Пропоную однокімнотну квартиру у клубному містечку Sherwood. Квартира розташована на 3 поверсі, житловий комплекс відноситься до класу еліт. Автономне опалення, одноконтурний котел, бойлер, кондиціонер. Планування: кухня-студiя, гардеробна, спальня, ванна кімната, балкон. Квартира світла та затишна. Зроблено сучасний та якісний ремонт: на підлозі італійський кахель та паркетна дошка, стільниці зі штучного каменю, дорога сантехніка, фурнітура Blum. У всій квартирі підлога з підігрівом. Встановлені необхідні меблі, повністю обладнана технікою (варильна поверхня, духова шафа, холодильник, кондиціонер, посудомийна та пральна машини). Перший в Ужгороді проєкт клубного містечка, в якому продумане зручне планування території, дизайнерське оформлення підїздів будинків та ландшафтний дизайн всієї території. На території комплексу наявна концепція Club House з власним коворкінгом, басейном, SPA-зоною та спортивним залом. Цілодобова охорона, на закритій території комплексу передбачено місця для паркування автомобілів, зарядна станція для електрокарів, дитячий майданчик. Житловий комплекс знаходиться біля лісу, але, в той самий час, у безпосередній близькості до центру міста. За 10 хвилин пішки від Sherwood можна дістатися до навчальних закладів та медичних центрів. За 2 хвилини на автомобілі можна дістатися до найбільшого у місті ТЦ. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Запорізька вул., 3

Пропоную затишну та стильну однокімнатну квартиру на набережній. Квартира розташована на 4-му поверсі в ЖК премiум класу "River Land". Планування: кухня, спальня, ванна кімната, балкон. Квартира у чудовому станi, виконано дорогий та сучасний ремонт. Панорамне скління забезпечує максимальну кількість природного світла, що робить квартиру ще більш затишною та світлою. Обладнана всією побутовою технікою, необхідною для комфортного проживання: варильня поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, пральна машина, телевізор. Прекрасне місце розташування. Житловий комплекс знаходиться безпосередньо на набережній річки Уж біля паркової зони в 5 хвилинах ходьби від історичного центру міста. Поруч з будинком розташовані магазини, дитячі садки, школи, спортивні та оздоровчі комплекси, а також цілий ряд культурних закладів, серед яких Закарпатські обласні музично-драматичний та музичний театри, театр ляльок та філармонія. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Київська наб., 4

Пропоную красиву однокімнатну квартиру у сучасній новобудові. Квартира розташована на 8-му поверсі ЖК комфорт-класу Європейський квартал. Планування: кухня, спальня, ванна кімната. Автономне опалення, тепла підлога у всій квартирі. Квартира світла та затишна. Зроблено якісне оздоблення, встановлена кухня, вбудований холодильник, повністю укомплектована ванна кімната. Також у коридорі та спальні встановлені місткі шафи. Висока якість будівельних робіт та матеріалів. Використана іноваційна для міста Ужгород технологія опалювання та забезпечення гарячою водою будинку: встановлено тепловий насос, який суттєво зменшує затрати енергії, саме тому комплекс отримав статус "енергоефективний ЖК". Зелена зона, охорона, тихий і комфортний двір, дитячий майданчик, наземний паркінг, автономне опалення, поруч кордон зі Словаччиною. Поблизу новобудови розташовані супермаркет «АТБ-Маркет», ресторан, станція швидкої допомоги, відділення «Нової пошти» та інші інфраструктурні обєкти. Дещо далі є ветеринарна клініка, міська поліклініка, лікарня. На відстані 2 км знаходиться Боздоський парк. До історичного центру Ужгорода їхати лише 10 хвилин. Для перегляду та з питань, телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Собранецька вул., 150
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається чудова однокімнатна квартира з ідеальним розташуванням! Основні характеристики: - Площа квартири: 48 м² - Кухня: велика, 18 м² - Поверх: 5 (з працюючим ліфтом) - Вікна: панорамні - Балкон: просторий Локація: - Квартира розташована поруч з парком Боздош, на набережній. - Затишний двір з дитячим та спортивним майданчиком. - Велика кількість гостьових паркомісць. Паркінг: - Є просторий підземний паркінг. - Можливість орендувати паркомісце з автоматичними воротами. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт, зручність та чудове розташування.

можливий продаж по єОселя
Воззєднання, 23

Можливо під єОселю! Продається 1.5-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом, усіма меблями та технікою у ЖК “Park Land”. Знаходиться на 3-му поверсі із 9-ти житлового комплексу з безшумним ліфтом у Новому р-ні міста. Загальна площа: 44 м². Планування: кухня-вітальня, спальня, суміжний санвузол, балкон. У квартирі електричне опалення, підлогове опалення, бойлер, кондиціонери. Зроблений авторський ремонт, декоративна штукатурка, керамограніт, якісне освітлення, трекові світильники. Вбудовані кухонні меблі та техніка (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильовка, посудомийка, витяжка). Обідній стіл, м’які стільці, диванчик. На стіні закріплений телевізор. З кухні є вихід на балкон. Двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, тумби, вбудована шафа у спальні. Вікна панорамні, енергозберігаючі, до того ж мають чудову шумоізоляцію. Прикрашені шторами та тюлем. У санвузлі вся необхідна сантехніка, душова кабіна, пральна машина. Міцні вхідні двері. Домофон. Закрита територія, озеленення, дитячі і спортивні майданчики, паркінг. Поруч ринок, ТЦ “Токіо”, до центру менше 10 хв.машиною. Квартира продається від агенції з комісією.

Легоцького вул., 80

Продаж півторакімнатної квартири у самісінькому центрі Ужгорода! Квартира площею 57.8 м² знаходиться на 2 поверсі із 4-х у елітній новобудові – ЖК “Грот”. Будинок уже зданий у експлуатацію! Планування: кухня-вітальня, спальня, велика прихожа, роздільний санвузол. Технічні характеристики будинку: монолітно-каркасна технологія будівництва, стіни цегляні (25 см), газобетон (20 см). Утеплення: мінеральна вата (10 см). У квартирі чорновий стан ремонту: чорнова штукатурка, чистова стяжка підлоги. Індивідуальне газове опалення: котел, водяні батареї. Розведені всі комунікації: газ, світло, вода, каналізація. Панорамні вікна: металопласт (ПВХ) 76 профіль. Новобудов знаходиться на перехресті вулиць Кошицької та Собранецької. У кроковій доступності звідси всі ключові об’єкти міста: набережна Незалежності, вулиця Жупанатська та Корзо, театри, державні установи, оздоровчі заклади (лікарні, поліклініка, медичні лабораторії), передові освітні заклади (ЗОШ №3, ЗОШ №4, ЗОШ №1), дитячі садочки. Розвинена торгівельна інфраструктура: ресторани, кафе, кавярні, магазини. Поруч парк, річка. Продаж від агенції з комісією.

Собранецька вул., 42

Продаж 1-кімнатної квартири з ремонтом під ключ та кухонними меблями напряму від забудовника. Новобудова зі швидкісним ліфтом та закритою територією розташована в Новому р-ні міста, на вул. Богомольця. Квартира площею 34 м² знаходиться на 6 поверсі з 9-ти. Планування: кухня, кімната, суміжний санвузол, просторий передпокій, лоджія. Індивідуальне газове опалення (котел, батареї). Виконаний якісний євроремонт, стіни пофарбовані, на підлозі ламінат та плитка, якісні міжкімнатні двері. Вбудовані кухонні меблі. Санвузол оздоблений керамічною плиткою, є ванна, інсталяція. Панорамні енергозберігаючі вікна, добротні вхідні двері. Світлий під’їзд, благоустрій території, тротуари та паркінг з бруківки. На лоджіях перила з нержавіючої сталі. З однієї лоджії відкривається вид на озеленену територію, з іншої вид у двір. Чудова локація: зручна транспортна розв’язка, поруч ліцей ім. А.Волошина (колишня класична гімназія), НВК, садочки, ТЦ “Vega”, ТЦ “Новий”, супермаркети “АТБ”, “Вопак”, “Сільпо”, до центру міста 6 хв. на авто. Продаж без додаткових комісій та переплат.

Богомольця вул., 17А

Продаж 1-кімнатної квартири з ремонтом та деякими меблями у новобудові у передмісті Ужгорода, усього у 7 хв. на авто від вул. Легоцького. Загальна площа: 38.5 м². Знаходиться на 3-му поверсі з трьох. Планування: кухня-вітальня, спальня, суміжний санвузол. У квартирі зроблений чудовий євроремонт: пофарбовані стіни, кухонний фартух із плитки, підвісні стелі, плитка на підлозі, якісні міжкімнатні двері, вікна “Велюкс”, міцні вхідні двері. Наявні також і деякі меблі (ліжко, шафа, столик, комод) та техніка (холодильник, телевізор). Всі комунікації: світло, вода (свердловина), каналізація (септик). Індивідуальне електричне опалення (котел, батареї). Повністю облаштовано санвузол: душова кабіна, рукомийник, дзеркало, бойлер. Велике настінне дзеркало у прихожій. Охайний під’їзд, кодовий замок. Чудова локація: тихий приватний сектор, хороша дорога. Поруч магазин, зупинка громадського транспорту. Продаж від агенції з комісією.

Легоцького вул., 1А

Продаж 1-кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою у ЖК "City line" на вул. Капушанській в Ужгороді. Повністю укомплектована (навіть постільною білизною та посудом), тому вже готова до здачі в оренду під бізнес. Загальна площа квартири 40 м², знаходиться на 1-му поверсі 9-типоверхівки із ліфтом фірми "Schindler", "двором без машин", підземним паркінгом, закритою територією. Планування квартири: кухня-вітальня, спальня, суміжний санвузол. Індивідуальне електричне опалення (всюди, крім спальні, підлогове опалення, у спальні - батареї). Сучасний авторський ремонт, керамограніт, підвісні стелі, стильні люстри, світильники, підсвітка, гарні штори та тюль, ролети день/ніч. Вбудовані кухонні меблі та техніка: (варильна поверхня, духова шафа, посудомийка, мікрохвильовка, холодильник, витяжка). Біля вікна деревяний стіл та стільці. У зоні вітальні зручний розкладний диван, телевізор. Двоспальне ліжко, тумби, комод, вбудована шафа-гардероб у спальні. Повністю обладнаний санвузол: інсталяція, душова кабіна, дзеркало, меблі та рукомийник, сушка для рушників, бойлер, пральна машина. Меблі та дзеркало у прихожій. Панорамні вікна. Охайний світлий підїзд, ландшафтний дизайн біля дому, доглянуті газони. Чудове розташування: поруч супермаркети "Велмарт" та "АТБ", гіпермаркет "Епіцентр-1", ТЦ "Токіо"; школи та дитсадки; до Проспекту Свободи 7 хв. машиною. Продається від агенції з комісією.

Капушанська вул., 168

Продаж 1-кімнатної дворівневої квартири в центрі міста, поруч з пл.Ш.Петефі, піщохідним мостом та набережними. Загальна площа: 77.5 м², займає 4 та 5-й поверхи сучасного ЖК “Юніті” на вул. Швабській. Планування: велика кухня-вітальня, кімната, санвузол, 2 балкони. Чорновий стан ремонту. Панорамні металопластикові вікна, які гарантують тишу та затишок у помешканні. Вхідні двері – металеві протиударні, надійні. У квартирі індивідуальне газове опалення (котел, батареї). Наявні лічильники газу, води та електроенергії. Стіни з керамічної цегли, утеплені мінеральною ватою. Гарні під’їзди. Просторі та світлі сходові клітини. Наявний домофон. Закритий паркінг для мешканців комплексу, облагороджена територія. Зручне розташування біля історичного центру міста, 5 хв. до площі Петефі. Поруч школи, дитсадки, супермаркети, магазини, ТЦ. Продаж від агенції з комісією.

Швабська вул., 21А

Житлові комплекси у Ужгород

Продається 1-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом, усіма меблями та технікою у елітному ЖК “River Land” у самому центрі міста, на набережній. Поруч драмтеатр та пішохідний міст, пл. Ш.Петефі, пл. Театральна. Квартира знаходиться на 5-му поверсі із 6-ти новобудови з цегляними стінами та монолітно-каркасним перекриттям. Загальна площа: 44.9 м². Планування: кухня, спальня, суміжний санвузол, балкон. Висота стелі 2.90 м. У квартирі електричне опалення, підлогове опалення, бойлер на 120 л, кондиціонер. Зроблений авторський ремонт, є сейф, у санвузлі використано якісний керамограніт (розмір 2.80 м, італійське виробництво), фірмові італіські люстри, сантехніка, витяжка. Встановлено скляні розсувні двері, що відокремлюють кухню від спальні. Є можливість встановити систему “smart скло» (зміна тонування із прозорого на темний). Також є карниз. Встановлено нічне освітлення «зоряне небо», яке відображається в дзеркалах (регулювання на пульті або на вимикачі). Вхідні двері металеві зі складним замком. Вікна алюмінієві (3 скла), шестикамерні. На вікнах встановлені жалюзі з перфорацією та пультом керування на будь-який рівень. Вбудовані кухонні меблі, підвісні з підсвічуванням знизу, фасади глянцеві. Наявна техніка: холодильник, варильна поверхня, духова шафа, посудомийка, витяжка, пральна машина. Обідній стіл та прозорі стільці. Диванчик, телевізор. Двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, велика шафа-гардероб, столик, декоративне пано у спальні. У санвузлі підвісна ванна з підсвіткою, унітаз-біде (2в1), меблі та рукомийник. Вхідні двері у ванну кімнату високі, на рівні стелі, колір під меблі. Бойлер схований у конструкцію, оброблену білою плиткою, нею ж оброблені всі дверні та віконні отвори. Додатково є розводка під сигналізацію, розводка ( з розеткою) для теплої підлоги на балконі, проводка для музичних колонок. Дуже великий просторий балкон. Відеодомофон. Квартира продається від агенції з комісією.

Київська наб., 4

Продається стильна квартира-студія з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою та шикарним панорамним видом на місто, набережну та річку Уж. Квартира площею 31 м² знаходиться на 4-му поверсі із 8-ми ЖК “Будапешт” на Слов’янській набережній. Звідси до центру міста 5 хв. на авто або 15 хв. пішки по набережній. Планування: кухня-вітальня, суміжний санвузол, балкон. Індивідуальне електричне опалення (котел, батареї), підлогове опалення по всій квартирі. Зроблений авторський ремонт, керамограніт, підвісні стелі, підсвітка, якісна столярка прихованого монтажу, гарні штори та тюль, декор. Шумоізоляція по периметру квартири. Вбудовані кухонні меблі та техніка (варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильовка, холодильник). Круглий обідній стіл та стільці. Спальна зона відділена від кухні скляною перегородкою. На стіні закріплений телевізор. Панорамні вікна, вихід на балкон. Ванна, інсталяція, меблі, дзеркало та рукомийник, пральна машина у санвузлі. Містка шафа-гардероб, велике дзеркало, полиця у прихожій. Відеодомофон. У будинку швидкісний ліфт, дизайнерський під’їзд, наземний та підземний паркінги, закрита територія. Елітний р-н, поруч річка, парк, розвинена велоінфраструктура. Продаж від агенції з комісією.

Словянська наб., 23А

Продається 1-кімнатна квартира у невеликій новобудові у Компотному р-ні, поруч з центром міста. Квартира знаходиться на 2 поверсі з 2-х. Монолітно-каркасна технологія будівництва. Загальна площа квартири: 49.5 м². Планування: кухня, спальня, санвузол, балкон з видом у двір. Стан ремонту: чистова стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін. Встановлене електричне індивідуальне опалення (котел), підлогове опалення. Панорамні вікна, міцні вхідні двері. Повний благоустрій території, гарне подвір’я. Поруч з домом магазини, школа, садочок, стадіон, басейн, парк, до центру міста 5 хв. на авто. Продаж від агенції з комісією.

Загорська вул., 1А

Продаж 1-кімнатної квартири з великим балконом у невеликій сучасній новобудові “Comfort Residence”. ЖК розташований у вигідній локації на перехресті вул. Можайського та вул. Кузьми Скрябіна (колишня Челюскінців), звідси до Центру усього 7 хв. на авто. Квартира площею 59.06 м² знаходиться на 2-му поверсі з 3-х. Планування: кухня-вітальня, спальня, гардеробна, суміжний санвузол, балкон. Будинок цегляний, утеплений мінватою. Здача комплексу запланована на кінець 2024 року. У квартирі чорновий стан ремонту: штукатурка стін, чистова стяжка підлоги. Індивідуальне електричне опалення, встановлений котел та батареї. Електрика проведена у квартиру. Якісні панорамні вікна, міцні вхідні двері. Поруч знаходиться духовна семінарія, школи, дитсадки, ринок, медичні заклади, ТЦ “VEGA”, супермаркети “Сільпо” та “АТБ”, спорткомплекс із басейном “Акварель”. Продаж від агенції з комісією.

Челюскінців вул., 17

Продаж 1.5-кімнатної квартири з чудовим ремонтом, усіма меблями, технікою у новобудові поруч з Православною набережною та історичним центром міста. Квартира знаходиться на 3-му поверсі із 6-ти новобудови із ліфтом. Загальна площа: 55 м². Планування: кухня-вітальня, спальня, суміжний санвузол, балкон. Зроблений якісний ремонт, керамограніт, підвісні стелі, точкові світильники, на вікнах встановлено ролети. Індивідуальне електричне опалення, кондиціонер. Вбудовані кухонні меблі та техніка (варильна поверхня, духова шафа, посудомийка, мікрохвильовка, холодильник). Зона вітальні відділена від простору кухні полицями. Тут знаходиться обідній стіл та стільці, розкладний кутовий диван, телевізор. Двоспальне ліжко, тумби та шафа у спальні. Шафа-купе та комод у прихожій. У ванній кімнаті якісна сантехніка, дзеркало із підсвіткою, рукомийник, душова кабіна, сушка для рушників, пральна машина. Панорамні вікна, якісні вхідні двері. Поруч з ЖК знаходиться пл.Ш.Петефі, пішохідний міст торгові центри, магазини, супермаркети, навчальні заклади, державні установи. Продаж від агенції з комісією.

Митрака вул., 8А

Продаж 1-кімнатної квартири в житловому комплексі "LuxAR" класу Комфорт+, розташованому по вулиці Ф. Гленца - 4. Комплекс складається з 8-ми поверхової будівлі з підземним паркінгом та комерційними приміщеннями на 1 поверсі. Пропонуємо квартири різноманітного планування. Квартира обладнана 2-контурним турбокотлом, панорамними вікнами з багатокамерного профілю та енергоощадними двокамерними склопакетами, наявна тепла підлога в кухні та санвузлі, із залиттям чистової стяжки по всій квартирі. Житловий комплекс знаходиться на закритій території з ландшафтним дизайном та цілодобовим відеоспостереженням. У дворі є дитячий та спортивний майданчики. Головною особливістю ЖК "LuxAR" є його унікальне розташування в одному з найкращих куточків Ужгорода поруч з парком, набережною та стадіоном. Поряд є вся найважливіша інфраструктура: дитячі садочки, школи, магазини, міський парк, набережна, аптеки, ТРЦ, зупинки автобусів.

Ф. Гленца, 4

Продаж 1-кімнатної квартири у ЖК “Княжий” з чудовим видом на Боздоський парк та річку Уж. Вигідна локація, поруч Центр. Квартира площею 50 м² знаходиться на 5 поверсі 6-поверхівки з ліфтом, охайним під’їздом, закритою територією та паркінгом. До квартири є підсобне приміщення. Планування: кухня, кімната, суміжний санвузол, балкон. Зроблений якісний євроремонт, паркет на підлозі, підвісні стелі, точкові світильники, гарні люстри. Домофон. Газове індивідуальне опалення, кондиціонер. Вбудовані кухонні меблі та техніка (посудомийна машина, великий холодильник, варильна поверхня і духова шафа, кавоварка, електрочайник). Обідній стіл, диванчик та стільці. З кухні є вихід н а балкон. Велика кімната, наявне двоспальне ліжко, розкладний диван, дитяче двоярусне ліжко, комод, робочий стіл та крісло. Санвузол оснащений всім необхідним, є душова кабіна, пральна машина, меблі, рукомийник та дзеркало, сушка для рушників. У прихожій меблі, дзеркальна шафа-купе. Поруч з домом набережна Ужа (Студентська), по якій можна пішки пройтися аж до Липової алеї, центру міста. Через підвісний міст 2 хв. до Боздоського парку. Продаж від агенції з комісією.

Гленца, 1А

Продаж 1-кімнатної квартири з кладовкою у новобудові в р-ні БАМу. Чудовий розвинений р-н. Поруч знаходиться УжНУ, ТЦ “Дастор”, медичні заклади, кафе та магазини, до центру міста менше 5 хв. машиною. Квартира площею 58.4 м² розташована на 2-му поверсі із 3-х. Планування: кухня-вітальня, кімната, суміжний санвузол, кладовка, балкон. Невелика якісна забудова. Монолітно-каркасна технологія будівництва. Стіни цегляні, утеплені пінопластом. У квартирі чорновий стан ремонту: чорнова стяжка підлоги, цементна штукатурка стін. Панорамні енергозберігаючі вікна. Великий балкон, встановлені стильні скляні перила. Звідси відкривається чудовий вид на місто. Охайний світлий під’їзд (гарний ремонт, точкові світильники). Фасад будинку повністю готовий. Ведеться облагородження прилеглої території, вже висаджено туї. Облаштовано паркінг для авто. Продається від агенції з комісією.

Мальовнича, 1

Продаж 1-кімнатної квартири з ремонтом у стилі Лофт, усіма меблями та технікою на вул. Грушевського. Квартира знаходиться на 1-му поверсі, має 2 окремі входи, вихід на земельну ділянку, тому в майбутньому може бути використана і під комерцію! Загальна площа: 47 м². Планування: кухня-вітальня, окрема спальня, суміжний санвузол, 2 лоджії. Індивідуальне електричне опалення, кондиціонер. Нові металопластикові вікна, міцні вхідні двері. Зроблений якісний євроремонт, декоративна цегла на стінах, трекові світильники, ролети на вікнах. Кухня-вітальня являє собою просторе затишне приміщення, яке включає кухонну та обідню зони, приєднану лоджію з барною стійкою, а також відпочинковий простір з диваном та телевізором. Наявні вбудовані кухонні меблі та техніка (варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильовка, холодильник). Обідній стіл та стільці. Диван зручний, розкладний, може служити додатковим спальним місцем. У спальні наявне двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, шафа, комод, ще один телевізор. Душова кабіна, вся сантехніка, дзеркало та рукомийник, пральна машина у ванній кімнаті. Територія біля дому облагороджена, висаджені декоративні рослини. Розвинений р-н, поруч знаходиться озеро, парк, відділення пошти, ТЦ “Новий”, ТЦ “Токіо”, ТЦ “VEGA”, супермаркети, ринок, кав’ярні, школи та дитсадки. Продаж від агенції з комісією.

Грушевського Миколи вул., 1

Продаж гарної квартири в будинку клубного типу, пров. Вербний. Однокімнатна квартира-студія біля національного універстету, чудово підійде для студентів та для людей, які полюбляють тишу, спокій та споглядання на природу міста. Трохи інфо по будові : • монолітна будова • утеплення фасада мінвата 100мм • стіни : всередині між цеглами використана спеціальна австрійська шумоізолююча мінвата • вхідні двері на квартиру від завода Страж (преміум) • вікна VEKA класу «А» (Німеччина) • сходова і вхідні двері на підʼїзд - теплий алюміній • від дороги спеціально зроблений відступ для паркомісць • електричне опалення Огляд в будь-який зручний для Вас час. Телефонуйте

пров. Вербний, 8а

Пропоную стильну однокімнатну квартиру в сучасній новобудові. Квартира розташована на 3-му поверсі ЖК бізнес класу "Park Land". Планування: кухня-вiтальня, спальня, ванна кімната, балкон. Автономне опалення, тепла підлога у всій квартирі, встановлені одноконтурний котел, бойлер, кондиціонер. Квартира світла та затишна. Зроблено сучасний та якісний ремонт. Повністю обладнана кухня, встановлені якісні меблі. Квартира обладнана всією побутовою технікою, необхідною для комфортного проживання: варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, посудомийна машина, пральна машина. Зручне місце розташування. У пішій доступності вся потрібна інфраструктура: магазини, кафе, освітні заклади. Закритий внутрішній озеленений двір, відеоспостереження 24/7. Свій закритий парк, велодоріжки, дитячий майданчик, спортивна зона. Для мешканців комплексу передбачені зони відпочинку, місця для барбекю, альтанки. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Легоцького вул., 80

Пропоную гарну однокімнатну квартиру у старому центрі Ужгорода. Цегляний будинок, старочеська будівля. Автономне опалення, встановлений двоконтурний газовий котел. Планування: кухня, спальня, балкон, ванна кімната. Квартира дуже стильна та затишна. Зроблено сучасний новий ремонт, встановлені якісні меблі та техніка, які залишаються новим власникам. Підлога з підігрівом у ванній кімнаті та на кухні. Відмінне місце розташування. У пішій доступності набережна, липова алея, ключові памятки міста, школи та дитячі садки, відділення банків та пошти, магазини та кафе. Прямий від на річку Уж. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Незалежності наб., 14

Пропоную однокімнатну квартиру. Квартира розташована на 2-ому поверсі, цегляний газіфікований будинок 2016 року. Планування: кухня, спальня, ванна кімната, балкон. Автономне опалення, встановлено двоконтурний котел. Квартира затишна, зроблено сучасний ремонт. Всі меблі та побутова техніка (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, пральна машинка) залишається новим власникам. Зручна локація. Тихий спальний район, у пішій доступності вся необхідна інфраструктура: магазини, аптеки, відділення пошти, школи та дитячі садки. Для перегляду та з питань, телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Гвардійська вул., 53

Пропоную простору однокімнатну квартиру у сучасній новобудові. Квартира розташована на 8-му поверсі ЖК комфорт-класу Європейський квартал. Планування: кухня, спальня, ванна кімната. Автономне опалення, тепла підлога у всій квартирі. Квартира світла та затишна. В обробці використовувалися якісні оздоблювальні матеріали. Повністю укомплектована меблями та технікою (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, кондиціонер, телевізори, пральна машина). Висока якість будівельних робіт та матеріалів. Використана іноваційна для міста Ужгород технологія опалювання та забезпечення гарячою водою будинку: встановлено тепловий насос, який суттєво зменшує затрати енергії, саме тому комплекс отримав статус "енергоефективний ЖК". Зелена зона, охорона, тихий і комфортний двір, дитячий майданчик, наземний паркінг, автономне опалення, поруч кордон зі Словаччиною. Поблизу новобудови розташовані супермаркет «АТБ-Маркет», ресторан, станція швидкої допомоги, відділення «Нової пошти» та інші інфраструктурні обєкти. Дещо далі є ветеринарна клініка, міська поліклініка, лікарня. До історичного центру Ужгорода їхати лише 10 хвилин. Для перегляду та з питань, телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Собранецька вул., 160
1 - 24 з 713 результатів