Пропоную придбати однокімнатну квартиру в Центрі по вул. Острозького в будинку клубного типу. Будинок збудований з якісних будматеріалів, цегляний та зовні утеплений. Є ліфт. Будинок введений в експлуатацію. Для поціновувачів центральної частини міста це те що треба. Загальна площа квартири 42кв.м.

Князя Острозького вул., 36

Квартира у новобудові, не кутова. Під індивідуальне опалення. Стан після забудовника. Комфортний третій поверх. Будинок збудований з цегли та зовні утеплений, перестінки цегляні. Зручне розташування у Центральній частині міста. Будинок класу «еліт» збудований з високоякісних будматеріалів. У будинку є пасажирський ліфт. Єдина пропозиція однокімнатної квартири в даному будинку. Не втрачай свій шанс стати власником цієї чудової квартири

Князя Острозького вул., 50

Продається однокімнатна квартира на 8 поверсі недалеко центру. Велика спальня, кухня з виходом на лоджію, велика гардеробна, яка позбавить вас від необхідності купляти шафи і заставляти ними спальню. Ванна кімната із душем та якісною сантехнікою. Квартира з ремонтом, який робився під себе, все якісне. Також є велика кладовка 7 кв.м біля квартири, яку можна докупити. Ви можете заходити та з комфортом жити не переживаючи за ремонт. Квартира недалеко від центру міста. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для вас час!

Пирогова вул., 46
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Сучасна однокімнатна квартира в самому центрі міста. Велика кухня вітальня та окремо спальня. Продається квартира повністю з меблями та технікою . В коридорі велика вмістка шафа, в спальні гардероб повноцінне двоспальне ліжко та комод. В кухні вітальні розкладний диван, підвісна тумба під телевізор , стіл з стільцями та великий кухонний куток з вбудованою побутовою технікою. Будинок сучасний, цегляний, знаходиться на центральній вулиці поблизу є школи, садочки, магазин, супермаркет та зупинки транспорту. Для огляду телефонуйте у зручний для вас час!

Шпитальна, 26

Нова пропозиція! Продаж гарної 1 км квартири в ЦЕНТРІ Тернополяпо вулиці Шпитальній. Новобудова. Дуже гарне планування. Квартира сира. Будинок зданий. Створено ОСББ. Документи на руках. 5 поверх. До квартири додається дахова тераса - 11.6 м.кв. Дуе красивий краєвид на місто Тернопіль. В будинку є ЛІФТ! Показуємо у зручний для Вас час. Характеристика

можливий продаж по єОселя
Шпитальна вул., 22

Однокімнатна квартира в чудовому місці. 5 хв до центру Зручна для життя та для вигідної здачі в оренду Показ у зручний час

Танцорова вул., 16

Продається 1-кімнатна квартира без оздоблення, що дає можливість реалізувати всі ваші дизайнерські ідеї та створити власний ідеальний простір. Квартира розташована в новобудові в центрі міста. Перевагами цієї квартири є можливість зробити ремонт на свій смак та під свої потреби, простора кімната з великими вікнами, що забезпечують багато природного світла, зручне планування з можливістю перепланування під свої потреби, сучасний житловий комплекс з добре розвиненою інфраструктурою. З вікна відкривається неперевершений вид на місто. Квартира з ТЕРАСОЮ .Над квартирою знаходиться тераса площею 43 м2 з чудовим краєвидом та можливістю облаштувати там комфорт за власним побажанням. Вона входить в вартість квартири. Поруч знаходиться дитячий садок та школа, що робить цей варіант ідеальним для молодих родин.Аптеки, поліклініки та лікарні знаходяться неподалік.У пішій доступності продуктові магазини, супермаркети та торговельні центри. Ця квартира є чудовою можливістю для тих, хто хоче створити свій ідеальний дім з нуля. Не втрачайте можливість стати власником цієї квартири та створити своє ідеальне житло! Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для Вас час!

Шпитальна вул., 22

В квартирі зроблений євроремонт, декоративна штукатурка, централізоване опалення, металопластикові вікна. Хороше місце розташування. Огляд в зручний для Вас час. Детальніше по телефону.

Князя Острозького вул.

Над квартирою знаходиться тераса площею 43 м2 з чудовим краєвидом та можливістю облаштувати там комфорт за власним побажанням. Вона входить в вартість квартири. Вул. Шпитальна 22

власник
Квартира з терасою у новобудові

- Сучасний, стильний, молодіжний дизайн в Центрі міста. - Цегляний будинок ззовні додатково утеплений. - Новобудова. Ліфт працює. - Планування: простора кухня-їдальня, спальня та відпочинкова зона. - Засклений балкон з чудовим краєвидом. - Великий тамбур 7м² з ремонтом. - Якісний ремонт. Продумано все до дрібничок. - Загальна площа 50м². Сонячна та світла. - Квартира знаходиться на 8-му поверсі 10-ти поверхового будинку. - Індивідуальне опалення. - Продається повністю зі всіма меблями та побутовою технікою (холодильник, пральна машина, електродуховка, мікрохвильова піч, , тощо) все як на фото. - Вигідна інвестиція. - Хороше місце розташування. - Добре розвинена інфраструктура. - Більш детальніше по телефону. - Показуємо за попередньою домовленістю у зручний для вас час. Під кредитування Не підходить.

Пирогова улица, 50, Центр, Тернополь, Тернопольская 62500.0 USD

Житлові комплекси у Тернопіль

Продається 1 кім. квартира по вул. Шпитальній. Самий центр. Будинок зданий. Будинок цегляний, утеплений. Квартира з хорошим плануванням, Не кутова. Комфортний середній поверх. Ще можливий продаж по договору дольової участі без додатковий податків. Показуємо за попередньою домовленістю. Телефонуйте!

Госпитальная улица, 20, Центр, Тернополь, Тернопольская 38000.0 USD

Продаж квартири від будівельної компанія, яка працює на ринку Тернополя вже більше 10 років!!! Центральна частина міста вулиця Пирогова Продається 1/2 кімнатна квартира, 6 поверх з 10 поверхового, 51кв.м загальна площа+ 7 кв.м тамбур з ремонтом та полицями для зберігання одягу Цегляний будинок, працює ліфт, проживають мешканці.В квартирі нові вхідні дверізасклений балкон, сонячна сторона . Новий дизайнерський ремонт+ меблі️ та побутова техніка !!

Пирогова улица, 46, Тернополь, Тернопольская 62500.0 USD

Пропозиція варта Вашої уваги! Квартира в Центрі! - продається неймовірно красива, стильна квартира з сучасним ремонтом, меблями та технікою - загальна площа 50 м2 - поверх 8 з 10 будинок цегляний, новобудова, ліфт працює - простора світла кухня, відпочинкова зона та окрема спальня - засклений балкон з чудовим краєвидом - індивідуальне опалення, теплі підлоги - якісна сантехніка і побутова техніка, меблі виготовлені на замовлення - великий тамбур 7кв.м з ремонтом Локація : вул. Пирогова, р-н Центр м.Тернопіль

Пирогова улица, 46, Центр, Тернополь, Тернопольская 62500.0 USD

Продаж 1-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 1-кімнатна квартира в ЖК на Шпитальній 2. Сучасне планування площею - 35.6 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 1 поверсі 5-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Тернопіль, Шпитальна, 26. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Проф -Тер Буд.

Госпитальная улица, 26, Тернополь, Тернопольская 35600.0 USD

Продаж 1-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 1-кімнатна квартира в ЖК на Шпитальній 2. Сучасне планування площею - 35.6 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 5 поверсі 5-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Тернопіль, Шпитальна, 26. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Проф -Тер Буд.

Госпитальная улица, 26, Тернополь, Тернопольская 35600.0 USD

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК на Шпитальній 2. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 36.97 м². Квартира розташована на 4 поверсі 5-и поверхового будинку. Здача ЖК на Шпитальній 2 заявлена в 4 кварталі 2024 року. ЖК на Шпитальній 2 знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Тернопіль, Шпитальна, 26. Забудовник - Проф -Тер Буд.

Госпитальная улица, 26, Тернополь, Тернопольская 36970.0 USD

Продається затишна та сучасна 1, 5 кімнатна квартира. Вдале планування, простора кухня, відпочинкова зона та окрема спальня. В квартирі є засклений балкон. Також є облаштований тамбур на дві квартири 7 м2. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги там де плитка, якісний ремонт. Квартира готова за заселення. Все нове, ще ніхто не проживав. Огляд в зручний для вас час. Відмінна локація, самісінький ЦЕНТР міста.

Пирогова улица, 46, Центр, Тернополь, Тернопольская 62500.0 USD

Запрошуємо до затишної однокімнатної квартири в новому будинку на престижній вулиці Шпитальна, що знаходиться в центральній частині міста. Місце ідеальне для спокійного життя, оскільки воно віддалене від постійного автомобільного трафіку. До центру міста та базару можна легко дійти пішки лише за 5 хвилин. У непосредній близькості розташовані школа, інститут, церква та медичний центр швидкої допомоги. Будинок виконаний із якісної цегли та утеплений зовні пінопластом, що дозволяє зберігати тепло в приміщенні. Квартира підключена до всіх комунікацій з індивідуальними лічильниками (електроенергія, вода, газ). Забезпечене центральне водопостачання та каналізація. Загальна площа квартири становить 42.7 квадратних метрів. Планування можна побачити на фотографіях, але при бажанні можливе перероблення на більш оптимальне. Вікна обладнані шестикамерними трояндовими склопакетами високої якості, що забезпечує відмінну звукоізоляцію та енергозбереження.

Госпитальная улица, 6, Центр, Тернополь, Тернопольская 43000.0 USD

Продається 1 кімнатна квартира, в центрі міста по вул.Шпитальна. Гарне місце розташування, розвинена інфраструктура, поряд школа, садочок, аптека, зупинка громадського транспорту. Квартира знаходиться на 4 поверсі пʼятиповерхового будинку. Простора, тепла, не кутова. Перепис на першого власника

Госпитальная улица, 4, Центр, Тернополь, Тернопольская 38000.0 USD

Продам квартиру по вул. Шпитальна, зроблений ремонт, ще ніхто не проживав. Індивідуальне опалення, будинок частково заселений, перепис по дольовій участі, створено ОСББ.

власник
Госпитальная улица, 26, Центр, Тернополь, Тернопольская 64000.0 USD

Продається простора однокімнатна квартира в самому центрі міста. Квартира в цегляному будинку , готова до ремонту. Поруч з будинком школа, дитячий садок, магазини, зупинки громадського транспорту, супермаркет АТБ, парк, спортивний і дитячий майданчик, ЬЦ Новус, центральний ринок, автовокзал, поліклініка, перша міська лікарня, та інші заклади. Квартира вільна і готова до продажу.

Острожского Князя улица, 40, Центр, Тернополь, Тернопольская 23000.0 USD

Острожского Князя улица, 7, Центр, Тернополь, Тернопольская 35500.0 USD

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 46 м2 з панорамними вікнами, відкритим балконом в цегляній малоповерховій новобудові класу комфорт у тихому районі в центрі Тернополя за вул. Шпитальна. Код квартири - #2 5 6 9 8 0 4 7 2 поверх з 5 (ліфт); новобудова; будинок зданий в експлуатацію; індивідуальне опалення (газове); комунікації запущені; балкон; дизайнерський ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне опалення від газового котла дозволить економити в опалювальний період, зроблений якісний ремонт та сучасний дизайн інтерєру. Затишна квартира має функціональне планування: окрему мебльовану кімнату з міжкімнатними дверима, простору кухню-вітальню з вбудованими меблями та кухонною технікою, також має вихід на балкон. Санвузол сумісний з ванною кімнатою обладнаний якісною сантехнікою. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Госпитальная улица, 22, Тернополь, Тернопольская 64000.0 USD

Продається стильна та затишна однокімнатна квартира розташована в престижному районі Тернополя по вул Острозького. Будинок клубного типу, 4 поверх з 5 . В квартирі зроблено сучасний євроремонт з високоякісних матеріалів . Окрема спальня та простора кухня. Також є гардеробна кімната. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-945-253-DR.

Острозького, 1, Центр, Тернополь, Тернопольская 55000.0 USD
1 - 24 з 40 результатів

Географія Тернопіль