Ця стильна нова квартира, розташована у сучасному будинку, побудованому у 2022 році. Вона має дизайнерський ремонт та не використовувалася з моменту побудови. Квартира обладнана індивідуальним газовим опаленням, двоконтурним котлом для підігріву води та теплою підлогою. Висота стелі становить 2.7 метра, стіни обкладені цеглою, а стелі оздоблені натяжною стелею. Серед зручностей: броньовані двері, панорамні вікна, лоджія, тераса та балкон. Комплекс забезпечує високий рівень безпеки з охороною, відеоспостереженням та кодовим замком на вході, а також має закритий двір та пасажирський ліфт.

За Рудкою вул., 18

Новий світ вул вільхова 44 м кв висота стелі 3, 20 м сучасний дизайн , меблі , підігрів підлоги квартира перепланована на додаткову кімнату відпочинку, окремо спальня , кухня , великий балкон 5 м.кв родзинкою квартири є панорамний вигляд на озеро та усе місто квартира дуже затишна , комфортна, ексклюзивна навколо будинку закрита територія , відеоспостереження, дитячий майданчик, достатньо місця для паркування авто, ліфт працює поруч маназини , зупинка до парку та озера 5 хв ціна 72 500$

Ольховая улица, 11А, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 67500.0 USD

Нова ексклюзивна пропозиція! Квартира в новому обжитому будинку поруч озера парку і центру Тернополя Жк Грін лайн! - цегляний будинок утеплений мінватою, має закриту територію з великою парковкою дитячим майданчиком, відеоспостереження, В будинку є продуктові магазини аптека салони тощо Квартира має великий панорамний балкон 5м кв з гарним виглядом на озеро!! Планування зроблено за принципом євродвійки - кухня , зона відпочинку - передпокій, і окремо спальня. Є все для комфорту і затишку.. Висота стель унікальна для новобудов - 3.20м Великий пасажирський ліфт Огляд в зручний час

Ольховая улица, 11А, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 67500.0 USD
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається затишна квартира з і/о та меблями . Квартира на зручному 3 поверсі. Всі деталі за телефоном.

Новый Свет улица, 89, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 38500.0 USD

Продаж однокімнатної квартири ближній Новий Світ, вул.Нечая. Цегляний будинок 2005року. Квартира не кутова, сонячна сторона. Опалення індивідуальне. Продається з меблями та побутовою технікою. Деталі по телефону 06******89 06******03

1кім.квартира вул.Нечая, інд.опалення, меблі.

ID: 2 795 171 Пропонується на продаж 1 кімнатна квартира в новобудові по вулиці Нечая. Квартира розташована на 7 поверсі з 11. Можливе переоформлення по переуступці. Будинок здається в січні 2024 року. Зручне розташування- поряд парк, озеро, багато кафе та ресторанів, магазинів та аптек, садок та школа. Дуже спокійний та затишний район . До центру декілька хвилин пішки. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-795-171-LX.

Продаж 1 кім. кв. по вул. Нечая

Продається однокімнатна квартира на Вул Нечая біля озера 12/16 не кутова хороший район близько парк Шевченка та озеро, будинок з якісних матеріалів з підземним паркінгом

владелец
Продається однокімнатна квартира

Продається однокімнатна квартира по вул. Вільховій. Район Новий Світ. Новобудова, будинок обжитий. Документи. Квартира не кутова. Дуже вдале планування, роздільний санвузол, великий балкон. Встановлено індивідуальне опалення. Телефонуйте!!!

1 кім. вул. Вільхова, Новобудова, документи

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 43 м2 з панорамними вікнами, заскленою лоджією та гарним краєвидом у престижній новобудові класу Еліт за вул. Нечая (р-н Новий Світ). Код квартири - #22945635 • 12 поверх з 16 (ліфт + вантажний ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • сирець; • лоджія. У квартирі підключені лічильники, комунікації (газ, електрика, вода, каналізація), зовнішнє утеплення, зроблені міжкімнатні стіни, встановлені металопластикові вікна, засклена лоджія, вхідні двері. Квартира має зручне роздільне планування – окрема житлова кімната, кухня площею 11 м2 з виходом на лоджію, санвузол, коридор з місцем під шафу-купе. Поряд розвинена інфраструктура: зупинка транспорту, відділення пошти, школа, аптека, магазин, дитячий садок, близько центр міста, парк, озеро. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-z-lodzhiyeyu-ta-io-v-zhk-atlanta-tower-za-vul-nalivajka Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

1-к. квартира з лоджією та і/о в ЖК Atlanta Tower за вул. Нечая

Пропонується на продаж однокімнатна квартира по вул. За Рудкою, ЖК Джентельмен, район Новий Світ. В квартирі відкрите планування: кухня-студія, спальня, суміжний с/в, лоджія. Встановлено індивідуальне опалення, теплі підлоги по всій площі та котел двохконтурний. Вхідні двері броньовані, металеві. Вікна 6 камерні, чудово тримають тепло та шумоізоляцію. Поруч розташована уся необхідна інфраструктура. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-784-229-LX.

Продаж 1кім.кв. ЖК Джентельмен

Продається квартира із євроремонтом, 1 кімната, 55 м², кухня-студія 16 м². Знаходиться в житловому комплексі бізнес-класу у самому серці Тернополя, на вулиці За Рудкою. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує затишок, комфорт і безпеку. Не втрачайте можливості придбати це нерухоме майно! Зателефонуйте нам зараз, щоб домовитися про перегляд. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-838-491-LX.

Продаж 1 кімн. квартири в Тернополі

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 44 м2 з лоджією та панорамними вікнами у цегляній новобудові за вул. Полковника Данила Нечая (р-н Новий Світ). Код квартири - #22790369 • 7 поверх з 14 (ліфт); • новобудова; • здача в експлуатацію – 2024 р.; • всі комунікації запущено; • індивідуальне газове опалення; • лоджія; • сирець. У квартирі підключені лічильники, виведені всі комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні вікна (тепло- та шумоізоляційні), вхідні двері, зроблено міжкімнатні стіни. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування з окремої спальної кімнати (15,6 м2) та кухні площею 11,8 м2 з виходом на засклену лоджію, санвузол сумісний з ванною кімнатою, окрема гардеробна (3,2 м2), а також простора вхідна частина з місцем під шафу-купе. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

1-к. квартира 44 м2 з панорамними вікнами та і/о за вул. Д. Нечая

Продається однокімнатна квартира в новобудові на вул. Нечая ( ближній Новий світ) поблизу озера та парку. В квартирі зроблений ремонт, індивідуальне опалення. Цегляний будинок. Продається разом з меблями та побутовою технікою.

1 кім на Нечая в новобудові ІНДИВІДУАЛЬНИМ ОПАЛЕННЯМ

Продається 1-кімнатна видова квартира загальною площею 41,6 м2 з панорамними вікнами, заскленою лоджією та чудовими краєвидами озера та сучасного міста у цегляній новобудові в р-ні Новий Світ за вул. Нечая (ЖК Атланта Товер). Код квартири - #25204145 • 16 поверх з 16 (ліфт); • новобудова; • всі комунікації запущено; • індивідуальне газове опалення; • лоджія; • сирець. Відеоогляд youtube.com/watch?v=svMSKSRZoco У квартирі підключені лічильники, виведені всі комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні вікна (тепло- та шумоізоляційні), вхідні двері, зроблено міжкімнатні стіни. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування з окремої спальної кімнати (20 м2) та кухні площею 10 м2 з виходом на засклену лоджію, санвузол сумісний з ванною кімнатою, а також простора вхідна частина з місцем під шафу-купе. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

1-к. квартира 41,6 м2 з панорамними вікнами та і/о в ЖК Атланта Товер

ID: 2 836 079 Пропонується на продаж квартира в ЖК Джентельмен парк по вул. За Рудкою, загальною площею 55 кв.м. Проведено дизайнерський ремонт, встановлено індивідуальне опалення, тепла підлога по всьому периметру. Планування: простора кухня-студія, затишна спальня та с/в. Квартира повністю омебльована та облаштована необхідною технікою. На даху будинку розташована тераса для комфортного проведення часу у теплу пору року. У підїзді встановлено відео-домофон, відеонагляд та ліфт. Будинок знаходиться на Новому світі поряд з центром, парком та озером. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-836-079-LX.

Продаж квартири 1 кім. квартири по вул. За Рудкою

ID: 2 813 848 Пропонується на продаж простора однокімнатна квартира по вулиці За Рудкою.У квартирі встановлено енергозберігаючі вікна, котел , проведені всі комунікації , виведено все під кондиціонер . Тепла підлога по всіх площі. Квартира повністю готова до початку ремонтних робіт. Сучасний, цегляний будинок, утеплений термопанелями, доступний вихід на терасу. Чудове місцерозташування - близько центр , парк, озеро. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура: магазин, школа, садочок, зупинка громадського транспорту, зручне сполучення із будь-якою частиною міста. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-813-848-LX.

Продаж 1 кім. квартири по вул. За Рудкою

Продаю квартиру в ЖК якому немає аналогів в Тернополі Прицентрова частина міста, вул. За Руткою. Двір закритого типу, паркінг, система охорони та відео огляду, матеріали вищої якості. 1 кімнатна та кухня-студія, загальна площа 55 кв м, в квартирі є все необхідне для проживання! 5 поверх, ліфт. Нерухомість вищого класу! Ціна 85.000$ 09********64 Антон (агенція)

Продаж елітного житла

География, Тернополь