Варшавський мікрорайон, 6черга, Східний масив. Квартира в новобудові, будинок зданий, можна робити ремонт та оформляти документи. Будинок монолітний, утеплений. Роздільне планування, велика кухня-студія. Опалення-дахова котельня. Два ліфти. Можливе переоформлення пайової частки.

Підволочиське шосе, 15

Квартира розташована практично в центрі міста. Зручне сполучення. Поруч парк та всі необхідні магазини. Опалення індивідуальне та кондиціонер. Кімната велика з нішею, а також велика кухня з усіма зручностями. Хороша інвестиція, як для проживання, так і для здачі в оренду помісячно чи подобово. Адже саме таке місце розташування завжди користується великим попитом.

Паркова вул., 5

Продається чотирикімнатна квартира в затишному районі. Чудове планування 3 окремі кімнати і велика вітальня. Металомаластикові вікна Паркет в чудовому стані Хороша інвраструктура, поруч школи, садочки,зупинки громадського транспорту, супермаркети. Без комісії для покупця Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Героїв Крут, 9

Продаж 1км квартири в ЖК Варшавський мікрорайон, Східний масив. Будинок цегляний, утеплений мінватою, забудівник Креатор- Буд. Квартира некутова, сонячна сторона, панорамні вікна. Над квартирою є повноцінний технічний поверх. Будинок зданий, створено ОСББ, ліфт працює. Гарне місцерозташування, поруч парк, супермаркети, зупинка громадського транспорту.

Підволочиське шосе, 9

Квартира під індивідуальне опалення в новобудові. Будинок на здачі, квартира виплачена, можливий перепис дольової. Сучасне планування (не студійка), гарний вигляд з вікна, є велика лоджія.

Київська вул., 9е

Продається 2-кімнатна квартира, близько до центру. - індивідуальне опалення; - дві кімнати; - паркет і деревяні двері. Квартира розташована на першому поверсі в цегляному, утепленому будинку, є можливість добудувати балкон. Суміжний санвузол, ванна, замінений стояк з водою в санвузлі. Кухня затишна, вмебльована. Меблі і техніка залишаються. Двір озеленений, є невеличкий дитячий майданчик. Поруч дві зупинки, магазин продуктовий. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для вас час!

Лозовецька вул., 1

Сира повноцінна двокімнатна квартира у зданому будинку. Самий комфортний другий поверх, сонячна сторона, велика кухня - 14м. Будинок розташований у прицентральній частині міста, облаштована прибудинкова територія та дитячий майданчик, є достаньо місця для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, не далеко центральний ринок, автостанція тощо. Огляд за попередньою домовленістю. Переуступка. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!!

Чернівецька вулиця, 64А

Пропонується сира однокімнатна квартира в зданому будинку. Самий комфортний третій поверх, гарне планування - велика кухня 16м та житлова кімната 17м. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, 200м до вул. Микулинецької, магазин, 10хв до ринку та автостанції. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ!!! ПЕРЕУСТУПКА.

Чернівецька вулиця, 64А

Продаж однокімнатної квартири по вул. Вербицького. Центральне опалення, хороший житловий стан. Комфортний четвертий поверх. Зручне розташуванння будинку. Мікрорайон з добре розвиненою інфраструктурою. Поруч парк Національного відродження.

Вербицького М. вул., 5

Продаж 1-кімнатної квартири у новобудові, ЖК Варшавський мікрорайон ( КреаторБуд ). Здача будинку — 4-й квартал 2024 року. У сучасному мікрорайоні, від надійного забудовника. Без комісійних для покупця! Зручне планування: компактна загальна площа – 40,2 м², простора кухня-студія – 17,0 м², окрема спальня – 10,8 м², лоджія із зони вітальні – 3,3 м², гардеробна – 0,6 м², прихожа – 4,2, санвузол – 4,3 м². Енергоефективність: керамоблок, фасад утеплено мінеральною ватою, власна котельня. Комфорт: висота стелі 2,7 м, надземний паркінг, перший поверх з лоджією. Інфраструктура: поруч АТБ, Нова Пошта, Офісний Центр К15, кафе, ресторани, зручна транспортна розвязка, заплановано будівництво садочка. Огляд у зручний для Вас час.

Підволочиське шоссе, 7

ЖК в городе Тернополь

Квартира знаходиться біля парку Вул.Ст.Бандери Житловий стан Окремі кімнати Залишаються меблі Є кладовка у квартирі Не кутова Колонка на гарячу воду Внутрішній двір Поруч школа, садік, парк

Бандери Степана просп., 88

Пропоную придбати однокімнатну квартиру в новобудові. Стан квартири після забудовника. Будинок введений в експлуатацію. Світла та затишна квартира у спокійному мікрорайоні з добре розвиненою інфраструктурою. У квартирі зроблено стяжку, встановлено вхідні двері, вікна, лічильники. Більше інформації ви можете отримати зателефонувавши нам за вказаним номером телефону.

Довженка, 26

Продаж однокімнатної квартири по вул. Тарнавського. Центральне опалення. Новий ремонт. Є бойлер для підігріву води. Продається з побутовою технікою та меблями в кухні. Розташована на першому поверсі пʼятиповерхового цегляного будинку.

Тарнавського М. Генерала вул., 10

Пропоную придбати квартиру в новобудові. Під індивідуальне опалення. Дві окремі кімнати, санвузол роздільний. Будинок зовні утеплений. Стан після забудовника, можливо перепланувати за власним побажанням. Будинок зданий. Документи.

Смиковецька, 56

Пропоную придбати двокімнатну квартиру яка розташована у Центрі міста поблизу озера та парку Шевченка. Квартира потребує ремонту. Кімнати окремі. Санвузол суміжний.Центральне опалення, є колонка для підігріву води. Ця пропозиція для любителів центральної частини міста. Поруч з цією квартирою продається трикімнатна, є можливість придбати обидві.

эксклюзив
Старий Ринок вул., 1

Продається 1-кімнатна квартира без оздоблення, що дає можливість реалізувати всі ваші дизайнерські ідеї та створити власний ідеальний простір. Квартира розташована в новобудові в зручному районі міста. Квартира складається з кухні, спальні, санвузла та коридору. Вікна виходять на захід, відкриваючи чудову панораму. Будинок розташований у зеленому, тихому та безпечному районі Тернополя, з доглянутою прибудинковою територією. Переваги покупки цієї квартири: - Можливість зробити ремонт на свій смак та під свої потреби. - Простора кімната з великими вікнами, що забезпечують багато природного світла. - Зручне планування з можливістю перепланування під свої потреби. - Сучасний житловий комплекс з добре розвиненою інфраструктурою. Ця квартира є чудовою можливістю для тих, хто хоче створити свій ідеальний дім з нуля, або для інвесторів, що шукають вигідний варіант для подальшого продажу чи здачі в оренду. Не втрачайте можливість стати власником цієї квартири та створити своє ідеальне житло! Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для Вас час!

Черновицька вул., 64а

Продається двокімнатна квартира в центрі, на вул.Острозького. Квартира знаходиться на першому поверсі пятиповерхового цегляного будинку,не кутова. Потребує косметичного ремонту.Одна кімната прохідна, санвузол суміжний, в кухні колонка для підігріву води. Добре розвинена інфраструктура, неподалік від будинку є Відділення банку, банкомат, Автовокзал, Центр міста, Аптека, Лікарня, поліклініка, Дитячий садок, Ринок, зелена зона, Дитячий майданчик, Відділення пошти, Ресторан, кафе, Школа, Магазин, кіоск, Супермаркет, ТРЦ, Зупинка транспорту. Не втрачайте можливість стати власником цієї квартири та створити своє ідеальне житло! Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для Вас час!

Князя Острозького вул., 53

Продається затишна, світла однокімнатна квартира.Будинок розташований в одному з найкращих районів міста. Квартира ідеально підходить для сімейного проживання та готова до заселення. В квартирі є вітальня, простора кухня, ванна кімната та балкон. Квартира розсташована на 2 поверсі. Поруч з будинком знаходяться дитячі садки , школа та універсиет . Також у пішій доступності продуктові магазини, супермаркети АТБ та Сільпо . Неподалік є зупинки громадського транспорту, що дозволяє легко дістатися до будь-якої частини міста. Поруч розташований сквер для прогулянок та активного відпочинку. Квартира ідеально підійде для тих кому важливий краєвид з вікна, перед будинком точно не виросте багатоповерхівка. Не втрачайте можливість стати власником цієї квартири! Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для Вас час!

Макаренка вул., 4

Продається смарт квартира з новим ремонтом в зданому будинку. Квартира повністю готова до проживання, у коридорі, кухні і санвузлі тепла підлога. Меблі та техніка залишаються. Сучасне планування сучасної квартири. Засклений балкон.

Київська вул., 9д

Пропонуємо придбати однокімнатну квартиру по вул. Тролейбусна. Будинок збудований з цегли, зроблено стяжку, встановлено лічильники, вікна та вхідні двері. Під індивідуальне опалення. Переуступка дольової участі. Будинок збудований, здача запланована до кінця 2024року. Огляд за попередньою домовленістю.

Тролейбусна вул., 4

Однокімнатна квартира в новобудові по вул.Текстильна. Під індивідуальне опалення, зроблено розводку опалення а також теплої підлоги. Діва гардеробних приміщення, панорамні вікна, поряд ТРЦ Подоляни, зупинки громадського транспорту.

Текстильна вул., 34

Квартира у новобудові. Індивідуальне опалення, стан після забудовника. Квартира не кутова, простора. Санвузол суміжний. Є балкон не засклений. Будинок має зовнішнє утеплення. У квартирі зроблено стяжку, встановлено лічильники. Квартира світла та затишна.

Підволочиське шосе, 7

Квартира у новобудові. Індивідуальне опалення, стан після забудовника. Квартира не кутова, простора. Санвузол суміжний. Є балкон незасклений. Будинок має зовнішнє утеплення. У квартирі зроблено стяжку, встановлено лічильники. Квартира світла та затишна. Перепис по договору дольової участі, без додаткових витрат.

Київська вул., 9

Продаж квартири у новому житловому комплексі на бульварі Пантелеймона Куліша. Квартира розташована на комфортному четвертому поверсі, не кутова. Сира, проведено комплекс робіт під індивідуальне опалення та підігрів підлоги по всій квартирі. Чудова інфраструктура, в пішій доступності магазини, навчальні та розважальні заклади, гарне транспортне сполучення.

Куліша П. бульв., 1а
1 - 24 из 566 результатов