Пропонується сира однокімнатна квартира в зданому будинку. Самий комфортний третій поверх, гарне планування - велика кухня 18м та житлова кімната 14м. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, магазин, 10хв до ринку та автостанції. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ!!! ПЕРЕУСТУПКА. Запрошуємо на огляд.

Черновицька вул., 64А

Продаж сучасної квартири по вулиці Білогірська. Зроблено дизайнерський євроремонт, індивідуальне опалення + підігрів підлоги. Вдале планування - кухня студія , спальня та гардеробна. Квартира облаштована меблями - кухонний, гарнітур, диван, двоспальне ліжко , та вмонтованою побутовою технікою. Квартира дуже затишна, не кутова, будинок утеплений. Будинок зданий, ліфт працює. Гарне місцерозташування, поруч зупинка громадського транспорту, садочок, парк, супермаркети, розвинута інфраструктура.

Білогірська вул., 3а

Пропонується сира однокімнатна квартира в зданому будинку. Самий комфортний третій поверх, гарне планування - велика кухня 16м та житлова кімната 17м. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, 200м до вул. Микулинецької, магазин, 10хв до ринку та автостанції. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ!!! ПЕРЕУСТУПКА.

Чернівецька вулиця, 64А
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропонується на продаж однокімнатна квартира загальною площею 43 кв.м. в новому цегляному будинку. Квартира розташована на затишному пятому поверсі і не є кутовою, що забезпечує максимум світла та комфорту. Вікна виходять на зелені насадження, створюючи природну та спокійну атмосферу. Особливість цієї квартири – наявність ніші, яку можна використати для створення ще однієї невеликої кімнати за вашим бажанням. Локація цього будинку додає йому додаткової привабливості – всього 20 хвилин пішки до центрального ринку. Будинок, побудований у 2023 році, зовні прикрашений декоративною штукатуркою, а також має дитячий майданчик, що робить його ідеальним для сімейного проживання. Переоформлення документів по договору дольової частки вже проведено без податків, що значно спрощує процес придбання нерухомості. Право власності буде зареєстроване на нового власника миттєво. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для Вас час!

Черновицька вул., 71

Квартира в новому, обжитому будинку. Не кутова. Сонячна сторона. Є кондиціонер. Балкон засклений. На вікнах у спальні сонцевідбиваючі жалюзі "блекаут". Квартира дуже тепла. Опалення вмикаємо при -10 на дворі. Продається повністю зі всіма меблями та побутовою технікою. Хороше місце розташування. Більш детальніше по телефону. Огляд по домовленості

Білогірська вул., 18В

Продається квартира з вишуканим дизайнерським ремонтом, виконаним із високоякісних матеріалів. Усі меблі та техніка залишаються, включаючи новий холодильник, духову та варильну поверхню Bosch, пральну машину німецького виробництва. У ванній кімнаті встановлено якісну душову кабіну, змішувачі Grohe та італійський унітаз. Квартира обладнана теплою підлогою та батареями, що дозволяє обирати зручний режим опалення. Дизайнерські деревяні двері, меблі з бука та ортопедичний матрац забезпечують максимальний комфорт. Квартира виходить на сонячну сторону, з прекрасним краєвидом на басейн і не є кутовою, що робить її дуже теплою взимку. У вартість входить підвал з металічними дверима з правом власності, а також можливість придбання гаража біля будинку за додаткову плату. Район дуже зелений, з парком, тенісним кортом та майданчиком для прогулянок, лише 5 хвилин до центру міста.

Білогірська вул., 18Г

Пропонується сира однокімнатна квартира в зданому будинку. Самий комфортний третій поверх, гарне планування - велика кухня 18м та житлова кімната 14м. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, магазин, 10хв до ринку та автостанції. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ!!! ПЕРЕУСТУПКА. Запрошуємо на огляд. Агенція нерухомості "Володар"

Продам 1-кім.квартиру, м.Тернопіль, Оболоня, вул.Чернівецька 64А

Продається квартира 47 кв .-49 тис Дол. Вул. Білогірська 18 г. Тернопіль. Все лишається , як на фото. 9 поверх із 11. Власник. Будинок зданий 2018 року. Класне планування. Класні сусіди. Євроремонт.(5 років проживання) Індивідуальне опалення. 15 хв до центру , 5 хв парк та ринок. Підлога ламінат. Коридор і ванна плитка. Простора кухня -студія. Окрема спальня. Гардеробна при вході. Велика ванна кімната. Меблі та техніка, залишається. Кондиціонер Gree, барабанна сушарка та стіралка Електролюкс, піч bosch, холодильник whirpool. Східна сторона . Вінка у двір і на приватний сектор .

владелец
Двокімнатна квартира 47 кв, однокімнатна квартира 47 квадратів

Продам 1-кімнатну квартиру в новому будинку з євроремонтом на 10-му поверсі 11-поверхового будинку. Загальна площа складає 46.20 м², кухня 13.20 м², житлова 21.90 м².Розташована на вулиці Білогірська, район Оболоння, місто Тернопіль.Будинок монолітно-каркасний.Гарний та комфортний район для проживання з добре розвиненою інфраструктурою, поруч парк, школа, магазини, зупинка громадського транспорту, центр міста у пішій доступності. Не втрачайте можливість придбати квартиру із якісним ремонтом в новому будинку! Зателефонуйте зараз та домовтеся про перегляд. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-900-068-DR.

Белогорская улица, 3А, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 50600.0 USD

Продається однокімнатна квартира з ремонтом. Індивідуальне опалення, тепла підлога на кухні та санвузлі. Вдале планування. Вмонтований кухонний гарнітур, варильна поверхня, духовка. Гарне місце розташування, 10 хв до центру.

Белогорская улица, 3А, Центр, Тернополь, Тернопольская 50600.0 USD

ЖК в городе Тернополь

Черновецкая улица, 64А, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 36500.0 USD

Новий обжитий будинок, Кухня- студія, окрема спальня Індивідуальне опалення, сучасний ремонт Залишаються меблі , все нове

Белогорская улица, 18Е, Центр, Тернополь, Тернопольская 49500.0 USD

Продаж однокімнатної квартири на зручному середньому поверсі. Встановлено індивідуальне опалення, підігрів підлоги та залита стяжка. Стіни пошпакльовані фінішною штукатуркою. Квартира не кутова, сонячна сторона. В будинку запущено всі комунікації, можна приступати до ремонтних робіт. Продаж по договору дольової участі. Огляд за попередньою домовленістю.

Черновецкая улица, 64А, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 36500.0 USD

Продається квартира з дизайнерським ремонтом, залишається усе, зроблено з дорогих якісних матеріалів робилося для себе, нова техніка холодильник, духова і варильна поверхня Bosch, стіральна машинка виробник Німеччина також. душова якісна, змішувачі Grohe, унітаз Італія. По всій квартирі Є тепла підлога та батареі, можна використовувати або теплу підлогу або батареі.Дизайнерські деревяні двері, ліжко та тумбочки бук, матрас оптопедичний. 2 телевізори на кухні та в спальні.Велика кухня студія з розкладним великим диваном, можна використовувати як жилу кімнату, Велика шафа купе на коридорі.Квартира виходить на сонячну сторону з гарним краєвидом на басейн, не кутова, знаходиться посередині, зимою дуже тепла!Встановлені якісні вікна 3 скла, двері броньовані з секретними замками! Поряд парк, ринок, 5 хв до центру. Дуже гарний парковий район, збоку басейн, корт тенісний, майданчик для прогулянок! В ціну входить пощекатурений підвал з металічними дверима з правом власності! За додаткову плату можна придбати біля будинку є гараж!

владелец
Белогорская улица, 18Г, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 70000.0 USD

Ексклюзивна пропозиція! Без комісійних послуг для покупця! Новобудова, індивідуальене опалення, обжитий будинок 2018 року забудови. Меблі, побутова техніка, засклена лоджія, гардеробна. Квартира з чудовим краєвидом! З техніки: пральна машанка, холодильник, мікрохвильова, вмонтована кухонна техніка, телевізор LG LCD 32" SmartTV FullHD. Розкладний комфортний диван, стіл-трансформер, камін. Штори, гардни, світильники, продається з усім!!! Поряд центр, парк, ринок, магазини. Показ за попередньою домовленістю, детальніше телефонуйте.

Белогорская улица, 18Г, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 46500.0 USD

Черновецкая улица, 68, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 28900.0 USD

Будиноку трохи більше 10 років індивідуальне опалення. 3 хв на авто до центру.

Черновецкая улица, 51/2, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 39999.0 USD

Пропонується простора та світла однокімнатна квартира у новозбудованому будинку на вулиці Чернівецька. Квартира знаходиться на середньому пятому поверсі вже зданого будинку. Загальна площа становить 55 квадратних метрів. Вона є сирою і потребує ремонту після забудовника. Будинок оточений великою кількістю дерев. Розташування надзвичайно зручне - всього декілька хвилин ходьби до автовокзалу і центру. Телефонуйте, і ми організуємо перегляд у зручний для вас час.

Черновецкая улица, 11, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 37500.0 USD

Пропонується сира однокімнатна квартира в зданому будинку. Самий комфортний третій поверх, гарне планування - велика кухня 18м та житлова кімната 14м. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, магазин, 10хв до ринку та автостанції. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ!!! ПЕРЕУСТУПКА. Запрошуємо на огляд.

ул. Черновецкая, 64А, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 29950.0 USD

Пропонується сира однокімнатна квартира в зданому будинку. Самий комфортний третій поверх, гарне планування - велика кухня 16м та житлова кімната 17м. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, магазин, 10хв до ринку та автостанції. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ!!! ПЕРЕУСТУПКА. Запрошуємо на огляд.

Черновецкая улица, 64А, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 30900.0 USD

Ця однокімнатна квартира в новому цегляному будинку пропонує чудові переваги для майбутніх власників. Розташована на зручному четвертому поверсі, вона не лише надає легкий доступ, а й має вигляд на зелені насадження, що забезпечує приємну атмосферу та додаткову приватність. Загальна площа квартири становить 43 квадратних метри, що дозволяє створити комфортне просторове житло. Гарне планування та просторі кімнати роблять цю квартиру ідеальним варіантом для комфортного проживання. Важливо відзначити, що квартира є сирою та ста після забудовника, що надає новим власникам можливість самостійно втілювати свої дизайнерські ідеї та вибирати матеріали для ремонту відповідно до своїх вподобань та потреб. Ця пропозиція може бути ідеальним варіантом як для проживання, так і для інвестицій, забезпечуючи комфорт та зручність в молодому та перспективному житловому комплексі.

Черновецкая улица, 3, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 35000.0 USD

Продаю однокімнатну квартиру + кухня студія, щойно зроблений якісний ремонт, тепла підлога в кухні студії та санвузлі, в квартирі ще ніхто не проживав, продаж від власника.

владелец
Черновецкая улица, 68, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 28900.0 USD

Черновецкая улица, 71, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 844100.0 UAH

Черновецкая улица, 71, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 1375400.0 UAH
1 - 24 из 52 результатов

География, Тернополь