Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 135,2 м2 з панорамними вікнами та просторою відкритою терасою в будинку клубного типу поряд з озером та лісопарковою зоною в районі Кутківці за вул. Урожайна. Код квартири - #22881597 • 4 поверх з 5; • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення газове; • тераса; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (централізована каналізація, власний трансформатор, вода централізована та додатково є свердловина, електрика, газ), зроблено стяжку підлоги, встановлено якісні вікна та вхідні двері, частково міжкімнатні стіни. Планування квартири можна змінювати. Будинок збудовано з якісних матеріалів. Зручне функціональне планування включає 2 просторі світлі кімнати, 2 санвузли та кухню-студію площею 50,3 м2 Додатково можна придбати підвал та гараж. Телефонуйте, щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, за вказаним номером.

Урожайна вул., 1

Чудова 3 кімнатна квартира з індивідуальним опаленням,в тихому та спокійному районі міста, по вулиці Бенцаля ( Кутківці) до центру 10 хв, є підігрів підлоги у кухні та ванній, є підвал,площею 10,3 м.кв.,який входить у вартість. Зверху є горище,тобто при бажанні є можливість зробити квартиру дворівневою. Залишаються вмонтовані меблі та кухня з натурального дерева. Можливий продаж з усіма меблями та технікою.

владелец
3 кімнатна квартира з індивідуальним опаленням

ID: 2 667 221 Пропонується на продаж трикімнатна квартира в затишному та спокійному районі міста. У квартирі зроблено ремонт, встановлено індивідуальне опалення та теплу підлогу у кухні та c/в. Планування: коридор, кухня, три кімнати, засклений балкон, c/в. Також у вартість квартири входить підвал на 10 кв.м та горище, можливо додати ще один поверх. Чудове розташування. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура: магазин, аптека, школа та садочок, неподалік зупинка громадського транспорту, що забезпечує зручне сполучення з будь-якою частиною міста. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-667-221-LX.

Продаж 3 кім. кв. по вул. Бенцаля

ID: 2 925 364 Пропонується на продаж 1 кімнатна квартира по вул. Бенцаля, загальною площею 40 кв. м. У квартирі зроблено дизайнерський ремонт, встановлено індивідуальне опалення. Інфраструктура: магазин, ресторан, школа, дитячий садок Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-925-364-LX.

Продаж 1 кім. кв. по вул. Бенцаля

ID: 2 927 774 Пропонується на продаж 4 кімнатна квартира по вул. Золотогірська, загальною площею 102 кв. м. Дворівнева квартира, з якісним ремонтом. Своє горище. Поруч розвинена інфраструктура. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-927-774-LX.

Продаж по вул. Золотогірська

Продається дворівнева квартира на вулиці Золотогірській у двох рівнях. Зроблений євроремонт, індивідуальне опалення. Квартира простора та затишна. Продається частково з меблями. При потребі можна розділити на дві окремі одгокімнатині квартири, є два входи з різних поверхів.

3 кім на Золотогірській у двох рівнях  з євроремонтом

Продається трикімнатна квартира в тихому та зеленому районі Тернополя. Загальна площа квартири становить 72 кв.м, перепланована для максимального комфорту. Особливості квартири: Планування: Простора кухня-вітальня, дві окремі спальні та суміжний санвузол. Будівля: Надійний цегляний будинок, ззовні утеплений, що забезпечує додаткову теплоізоляцію і комфорт. Інфраструктура: Розташування: Будинок знаходиться поблизу парку Загребелля, що є ідеальним місцем для прогулянок і відпочинку на свіжому повітрі. Освіта: Поруч розташовані школа та дитячий садок, що дуже зручно для сімей з дітьми. Зручності: В безпосередній близькості є магазини та автобусна зупинка, що забезпечує легкий доступ до всіх необхідних послуг і транспорту. Ця квартира є чудовою можливістю для комфортного проживання в одному з найкращих районів Тернополя. Не втрачайте шанс стати власником цього затишного та просторого житла!

Продаж 3к квартири, 72 м.кв, р-н Кутківці

Продається затишна 1-кімнатна квартира в новобудові.Квартира розташована на 9-му поверсі 10-ти поверхового будинку на вул. Бенцаля. Площа складає 40 кВ м. Зроблено якісний євроремонт.Встановлено індивідуальне опалення.Це ідеальна нерухомість для тих, хто шукає затишне житло в новому будинку. Не втрачайте шансу стати власником цієї квартири! Зателефонуйте нам вже зараз, щоб дізнатися докладнішу інформацію та домовитися про перегляд. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-934-545-LX.

Продаж 1к квартири на вул. Бенцаля

Продається 4-кімнатна квартира у 2 рівнях загальною площею 102 м2 з мансардним поверхом та власним горищем в спокійному районі (Кутківці) за вул. Золотогірська. Код квартири - #24078619 Відео тут: youtu.be/ZvQiB4UEOtQ • 4 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • підвал 10 м2; • лоджія; • ремонт. Квартира з якісним ремонтом. Ремонт проводився для особистого проживання. Наявні всі меблі і техніка. Вікна 1 поверх - металопластик, 2 поверх - деревяні з євро-брусу. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), індивідуальне опалення від двоконтурного котла. Встановлена охоронна сигналізація та домофон. Зручне функціональне планування включає 4 окремі житлові кімнати та 2 санвузли, кухню площею 10 м2. Підвал 10 м2 та своє горище. Хороша транспортна розв’язка, близько дитячий садочок та школа. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/4-k-dvorivneva-kvartira-102-m2-z-io-v-r-ni-kutkivci-za-vul-zolotogirska Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

4-к. дворівнева квартира 102 м2 з і/о в р-ні Кутківці

Продаж двокімнатної квартири по вул.Золотогірська. Загальна площа 70.7 м.кв. Дуже світла та простора. Панорамні вікна на балконі. Заведено всі комунікації. Під індивідуальне опалення. Готова до проведення ремонтних робіт. Не кутова. Гарний краєвид, спокійний район. Поруч автобусна зупинка, магазин. Огляд за попередньою домовленістю.

Продаж двокімнатної квартири по вул. Золотогірська

Продаж 3-х кімн квартири, перепланованої на 4 кімн Площа 100м2 М-н Кутківці, Тернопіль, приватний сектор Новобудова, штукатурка, і/о, 4/5 Всі кімнати окремі. У вартість входить кладовка, гараж та підвал. Сонячна сторона; вся квартира рівномірно прогрівається 3 балкони! Пропозиція від власника

Продаж 3-х кімн квартири. Дружба. Власник

Пропонується на продаж чудова 1 кімнатна квартира по вулиці Бенцаля, р-н Кутківці. Квартира загальною площею 45 кв.м. Розташована на 4 поверсі з 10-ти. Квартира дуже простора та світла. Проведений сучасний ремонт, встановлені металопластикові вікна. Планування : коридор, с\в, кухня з балконом, велика кімната поделена на дві зони - вітальня та спальня. Зручне розташування, район дуже тихий та затишний. Поряд магазини та зупинки громадського транспорту. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-859-198-LX.

Продаж 1 кім. кв. по вул. Бенцаля

География, Тернополь