Продам затишну, світлу 2-х кімнатну квартиру Засклені балкон у спальні та лоджія у залі із гарним краєвидом. Вікна металопластикові. У вані та кухні плитка, в кімнатах паркет. Меблі залишаються частково. Опалення центральне. Є бойлер (гаряча вода цілодобово). Компактна та затишна, готова до проживання. Не потребує додаткових витрат. Зручне місце розташування. 5хв. ходьби до школи та садочку. Поруч зупинки громадського транспорту, зручне сполучення з будь-яким мікрорайоном міста. Недалеко парк Національного відродження. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Тарнавського М. Генерала вул., 12

Пропонується сира однокімнатна квартира в зданому будинку. Самий комфортний третій поверх, гарне планування - велика кухня 18м та житлова кімната 14м. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, магазин, 10хв до ринку та автостанції. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ!!! ПЕРЕУСТУПКА. Запрошуємо на огляд.

Черновицька вул., 64А

Продається чотирикімнатна квартира в затишному районі. Чудове планування 3 окремі кімнати і велика вітальня. Металомаластикові вікна Паркет в чудовому стані Хороша інвраструктура, поруч школи, садочки,зупинки громадського транспорту, супермаркети. Без комісії для покупця Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Героїв Крут, 9

Квартира на ближній Дружбі, поруч парк, озеро, автобусна зупинка. Косметичний ремонт, колонка на гарячу воду, є балкон.

Миру вул., 1

Цегляний будинок, частково ремонт, санвузол в плитці, індивідуальне опалення, м/п вікна, хороше планування на 2 сторони. Є балкон з кімнати, кладовка, також є підвал.

Дівочий пров., 1

Продається 1- кімнатна квартира біля Будинку праці, поблизу Центру. Зроблено ремонт, чиста та світла. Опалення індивідуальне.Балкон засклений, залишається техніка та меблі. Готова до проживання. В дворі є парковка.Поруч інфраструктура, магазини, школа, садочок. Хороший варіант під інвестицію. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час.

Фабрична вул., 6

Продається однокімнатна квартира по вул. Захисників України. Квартира велика, простора, на девятому поверсі з дуже красивим панорамним видом на місто. Зроблений косметичний ремонт. Нові якісні вікна, нові вхідні двері. Балкон засклений, великий. Опалення центральне. Є можливість встановлення індивідуального опалення. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час!

Пушкіна вул., 1

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ЗАБУДОВНИКА (без додаткових витрат) * Цегляний будинок, утеплений ззовні. * Якісне будівництво. * Сучасне роздільне планування. * Енерго-зберігаючі металопластикові вікна, металеві вхідні двері, штукатурка, лічильники (вода, газ, світло). * Комунікації міські. * Під індивідуальне опалення. * Асфальтований доїзд. провулок Дубовецький. 10 хвилин ходом від зупинки по вул. 15 Квітня.

пр. Дубовецький, 111

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 34,4 м2 з чудовими краєвидами з вікон на сучасне місто за вул. Львівська (р-н Дружба). Код квартири - #14373565 • 5 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (електричне); • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), зроблено перестінки, встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти-студія мають житловий простір з панорамними вікнами та сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-34-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська Бічна вул., 6

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 27 м2 з чудовими краєвидами з вікон на приватну забудову та озеро за вул. Львіська (р-н Дружба). Код квартири - #14373777 • 5 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти мають планування за типом studio, що передбачає відкритий житловий простір кухні-вітальні з панорамними вікнами та відокремлений сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-27-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська, 6

Житлові комплекси у Тернопіль

Продаються 1-кімнатні апартаменти загальною площею 34,4 м2 з чудовими краєвидами з вікон на сучасне місто за вул. Львівська (р-н Дружба). Код квартири - #14375367 • 7 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (електичне); • комунікації; • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти мають планування за типом studio, що передбачає відкритий житловий простір кухні-вітальні з панорамними вікнами та відокремлений сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-34-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus-7-p Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська Бічна вул., 6

Продається 1-кімнатна видова квартира загальною площею 43 м2 з гарним краєвидом з великих панорамних вікон у новобудові класу комфорт, збудованій за монолітно-каркасною технологією за вул. Київська-Тарнавського (р-н БАМ). Код квартири - #23916133 • 10 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • здача в експлуатацію 2024 р.; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • після забудовників; • балкон. Будинок на етапі здачі в експлуатацію. Квартира здається з підключеними лічильниками, комунікаціями (вода, каналізація, електрика, газ), встановленими вікнами та дверима. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне планування – окрему простору житлову кімнату з панорамними вікнами. Кухня-студія з виходом на засклений балкон, може бути поділена на функціональні зони приготування їжі та вітальню, санвузол сумісний з ванною кімнатою та простора вхідна зона. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Київська-Тарнавського, 1

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 42 м2 з роздільним плануванням у 1 поверсі обжитого цегляного будинку в р-ні БАМ за вул. Корольова. Код квартири - #23502577 • 1 поверх з 9; • вторинний житловий фонд; • панорамні вікна; • еркер; • лоджія; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні вікна та вхідні двері, зроблено міжкімнатні стіни, стартова штукатурка та стяжка підлоги. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування – окрему простору житлову кімнату (26 м2) з еркером, кухню площею 10 м2 з виходом на балкон, сумісний санвузол та коридор. Поряд розвинена інфраструктура: супермаркети, школа, дитячий садок, зупинка транспорту. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Корольова вул., 7

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 35.5 м2 з балконом та побутовою технікою за вул. В.Великого (Аляска р-н). Код квартири - #25544187 • 10 поверх з 10 (ліфт); • панельний будинок; • не кутова; • роздільне планування; • з ремонтом. Квартира в затишному спальному районі. Розташована на 10 поверсі,є ліфт. Зверху ще є повноцінний технічний поверх. Зроблений ремонт, поміняна проводка, в стінах прокладена шумоізоляція. Балкон засклений. Квартира продається зі всією необхідною технікою (Пральна машина, холодильник, плита, бойлер на гарячу воду). Є велика вмонтована шафа, розкладний диван. Є оновлений дитячий майданчик та відповідальне ОСББ. Під будинком є супермаркет АТБ, школи та садочок в 5 хвилинах ходьби.

Володимира Великого вул., 10

Продається 1 кімнатна квартира по вул. Савури , Східний масив. Загальна площа 28,7 м2, житловий стан, є колонка на гарячу воду. Комфортний 4 -й поверх. Два балкони, вікна у двір. Будинок цегляний. Облаштована прибудинкова територія. Дитячий майданчик. Паркомісця для автомобіля. Продаж без комісії, від представника власника.

Кл.Савури, 10

Пропоную придбати однокімнатну квартиру в новобудові. Стан квартири після забудовника. Будинок введений в експлуатацію. Світла та затишна квартира у спокійному мікрорайоні з добре розвиненою інфраструктурою. У квартирі зроблено стяжку, встановлено вхідні двері, вікна, лічильники. Більше інформації ви можете отримати зателефонувавши нам за вказаним номером телефону.

ексклюзив
Довженка, 26

Продаж 1-кімнатної квартири у новобудові, ЖК Варшавський мікрорайон ( КреаторБуд ). Здача будинку — 4-й квартал 2024 року. У сучасному мікрорайоні, від надійного забудовника. Без комісійних для покупця! Зручне планування: компактна загальна площа – 40,2 м², простора кухня-студія – 17,0 м², окрема спальня – 10,8 м², лоджія із зони вітальні – 3,3 м², гардеробна – 0,6 м², прихожа – 4,2, санвузол – 4,3 м². Енергоефективність: керамоблок, фасад утеплено мінеральною ватою, власна котельня. Комфорт: висота стелі 2,7 м, надземний паркінг, перший поверх з лоджією. Інфраструктура: поруч АТБ, Нова Пошта, Офісний Центр К15, кафе, ресторани, зручна транспортна розвязка, заплановано будівництво садочка. Огляд у зручний для Вас час.

Підволочиське шоссе, 7

Квартира в хорошому стані, є балкон. Поруч садочок, школа, зупинка громадського транспорту.

Лесі Українки вул., 31

Квартира знаходиться біля парку Вул.Ст.Бандери Житловий стан Окремі кімнати Залишаються меблі Є кладовка у квартирі Не кутова Колонка на гарячу воду Внутрішній двір Поруч школа, садік, парк

Бандери Степана просп., 88

Пропоную придбати квартиру в новобудові. Під індивідуальне опалення. Дві окремі кімнати, санвузол роздільний. Будинок зовні утеплений. Стан після забудовника, можливо перепланувати за власним побажанням. Будинок зданий. Документи.

Смиковецька, 56

Пропоную придбати двокімнатну квартиру яка розташована у Центрі міста поблизу озера та парку Шевченка. Квартира потребує ремонту. Кімнати окремі. Санвузол суміжний.Центральне опалення, є колонка для підігріву води. Ця пропозиція для любителів центральної частини міста.

ексклюзив
Старий Ринок вул., 1

Продається 2 кімнатна квартира по вул Київська площею 52,8 м . Сира без ремонту. Підключено газ, світло, вода. Засклений один балкон, там де має бути котел. В квартирі стіни з газоблоків , що дає можливість вільного перепланування. Будинок зданий, частково заселений.

Київська вул., 9г

Продається однокімнатна квартира в новозбудованому цегляному будинку, квартира сира, не кутова, встановлені якісні металопластикові вікна, лічильники, будинок зданий, перепис по дольовій участі, огляд квартири по домовленості.

Довженка О. вул., 26

Пропонуємо придбати однокімнатну квартиру по вул. Тролейбусна. Будинок збудований з цегли, зроблено стяжку, встановлено лічильники, вікна та вхідні двері. Під індивідуальне опалення. Переуступка дольової участі. Будинок збудований, здача запланована до кінця 2024року. Огляд за попередньою домовленістю.

Тролейбусна вул., 4
1 - 24 з 422 результатів