони, транспортна розвязка. Ціна 1900 $ за м.кв. Без комісії. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Словянська наб., 25

Пропоную дуже стильну дворівневу двокімнатну квартиру у мальовничому місці. Планування: кухня-вітальня, спальня, ванна кімната, санвузол, 2 балкони. Квартира дуже простора та затишна. З вітальні вихід на великий балкон, з якого відкриваються мальовничі краєвиди, свій балкон також є і в спальні. Простора ванна кімната з великою ванною джакузі та душовою зоною. Зроблено неймовірно якісний та дорогий ремонт. Меблі найвищої якості з натуральних матеріалів, побутова техніка преміальних брендів, акустичні та аудіосистеми Marantz. Газифікований будинок, двоконтурний газовий котел, вся підлога з підігрівом. Квартира чекає на свого нового власника, який цінує стиль, якість і комфорт. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Собранецька вул., 165

Продаж 1,5 кімнатної квартири в будинку клубного типу Дизайнерський ремонт з якісними матеріалами Півторашка: кухня студія + спальня. 86 кв.м, Поверх: 4/5 . Є ліфт Щойно після ремонту. Ціна: 170 тис $ Оренда: 1600$

Продаж 1,5 кімнатної квартири в будинку клубного типу

Продаж світлої 3-кімнатної квартири з ремонтом, меблями та технікою в новобудові в Боздоші. 1 лінія біля Боздоського парку. Знаходиться на 1-му поверсі із 5-ти. Займає площу 93 м². Планування: кухня, 3 кімнати, роздільний санвузол, 2 балкони, кладовка. До квартири є ще одна кладовка у підвалі (15 м²). Індивідуальне газове опалення, підігрів підлоги. Зроблений вишуканий і якісний ремонт, натуральна підлога, італійські меблі, деревяні двері. Підібрані гарні килими, тюль і штори, люстри. Всі меблі і техніка мають стан нових. Вбудовані кухонні меблі та техніка (варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильовка, витяжка, холодильник, кавомашина, тостер, електрочайник). Добротний великий стіл та мякі стільці у зоні їдальні, телевізор. У такому ж класичному стилі підібрані меблі і у вітальні. Тут знаходиться диван, крісла, столик, меблева стінка, телевізор. У спальні велике ліжко, тумби, шафа, комод, телевізор. Дитяче ліжко, полиці, робочий стіл, шафа у 3-ій спальні. У ванній кімнаті меблі, рукомийник, пральна машина, ванна, сушка для рушників. У санвузлі вся сантехніка, ще один рукомийник, дзеркало. Двір закритого типу. Більше 3-років у власності. Поруч річка, парк, до центру міста 5 хв. по набережній. Продається від агенції з комісією. Телефонуйте: 05******74

Продаж 3-км квартири, вишуканий ремонт, італ.меблі; новобудова, Боздош
123...9
1 - 24 з 203 результатів