БЕЗ % Ужгород Шервуд Sherwood клубне містечко таунхаус Фото реальні. Є відеоогляд. Новий дизайнерський ремонт, ніхто не жив. Таунхаус в елітному комплексі Шервуд біля лісу з власною інфраструктурою. Сучасне планування. Переваги комплексу: консьєрж сервіс, фітнес, басейн, Spa комплекс, власний коворкінг, дитячий майданчик. Територія комплексу 4 га землі, в якому зроблений шикарний ландшафтний дизайн, цілодобова охорона території. 3 км їзди на авто до центру міста. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт Забудовник Gazda Розташоване на кордоні з Словакією" Без ремонту є 150м2 та 172м2 325тис та 355тис З ремонтом 580тис та 620тис

Запорізька вул., 2А

Пропоную трикімнатну квартиру в ЖК бізнес-класу "Перлина". Цегляний газифікований будинок 2016 року побудови, квартира розташована на 2-му поверсі. Автономне опалення, встановлений двоконтурний газовий котел, підлога з підігрівом. Квартира дуже простора та затишна, з прямим видом на Словянську набережну. Планування: простора кухня-вітальня, дві окремі кімнати, ванна кімната, гардеробна, великий балкон та тераса. Зроблено якісний ремонт із дорогих та натуральних матеріалів у стилі сучасної класики. Квартира повністю обладнана побутовою технікою: варильна поверхня, витяжка, духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машина, холодильник, пральна машина, телевізор, кондиціонер. Всі меблі також залишаються новим власникам. Комплекс закритого типу, фізична охорона та відеоспостереження. У дворі для мешканців комплексу обладнано дитячі майданчики, а також зона для відпочинку з фонтаном. Дуже вдале розташування. Будинок знаходиться безпосередньо на набережній, в пішій доступності історичний центр та необхідна інфраструктура. Для перегляду та з питань, телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Словянська наб., 1

Пропоную трикімнатну квартиру у сучасному ЖК. Будинок еліт-класу безпосередньо на набережній. Квартира площею 90 м. кв, розташована на 8-му поверсі. Планування: простора кухня-вітальня, дві спальні з балконом, простора ванна кімната. - панорамне скління - енергозберігаючі вікна з алюмінієвим 7-ми камерним профілем - автономне опалення - висота стель - 3.1 м. - готова розводка для електирики, водопостачання, газу та каналізації - встановлено котел - тепла підлога - покращена міжквартирна шумоізоляція - ідеальне рівне настінне покриття Комфорт та безпеку мешканців забезпечує цілодобова охорона, консьєрж-сервіс 24/7, паркінг закритого типу, дитячі та спортивні майданчики, затишне лобі. Прекрасне місце розташування. Житловий комплекс знаходиться безпосередньо на набережній річки Уж біля паркової зони в 10 хвилинах ходьби від історичного центру міста. У пішій доступності розташовані навчальні заклади, школа, лікарня, магазини, паркові зони, транспортна розвязка. Ціна 1900 $ за м.кв. Без комісії. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Словянська наб., 25
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную трикімнатну квартиру у сучасному ЖК. Будинок еліт-класу безпосередньо на набережній. Квартира площею 90 м. кв, розташована на першому поверсі. Планування: простора кухня-вітальня, дві спальні з балконом, простора ванна кімната. - панорамне скління - енергозберігаючі вікна з алюмінієвим 7-ми камерним профілем - автономне опалення - висота стель - 3.1 м. - готова розводка для електирики, водопостачання, газу та каналізації - встановлено котел - тепла підлога - покращена міжквартирна шумоізоляція - ідеальне рівне настінне покриття Комфорт та безпеку мешканців забезпечує цілодобова охорона, консьєрж-сервіс 24/7, паркінг закритого типу, дитячі та спортивні майданчики, затишне лобі. Прекрасне місце розташування. Житловий комплекс знаходиться безпосередньо на набережній річки Уж біля паркової зони в 10 хвилинах ходьби від історичного центру міста. У пішій доступності розташовані навчальні заклади, школа, лікарня, магазини, паркові зони, транспортна розвязка. Ціна 1600 $ за м.кв. Без комісії. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Словянська наб., 25

Пропоную простору трикімнатну квартиру у новобудові класу еліт. Планування: кухня-вітальня, дві спальні, ванна кімната, балкон. Будинок клубного типу на 15 квартир, знаходиться у престижному районі Ужгорода з гарним краєвидом та поблизу кордону зі Словацькою Республікою. Стелі висотою 3,5 м і дуже міцні стіни зовні – 70 см. Закрита парковка на 25 паркомісць, поруч ліс та університет. Для мешканців комплексу передбачена зона барбекю, критий басейн та спа-зона з джакузі. Квартира готова під оздоблювальні роботи. Встановлено якісні металопластикові вікна. На підлозі фінішна стяжка, стіни готові під фарбування, у кухні, коридорі та ванній кімнаті підігрів підлоги, у кімнатах встановлені радіатори. Стелі із гіпсокартону. Електрика розведена та підключена, встановлений двоконтурний котел та газові лічильники. Зроблено перепланування відповідно до дизайн-проекту. Дизайн-проект включено у вартість квартири. Для перегляду та з питань, телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Кавказька вул., 44

Пропоную дуже стильну трикімнатну квартиру в центрі міста. Квартира знаходиться у цегляній новобудові класу еліт. Планування: кухня-вітальня, дві спальні, дві ванні кімнати, невелика тераса. Квартира дуже затишна та простора. Ремонт зроблено за авторським дизайн-проектом з використанням натуральних та якісних матеріалів. Встановлено дорогі меблі та техніка, які необхідні для комфортного життя. Ідеальне місце розташування, центр міста. Розвинена інфраструктура та зручна транспортна розвязка. Закрита територія, обгороджена шлагбаумом. Для мешканців комплексу передбачено паркування. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Собранецька вул., 42

Пропоную гарну та затишну техкімнатну квартиру Планування: велика кухня, 3 окремі кімнати, роздільний санвузол та простора тераса. У квартирі продумано все до дрібниць. Зроблено якісний ремонт із преміальних матеріалів, встановлені системи центрального кондиціювання та "розумний будинок". Квартира повністю оснащена всіма меблями та побутовою технікою, необхідними для комфортного проживання. Житловий комплекс закритого типу з цілодобовим відеоспостереженням, обладнаним дитячим майданчиком та підземним паркінгом. Розташування продумане та зручне. Поруч є необхідні обєкти інфраструктури: навчальні заклади, лікарня, ТЦ, магазини, транспортна розвязка. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Університетська вул., 25

БЕЗ % Ужгород Шервуд Sherwood клубне містечко таунхаус Без ремонту є 150м2 та 172м2 325тис та 355тис З ремонтом 580тис та 620тис Більше фото/відео в приватні Таунхаус в елітному комплексі Шервуд біля лісу з власною інфраструктурою. Сучасне планування. Переваги комплексу: консьєрж сервіс, фітнес, басейн, Spa комплекс, власний коворкінг, дитячий майданчик. Територія комплексу 4 га землі, в якому зроблений шикарний ландшафтний дизайн, цілодобова охорона території. 3 км їзди на авто до центру міста. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт Забудовник Gazda Розташоване на кордоні з Словакією запорізька квітнева закарпатська область Ужгород

Квітневий, 3

Пропоную дуже затишну трикімнатну квартиру на набережній. Квартира розташована на 6-му поверсі в ЖК комфорт класу "Парус Riverside". Неймовірні види на Боздоський парк та набережну. Планування: кухня-вітальня, спальня з гардеробом, дитяча кімната, 2 санвузли. Газифікований будинок, автономне опалення, тепла підлога у всій квартирі. Встановлені двоконтурний газовий котел та кондиціонер. Квартира у у чудовому станi, виконано якісний та сучасний ремонт. Панорамне скління забезпечує максимальну кількість природного світла, що робить квартиру ще більш затишною та світлою. Обладнана всією побутовою технікою, необхідною для комфортного проживання: газова плита, духова шафа, витяжка, холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, пральна машина, телевізор. Прекрасне місце розташування. Житловий комплекс знаходиться безпосередньо на набережній річки Уж біля паркової зони в 15 хвилинах ходьби від історичного центру міста. У пішій доступності розташовані навчальні заклади, школа, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розвязка, дитячий садок, автостоянка. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Гленца, 22

Пропоную гарну трикімнатну квартиру поряд з Боздоським парком. Цегляна новобудова 2019-2000 років побудови. Автономне опалення, встановлено двоконтурний газовий котел, у всій квартирі підлога з підігрівом. Планування: простора кухня-вітальня, дві окремі кімнати, гардеробна, ванна кімната, 2 великі балкони. Квартира дуже затишна та світла з видом Боздоський парк. Дорогий та якісний ремонт, підлога та міжкімнатні двері з натурального ясена. Обладнана всією необхідною технікою (газова варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, пральна та посудомийна машини, кондиціонер). Закрита територія, обмежений вїзд. Для мешканців будинку передбачено зовнішня парковка та дитячий майданчик. Чудова локація. Гарний район із розвиненою інфраструктурою. У пішій доступності магазини та торгові центри, освітні заклади, відділення пошти, аптеки, кафе, а також мальовнича набережна. Для перегляду та з питань, телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Олександра Хіри вул., 2

Житлові комплекси у Ужгород

Пропоную дуже стильну трикімнатну квартиру в центрі міста. Квартира розташована на 3-му поверсі ЖК еліт-класу "Грот". Планування: кухня-вітальня, дві спальні, дві ванні кімнати, балкон. Квартира дуже затишна та простора. Ремонт зроблено за авторським дизайн-проектом з використанням натуральних та якісних матеріалів. Встановлено дорогі меблі та техніка, які необхідні для комфортного життя. Ідеальне місце розташування, центр міста. Розвинена інфраструктура та зручна транспортна розвязка. Закрита територія, обгороджена шлагбаумом. Для мешканців комплексу передбачено паркування. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Собранецька вул., 42

Продається дворівнева 3-кімнатна квартира у ЖК “Панонія” в історичному центрі міста – на вул.Руській. Займає площу 106 м², знаходиться на 4 поверсі із 4-х (другий рівень мансардного типу). Будинок із керамічної цегли, утеплений. Також додатково утеплений дах мінватою 200 мм та зовнішні стіни між сусідами. Планування: кухня, 3 окремі кімнати, 2 санвузли, кладовка, гардеробна, балкони. У квартирі зроблений якісний євроремонт, декоративна цегла на стінах, декоративна штукатурка, дерев’яне панно, підвісні стелі, дерев’яні сходи, стильні люстри та світильники. Панорамні вікна. Встановлене індивідуальне електричне опалення (підлогове опалення по усьому 1-му поверсі, на другому – батареї). Кондиціонери. Вбудовані кухонні меблі та техніка (варильна поверхня, духова шафа, холодильник). Обідній стіл та диванчик. У одній спальні велике двоспальне ліжко, тумби, меблева стінка. Звідси є вихід на балкон з чудовим видом на історичний центр міста. Інші кімнати також мебльовані, тут знаходиться розкладний диван, шафа, письмові столи, меблеві стінки. Повністю облаштовані санвузли, дві душові кабіни, наявна вся сантехніка, є пральна та сушильна машини, сушки для рушників, меблі, рукомийники та дзеркала. Меблі у прихожій. Безпеку мешканців забезпечує відеоспостереження. Чудова локація: Центр, пл.Петефі, до набережної Ужа 250 метрів. Продаж від агенції з комісією.

Руська, 30

Пропоную чудову трикімнатну квартиру у сучасній новобудові. Розташована на 3-му поверсi ЖК комфорт-касу West Towers. Автономне опалення, встановлено котел та бойлер, в зонах з плиткою підлога з підігрівом. Планування: кухня-вітальня, дві окремі кімнати, роздільний санвузол, балкон. Сучасний дизайн та якісний ремонт. Повністю обладнана побутовою технікою: варильна поверхня, витяжка, духова шафа та мікрохвильова піч, посудомийка, вбудований холодильник, пральна машина. Закрита територія, цілодобове відеоспостереження, огорожа та шлагбаум на вїзді, Wi-Fi у дворі, своя паркова зона та місця для відпочинку, багато дитячих майданчиків, футбольне поле, стаціонарна зарядна станція для електромобілів, підземний паркінг, гаражі, окремі паркомісця, панорамні вікна та балкони. Хороший район з розвинутою інфраструктурою. У пішій доступності садок, школа, супермаркети, ринок, університет, зручна транспортна розвязка. Будинок зданий в експлуатацію, тривають роботи по благоустрою прибудинкової території. Продаж з переуступцi, тобто податок не виникає. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Легоцького вул., 64Б

Пропоную аутентичну трикімнатну квартиру в історичному центрі Ужгорода. Квартира розташована у тихому районі старого міста на вулиці Духновича. Планування: кухня-студія, 2 окремі кімнати, 2 ванні кімнати, лоджія та балкон. Продається разом із підвальним сухим приміщенням та частиною горища, завдяки якому можна збільшити площу. Будинок газифікований, автономне опалення, встановлені двоконтурний котел та кондиціонери. Квартира після капітального ремонту, повністю мебльована та обладнана необхідною технікою. Чудова локація. Серце старого міста. Вся інфраструктура, починаючи від музеїв, храмів та набережної, і закінчуючи магазинами та освітніми закладами, знаходиться в пішій доступності. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Духновича вул., 15

Пропоную трикімнатну квартиру в новобудові поряд з Боздоським парком. Квартира розташована на третьому поверсі житлового комплексу еліт класу "Престиж". Планування: простора кухня-вітальня, дві спальні, гардеробна, ванна кімната. Квартира світла та затишна. Зроблено сучасний якісний ремонт із використанням матеріалів від європейських виробників. Встановлено всі меблі та техніка, необхідні для комфортного проживання. Панорамне скління, автономне опалення, тепла підлога в зонах з плиткою, 2 кондиціонери. Для мешканців комплексу передбачено підземний паркінг. Біля будинку облаштована затишна зона відпочинку та встановлено невеликий майданчик для дитячих ігор. Зручне розташування. Комплекс розташований безпосередньо поряд із парком. В пішої доступності від ЖК працюють аптека, спортивний клуб, кілька кафе, гіпермаркет «Епіцентр», супермаркети «Велмарт», «АТБ-Маркет» та "Сiльпо". Для перегляду або запитанням, телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Бобяка, 15

Пропоную шикарний пентхаус у центрі Ужгорода. Планування простора кухня-вітальня з виходом на терасу, дві окремі спальні з великим балконом, 2 ванні кімнати, гардеробна, технічне приміщення. Квартира двостороння, з неймовірними краєвидами на Ужгород. Дуже світла та простора, панорамне скління забезпечує максимальну кількість природного світла та створює додатковий затишок. Стіни штукатурені та готові під фарбування, підлога залита стяжкою, встановлений підігрів підлоги, двоконтурний газовий котел, підготовлені магістралі для кондиціонерів, розведена електрика, встановлені радіатори та сушки для рушників. Готовий дизайн-проект, на основі якого нові власники можуть зробити сучасний та стильний ремонт. Пентхаус знаходиться безпосередньо у центрі міста. Будинок розташований на Словянській набережній, що дозволить щодня насолоджуватися пішими прогулянками парком. Чудова транспортна розвязка. У пішій доступності вся потрібна інфраструктура. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі, або пишіть у особисті повідомлення.

Словянська наб., 4

Пропоную гарну та якісну трикімнатну квартиру в Боздоші. Дизайнерський ремонт, нова техніка, гарна шумоізоляція, високі стелі, багато вільного простору. Прекрасне розташування. В безпосередній близькості Боздошський парк і набережна. Прекрасно розвинена інфраструктура, в пішій доступності школи та дитячі садки, кафе та ресторани, магазини та торгові центри. Для перегляду або запитанням, телефонуйте за номером, вказаним у профілі або пишіть в особистий чат.

Олександра Хіри вул., 1

Пропоную трикiмнатну квартиру в новобудовi. Цегляна новобудова. Високий перший поверх. Планування кухня-вiтальня та двi окреми кiмнати, ванна кімната, невелике підсобне приміщення. Квартира двостороння, з кухні та спальні вихід на балкон. Зроблено сучасний ремонт. Квартира оснащена всіма необхідними для життя меблями та технікою. Закрита територія, встановлено камери відеоспостереження. Наземний гостевий паркінг на 80 паркомісць, дитячий ігровий майданчик у внутрішній частині ЖК. Хороше розташування, зручна транспортна розвязка. У пішій доступності ТЦ Токіо, АТБ-маркет, Сільпо, відділення Нової пошти та Укрпошти, школи та дитячі садки. Для перегляду або запитанням, телефонуйте за номером, вказаним у профілі або пишіть в особистий чат.

8-го Березня вул., 44

Пропоную трикімнатну квартиру в центрі Ужгорода. Цегляний обкомівський будинок, газифікований, квартира розташована на 5-му поверсі. Планування: кухня, 3 окремі кімнати, простора ванна кімната, балкон і лоджія. Автономне опалення, тепла підлога на кухні, у ванній кімнаті та коридорі. Встановлено двоконтурний газовий котел та кондиціонери. Повністю обладнана кухня, є вся необхідна техніка (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, витяжка, посудомийна машина). Меблі лишаються частково. У дворі дитячий майданчик та паркувальні місця. Прекрасна локація, з дому вихід прямо на набережну. У пішій доступності школи та дитячі садки, магазини, ринок, відділення пошти та банків, зупинки громадського транспорту, 5 хвилин ходьби до центру старого міста. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Володимирська вул., 1

Пропоную трикімнатну квартиру в центрі Ужгорода. Цегляна новобудова клубного типу, квартира розташована на 2-му поверсі. Планування: кухня, 3 окремі кімнати, 2 санвузли, вбиральня, 2 балкони, комора. Автономне опалення, тепла підлога на кухні, у ванних кімнатах та коридорі. Встановлено котел і бойлер. Повністю обладнана кухня, є вся необхідна техніка (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, витяжка, посудомийна машина). Проведено високошвидкісний інтернет, встановлено систему сигналізації. Закрита територія, у дворі для мешканців є дитячий майданчик, альтанка з мангалом, місця для паркування. Розташована у самому центрі міста. У пішій доступності дитячий садок, ліцей "Лідер" (класи за програмою "Інтелект України"), супермаркет, відділення банків, зупинки громадського транспорту. В безпосередній близькості мальовнича набережна та ключові памятки міста. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Гренджі-Донського, 3

Пропоную дворівневу квартиру з дизайнерським ремонтом у ЖК "Вишневий сад". Квартира розташована на 4-му поверсі. Будинок комфорту класу, автономне опалення, встановлено двоконтурний газовий котел, в зонах з плиткою підлога з підігрівом. Планування: кухня-вітальня, дві спальні, ванна кімната, санвузол, гардероб, засклена лоджія. Сучасний якісний ремонт, повністю обладнана побутовою технікою (варильна поверхня, витяжка, духова шафа, посудомийна машина, холодильник, 2 кондиціонери, телевізори, пральна машина) та меблями. Зручна локація. Тихий спальний район, у пішій доступності вся необхідна інфраструктура: магазини, аптеки, відділення пошти, школи та дитячі садки. Для перегляду та з питань, телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Осипенка вул., 28

Пропоную трикімнатну квартиру поряд із Боздоським парком. Цегляний будинок 2011-2015 рр. забудови. Планування: кухня, вітальня, 2 спальні, гардеробна, ванна кімната, балкон. Автономне опалення встановлено двоконтурний газовий котел. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Відмінне розташування. У пішій доступності всі необхідні обєкти інфраструктури: магазини, супермаркети, кавярні, кафе, парк та набережна. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Климпуша, 11

Пропоную гарну трикімнатну квартиру в ЖК Парус Riverside. Планування кухня-студія, дві окремі кімнати, ванна кiмната, господарське приміщення. Квартира простора та затишна, зроблено якісний та стильний ремонт з натуральних матеріалів. Встановлено двоконтурний газовий котел, по всій квартирі тепла підлога з зональним керуванням. Всі меблі та техніка залишаються новим власникам. Прекрасна локація. Поруч набережна, Боздоський парк, історичний центр міста, магазини та місця для відпочинку. Для перегляду або запитанням, телефонуйте за номером, вказаним у профілі або пишіть в особистий чат.

Гленца, 22

Пропоную простору трикімнатну квартиру. Два великих балкони, один із виходом у внутрішній двір інший на місто. У квартирі гарне планування. Ванна кімната з вікном та окремим санвузлом. Також у квартирі є комора-гардеробна. Є відеоспостереження та охорона квартири. Є вихід на мансардне приміщення за бажанням. Продається з технікою та меблями. Для перегляду або запитань, дзвоніть за телефоном, вказаним у профілі або пишіть в особистий чат.

Мальовнича, 5
1 - 24 з 381 результатів