🌟 Ваша Мрія Про Просторе Житло Виконається! 🌟 🏡 Шукаєте комфорт та ідеальний вигляд з вікна? Він у нашій 3-кімнатній квартирі в парковій зоні! 🏡 🌳 Адреса: вул. Вербицького, Тернопіль, Канада 📏 Площа: 91 кв. м Особливості, які чекають на вас: Простора кухня-студія, що створює ідеальну атмосферу для вашої родини чи друзів Три камерні вікна, деревяні двері, паркет додають характеру та затишку Сучасна техніка та стильний ремонт - все готово для вашого комфорту! Система фільтрації води та індивідуальне опалення з підігрівом підлоги - ваші потреби завжди на першому місці Чудовий вид з вікон на парк та дитячу площадку - ваші вечори будуть наповнені спокоєм та гармонією Розташування поруч з усім необхідним: магазини, школа, дитячий садочок, парк Національного відродження, все для вашого комфорту та зручності 📅 Графік переглядів: Зателефонуйте нам зараз і ми запропонуємо вам найзручніший час для огляду! Не пропустіть свою можливість на краще життя! Телефонуйте нам вже сьогодні! 📞

ексклюзив
Вербицького М. вул., 16

Сучасна та стильна квартира в новому будинку. Поруч ТРЦ «Подоляни». Зручний 4 поверх, ліфт працює. Планування квартири продумане та ергономічне: кухня-студіо з відокремленою обідньою, відпочинковою зонами та 2 окремі спальні. Суміжний великий санвузол з місцем для пральної/сушильної машини. Ремонт зроблено в пастельних кольорах з якісних матеріалів; тепла підлога; індивідуальне опалення; Вхідна зона з двома місткими гардеробними шафами. Кухня з побутовою технікою та додатковим освітленням. Відпочинкова зона з затишним каміном та розкладним диваном. Залишаються всі меблі та техніка. Квартира не кутова, світла та сонячна. Будинок з зовнішнім утепленням, зданий, обжитий. Перепис по договору дольової участі Показ за попередньою домовленістю.

Київська вул., 9Д

Продається шикарна трьохкімнатна квартира з терасою площею 35м.кв. Дві окремі спальні, надзвичайно простора кухня-студія, велика гардеробна кімната, суміжний санвузол. Квартиру перелановано так, що використано кожен квадратний метр. Дуже світла та затишна, багато вікон, які надають затишку і комфорту. На терасі можна втілити в реальність всі своі мрії і задуми, облаштувавши відпочинкову зону, зону барбекю, зону дитячих ігор, або ж робочу зону. Пропоную побачити цю чудову квартиру, і переконитись у іі особливості. Покупець комісії не сплачує.

Смакули, 1Б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо Вашій увазі ексклюзивну, елітну 1-кімнатну квартиру на вулиці Над Яром 6. Квартира з індивідуальним дизайнерським проєктом та ремонтом. Розташована на 4-му поверсі 10-поверхового будинку (технічний поверх) і має загальну площу 86 м2 Вас очікує стильний ремонт, виконаний за трендами сучасного дизайну. Квартира розподілена на простору кухню студіо та окрема спальня, просторий коридор із вмонтованими шафами, санвузол. Спальня світла і простора, вмонтовані шафи, дорогі меблі, кожна деталь кімнати поєднана між собою зі смаком. Два виходи на великий та функціональний балкон. Кухня студіо велика із дорогою побутовою технікою, є все необхідне для комфортного, сучасного життя. Меблі на кухні, зона відпочинку, ще один балкон, підсвітки, натяжні стелі, це все ще раз підкреслює індивідуальність цієї квартири. Вся квартира, це ніжні, пастельні, підібрані кольори, які гармонують з меблями. Ви зможете насолоджуватися індивідуальним опаленням та підігрівом підлоги для вашого комфорту. Квартира під охороною системою, що забезпечить вашу охорону. На території стоїть шлагбаум, це надає безпеки та приватності будинку. Чудова локація, поруч садки та школи, магазини. Також до квартири можна придбати окремо гараж на 36 м2. Не пропустіть цю ексклюзивну пропозицію. Квартира варта Вашої уваги

Над Яром вул., 6

Продається велика квартира, затишна кухня студія, дві спальні, сумісний санвузол та гардероб. Квартира знаходиться на першому високому поверсі, має всі необхідні меблі, техніку, просторий балкон. В квартирі зроблено дизайнерський ремонт, в спальні, кухні студії встановлено меблі та побутову техніку. Дуже практичне та зручне тихе розташування будинку. Зроблений з якісних дорогих матеріалів сучасний ремонт в спокійних теплих кольорах. Якісна сантехніка, опалення , дорогий фірмовий котел якісні змішувачі. Будинок новий зданий, є великий двір для дітей, та місця для паркування авто. Поблизу будинку є супермаркети, магазини, аптеки, школи та дитячі садки, розвинене транспортне сполучення. Телефонуйте, покажемо в зручний для вас час!

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 9г

Продається двохкімнатна квартира у новому будинку. Дві окремі кімнати і кухня студія. Також є гардеробна кімната. Меблі та техніка, які є на фото залишаються. Зручний середній поверх. Ліфт працює, будинок зданий. До кожної квартири, кладова на поверсі в подарунок! Біля будинку є велика парковка, а в будинку двохповерховий паркінг в який спускається ліфт. В центрі будинку великий дитячий спорт майданчик. Поруч вся необхідна інфраструктура, школа, садочок, магазини, зупинки громадського транспорту, аптека, церква, диятчий майданчик. Телефонуйте, покажемо у зручний для вас час!

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 9г

Продається двохкімнатна квартиора в новому зданому будинку. Якісний сучасий ремонт. У квартирі дві кімнати, одна з яких прохідна та велика кухня студія. Встановлено індивідуальне опалення, якісно зроблена тепла підлога у кухні, коридорі та санвузлі. Затишна, світла квартира, двохстороння. Великі панорамні вікна у кухні надають особливої атмосфери. Для вашого комфорту встановлено теплі підлоги та кондаціонер. Меблі та техніка залишаються, у квартирі ще ніхто не проживав.

Цегельний пров., 4

Продається чудова квартира в престижному елітному мікрорайоні. Вона розташована в цегляному будинку з усіма сучасними зручностями, готова зустріти своїх нових власників зі стильним дизайнерським ремонтом та усіма необхідними меблями. Розташування ідеально для сімейного життя та відпочинку: в непосредній близькості знаходяться парк, озеро, закритий двір з підземним паркінгом, дитячий садок ,аптека, магазини. Планування квартири ідеально відповідає сучасним вимогам: простора кухня-студія, затишна спальня, функціональний коридор, сучасно обладнана ванна кімната і простора лоджія для ваших ранкових кави та вечірніх вечерь. Квартира оснащена окремою зручною гардеробною. Не втрачайте можливості жити в ідеальному житлі, що пропонує вам комфорт і затишок в кожному кутку. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

можливий продаж по єОселя
Наливайка вул., 1е

Продаж 1км квартири в новому ЖК по вулиці Вербицького, масив Канада. Зроблено дизайнерський євроремонт, встановлено всі необхідні меблі та побутова техніка. Індивідуальне опалення та підігрів підлоги, інвенторний кондиціонер. Будинок розташований в парковій зоні, поруч школа, садочок, супермаркет, зупинка громадського транспорту. Гарне планування квартири - кухня студія та окрема спальня. В будинку є підземний паркінг. Огляд квартири у зручний для вас час за попередньою домовленістю.

Вербицького М. вул., 7

Продається однокімнатна квартира з добротним ремонтом в мікрорайоні Дружба. У квартирі окрема спальня, кухня студія, суміжний санвузол, гардеробна та великий балкон. Сонячна сторона. Встановлено теплі підлоги у кухні, коридорі та санвузлі. Підлога водяна. Все що є на фото залишається. У квартирі все нове, ще ніхто не проживав.

Тролейбусна вул., 4

Житлові комплекси у Тернопіль

Продаж сучасної квартири по вулиці Білогірська. Зроблено дизайнерський євроремонт, індивідуальне опалення + підігрів підлоги. Вдале планування - кухня студія , спальня та гардеробна. Квартира облаштована меблями - кухонний, гарнітур, диван, двоспальне ліжко , та вмонтованою побутовою технікою. Квартира дуже затишна, не кутова, будинок утеплений. Будинок зданий, ліфт працює. Гарне місцерозташування, поруч зупинка громадського транспорту, садочок, парк, супермаркети, розвинута інфраструктура.

Білогірська вул., 3а

📌Продаж 2к квартири 💰59 000 Дол ◾Вул.Київська ◾Площа 60м2 ◾Поверх 9/11 ◾Монолітний будинок Простора квартира - дві окремі кімнати та кухня-студія. Вмонтовані меблі та техніка на кухні. Індивідуальне опалення, теплі підлоги. Заскленна лоджія. Інсталяція. Гігієнічний душ. Переоформлення договору дольової участі. Покажемо, коли Вам зручно 🔑🔑🔑 Більше деталей 🔽 📱068 047 40 39 Наталя Нерухомість - це вибір, в якому фортуна має значення!

Київська вул., 9д

Продається 1 кімнатна квартира в новобудові на Цегельному провулку, масив Дружба. Квартира перепланована на кухню студію та спальню. Зроблено дизайнерський євроремонт, індивідуальне опалення, підігрів підлоги, будинок утеплений. Квартира повністю готова для проживання, укомплектована меблями, та побутовою технікою ( газова плита, електродуховка, витяжка, мікрохвильова піч , пральна машина та кондиціонер). Гарне місце розташування, поруч паркова зона, супермаркет, зупинка громадського транспорту, ємісце для паркування автомобіля.

Цегельний пров., 2

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 135,2 м2 з панорамними вікнами та просторою відкритою терасою в будинку клубного типу поряд з озером та лісопарковою зоною в районі Кутківці за вул. Урожайна. Код квартири - #22881597 • 4 поверх з 5; • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення газове; • тераса; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (централізована каналізація, власний трансформатор, вода централізована та додатково є свердловина, електрика, газ), зроблено стяжку підлоги, встановлено якісні вікна та вхідні двері, частково міжкімнатні стіни. Планування квартири можна змінювати. Будинок збудовано з якісних матеріалів. Зручне функціональне планування включає 2 просторі світлі кімнати, 2 санвузли та кухню-студію площею 50,3 м2 Додатково можна придбати підвал та гараж. Телефонуйте, щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, за вказаним номером.

Урожайна вул., 1

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 34,4 м2 з чудовими краєвидами з вікон на сучасне місто за вул. Львівська (р-н Дружба). Код квартири - #14373565 • 5 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (електричне); • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), зроблено перестінки, встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти-студія мають житловий простір з панорамними вікнами та сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-34-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська Бічна вул., 6

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 52 м2 з гарними краєвидами на місто з великих панорамних вікон та окремою коморою 3 м2 в під’їзді у зданій новобудові класу - комфорт за вул. Будного Степана (р-н Дружба). Код квартири - #16441747 • 9 поверх з 11(ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення (газове); • лоджія; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні вікна та вхідні двері, зроблене індивідуальне опалення, зовнішнє утеплення фасаду. Зручне роздільне планування включає окрему житлову кімнату з виходом на засклену лоджію, простору кухню-студію, комора, санвузол, коридор. В будинку передбачені гаражі, кодовий замок та домофон. Озеленене подвір’я ЖК закрите має достатньо парко місць для власників авто. Поряд розташовані парк, школа, магазин та дитячий садочок. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-z-balkonom-ta-panoramnimi-viknami-za-vul-budnogo-stepana Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Будного Степана вул., 3

Продається 2-кімнатна видова квартира загальною площею 70 м2 з панорамними вікнами у престижній новобудові класу комфорт, розташованій в спокійному районі за провул. Цегельний (р-н Оболоня). Код квартири - #22429925 • 7 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • сирець. Квартира у зданому будинку з підключеними лічильниками, комунікаціями (вода, каналізація, електрика, газ), встановленими вікнами та вхідними дверима, утепленням зовнішніх стін, індивідуальним газовим опаленням, готова до ремонту після забудовників. У квартирі зручне роздільне планування – окрема простора житлова кімната, кухня-студія площею 40 м2 з панорамними вікнами та виходом на відкритий балкон, сумісний санвузол та коридор. Територія ЖК має зручний паркінг та території для відпочинку мешканців. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Цегельни провулок, 8

Продається 1-кімнатна видова квартира загальною площею 43 м2 з гарним краєвидом з великих панорамних вікон у новобудові класу комфорт, збудованій за монолітно-каркасною технологією за вул. Київська-Тарнавського (р-н БАМ). Код квартири - #23916133 • 10 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • здача в експлуатацію 2024 р.; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • після забудовників; • балкон. Будинок на етапі здачі в експлуатацію. Квартира здається з підключеними лічильниками, комунікаціями (вода, каналізація, електрика, газ), встановленими вікнами та дверима. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне планування – окрему простору житлову кімнату з панорамними вікнами. Кухня-студія з виходом на засклений балкон, може бути поділена на функціональні зони приготування їжі та вітальню, санвузол сумісний з ванною кімнатою та простора вхідна зона. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Київська-Тарнавського, 1

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 104 м2 у зручному 2-му поверсі зданої в експлуатацію новобудови класу комфорт в затишному районі за вул. Миру (р-н Дружба). Код квартири - #19282335 • 2 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • балкон; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні металопластикові вікна та вхідні двері, стяжка підлоги. Зручне роздільне планування включає окремі житлові кімнати, кухню-студію з виходом на відкритий балкон, санвузол, коридор. Подвір’я ЖК має місця для паркування авто, поряд розвинена інфраструктура. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-kvartira-104-m2-z-kuhneyu-studiyeyu-ta-io-v-r-ni-druzhba-za-vul-miru Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Миру вул., 4В

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 71 м2 з лоджією та панорамними вікнами у цегляній новобудові за вул. Текстильна (Північний р-н). Код квартири - #21790985 • 6 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення (газове); • тепла підлога; • частковий ремонт; • лоджія. У квартирі підключені лічильники, комунікації, зроблені всі чорнові роботи - стіни пофарбовані, натяжна стеля у вітальні, решта всюди гіпсокартон, покладена плитка у ванній, балкон зроблений. Проведене опалення: у 2 кімнатах батареї, кухня-студія і ванна - тепла підлога. Підвіконня у дитячій та у вітальні - з підігрівом. Електрика: кабелі проведені по всій квартирі, вже зроблено виходи на розетки та світильники. Стан квартири – ремонтні роботи на стадії завершення. Квартира має зручне роздільне планування – 2 окремі спальні, кухня-студія площею 22 м2, гардеробна, сумісний санвузол з ванною кімнатою, балкон. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Текстильна вул., 24Г

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 51 м2 з панорамними вікнами та заскленим балконом у високому 1 поверсі цегляної малоповерхової новобудови за вул. Циганська (р-н Новий Світ). Код квартири - #24068733 • 1 поверх з 4; • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • з кухонними меблями; • ремонт; • домофон. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлено індивідуальне опалення, кухонні меблі та витяжна вентиляція, зроблений якісний ремонт та сучасний дизайн інтер’єру у світлих тонах. Квартира має роздільне планування – окрема житлова кімната з виходом на балкон та кухня-студія площею 16 м2. Санвузол сумісний з ванною кімнатою, обладнаний якісною сантехнікою. Квартира продається повністю готовою для меблювання та заселення. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Циганська вул., 7

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 58 м2 з відкритим балконом в сучасній новобудові в престижному районі з всією потрібною інфраструктурою за вул. Київська (Промисловий р-н). Код квартири - #25251018 • 8 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • підігрів підлоги; • балкон; • з кухонними меблями; • ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлено індивідуальне опалення від газового котла та теплі підлоги, зроблений якісний свіжий ремонт та обмебльована кухня. Квартира має роздільне планування – окрему спальну кімнату з міжкімнатними дверима, кухню-студію, вхідну зону. Санвузол сумісний оздоблений керамічною плиткою, обладнаний якісною сантехнікою, ванною. Квартира продається з кухонними меблями та технікою - готова для проживання. Подвір’я ЖК має місця для гостьового паркінгу, дитячий та спортивний майданчики. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Київська, 9Д

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 40,2 м2 з кухнею-студією, панорамними вікнами та заскленим балконом у монолітно-каркасній новобудові класу комфорт в р-ні БАМ за вул. Куліша. Код квартири - #24402567 • 4 поверх з 14 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • комунікації запущені; • балкон; • сирець. У квартирі підключені лічильники, заведені комунікації, встановлені якісні вікна та вхідні двері, зроблені міжкімнатні стіни, зовнішнє утеплення. Стан квартири - після забудовників, готова до внутрішніх ремонтних робіт. Квартира має зручне роздільне планування – окрему житлову кімнату з виходом на балкон, кухню-студію площею 19 м2, сумісний санвузол та коридор з місцем під шафу-купе. Сучасна закрита територія ЖК передбачає повноцінну власну інфраструктуру, а також майданчики для відпочинку дітей та дорослих. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Куліша П. бульв.

Пропонується на продаж ексклюзивна квартира в новозбудованому будинку по вулиці Київська. Квартира повністю підготовлена до початку ремонтних робіт. У квартиру заведено газ, світло, та воду. Чудове розташування, не високий третій поверх. Квартира має чудове планування, коридор, кімната, кухня студія, с/в. можливе перепланування на дві роздільні кімнати та кухню. Поруч із будинком розташовані уся необхідна інфраструктура: магазини, аптеки, школа, садочок, зупинка громадського транспорту, що забезпечує зручне сполучення з будь-якою частиною міста. Дана квартира продається без комісії для покупця.

Київська вул., 9д
1 - 24 з 359 результатів