Продам в новобудові центра міста Ужгород нову дизайнерську 2ох кімнатну квартиру з постійним живленням ( Світло Не Вимикається) в разі необхідності можливо придбати з двома парко місцями в підземному паркінгу за вигіднішою ціною 188 000 у.о. за все. Від Власника ! Житлова площа 65м2 + балкон 5м2. + два паркомісця по 15м2 кожне. В Будинку світло НЕ Вимикають! Будинок якісний , тип стін цегляні. Вихід та вигляд на зелену зону , тихе внутрішнє подвірʼя, поруч річка. Повна інфраструктура. Можливість переробити на 3и кімнатну. Капушанська 34 Ремонт якісний , натуральна паркетна дошка, мдф плінтуси , мебелі ДСП egger , фурнітура blum, іспанський карамограніт, сантехніка Volle , вбудована техніка вищого модельного ряду лінійки Samsung. Прально сушильна машина 2в1 LG. Вбудована витяжка італійського виробника Elica. Вбудований холодильник Samsung найновішої лінійки. Опалення індивідуальне газове а також електричний підігрів підлоги під керамогранітом. Встановлено інверторне кондиціонування Cooper & Hunters. Мʼяка мебель якісного виробника Frankoff. За детальною інформацією прошу звертатися по телефону або в Telegram чи в приватному чаті під оголошенням. Прошу тільки в разі серйозної зацікавленості! Квартира обладнана всім необхідним та готова до заселення в будь який час.

владелец
Капушанська вул., 34

Продается новая квартира в историческом центре города, на Набережной Независимости, в новострое. Квартира с перепланированной кухней - объединили с жилой комнатой , чтобы сделать просторную кухню-столовую (44 м кв) с выходом на террасу. Расположена на 3-м этаже 4-х этажного дома, в котором есть лифт, на перспективу - консьерж. Спальная комната - 23 м кв, также с выходом на террасу, пл. которой 10, 4 м кв. Квартира с дизайнерским ремонтом, полностью с мебелью и дорогой техникой. кухня оснащена фильтрами с тройной очисткой, столешница из натурального камня, мебель делалась под заказ из материалов, привезенных из Италии, центральный кондиционер. Полы из прочного и долговечного материала - осина. Отопление автономное, продается со всей техникой, мебелью.

Набережная Независимости , 111

Продається 4-х кімнатна квартира , загальною площею 142 м кв, 2-х ярусна, з якісним ремонтом. Квартира розташована на 4-му поверсі, мансардного типу. На першому поверсі квартири - велика вітальня, хол, кухня-їдальня, с/вузол. Облаштована шафою купе, вмонтованою кухнею з технікою. Пральна машинка з сушилкою, посудомийна машинка. Під плиткою - тепла підлога, решта - якісний ламінат. Підвіконня - натуральний мармур. Сходи на другий поверх - з ясеня. В мансардному поверсі - три спальні, с/вузол. В квартирі - три кондиціонера. Продається зі всіма меблями та технікою. Ст ціна квартири 165000 $

Володимирська вул., 111
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаєтся нова квартира , повністю готова для проживання - з меблями, технікою, вільна. Розташована в одному з найкращих житлових комплексів. Поряд магазини, школа, садочок. Територія комплексу закрита, вхід тільки по спеціальним карткам. Двір облаштовано дитячім та спортивним майданчиком.

Легоцького, 80

Продаємо свою двоповерхову квартиру (вул. Погорєлова), яка знаходиться на 4 поверсі (із 4) площею 102.4м²: 1 поверх має 39кв.м.: кухня (стільниця - камінь, зашита велика посудомийка), обідня зона, вітальня, сан.вузол та балкон. 2 поверх має 63.4кв.м.: спальня (17.1кв.м.), дитяча (27.8кв.м), ванна з туалетом (6.6кв.м) та коридор (10.0кв.м.). Це фактичні заміри. Опалення - автономне газове (котел). Кухня та ванна - електрична тепла підлога 2 кондиціонери (1 на 1 поверсі + 1 на 2 поверсі). На 2 поверсі інверторний кондиціонер. Родзинка квартири - сходи: металева конструкція з 4 опорами обшиті ясеном (чому ясен, а не дуб - тверда порода, ціна та сама, а візерунок набагато краще). Зовнішні стіни - цегла + 10 пінопласт Висота стелі 2.85 Двір повністю закритий (як особняк) + відеонагляд + вїзні ворота на пульті. Підїзна асфальтована дорога (грудень 2022). У дворі є дитячий майданчик, невелика зона відпочинку з мангалом. Будинок здано в експлуатацію в 4кв. 2017 року. В межах 5хв є все, що потрібно: маркет, школи, гімназія, дит.садочки, відділення НП, парк, набережна, автобусні зупинки, базарчик і т.д. У власності понад 3 роки. Ніхто не прописаний. Якось так))

владелец
Погорєлова вул., 3б

Продається 1-кімнатна квартира Зроблено добрий ремонт. Продається з меблями та технікою.

8-го Березня вул., 111

Пропонується до продажу 2 кімнатна квартира в тихому районі міста Ужгород, неподалік Епіцентру. Знаходиться на 2му поверсі, 5ти поверхового цегляного будинку 2016 року побудови. Не кутова, тепла, з балконом та кладовою - гардеробом. В квартирі зроблений якісний ремонт. Вікна - склопакети, підлога - ламінат. В квартирі залишається вся мебель і техніка, що на фото. Цінаи 68 000₴ Пропозція від АН "АЛЬЯНС -ТЛ" За деталями 📲 050 130 95 22

Єнківська, 111

Пропонується на продаж 2-х кімнатна квартира в новобудові в м Ужгород, Загальна площа квартири 64,5 м кв, розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку. В будинку два ліфти, грузовий та пасажирський, кодова система входу в будинок. Квартира з хорошим ремонтом, теплою підлогою. Встановлено кухню, техніку, є два кондиціонери, посудомийна машина, холодильник. Залишається тільки придбати меблі в кімнати. Квартира продається по переуступці, переписка буде мінімальною.

возможна продажа по єОселя
Легоцького, 111

Продається гарна квартира з вмонтованими меблями і технікою.Зроблено якісний ремонт.З техніки є посудомийна машина,вмонтований холодильник,духовий шкаф,мікрохвильова піч, індукційна плита,витяжка,кондиціонер.Вся мебель робилась на замовлення.Пропозиція від власника

владелец
Фогарашія вул., 17

ЖК в городе Ужгород