Продається 3х кімнатнатний пентхаус в ЖК Баварія, 7/7 поверх з ліфтом, панорамні вікна з гарним краєвидом. Дуже якісно побудований ЖК, з закритою територією, вїзд через автоматичні ворота, власний закритий двір з дитячим майданчиком та паркомісцями, також за додаткову плату можна придбати гараж в цьому ж комплексі. Дуже вдале планування квартири, велика кухня-вітальня 57м² з панорамними вікнами та виходом на терасу, 2 санвузли та дві окремі кімнати. Автономне електричне опалення, тепла підлога, бойлер на воду. Будинок вже зданий в експлуатацію.

Собранецкая улица, 150А, Центр, Ужгород, Закарпатская 130000.0 USD

Продаж квартири в якій завжди є світло. Продаж 4 кім.кв. неподалік Дастора. Ця квартира не така як всі. Тут продуманий кожен куточок і все робилося для себе. В кожній кімнаті інверторний кондиціонер, рекуператор, тепла підлога де плитка + підлога утеплена з підвалу пінопластом 5см., підвал сухий, при блекауті є повністю автономне живлення. До квартири є підвал, де встановлено фільтри для очистки води, бойлер, батареї для світла. 105 кв.м. 1/5 3 окремі кімнати + кухня-студія 2 санвузли АГВ В квартирі залишається все!

Добролюбова переулок, 6, Компотный, Ужгород, Закарпатская 130000.0 USD

Владимирская улица, 90, Ужгород, Закарпатская 130000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-960-300-DR. Пропонується простора та світла 2-кімнатна квартира ЖК "Green Land", з євроремонтом. Поверх 2 з 8. Планування: кухня, дві окремі кімнати, санвузол, балкон. Опалення автономне газове. Квартира повністю оснащена сучасною технікою та меблями. Новобудова бізнес-класу, закрита територія, дитячий майданчик, підземний паркінг. Розташування продумане та зручне. Поруч є необхідні обєкти інфраструктури: навчальні заклади, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розвязка, школа, дитячий садок. Це ідеальне житло для сімї або для здачі в оренду. Новий будинок і якісний ремонт гарантують комфорт та безпеку. Зручне розташування недалеко від центру міста забезпечить легкий доступ до усієї необхідної інфраструктури. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири! Телефонуйте зараз для детальної консультації та організації перегляду.

Василия Докучаева улица, 25, БАМ, Ужгород, Закарпатская 130000.0 USD

Продається квартира 2+2(мансарда) кімнати По наповненню залишається все. У спальні ліжко з натурального дерева + матрац безпружинний Матролюкс Романс, дві приліжкові тумби JYSK. Приймона – телевізор 4К 55 XIAOMI + робот пилосос та диван Мебус Баварія. Кухня – повністю натуральна кухня (фасади, корпус) з дубу на індивідуальне замовлення у стилі мінімалізм без ручок. Котел – VAILLANT ecoTEC PURE конденсаційний двохконтурний ( в середньому зимою з температурою в кімнаті 21 градус – витрата приблизно 110-150 кубів на місяць). Плита індукційна BOSCH. Духовка, холодильник, стіралка SIEMENS. Посудомийка Беко. Стіл та шість (6) стільців JYSK. Коридор – дві полички для взуття JYSK. Гардеробна – два шкафа розміром 220 на 2 метри. Колір венге. Тумба для сидіння. Ванна – душова кабіна, умивальник та унітаз, італійська сантехніка. В кожній жилій кімнаті інверторний кондиціонер, всього 5 штук. Перший поверх 3 BOSCH, другий поверх один SAMSUNG і один NEOCLIMA. Другий поверх – дві дитячі або зараз це кімната для гостей (залишається ліжко із безпружинним матрацом JYSK) і робочий кабінет (стіл з електронною регуліровкою по висоті) + є ще одне нове ліжко у розібраному стані (без матрацу). Встановлено три вікна VELUX (1х120х80, 2х160х80). Також на другому поверсі є чулани (піддахові приміщення для зберігання речей). У будинку діє ОСББ, оплата 4.92 грн з квадратного метра щомісячно (оплачено до кінця поточного року). В цю ціну входить вивіз мусору, прибирання коридорів та прибудинкової теритрії, а також весь поточний ремонт. Будинок новий, зданий у 2017 році, територія двору закрита, автоматичні ворота та встановлено камери. Мусор сортується на пластик, скло й інше. Всі входи\виходи\мусор на магнітному ключі. Є дитяча площадка та місця для загального паркування автомобілів, територія озеленена. Біля будинку є зупинка громадського транспорту, а також магазин продуктів. До найближчого супермаркету 10 хвилин пішки, до центру міста 15 хвилин пішки. До школи та дитячого садочку 5 хвилин до школи.

Продаж Великої квартири в Новобудові Центр

Зручна і затишна квартира, з гарним видом на гори. Світло взагалі не відключають, є відео огляд скину по запиту. квартира в оренді платять 500$ Продає власник

Dream City центр міста.

Продаж 4 кімнатної квартири в новобудові на Володимирській. Будинок 2006 року. Кімнати окремі, ванна кімната та санвузол роздільний. Опалення автономне газове, кондиціонер. В квартирі 3 балкони. Квартира продається з меблями та вмонтованою побутовою технікою. Поруч знаходиться Боздошський парк, супермаркет, автобусна зупинка, продуктовий магазин. Перегляд квартири за домовленістю по телефону 05******37

Продаж 4 кімнатної новобудови поруч з Боздошським парком

Продаж просторої квартири площею 98.4 м2 в ЖК Park land Видова квартира, яка знаходиться в секторі по стороні приватних будинків. Грамотне планування: кухня вітальня з виходом на просторий балкон, санвузол, який передає душову зону тамування, технічне приміщення, гардеробну та 2 окремі кімнати (одна з кімнат має вихід на балкон, інша має свою нішу для окремої гардеробної зони). Тепла підлога по всій квартирі, бойлер, котел, розведено все під сантехніку, кондиціонери, електрика на різні види освітлення, броньовані двері, покращена міжквартирна шумоізоляція. В подарунок готовий дизайн проект квартири. Житловий комплекс бізнес класу, який передбачає велику паркову зону, дитячі майданчики на різну вікову категорію, BBQ зону та кімнати з відеонаглядом для зберігання колосок та велосипедів. Велика зона для паркінгу автомобілів. Продаж по переуступці. Поверх 5/9

Продаж 3 кімнатної квартири. ЖК Park Land

Продаж 2-кімнатної квартири з хорошим ремонтом, усіма меблями та технікою у новобудові у мікр-ні Боздош, поруч з парком та річкою. У власності більше 3 років. Загальна площа квартири: 97 м². Знаходиться на 3-му поверсі із 6-ти. Планування: кухня-вітальня, 2 кімнати, санвузол, балкон, лоджія. У квартирі зроблений чудовий євроремонт, декоративна штукатурка, шпалери, підвісна стеля, точкові світильники, гарна підлога, якісна плитка. Індивідуальне газове опалення. Вбудовані кухонні меблі та техніка (варильна поверхня, духова шафа, холодильник, дрібна побутова техніка). У зоні вітальні розміщений великий кутовий диван, обідній стіл та стільці, меблева стінка, телевізор. Велике ліжко з ортопедичним матрацом, шафа-гардероб, тумби, комод у спальні. Деякі меблі наявні і у дитячій кімнаті. У санвузлі велика ванна, вся сантехніка, меблі, дзеркало, рукомийник, пральна машина. Дзеркальна шафа-купе у прихожій. Нал балконом облаштований навіс. Охайний підїзд, великий двір. Є паркінг, дитячий майданчик. Прекрасна локація: поруч з домом Боздоський парк, набережна. У пішому доступі школи і дитсадки, ТЦ "Bozdosh", супермаркет "Альма", банкомат, аптека. До центру міста 5-7 хв.машиною. Дана квартира продається від агенції з комісією. Бажаєте переглянути, телефонуйте.

Лінтура, 1А

Пропоную аутентичну трикімнатну квартиру в історичному центрі Ужгорода. Квартира розташована у тихому районі старого міста на вулиці Духновича. Планування: кухня-студія, 2 окремі кімнати, 2 ванні кімнати, лоджія та балкон. Продається разом із підвальним сухим приміщенням та частиною горища, завдяки якому можна збільшити площу. Будинок газифікований, автономне опалення, встановлені двоконтурний котел та кондиціонери. Квартира після капітального ремонту, повністю мебльована та обладнана необхідною технікою. Чудова локація. Серце старого міста. Вся інфраструктура, починаючи від музеїв, храмів та набережної, і закінчуючи магазинами та освітніми закладами, знаходиться в пішій доступності. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Духновича вул., 15

Житлові комплекси у Ужгород

Продається дохідна нерухомість - номер в діючому преміальному готелі на Закарпатті, у місті Ужгород, вул. Собранецька, 150 - Apartel Uzhhorod Hotel&SPA. Є документи на право власності на апартаменти. Можливо як проживати самому декілька разів на рік, так і надати в керування менеджменту готеля, що вони роблять якісно та відповідально. Управлінська компанія надає чіткі та прозорі виплати та звітність.На відміну від Ribas Hotels Group, Апартель сам будує свої готелі та відповідає за якість та керування. Комплекс має вигідну локацію, поруч міжнародний аеропорт, безпечний та тихий регіон. Сучасний довершений дизайн, презентабельні зручні номери, якісні меблі та техніка. Розвинута інфраструктура - SPA-центр, ресторани, дитячий майданчик, літня тераса, спортзал, паркінг, зарядка для електромобілів. Апартамент має площу 35 м2. Зручно продумане планування, коридор відразу переходить у кухню-вітальню, великий санвузол та окрема спальня з великим ліжком, та кімнати. Повністю укомплектована необхідною технікою та меблями. Кожний власник апартаментів має доступ до мобільного додатку, де керуюча компанія прозоро звітує про доходи та видатки, і кожний інвестор бачить бюджет та має свій щомісячний % від прибутку. Наразі щомісячний дохід біля 35тис грн, який автоматично буде вам приходити на рахунок. Готель має відмінний рейтинг 9.7 з 10 на booking та середню вартість цього номеру за ніч 3000 грн при заповненості 70-80%. У цьому році очікується чистий середній дохід з цього апартаменту на рівні $1000 на місяць. І це враховуючи, що відповідальність за збереження та ремонт майна несе керуюча компанія, тому це значно вигідніше, ніж здавати свою квартиру. Ви можете поїхати подивитися готель та номер самостійно, а угоду можемо зробити у нотаріуса або в Ужгороді, або в Києві чи Київській області, або за місцем реєстрації покупця. Податки на нотаріальний продаж - 8,5% від угоди. Ділимо 50/50, якщо за мінімальною оцінкою. Дзвоніть або пишіть на телеграм @maxander1

Собранецька вул., 150

Продаж 3к квартири в центрі міста по вул. Духновича Площа 101кв м Поверх 3/3 Квартира знаходиться у трьох поверховому будинку, у тихому районі старого міста, на вулиці Духновича , з панорамним видом, після капітального ремонту. Будинок складається всього з 3 квартир, з інтелігентними сусідами. У квартирі є два санвузли у душовій та ванній кімнатах, лоджія, балкон. До заявленої ціни входять також частина горища (прямо над квартирою, де можна побудувати ще одну квартиру ), а також сухе напівпідвальне приміщення з вікном. Квартира повністю замебльована. Встановлений газовий котел, інвентори. Вся головна міська інфраструктура, пішохідна набережна, парки, розваги, навчальні заклади, храми, лікарні ітд знаходяться у пішій доступності. 128000$

Продаж 3к квартири в центрі міста по вул. Духновича

Продаж 3 кімн Квартири в центрі Ужгорода. Знаходиться у тихому районі старого міста , на вулиці Духновича , з панорамним видом , після капітального ремонту. Будинок складається з трьох квартир, з інтелігентними сусідами. У квартирі є : два санвузли у душовій та ванній кімнатах, лоджія , балкон , підвал , горище, два кондиціонери. Квартира повністю замебльована. Встановлений газовий котел , інвентори. Вся головна міська інфраструктура , пішохідна набережна ,родзинки старого міста ,парки ,розваги , навчальні заклади, храми , лікарні ітд знаходяться у пішій доступності. Локація вважається самою комфортною для життя серед місцевого населення. Ціна 128000$

Продаж 3 кімн кв центр міста Духновича

Продаж великогабаритної квартири в центрі м.Ужгород. 4 Кімнати , площа 128м.кв. , 2 балкони, двостороння, житловий стан, чиста, суха, потребує ремонту.

4кімнатна на вул.Крилова

ПРОДАЖ стильної квартири в клубному містечку «Sherwood площа 45.7 м2 поверх 3/3 локація : словацький кордон, біля лісу Світло не вимикають !!! Дизайнерська квартира в елітному комплексі з власною інфраструктурою біля лісу Планування: кухня вітальня з виходом на балкон, спальна кімната зі своїм гардеробом та ванна кімната. В квартирі зроблений якісний ремонт з італійськими та німецькими меблями та сантехнікою. Підлогове опалення по всій квартирі.

Запорожская улица, 3, Червеница, Ужгород, Закарпатская 127000.0 USD

Неймовірно гарна квартира яку робили «для себе з найкращих матеріалів», враховуючи всі реалії з опаленням, тому два види опалення (газове та електрика) незалежні одне від одного. Також до початку робіт з ремонту були замінені вхідні двері під індивідуальне замовлення з врізаними замками Mottura та вікна Rehau. Вся квартира має теплу підлогу, плюс в кожній спальні по кондиціонеру та на кухні кондиціонер, є газовий двохконтурний котел та бойлер на електриці, плита також індукція плюс газ. Меблі всі виготовленні під індивідуальні заміри, зроблені з найкращих матеріалів. Квартира робилась для власного проживання молодої сімʼї з дитиною, але плани змінились, тому продаж з усім, до найменших дизайнерських деталей найкращої квартири на ринку з неймовірною локацією, а заходи сонця на балконі це просто фантастика. Перегляд по домовленності.

Квартира в ЖК «Щасливий», 2 окремі кімнати.Боздош.

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-975-829-DR. Пропонуємо на продаж квартиру 2-кімнатну в новому будинку в центрі Ужгорода. Площа квартири 70.14 м² з євроремонтом і кухня студія. Квартира розташована на 6 поверсі 8-поверхового будинку. Авторський ремонт і якісні меблі та техніка! Не втрачайте можливість стати гордим власником цього житла!

Капушанская улица, 150, Новый, Ужгород, Закарпатская 126000.0 USD

Продається 2-кімнатна квартира без посередників в ЖК For Life. Це комфортне планування 2-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 2-кімнатної квартири - 132.13 м². Квартира розташована на 3 поверсі 9-и поверхового будинку. Здача ЖК For Life заявлена в 4 кварталі 2026 року. ЖК For Life знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Ужгород, рн Боздош, Бабяка, 60. Забудовник - ТОВ Закарпатська Будівельна Компанія.

Бабьяка улица, 60, Боздош, Ужгород, Закарпатская 125523.0 USD

Пропоную однокімнотну квартиру у клубному містечку Sherwood. Квартира розташована на 3 поверсі, житловий комплекс відноситься до класу еліт. Автономне опалення, одноконтурний котел, бойлер, кондиціонер. Планування: кухня-студiя, гардеробна, спальня, ванна кімната, балкон. Квартира світла та затишна. Зроблено сучасний та якісний ремонт: на підлозі італійський кахель та паркетна дошка, стільниці зі штучного каменю, дорога сантехніка, фурнітура Blum. У всій квартирі підлога з підігрівом. Встановлені необхідні меблі, повністю обладнана технікою (варильна поверхня, духова шафа, холодильник, кондиціонер, посудомийна та пральна машини). Перший в Ужгороді проєкт клубного містечка, в якому продумане зручне планування території, дизайнерське оформлення підїздів будинків та ландшафтний дизайн всієї території. На території комплексу наявна концепція Club House з власним коворкінгом, басейном, SPA-зоною та спортивним залом. Цілодобова охорона, на закритій території комплексу передбачено місця для паркування автомобілів, зарядна станція для електрокарів, дитячий майданчик. Житловий комплекс знаходиться біля лісу, але, в той самий час, у безпосередній близькості до центру міста. За 10 хвилин пішки від Sherwood можна дістатися до навчальних закладів та медичних центрів. За 2 хвилини на автомобілі можна дістатися до найбільшого у місті ТЦ. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Запорізька вул., 3

Продаж 2 х кімнатної квартири Загальна площа 63 кв.м, 4 поверх(6) жк Крістал 6 підізд. Кімнати окремі. Є Балкон. Суміжний санвузол. Дизайнерський ремонт з якісних матеріалів Ціна: 125000$ вул. Бабяка Розвинена інфраструктура ,чудове розташування Все поруч

Бабяка вул., 1

Пропоную трикімнатну квартиру в новобудові поряд з Боздоським парком. Квартира розташована на третьому поверсі житлового комплексу еліт класу "Престиж". Планування: простора кухня-вітальня, дві спальні, гардеробна, ванна кімната. Квартира світла та затишна. Зроблено сучасний якісний ремонт із використанням матеріалів від європейських виробників. Встановлено всі меблі та техніка, необхідні для комфортного проживання. Панорамне скління, автономне опалення, тепла підлога в зонах з плиткою, 2 кондиціонери. Для мешканців комплексу передбачено підземний паркінг. Біля будинку облаштована затишна зона відпочинку та встановлено невеликий майданчик для дитячих ігор. Зручне розташування. Комплекс розташований безпосередньо поряд із парком. В пішої доступності від ЖК працюють аптека, спортивний клуб, кілька кафе, гіпермаркет «Епіцентр», супермаркети «Велмарт», «АТБ-Маркет» та "Сiльпо". Для перегляду або запитанням, телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Бобяка, 15

Пропоную простору трикімнатну квартиру на набережній. Квартира розташована на 3-му поверсі в новобудові комфорт класу "Парус Piverside". Планування: простора кухня, три окремі кімнати, 2 санвузли, французький балкон. Газифікований будинок, автономне опалення, тепла підлога. Встановлені двоконтурний газовий котел та кондиціонер. Квартира у у чудовому станi, виконано якісний та сучасний ремонт. Панорамне скління забезпечує максимальну кількість природного світла, що робить квартиру ще більш затишною та світлою. Обладнана всією побутовою технікою, необхідною для комфортного проживання: газова плита, духова шафа, витяжка, холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, пральна машина, телевізор. Прекрасне місце розташування. Житловий комплекс знаходиться безпосередньо на набережній річки Уж біля паркової зони в 15 хвилинах ходьби від історичного центру міста. У пішій доступності розташовані навчальні заклади, школа, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розвязка, дитячий садок, автостоянка. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Гленца, 22

Продаж 2-кімнатної квартири з ремонтом, меблями та технікою у новобудові в р-ні Боздош. Квартира займає площу 76 м², знаходиться на 3 поверсі із 7-ми у ЖК “Престиж”. У будинку є ЛІФТ. Планування квартири: кухня-вітальня, 2 кімнати, суміжний санвузол, гардеробна, балкон. Зроблений якісний трендовий ремонт, керамограніт на підлозі, дорога столярка, підвісні стелі. У квартирі індивідуальне електричне опалення (котел, батареї, бойлер), тепла підлога у коридорі, кухні, санвузлі, кондиціонери. Всюди великі панорамні вікна, прикрашені тюлем та шторами. Великий видовий балкон. Вбудовані кухонні меблі та техніка (духова шафа, варильна поверхня, мікрохвильовка, витяжка, холодильник). Є обідній стіл та м’які стільці. У зоні вітальні розміщений великий диван, тумба та телевізор. У обидвох спальнях двоспальні ліжка з матрацами, тумби, комод. Шафи та полиці у гардеробній. У санвузлі інсталяція, велика ванна зі скланою перегородкою, меблі, рукомийник, дзеркало, сушка для рушників. Домофон. Стильний під’їзд. У комплексі є гостьовий та підземний паркінг. Поруч Боздоський парк, річка, до центру міста 5 хв.на авто. Продається від агенції з комісією.

Бабяка вул., 17А

Продається 3-кімнатна квартира в м. Ужгород, вул. Воз’єднання (мкр-н Боздош). Площа 116.5 м.кв, 3-поверх. Будинок клубного типу – новобудова (цегляний), є ОСББ, дитячий майданчик, парковка, альтанка, закрита територія. У квартирі зроблено євроремонт, сімейна та обжита, залишається вся мебель та техніка як на фото. Зручне планування: три окремі кімнати, кухня, два санвузли, гардеробна, кладовка, три балкони. Опалення автономне газове, додатково є тепла підлога (на кухні, в коридорі та санвузлі). Хороша локація: поряд Боздошський парк, ТЦ Алма, кав’ярня, пекарня та багато іншого. Переписка мінімальна. Ціна 125 тис дол. Код: 14714

Воззєднання, 39
1 - 24 з 239 результатів