Продається 3х кімнатна дворівнева квартира.З мансардою. Загальна площа 92кв.м. Індивідуальне опалення. Євроремонт. Цегляний будинок. Є гараж (за окрему плату). Поруч супермаркет, та ТЦ, а також неподалік знаходиться найбільший парк міста - Парк Національного Відродження.

Сахарова А. Академіка вул., 3

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 79 м2 з ремонтом та утепленими заскленими лоджіями – повністю готова до проживання в цегляній новобудові з гостьовим паркінгом за вул. Будного (р-н Дружба). Код квартири - #23422729 • 7 поверх з 9 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне газове опалення; • лоджія; • з меблями та технікою; • з ремонтом. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), якісний євроремонт та затишний дизайн інтер’єру у світлих тонах, у вітальні натяжні стелі, утеплені лоджії збільшують житловий простір. Зручне роздільне планування включає окремі мебльовані житлові кімнати (спальню та дитячу з виходом на лоджію), кухню площею 11 м2 з вбудованими меблями та технікою (холодильник, плита, витяжна вентиляція, посудомийна машина), сумісний санвузол обладнаний біде, ванною та якісною сантехнікою. Поряд розвинена інфраструктура, зручна транспортна розв’язка та зупинка транспорту. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Будного Степана вул., 28

Продаж квартири в новому районі Північний, вул. Героїв Чорнобиля, 5-7 хвилин від центру на авто. В районі ТРЦ Подоляни. В квартирі індивідуальне опалення, тепла підлога - кухня, коридор, ванна, туалет. Котел конденційний Vaillant. Встановлено два терморегулятора ( один на ванну кімнату, інший на всю квартиру). При купівлі залишається кухонний гарнітур та шафа купе в коридорі. Прибудинкова територія освітлена, ведеться відеоспостереження, паркінг, дитячий майданчик. Чудовий варіант для комфортного проживання у затишному районі міста. Деталі за телефоном.

Героїв Чорнобиля, 2

Продаж затишної квартири з індивідуальним опаленням в цегляному будинку по вул. Галицькій (біля Універсаму). Зроблений косметичний ремонт. Квартира сонячна, не кутова, дуже тепла, вікна на дві сторони, засклений балкон. Гарне та зручне місцерозташування, поруч зупинка громадського транспорту, школа, садочок, парк Національного Відродження, супермаркети.

Галицька вул., 56

Продається квартира по вул. Володимира Великого 17. Зданий будинок.4 кімнатна квартира.Сира Якісний цегляний будинок. Гарна простора та світла квартира . Зручний 2 поверх. Поруч зупинка транспорту. Поблизу магазини. Недалеко від Подолян. індивідуальне опалення. Великий балкон.

Володимира Великого вул., 17

Пропонуємо вашій увазі велику трикімнатку квартиру з вигідним плануванням. Вікна виходять на дві сторони, тому у квартирі завжди багато світла. Вид просто неймовірний, на парк та приватний сектор У квартирі є: -три повноцінні кімнати -велика кухня з балконом -окремо ванна та туалет -гардероб -просторий коридор Двір закритого типу, планується встановлення шлагбауму. Міцний, надійний та утеплений будинок. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Володимира Великого вул., 9

Продається чудова трикімнатна квартира на вулиці Галицькій в новобудові. Квартира у двох повноцінних рівнях . Хороше планування, квартира не кутова, два санвузли, три лоджії, велика кухня. Зроблений євроремонт, встановлено індивідуальне опалення, продається разом з меблями. Дуже зручне та комфортне місце розташування, поруч супермаркети «Універсам», «Торба», магазинчики, садочок, школа, парк Національного відродження, дуже розвинена інфраструктура. Показ в зручний для вас час, ключі на офісі!

Галицька вул., 45

Продається простора 3-кімнатна квартира в стані під ремонт, розташована на 9-му поверсі сучасного будинку. Це ідеальний варіант для тих, хто хоче створити своє житло за власними вподобаннями та дизайном. Квартира у цегляному будинку в центрі міста з панорамними вікнами та виглядом на Центральний стадіон і Старий парк. Ідеально підходить для комфортного життя та розвитку вашого стилю життя. Ця квартира не лише приваблює сучасністю, але вражає зручністю та функціональністю.Розташована в затишному районі, що забезпечує зручний доступ до міських послуг та розваг, вона стане ідеальним місцем для вашого життя. Є кладовка.Підземний паркінг(за додаткову плату) Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для Вас час!

Глибока вул., 19

Супер продажа! Терміново!!! Продаж шикарної 2 кімнатної квартири з індивідуальнти опаленням , з сучасними меблями , всією технікою (2-дверний холодильник, три плазмові телевізори, кондиціонер, кавомашина, СВЧ, система очистки води. Дві зашклені лоджії. квартира розташована нп 9-му поверсі 10-ти поверхового будинку. 10-й поверх жилий. квартира не кутова, економна. Гарне розташування. Терміновий продаж!!! (Ціна знижена з 78500 до 70000!!!)

Коновальця Є. вул., 5

Продається квартира з вишуканим дизайнерським ремонтом, виконаним із високоякісних матеріалів. Усі меблі та техніка залишаються, включаючи новий холодильник, духову та варильну поверхню Bosch, пральну машину німецького виробництва. У ванній кімнаті встановлено якісну душову кабіну, змішувачі Grohe та італійський унітаз. Квартира обладнана теплою підлогою та батареями, що дозволяє обирати зручний режим опалення. Дизайнерські деревяні двері, меблі з бука та ортопедичний матрац забезпечують максимальний комфорт. Квартира виходить на сонячну сторону, з прекрасним краєвидом на басейн і не є кутовою, що робить її дуже теплою взимку. У вартість входить підвал з металічними дверима з правом власності, а також можливість придбання гаража біля будинку за додаткову плату. Район дуже зелений, з парком, тенісним кортом та майданчиком для прогулянок, лише 5 хвилин до центру міста.

Білогірська вул., 18Г

Житлові комплекси у Тернопіль

Новий будинок, в квартирі зроблений євроремонт, встановлено індивідуальне опалення, якісні дорогі меблі та побутова техніка. Квартира повністю укомплектована всім для комфортного проживання. Огляд в зручний для Вас час. Детальніше по телефону.

Коновальця Є. вул.

Продаю трикімнатну квартиру з вигідним плануванням. Всі стіни та перестінки із цегли. Квартира по периметру обмежена несучими стінами. Простора кухня (17, 7 кв.м.), наявність окремої гардеробної кімнати, 2 санвузли. Всі кімнати правильної прямокутної форми. Встановлено індивідуальне опалення, підігрів підлоги в коридорі, гардеробі, санвузлах, кухні. У ванній кімнаті встановленні сушка та інсталяція. Працює ліфт, на поверсі тільки по 3 квартири, затишний двір з великою кількістю місць для паркування.

власник
ул. Владимира Великого, 9А, Аляска, Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD

Продається квартира з дизайнерським ремонтом, залишається усе, зроблено з дорогих якісних матеріалів робилося для себе, нова техніка холодильник, духова і варильна поверхня Bosch, стіральна машинка виробник Німеччина також. душова якісна, змішувачі Grohe, унітаз Італія. По всій квартирі Є тепла підлога та батареі, можна використовувати або теплу підлогу або батареі.Дизайнерські деревяні двері, ліжко та тумбочки бук, матрас оптопедичний. 2 телевізори на кухні та в спальні.Велика кухня студія з розкладним великим диваном, можна використовувати як жилу кімнату, Велика шафа купе на коридорі.Квартира виходить на сонячну сторону з гарним краєвидом на басейн, не кутова, знаходиться посередині, зимою дуже тепла!Встановлені якісні вікна 3 скла, двері броньовані з секретними замками! Поряд парк, ринок, 5 хв до центру. Дуже гарний парковий район, збоку басейн, корт тенісний, майданчик для прогулянок! В ціну входить пощекатурений підвал з металічними дверима з правом власності! За додаткову плату можна придбати біля будинку є гараж!

власник
Белогорская улица, 18Г, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD

Власник! Продам 3 кім квартиру на Злуки , зоряний ключик. Квартира дуже тепла, ліфт є. Детальніше по телефону

власник
Продам 3 кімнатну квартиру. Власник!

ПРОДАЖ 1 кімнатної квартирт м.Тернопіль, вул.Чумацька - поверх: 6/10 індивідуальне опалення, кухня-студія, дизайнерський ремонт; Продаж 1 кімнатної квартири з кухнею- студією. Квартира вдало перепланована на спальню та вітальню. Розташована на середньому 6 поверсі, з індивідуальним опаленням та сучасним дизайнерським ремонтом. Є тепла підлога, наявні меблі та побутова техніка. Престижний комплекс, поруч розвинена інфраструктура, парк та; Детальніше за телефоном або у чат

Продаж 1 кімнатної квартири, вул. Чумацька, 2

ТЕРМІНОВО!!! Вишукана квартира з є.р. та і.о. Дві окремі кімнати та шикарна кухня-студія. Продається з вбудованими меблями. Тепла підлога, дві лоджії та балкон. Для Вашого задоволення є і ванна і душова кабіна. Квартира тепла і затишна. Можна заселятися і ніяких ремонтів не потрібно. Гарний підвал. Також розглядається обмін на гарну однокімнатну квартиру з доплатою.

Громницкого улица, 7А, Дружба, Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD

Продається чудова, дворівнева, простора та світла 4х кімнатна квартира. Перший рівень - дві спальні, велика вітальня, кухня, ванна + туалет. Мансардний рівень - 36.5 м.кв. - 2 кімнати та санвузол (душова кабінка, туалет, умивальник). Одну з кімнат на мансардному поверсі можна розділити ще на дві окремі кімнати з окремими входами(у кімнаті 2 вікна). Дубовий паркет, індивідуальне опалення, 6м балкон з чудовою панорамою міста, підвал, горище. Залишаються меблі за бажанням. Біля будинку є супермаркет, три школи та дитячі садочки, парк.

Троллейбусная улица, 17, Дружба, Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD

Продаю 3-кімнатну квартиру в тихому районі міста, по сусідству з приватним сектором та парком Національного Відродження. Будинок знаходиться на вул. Коновальця Квартира на 5 поверсі, є ліфт, три балкони, 2 з яких засклені. Залито стяжку, поштукатурено стіни, розведено опалення

Евгения Коновальца улица, 17, Канада, Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD

Продається трикімнатна квартира з гарним та функціональним плануванням. Загальна площа 79 кв.м, житлова 44, 5 кв.м. Будинок новий, цегляний, повністю заселений, ззовні утеплений. Квартира сира, стан після забудовника. Вікна на три сторони. Гарна локація, поруч парк Національного відродження, магазини, супермаркети, зупинки громадського транспорту та навчальні заклади.

Бандери С. пр., 7, Восточный, Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD

Продаж 2-кімнатної квартири на Дружбі біля парку "Здоровя" - вул. Надзбручанська ️Знаходиться квартира в новому цегляному будинку, на 2 поверсі, з індивідуальним опаленням ️Продається з меблями та побутовою технікою XXX XX XX XXX Ірина АН Будгарант

Надзбручанская улица, 2А, Дружба, Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD

Будинку 12 років, цегляний, 2 балкона засклені, кладовка, індивідуальне опалення. 5 хв на авто до центру.

Евгения Коновальца улица, 11, Канада, Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD

Сира квартира з гарним плануванням.

Троллейбусная улица, 9Б, Дружба, Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD

Продаж 3 кімнатної квартири по вул. Гайовій. Індивідуальне опалення, три окремі кімнати, два санвузли, великий балкон, планування на 2 сторони. Меблі та побутова техніка входять у вартість квартири.

Гаевая улица, 8А, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD

Леси Украинки улица, 14, Восточный, Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD
1 - 24 з 993 результатів