Квартира на ближній Дружбі, поруч парк, озеро, автобусна зупинка. Косметичний ремонт, колонка на гарячу воду, є балкон.

Миру вул., 1

Цегляний будинок, частково ремонт, санвузол в плитці, індивідуальне опалення, м/п вікна, хороше планування на 2 сторони. Є балкон з кімнати, кладовка, також є підвал.

Дівочий пров., 1

Продається 1- кімнатна квартира біля Будинку праці, поблизу Центру. Зроблено ремонт, чиста та світла. Опалення індивідуальне.Балкон засклений, залишається техніка та меблі. Готова до проживання. В дворі є парковка.Поруч інфраструктура, магазини, школа, садочок. Хороший варіант під інвестицію. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час.

Фабрична вул., 6

Продається однокімнатна квартира по вул. Захисників України. Квартира велика, простора, на девятому поверсі з дуже красивим панорамним видом на місто. Зроблений косметичний ремонт. Нові якісні вікна, нові вхідні двері. Балкон засклений, великий. Опалення центральне. Є можливість встановлення індивідуального опалення. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час!

Пушкіна вул., 1

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 27 м2 з чудовими краєвидами з вікон на приватну забудову та озеро за вул. Львіська (р-н Дружба). Код квартири - #14373777 • 5 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти мають планування за типом studio, що передбачає відкритий житловий простір кухні-вітальні з панорамними вікнами та відокремлений сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-27-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська, 6

Продається 1 кімнатна квартира по вул. Савури , Східний масив. Загальна площа 28,7 м2, житловий стан, є колонка на гарячу воду. Комфортний 4 -й поверх. Два балкони, вікна у двір. Будинок цегляний. Облаштована прибудинкова територія. Дитячий майданчик. Паркомісця для автомобіля. Продаж без комісії, від представника власника.

Кл.Савури, 10

Квартира в хорошому стані, є балкон. Поруч садочок, школа, зупинка громадського транспорту.

Лесі Українки вул., 31

Пропоную придбати квартиру в новобудові. Під індивідуальне опалення. Дві окремі кімнати, санвузол роздільний. Будинок зовні утеплений. Стан після забудовника, можливо перепланувати за власним побажанням. Будинок зданий. Документи.

Смиковецька, 56

Пропоную придбати двокімнатну квартиру яка розташована у Центрі міста поблизу озера та парку Шевченка. Квартира потребує ремонту. Кімнати окремі. Санвузол суміжний.Центральне опалення, є колонка для підігріву води. Ця пропозиція для любителів центральної частини міста.

эксклюзив
Старий Ринок вул., 1

Чубинського П. вул., 10

ЖК в городе Тернополь

Пропонуємо придбати квартиру від забудовника, без комісійних послуг, що знаходиться в новому та престижному мікрорайоні міста. - Ціна 1 м.кв . від -20500 грн . - Можливе розтермінування до 15 місяців. - Перший внесок від 30 % - Якісне цегляне будівництво. - Панорамні вікна. - Індивідуальне газове опалення. - В ціну входять : металопластикові вікна, чорнова штукатурка, вхідні двері. Показ в зручний для Вас час.

15 Квітня вул., 37

Пропонуємо придбати квартиру від забудовника, без комісійних послуг, що знаходиться в новому та престижному мікрорайоні міста. - Ціна 1 м.кв . від -20500 грн . - Можливе розтермінування до 20 місяців. - Перший внесок від 30 % - Якісне цегляне будівництво. - Панорамні вікна. - Індивідуальне газове опалення. - В ціну входять : металопластикові вікна, чорнова штукатурка, вхідні двері. Показ в зручний для Вас час.

15 Квітня вул., 37

♦️площа 40 кв.м. ♦️поверх 11/11 ♦️монолітний будинок ♦️балкон +лоджія ♦️Здача весна 2024 р Продається 1-кім. Квартира, вул. Смакули 2. Забудовник МАТЛА! 2 підїзди - дає розуміння що людей заселених небагато, вікна 6-кам. З двокамерним склопакетом, ліфт отіс, якісні вхідні двері, вікна виходять на парковку під підїздом та на місто. Квартира простора і світла. Поряд розвинена інфраструктура: школи, садочки, ринок, зупинка громадського транспорту. РОЗРАХУНОК У ЗАБУДОВНИКА "МАТЛА" ☎️ (098) 173 54 11 ☎️068 999 69 17

Смакули, 2

Продається затишна 1-кімнатна квартира з кухнею-студією та окремою спальнею по вул. Н. Яремчука.Загальна площа 37,7 м2, зроблено євроремонт, власний санвузол. Квартира кутова, є можливість зробити окремий вхід. Перепланований гуртожиток. Будинок цегляний. Дуже зручне місце розташування. Вартість 29000$. Без комісії. Ідеальний варіант для комфортного проживання. Звертайтесь

Н. Яремчука, 39

Пропонуємо придбати квартиру від забудовника, без комісійних послуг, що знаходиться в новому та престижному мікрорайоні міста. - Ціна 1 м.кв . від -20500 грн . - Можливе розтермінування до 15 місяців. - Перший внесок від 30 % - Якісне цегляне будівництво. - Панорамні вікна. - Індивідуальне газове опалення. - В ціну входять : металопластикові вікна, чорнова штукатурка, вхідні двері. Показ в зручний для Вас час.

15 Квітня вул., 37

Пропонуємо придбати квартиру від забудовника, без комісійних послуг, що знаходиться в новому та престижному мікрорайоні міста. - Ціна 1 м.кв . від -20500 грн . - Можливе розтермінування до 15 місяців. - Перший внесок від 30 % - Якісне цегляне будівництво. - Панорамні вікна. - Індивідуальне газове опалення. - В ціну входять : металопластикові вікна, чорнова штукатурка, вхідні двері. Показ в зручний для Вас час.

15 Квітня вул., 37

Продається затишна квартира з чудовим видом на річку, розташована в затишному районі ЖК Шептицького. Загальна площа квартири становить 42 м², що ідеально підходить для комфортного проживання. Це ідеальний варіант для сімейних пар або одиноких людей, які цінують спокій і неперевершені пейзажі. Основні переваги квартири: -Неймовірний вид з вікна на живописну річку, що надає незабутній релакс після важкого дня. -Функціональне планування, яке максимально використовує кожен квадратний метр простору. -Ідеальне розташування в тихому і зеленому районі, зручне транспортне сполучення та інфраструктура для комфортного життя. -Ця квартира створена для тих, хто цінує комфорт, якість та гарний вид з вікна. Не пропустіть свій шанс на придбання цього чудового житла! Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Шептицького Митрополита вул., 10

Квартира у новому цегляному зданому будинку з чудовим краєвидом на місто та парк. Будинок утеплений. Панорамні вікна, світла тепла квартира. Ще можна переоформити по дольовій участі. Чудове місце розташування: поруч все необхідне для комфортного проживання. Телефонуйте, оглядайте, купуйте!!!

возможна продажа по єОселя
Корольова вул., 1а

Продається затишна світла однокімнатна квартира біля Універсаму. Квартира має велику спальню, кухню із панорамними вікнами і кладовкою, ванну кімнату. Із лоджії відкривається надзвичайно гарний краєвид. У квартирі дуже світло та затишно. Проведено електрику. Будинок цегляний, утеплений пінополістиролом, встановлені металопластикові вікна з енергоефективними склопакетами. У будинку всього лиш 44 квартири, що робить його ще більш затишнішим. У дворі будинку буде дитячий майданчик та стоянка для автомобілей. Сам будинок стоїть недалеко від проїжджої частини, але у дуже гарній зеленій зоні. Надзвичайно гарна інфраструктура. Близько до Універсаму, зупинок автотранспорту, біля будинку є красива деревʼяна церква, у 2 хв ходьби знаходиться дитячий садочок 31, нова пошта, різноманітні магазини та кафе. Телефонуйте,покажемо квартиру у зручний для вас час!

Злуки просп., 25

Продається сира квартира, ведеться будівництво, будує ТернопільБуд, будинок збудований, здача до кінця року, світла та сонячна квартира, не кутова, вікна виходять в двір, перепис по договору дольової участі, хороше місце розташування будинку, все поруч- школа, садочок, зупинки громадського транспорту, магазини!!! Огляд у зручний для вас час!!! Терміново!!!

Тролейбусна вул., 4

Звичайний стан, квартира не кутова, велика та простора кімната, хороше місце розташування будинку, поблизу школа, садочок, зупинки громадського транспорту, магазини, терміново!!!

Карпенка вул., 22

Продаж однокімнатної квартири поблизу Центру вул. Збаразька. Автономне газове опалення, бойлер для підігріву води. Хороший житловий стан. Хороший варіант для здачі в оренду.

Збаразька вул., 12

Продам 1 кімнатну квартиру 📍Вулиця Тарнавського 🔑Площа 36,3м² 🏡Поверх 2/5 ▪️Центральне опалення ▪️Цегляний будинок ▪️Світла та простора кімната з двома вікнами площею 20м² ▪️Є балкон ▪️3 квартири на поверсі ▪️Квартира без ремонту ▪️1977 рік забудови ▪️Зручне місце розташування, поруч зупинки транспорту, школа №11 та садок №23, необхідні магазини 💰Вартість 26800$ ✅Покупці послуги агенції не оплачуюють За детальною інформацією телефонуйте📲 067-208-2115 Максим 067-608-7312 Ірина

Тарнавського М. Генерала вул., 14

Продається однокімнатна простора студія в новобудові по вулиці Тарнавського Генерала і має загальну площу 45 квадратних метрів. Житлова площа становить 15 квадратних метрів та кухня - 15 квадратних метрів. Квартира розташована на 3 поверсі 13-поверхового будинку, є ліфт. Квартира продається без комісії. Крім того, вона розташована у житловому комплексі ЖК Щастя. У квартири також є балкон. Вам необхідно забезпечити комфортне життя? Тоді ця квартира - саме те, що вам потрібно! Не витрачайте час на пошук, зателефонуйте прямо зараз і домовтеся про перегляд. Власне житло в надійному районі Тернополя з розумним ціновим діапазоном - це ваш шанс. Не втрачайте його - зателефонуйте вже сьогодні!

Тарнавського М. Генерала вул., 7
123...9
1 - 24 из 211 результатов