Продам простору однокімнатну квартиру по вулиці Соборній (центр). Хороший ремонт. Поряд 2 садочка, магазини, супермаркети, школа, банки. 5 хв. Фора, 20 хв АТБ. Квартира з індивідуальним опаленням. Пластикові вікна. Квартира знаходиться на 5 поверсі. Торг.

Продам квартиру центр

Продаю квартиру у центрі міста, 5 поверх Квартира не кутова, внутрішня. Є балкон та лоджія. Встановлені металопластикові вікна, балконні блоки, замінені вхідні двері. Два роки тому було замінено опалення (зима, розхід в межах 200 кубів), замінені труби каналізації та водопостачання у ванній та туалеті. Ванна і туалет роздільні. Кімнати просторі та світлі. Три непрохідні кімнати, кухня, коридор та санвузол, кладова. До квартири є підвальне приміщення. Квартира продається із меблями та технікою.

власник
Квартира трикімнатна

Продаж 2-ї квартири, з Автономним опаленням, розташованої на 5-му поверсі 5-ти поверхового будинку в Центрі міста Тетіїв, Білоцерківського р-ну, Київської області. Будинок цегляний, кімнати і санвузол роздільний, загальна площа квартири 50 кв. м. , кухня 7,5 кв.м., кімнати: 16,1 кв.м. і 11,4 кв.м.,висота приміщень 2,6 кв. м.. Квартира знаходиться в жилому стані, вікна металопластикові, при продажі частково залишаються меблі.

Продаж 2-ї квартири

Популярні запити

Географія Тетіїв