Продається двокімнатна квартира у центральному районі міста, по вул. Білогірська , загальною площею 62 м. кв. Квартира зі стильним ремонтом знаходиться на 7 поверсі, має дві окремі кімнати, кухню, великий сумісний санвузол, пральну та засклену лоджію В квартирі є всі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання сімї Кухня створена індивідуально під замовлення, з дорогою фурнітурою Blum Квартира продається повністю з усім, що на фото Будинок новий, комфортний, теплий, є зручний доїзд та безліч місць для паркування авто Інфраструктура мікрорайону чудова. Є все необхідне для комфортного життя та планування свого часу. Поруч є школа, дитячий майданчик, садочок, магазини, зупинка громадського транспорту, неподалік є зелена зона та парк. Телефонуйте, покажу квартиру у зручний для вас час!

можливий продаж по єОселя
Білогірська вул., 18

Сира квартира у зданому будинку, оптимальна площа та зручне планування, велика кухня. Хороший поверх та вигляд з вікна. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування. Прицентральна частина міста, поряд зупинка громадського транспорту, магазин, 5-7хв ринок, автостанція тощо. Огляд за попередньою домовленістю. Ціна 36 000Є. Переуступка.

Чернівецька вул., 64А

Пропонуємо придбати чудову двокімнатну квартиру в новобудові. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги,євроремонт. Загальна площа 71кв.м. Дві окремі кімнати та кухня студія. Хороше розташування будинку в при центральній частині міста по вул. Білогірська. Поруч ринок, зупинка транспорту, супермаркет, школа, дитсадок. Для вашого відпочинку поруч парк Сопільче. Запрошуємо до огляду.

можливий продаж по єОселя
Білогірська вул., 18г
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Простора квартира в цегляній новобудові - Світла та простора, середній 4-й поверх; - Сучасне двостороннє роздільне планування; - Велика лоджія на дві кімнати /вихід з кухні і з кімнати/ - Район Оболоня вул. Чернівецька 71 Запланована здача 4-й квартал 2024

Черновицька вул., 71

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 71 м2 з панорамними вікнами в престижній новобудові за вул. Білогірська (р-н Оболоня). Код квартири - #24282221 • 8 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлено індивідуальне опалення, зроблений якісний ремонт та сучасний дизайн інтер’єру в світлих тонах. Квартира має роздільне планування – окремі мебльовані житлові кімнати з міжкімнатними дверима і кухня площею 14 м2 з вбудованими меблями та витяжною вентиляцією. Санвузол сумісний з ванною, обладнаний якісною сантехнікою. Квартира продається з меблями – готова для довершення житлового простору відповідно до ваших уподобань. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Білогірська вул., 3а

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 90 м2 з роздільним плануванням в монолітно-каркасній новобудові у спокійному р-ні за вул. Білогірська (р-н Оболоня). Код квартири - #22429695 • 4 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • лоджія; • домофон; • сирець. У квартирі підключені лічильники, запущені комунікації, встановлені якісні металопластикові вікна та вхідні двері, зроблені міжкімнатні стіни, цементна стяжка підлоги. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має функціональне планування, що включає 2 окремі житлові кімнати, простору кухню площею 22 м2 з виходом на засклену лоджію, санвузол та просторий передпокій. Подвір’я ЖК закритого типу з обмеженим доступом має доглянуту територію та місця для паркінгу. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Білогірська вул., 3А

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 61 м2 з висотою до стелі 2,53 м та просторою заскленою лоджією в монолітно-каркасній новобудові класу комфорт з зовнішнім утепленням пінополістиролом за вул. Чернівецька (р-н Оболоня). Код квартири - #21914297 • 6 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне газове опалення; • лоджія; • сирець. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), зроблені міжкімнатні стіни з частковим шпаклюванням, стяжка підлоги, встановлені якісні панорамні вікна та вхідні двері. Стан квартири – готова до ремонтних робіт. Квартира має роздільне планування – окремі житлові кімнати (спальня 15,5 м2, вітальня 17,55 м2 з виходом на лоджію, кухню площею 12,4 м2. Санвузол сумісний з ванною кімнатою та коридор з місцем під шафу-купе.

Чернівецька, 48Б

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 64 м2 з індивідуальним опаленням, кондиціонером та теплими підлогами за вул. Білогірська (р-н Оболоня). Код квартири - #23052243 • 7 поверх з 11 (ліфт); • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • теплі підлоги; • з меблями та технікою; • панорамні вікна; • ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), зроблений якісний ремонт та сучасний дизайн інтер’єру у світлих тонах. Квартира має роздільне планування – окремі мебльовані житлові кімнати з міжкімнатними дверима і кухня площею 12 м2 з вбудованими меблями та витяжною вентиляцією. Санвузол сумісний, обладнаний якісною сантехнікою. Квартира продається з меблями та технікою (посудомийна та пральна машини, 2 телевізори, 4 шафи, 3 комоди, кондиціонер) – повністю готова для проживання. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Білогірська вул., 18Є

Квартира сира, будинок зданий в експлуатацію Гарне планування. Поруч парк, ринок, автовокзал, ТРЦ. Ключі - огляд по домовленості в зручний для вас час.

Білогірська вул., 3а

Продається простора 2-кімнатна квартира в новому будинку по вулиці Білогірська, Центр, Тернопіль, перепланована на кухню-студію та дві спальні. Зроблений якісний євроремонт з продуманими технічними деталями - якісні матеріали, встановлена дорога кухонна фурнітура, замінена повністю електропроводка з розподільним щитком, індивідуальне опалення (котел Baxi) + підігрів підлоги в кухні, спальні, санвузлах та в коридорі, безшумний кондиціонер Greе (працює на охолодження та обігрів). Будинок монолітно-блочний, утеплений, квартира знаходиться на комфортному 3 поверсі з чудовим виглядом з вікна на дитячий майданчик та відпочинкову зону. Залишаються всі меблі та побутова техніка ( газова плита, електродуховка, витяжка, холодильник, пральна та сушильна машина, телевізор у вітальні). В ціну квартири входить підвальне приміщення, площею 4,5 кв.м. Чудовий варіант для комфортного проживання сімї - поруч центр міста, паркова зона, школа, садочок, ринок, супермаркети.

Білогірська вул., 18б

Житлові комплекси у Тернопіль

Продається двохкімнатна квартира з євроремонтом у тихому мікрорайоні міста. Квартира двохстороння, тепла та світла. Сонячна сторона. Залишаються всі меблі та техніка. У квартирі два великі засклені балкони, один з яких обєднаний з кухнею. На балконі є кладовка.

Чернівецька, 65

Продається сучасна квартира з дизайнерським ремонтом. Дві окремі великі кімнати та простора кухня. Квартира повнісю обмебльована: технiка WHIRPOOL, SAMSUNG. Для вашого комфорту встановлено підігрів підлоги, і кондиціонер. ЛОджія з панорамними вікнами + тепла підлога, шикарне місце для офісу або відпочинковоі зони.

Білогірська вул., 3А

Квартира з хорошим ремонтом Окрема спальня та кухня-студія Продаж з меблями

можливий продаж по єОселя
Білогірська, 18д

Продається двохкімнатнка квартира з сучасним плануванням. У квартирі велика окрема спальня та простора кухня студія. Квартира правильноі форма, можна легко перепланувати у дві окремі кімнати та кухню. Квартира розташована на зручному середньому поверсі. Всі комунікаціі підведені. Будинок зданий. Можна приступати до ремонту.

Чернівецька, 64А

Простора квартира в цегляній новобудові - Світла та простора, середній 4-й поверх; - Сучасне двостороннє роздільне планування; - Велика лоджія на дві кімнати /вихід з кухні і з кімнати/ - Район Оболоня вул. Чернівецька 71 Запланована здача 4-й квартал 2024

2-к квартира в новобудові (64кв.м)

2к.Центр вул.Білогірська 3а Будинок поруч з парком.,озером. В квартирі ще ніхто не проживав. 65м.кв. 7/10 працює ліфт. Якісний сучасний євроремонт. Тепла підлога,котел кондисаційний Ariston. Панорамнісвікна у кухні. Всі меблі під індивідуальне замовлення. Кухонний гарнітур має вітрини з підсвіткою. Вмонтованна вся необхідна техніка,все нове. Освітлення кухня і прихожа Трекова система: Будинок обжитий.Парковка в дворі. )) Оформлення через будівельну. 90500$ Показ у зручний для вас час АН»Фортеця» 06*********77 Оксана

Продаж 2к Центр вул.Білогірська 3а

Сира квартира у зданому будинку, оптимальна площа та зручне планування, велика кухня. Хороший поверх та вигляд з вікна. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування. Прицентральна частина міста, поряд зупинка громадського транспорту, магазин, 5-7хв ринок, автостанція тощо. Огляд за попередньою домовленістю. Переуступка. Агенція нерухомості "Володар"

Продам 2-кім.квартиру, м. Тернопіль, вул. Чернівецька 64А

Сира квартира у зданому будинку, під індивідуальне газове опалення, оптимальна площа та зручне планування, велика кухня. Хороший поверх та вигляд з вікна. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування. Прицентральна частина міста, поряд зупинка громадського транспорту, магазин, 5-7хв ринок, автостанція тощо. Огляд за попередньою домовленістю. Переуступка.

ул. Черновецкая, 64А, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 36000.0 EUR

Черновецкая улица, 71, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 1380000.0 UAH

Сира квартира у зданому будинку, оптимальна площа та зручне планування, велика кухня. Хороший поверх та вигляд з вікна. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування. Прицентральна частина міста, поряд зупинка громадського транспорту, магазин, 5-7хв ринок, автостанція тощо. Огляд за попередньою домовленістю. Переуступка.

Черновецкая улица, 64А, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 36000.0 EUR

Хороша простора двох кімнатна квартира, будинок зданий обжитий, квартира сонячна і тепла, металопластикові вікна, броньовані двері, всі лічильники на воду, світло, газ, можна приступати до ремонтів. Ліфт працює, можливий перепис по дольовій участі, квартира 100% виплачена.Хороше розташування все поруч, парк, автовокзал, всі магазини, ринок.

Белогорская улица, 3А, Тернополь, Тернопольская 54000.0 USD

Продається двохкімнатнка квартира з сучасним плануванням. У квартирі велика окрема спальня та простора кухня студія. Квартира правильноі форма, можна легко перепланувати у дві окремі кімнати та кухню. Квартира розташована на зручному середньому поверсі. Всі комунікаціі підведені. Будинок зданий. Можна приступати до ремонту. Зручна локація. До центральної частини міста 2 зупинки громадським транспортом. Поруч магазини, школа, дитячий майданчик, зупинка громадського транспорту. Теленфонуйте і ми покажемо вам цю чудову квартиру!

Черновецкая улица, 64А, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 37500.0 USD

Продаж 2 кімнатної квартири по вул.Чернівецька , гарне двохстороннє планування, планова здача будинку 4 квартал 2024 року. Без комісії Агенства Нерухомості.Будинок мурований у дві з половиною цегли +зовнішнє утеплення пінопластом, якісне будівництво.

Черновецкая улица, 71, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 39990.0 USD

Простора, світла квартира в зданому будинку. - Великі кімнати площею 17м² та 17.1м² . - Кухня площею 15.4м². - Панорамнозасклений балкон. - Одностороннє планування з виглядом в сторону парку. - Роздільний санвузол. - Сонячна сторона. - Комфортний шостий поверх. - Прекрасне місце розташування. - Молодіжний мікрорайон при Центрі. Через дорогу парк. Поряд ринок. Неподалік школа, садочок, тощо. - Більш детальніше по телефону. Огляд у зручний для вас час. Під кредитування є Оселя підходить.

Белогорская улица, 1Д, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 48500.0 USD
1 - 24 з 70 результатів

Географія Тернопіль