Чотирикімнатна квартира біля озера вул. Березова 14, м. Тернопіль. Розташована на першому (високому) поверсі, пятиповерхового, цегляного будинку. Загальна площа 127,8 кв.м. в одному рівні з трьома балконами. В квартирі зроблено індивідуальне опалення та тепла підлога (котел входить у вартість). Поруч з будинком розвинута інфраструктура, дитячий садок, школа, магазини та Тернопільське озеро. Квартира у власності більше трьох років. Документи готові для переоформлення. Продаж терміновий. Оглянути можливо в зручний для Вас час. Телефонуйте.

Березова вул., 14

Пропонується сира однокімнатна квартира в зданому будинку. Самий комфортний третій поверх, гарне планування - велика кухня 18м та житлова кімната 14м. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, магазин, 10хв до ринку та автостанції. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ!!! ПЕРЕУСТУПКА. Запрошуємо на огляд.

Черновицька вул., 64А

Продається шикарна трьохкімнатна квартира з терасою площею 35м.кв. Дві окремі спальні, надзвичайно простора кухня-студія, велика гардеробна кімната, суміжний санвузол. Квартиру перелановано так, що використано кожен квадратний метр. Дуже світла та затишна, багато вікон, які надають затишку і комфорту. На терасі можна втілити в реальність всі своі мрії і задуми, облаштувавши відпочинкову зону, зону барбекю, зону дитячих ігор, або ж робочу зону. Пропоную побачити цю чудову квартиру, і переконитись у іі особливості. Покупець комісії не сплачує.

Смакули, 1Б
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Сира повноцінна двокімнатна квартира у зданому будинку. Самий комфортний другий поверх, сонячна сторона, велика кухня - 14м. Будинок розташований у прицентральній частині міста, облаштована прибудинкова територія та дитячий майданчик, є достаньо місця для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, не далеко центральний ринок, автостанція тощо. Огляд за попередньою домовленістю. Переуступка. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!!

Чернівецька вулиця, 64А

Квартира в будинку клубного типу на 8 квартир, планування: дві окремі спальні та велика кухня-їдальня, при потребі можна перепланувати у повноцінну 3-кім. квартиру. Повноцінний другий поверх, Стіни пошпакльовані та підготовані під чистову обробку. До квартири ще є підвал. Огляд за попередньою домовленістю.

Ломоносова М. вул., 54

Нова пропозиція на ринку нерухомості! Двокімнатна квартира у ЖК "Лучаківського-Тролейбусна". Якісне цегляне будівництво, цегляні перестінки, все поштукатурено, залито стяжку. Заскленна лоджія. Рекуператори повітря. Здача будинку на кінець цього року. Переоформлення договору дольової участі

Лучаківського вул., 7а

📌Продаж 3к квартири в обжитому цегляному будинку 💰52 000 Дол ◾Вул.Чернівецька ◾Площа 89м2 ◾Поверх 8/10 ◾Цегляний будинок Простора 3кімнатна квартира в цегляному будинку. Цегляні перестінки, все поштукатурено. Зроблено розводку опалення та встановлено радіатори. Санвузол суміжний. Гардероб. В коридорі є місце під велику шафу. Є можливість збільшити кухню. Два балкони. Будинок обжитий, ліфт працює. Покажемо, коли Вам зручно 🔑🔑🔑 Більше деталей 🔽 📱068 047 40 39 Наталя Нерухомість - це вибір, в якому фортуна має значення!

Чернівецька, 68

Квартира в новобудові, будинок зданий в експлуатацію, обжитий, ліфт працює, документи на право власності. Хороше сучасне планування, є балкон, Можливий продаж разом з підвалом, який знаходиться в будинку, на який є документи. Показ в зручний час.

Тролейбусна вул., 4

Пропонується чотирикімнатна квартира площею 82 квадратних метри на першому поверсі девятиповерхового будинку з цегли. Планування квартири роздільне, що забезпечує комфортне розташування кімнат і більше простору для життя. Є індивідуальне опалення, що дозволяє регулювати температурний режим у квартирі за власними уподобаннями. Будинок побудований у 1991 році і наразі потребує косметичного оновлення. Це створює можливості для персоналізації простору під власні потреби та стиль життя. Розташування в мікрорайоні Сонячний забезпечує зручний доступ до широкої інфраструктури, включаючи школи, дитячі садки, супермаркети, медичні установи, парки, спортивні майданчики, кафе, банки та поштові відділення. Ця квартира є ідеальним варіантом для тих, хто шукає затишне місце для життя в зручному районі з усіма необхідними зручностями поруч. Вона пропонує великий потенціал для розвитку та адаптації під особисті потреби і стиль життя майбутніх власників. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Злуки просп., 37

Продаж 1км квартири в ЖК Варшавський мікрорайон, Східний масив. Будинок цегляний, утеплений мінватою, забудівник Креатор- Буд. Квартира некутова, сонячна сторона, панорамні вікна. Над квартирою є повноцінний технічний поверх. Будинок зданий, створено ОСББ, ліфт працює. Гарне місцерозташування, поруч парк, супермаркети, зупинка громадського транспорту.

Підволочиське шосе, 9

ЖК в городе Тернополь

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ЗАБУДОВНИКА (без додаткових витрат) * Цегляний будинок, утеплений ззовні. * Якісне будівництво. * Сучасне роздільне планування. * Енерго-зберігаючі металопластикові вікна, металеві вхідні двері, штукатурка, лічильники (вода, газ, світло). * Комунікації міські. * Під індивідуальне опалення. * Асфальтований доїзд. провулок Дубовецький. 10 хвилин ходом від зупинки по вул. 15 Квітня.

пр. Дубовецький, 111

Простора двокімнатна квартира покращеного планування в новобудові, поблизу Тернопільського озера(вул. Новий Світ). Якісне будівництво. Будинок цегляний та утеплений. Панорамні вікна. Броньовані вхідні двері. Під індивідуальне опалення. Поруч з будинком: футбольна площадка з штучним покриттям, комплекс тренажерів, дитячий майданчик, парк , пляж, магазин, зупинка громадського транспорту. БУДИНОК ПОБУДОВАНИЙ ТА ЗДАНИЙ

Новий Світ вул., 99

* Цегляне будівництво( 2.5 цегли ) з використанням європейських технологій; * Зовнішнє утеплення з сучасним зовнішнім та внутрішнім оздобленням; * В ціну входить: штукатурка, стяжка, вікна, двері * Підведення всіх комунікацій до квартири; * Хороше місце розташування: - вигідна транспортна розвязка - поруч зупинка гром. транспорту - недалеко від школи дит. садочка * Стан будівництва: завершальна стадія.

Довженка О. вул., 42

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 43 м2 з роздільним плануванням в цегляній новобудові ЖК Енергія за вул. Енергетична бічна (р-н Канада). Код квартири - #24855201 • 4 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне газове опалення; • лоджія; • після забудовників. У квартирі підключені всі комунікації (газ, електрика, вода, каналізація) та лічильники, встановлені якісні металопластикові вікна і вхідні двері, зроблені міжкімнатні стіни. Стан квартири – готова до ремонту після забудовників. Квартира має функціональне планування, що включає окрему житлову кімнату 21 м2, кухню площею 14 м2 з виходом на утеплену засклену лоджію, санвузол сумісний з ванною кімнатою та вхідна зона. ХК має власне доглянуте подвір’я з ландшафтним плануванням, місцем для прогулянок та спортивним майданчиком. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Енергетична бічна, 5а

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 43 м2 з панорамними вікнами, заскленою лоджією та гарним краєвидом у престижній новобудові класу Еліт за вул. Нечая (р-н Новий Світ). Код квартири - #22945635 • 12 поверх з 16 (ліфт + вантажний ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • сирець; • лоджія. У квартирі підключені лічильники, комунікації (газ, електрика, вода, каналізація), зовнішнє утеплення, зроблені міжкімнатні стіни, встановлені металопластикові вікна, засклена лоджія, вхідні двері. Квартира має зручне роздільне планування – окрема житлова кімната, кухня площею 11 м2 з виходом на лоджію, санвузол, коридор з місцем під шафу-купе. Поряд розвинена інфраструктура: зупинка транспорту, відділення пошти, школа, аптека, магазин, дитячий садок, близько центр міста, парк, озеро. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Нечая Д. Полковника вул., 25

Продається 1-кімнатна видова квартира загальною площею 43 м2 з гарним краєвидом з великих панорамних вікон у новобудові класу комфорт, збудованій за монолітно-каркасною технологією за вул. Київська-Тарнавського (р-н БАМ). Код квартири - #23916133 • 10 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • здача в експлуатацію 2024 р.; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • після забудовників; • балкон. Будинок на етапі здачі в експлуатацію. Квартира здається з підключеними лічильниками, комунікаціями (вода, каналізація, електрика, газ), встановленими вікнами та дверима. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне планування – окрему простору житлову кімнату з панорамними вікнами. Кухня-студія з виходом на засклений балкон, може бути поділена на функціональні зони приготування їжі та вітальню, санвузол сумісний з ванною кімнатою та простора вхідна зона. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Київська-Тарнавського, 1

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 514 м2 в монолітно-каркасній новобудові у престижному районі за вул. Київська (р-н Сонячний). Код квартири - #23243325 • 11 поверх з 12 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне газове опалення; • панорамні вікна; • балкон; • ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), зроблений ремонт, індивідуальне опалення від газового котла. Квартира має роздільне планування з окремої просторої кімнати з еркером. Кухня має вихід на балкон. Санвузол сумісний з ванною кімнатою. Простора вхідна зона з місцем під шафу-купе. Подвір’я ЖК доглянуте має спортивний та дитячий майданчики, а також вільні місця для гостьового паркінгу.

Київська вул., 9Д

Продається 3-кімнатна квартира у 2-х рівнях загальною площею 120,4 м2 з відкритим балконом в мансардному поверсі сучасного ЖК за вул. Лисенка (р-н Канада). Код квартири - #24207973 • 5 поверх з 5; • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • сирець. У квартирі масивні металеві двері з МДФ-накладкою з нержавіючим порогом та протизламними накладками на замках. Встановлений сучасний лічильник обліку води (з дистанційним передавачем даних) та електролічильник. Виведено канали під інтернет та кабельне телебачення. Будинок утеплений пінопластом товщиною 10 см. Дах утеплено мінеральною ватою Rockwool (20 см), встановлено гідро- та паробар’єр. Є можливість монтажу сонячних панелей для повної енергонезалежності. 1 рівень якісно відштукатурено. У квартирі 2 санвузли, один з яких повністю укомплектовано сантехнікою. Поруч з квартирою є комора (5 м2). Квартира продається з будівельним реманентом та матеріалами для опалення, водопідведення й каналізації. Територія двору закрита (шлагбаум). Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Лисенка вул., 9А

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 42 м2 з роздільним плануванням у 1 поверсі обжитого цегляного будинку в р-ні БАМ за вул. Корольова. Код квартири - #23502577 • 1 поверх з 9; • вторинний житловий фонд; • панорамні вікна; • еркер; • лоджія; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні вікна та вхідні двері, зроблено міжкімнатні стіни, стартова штукатурка та стяжка підлоги. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування – окрему простору житлову кімнату (26 м2) з еркером, кухню площею 10 м2 з виходом на балкон, сумісний санвузол та коридор. Поряд розвинена інфраструктура: супермаркети, школа, дитячий садок, зупинка транспорту. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Корольова вул., 7

Продаються 1-кімнатні апартаменти загальною площею 34,4 м2 з чудовими краєвидами з вікон на сучасне місто за вул. Львівська (р-н Дружба). Код квартири - #14375367 • 7 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (електичне); • комунікації; • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти мають планування за типом studio, що передбачає відкритий житловий простір кухні-вітальні з панорамними вікнами та відокремлений сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-34-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus-7-p Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська Бічна вул., 6

Продається 1-кімнатна дворівнева квартира загальною площею 51 м2 в цегляному будинку з балконом в р-ні Новий світ за вул. Циганська Код квартири - #17782133 • 2 поверх з 4; • новобудова; • площа - 51 м2; • індивідуальне газове опалення; • сирець; • комунікації; • балкон; Сучасна цегляна новобудові з підключеними лічильниками, запущеними комунікаціями. У квартирі встановлені якісні металопластикові вікна та вхідні двері, зроблені міжкімнатні стіни, цементна стяжка підлоги. Оселя має функціональне планування та готова до проведення ремонтних робіт після забудовників. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Циганська вул., 7

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 34,4 м2 з чудовими краєвидами з вікон на сучасне місто за вул. Львівська (р-н Дружба). Код квартири - #14373565 • 5 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (електричне); • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), зроблено перестінки, встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти-студія мають житловий простір з панорамними вікнами та сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-34-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська Бічна вул., 6

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 27 м2 з чудовими краєвидами з вікон на приватну забудову та озеро за вул. Львіська (р-н Дружба). Код квартири - #14373777 • 5 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти мають планування за типом studio, що передбачає відкритий житловий простір кухні-вітальні з панорамними вікнами та відокремлений сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-27-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська, 6

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 104 м2 у зручному 2-му поверсі зданої в експлуатацію новобудови класу комфорт в затишному районі за вул. Миру (р-н Дружба). Код квартири - #19282335 • 2 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • балкон; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні металопластикові вікна та вхідні двері, стяжка підлоги. Зручне роздільне планування включає окремі житлові кімнати, кухню-студію з виходом на відкритий балкон, санвузол, коридор. Подвір’я ЖК має місця для паркування авто, поряд розвинена інфраструктура. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-kvartira-104-m2-z-kuhneyu-studiyeyu-ta-io-v-r-ni-druzhba-za-vul-miru Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Миру вул., 4В
1 - 24 из 1485 результатов