Продається затишна 1-кімнатна квартира з косметичним ремонтом, площею 37 м². Житло розташоване на 5-му поверсі 9-поверхового будинку, вулиця Братів Чмілів, Тарасівка. Житлова площа 18 м², кухня 10 м². Житловий комплекс відповідає комфорт-класу. Прекрасний вид з вікон на затишний двір. Поряд розвинена інфраструктура. Відстань до зупинки міжміської електрички менше 800 метрів (від станції до зупинка Київ-пасажирський - 25 хвилин) , до кінцевої зупинки транспорту - 700м. Неподалік є дитячі садочки, школа, лікарня. Поряд знаходиться Тарасівська селищна міська рада. В ЖК передбачені місця для парковки. територія напів-закрита, Не втрачайте можливості придбати цю невелику, але затишну квартиру. Телефонуйте прямо зараз!

можливий продаж по єОселя
Братів Чмілів, 2б

Дворівнева квартира 88.7м2 в новому будинку 2020 р.п., яка розташована на 9 та 10 поверхах в ЖК Квартал Тарасівський, в 6 хв.ходьби від залізничної станції та маршруток. Квартира з індивідуальним газовим опаленням також є бойлер. Три окремі кімнати: 18м2, 11м2, 11,5м2, кухня-столова 22м2, де столову можна використовувати за потреби, як четверту жилу кімнату; два санвузла, дві лоджії, дерев"яні сходи (в процесі завершення монтажу). Вдале планування для сім"ї з дітками. Ремонт виконаний на 95%: підлога - ламінат, натяжна стеля, стіни - кахель, шпалери. Квартира світла, з приємною аурою. H=2.60м. Двір має багато зелені, дитячі майданчики, поруч школа та стадіон. Мінімальна вартість оформлення. Хороша ціна. Без комісії! Розглядаємо державні програми.

можливий продаж по єОселя
Братів Чмелів, 1в

Звертайтесь надішлю детальний відеоогляд!!!
 Продається в спокійному місці, унікальна двоповерхова трикімнатна квартира у с. Тарасівка , по вулиці Чмілів Братів, будинок 1Б, на 9 поверсі. Площа квартири: загальна - 70.8 кв.м., житлова - 22.9 кв.м.. Розглядаємо всі державні програми.(єОселя під 3 відсотки, єВідновлення, постанова 280) ✔️У квартирі виконано високоякісний, світлий і сучасний ремонт, з усією необхідною технікою та меблями. На першому поверсі в нас знаходиться: ✔️Кухня обладнана газовим двоконтурним котлом (з можливістю встановлення газової плити за потребою), а також є посудомийна машина, індукційна плита, духовка та великий холодильник. Установлено фільтр для очищення води (Осмос) у кухні, а також додатковий фільтр для всієї квартири. З кухні можна потрапити у першу обігрівану частину заскленого балкону, який адаптований під кабінет (з встановленою батареєю та підігрівом підлоги). Також є друга частина заскленого балкону, яка не має опалення. ✔️У вітальні є шафи для вашого одягу та особистих речей, зручний розкладний диван і телевізор, який також передається новим власникам, разом з усіма меблями та технікою, які ви бачите на фотографіях. ✔️У квартиру два санвузли. Першій гостьовий розташований при вході у квартиру, якому знаходиться технічна шафа та пральна машина з сушаркою. Основний санвузол, розташований на другому поверсі, у якому встановлена повноцінна вана та є підігрів підлоги. На другому поверсі в нас: ✔️У спальні велике двоспальне ліжко з якісним матрацом, встановлені дві шафи та також над ліжком є додаткові місця для ваших речей. ✔️У другій кімнаті відсутні меблі, але є окрема велика гардеробна. Цю кімнату можна організувати як кабінет або дитячу кімнату. ✔️Квартирі є 3 виходи під кондиціонери, а саме в кухні, вітальні та у кімнаті на другому поверсі. ✔️Підлога зроблена з натурального дерева ( Смерека, Бук) ✔️Підігрів підлоги є у кухні, кабінеті та в основному санвузлі на другому поверсі. ✔️Будинок зовні утеплений пінополістиролом, завдяки чому взимку у вас будуть зовсім невеликі комунальні послуги. ✔️Треба зауважити, що у даному комплексі доволі велика відстань між будинками, завдяки чому з вікон відкривається чудовий краєвид. У Житловому комплексі Тарасівський, у якому знаходиться наша чудова квартира, розміщений сучасний дитячий майданчик та зона відпочинку. Крім того, неподалік розташовані дитячий садок, школа та магазини, до яких можна дійти пішки. У селі також є сучасна лікарня та дитяча поліклініка. До метро Вокзальна, яка знаходиться у центральній частині міста Київ можна дістатись електричкою за 20 хвилин. Або можна доїхати на громадському транспорті за 30 хвилин до метро Теремки. Покази за попередньою домовленістю у зручний для вас час. Чекаю на ваш дзвінок або запит на відео для отримання більш детальної інформації.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Чмілів, 1Б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Код обєкту:339937-450 Двохкімнатна просторна квартира в новому ЖК Тарасівський. В будинку газ, газова колонка. Зроблено косметичний ремонт, пофарбовані стіни в кімнатах. В квартирі дві великі утеплені лоджії, з яких можна зробити кабінет. Новим власникам залишаються всі меблі. Дуже зручне планування, квартира роздільна і двостороння, з одного боку виходить в затишний двір з дитячим майданчиком і міні сквером, з іншого, вигляд на приватний сектор. Територія комплексу закрита. Поруч магазини, школа, парк, Укрпошта, Нова Пошта. До Києва ходить прямий маршрут 801 та 812 до ст.м Либідська. Дзвоніть записуйтесь на перегляд в зручний для вас час.

Братів Чмилів, 1А

єОселя, іпотечні програми, сертифікати на відновлення - ТАК! Супер пропозиція для сімї - двокімнатна квартира для реалізації будь-яких фантазій в плані ремонту, знаходиться в селі Тарасівка на вулиці Парниковій 16 - ЖК "Престиж", клубний будинок. Повноцінні дві великі кімнати та кухня з шикарною терасою, тут точно буде де розвернутись. З робіт в квартирі виконано розводку електрики, стяжку та інші роботи, які зараз є доволі затратними. З інфраструктури поруч: дитячий садок, магазин, школа, відділення нової пошти, а також є комфортне місце для проведення часу з сімєю - маленький двір з мангальною зоною. Особливі переваги цієї квартири включають наявність в ЖК "Престиж" індивідуальної котельні з пелетним опалюванням та системи теплої підлоги. Добратись до Києва автівкою можна всього за 15 хвилин, а також поруч є зупинка маршрутного таксі в напрямку станції метро Теремки. Також з пересадкою можна дістатись до Академмістечка. В ЖК є монолітний підвал, куди можна спуститись під час повітряної тривоги. Пропозиція чудова тому не баріться, телефонуйте та буду чекати на перегляді!

Парникова, 16

З колегами не співпрацюємо ! Велика 2к квартира у будинку 2011 року з індивідуальним газовим опаленням! Квартира дуже простора і світла, велика кухня , яка додатково ще збільшена за рахунок лоджії і дві окремі кімнати (она з заскленим балконом ) Квартира з ремонтом ( потребує клінінгу) Тамбур на 2 квартири, чистий, охайний парадний, ліфт Отіс. Поруч вся необхідна інфраструктура , в тому числі зупинка електрички та 801 маршрутки через Теремки до Звіринецької. 15 км до метро Теремки! Ніхто не прописаний, один власник, готові до угоди! Комісія 5 %

Шевченка, 9А

Продаж квартири в с. Тарасівка вул Шкільна. Квартира двохкімнатна 65 м2, на 9 поверсі. В квартирі зроблена штукатурка стін, стяжка, виведені труби під радіатори та встановлений газовий котел. Квартира двохстороння, є дві лоджії. Поруч з будинком є школа. Зручна розвязка на Київ.

можливий продаж по єОселя
Шкільна, 4

Продам 1 кімнатну квартиру з ремонтом в новобудові ЖК Тарасівський вулиця Братів Чмілів 1б (8 повер, не кутова). В квартирі індивідуальне опалення, маленькі комунальні платежі ( на все свої лічильники) Стосовно меблів які залишають точно, це кухня, в кімнаті великий шкаф купе, дивани, тумба під телевізор все інше за домовленістю. Квартира тепла, балкон застеклений. На балконі також залишається шафа. Квартира в власності більше 3 років. Неповнолітніх дітей немає прописаних, один власник. В 5 хвилинах школа державна,садочок, нова пошта, розвиваючий центр для дітей. До Києва на електричці 20 хвилин( центральний вокзал) купа маршруток. Торт присутній.

Продам 1квм.квартиру ЖК Тарасівський

Квартира знаходиться в с. Тарасівка, Київська обл., Фастівський район, вул. Шевченка 9 а. Загальна площа 85,5 кв. м., житлова площа 45,6 кв. м. Через дорогу дитячий садок, школа. 600 метрів до залізничної станції. З ремонтом , повністю укомплектована. Заїзжай і живи. По всім додатковим питанням , прошу звертатись за телефоном. ТОРГ!

власник

Терміново продається 1 ком., квартира в новобудові 2021 г . Район с. Тарасівка, вулиця Шкільна 4, На 7 поверсі 11 поверхового , цегляного утепленого будинку. Будинок ОСББ. Загальна площа квартири 38м2. Житлова площа 17м2 Кухня 9м2. Опалення та гаряча вода :Газовий котел (Ферроли ) В квартирі зроблений якісний ремонт. Дорога сантехніка, Меблі на кухні залишаються. Е вивод під кондиціонер. Лоджія утеплена. Ремонт робили для себе ( не на продаж) Дуже гарна , світла та затишна квартира. ЖК повністю завершений. Огороджена територія з власною парковкою. В безпосередній близкості є все необхідне для комфортного життя : Магазини, супермаркет,:»Бджілка » дитяча академія, школи, садочки і тд. Інфраструктура розвивається супер-швидкими темпами. Розташування комплексу неймовірно вдале, це одна з найкращих локацій в цій місцевості. Зупинки громадського транспорту, станція електрички 7 хвилин ходу. Ринок, АТБ, ФОРА тощо. Маршрутка 801 , 368. Ціна 43000 $ с торгом. Агентство. Дзвоніть . Перегляд в зручний для вас час.

Терміново! 1ком., в Новобудове с гарним ремонтом.

Житлові комплекси у Тарасівка

Продаж квартири в ЖК Квартал Тарасівський В квартирі зроблено косметичний ремонт. Дві просторі, світлі кімнати. В одній з них є лоджія. Опалення газовий котел. На кухні вихід на лоджію, можна збільшити площу кухні. Достатньо місця для парковки авто. Сучасний дитячий майданчик з зоною для відпочинку, які оточені зеленими насадженнями. Розташування будинку зручне. Неподалік дитячий садок, школа, магазини ( пішки 3 хв.) В селі є сучасна лікарня, дитяча поліклініка. До Києва теж не далеко. Можна доїхати на електричці (до станції 10хв. пішки) Або ж на маршрутці. Орієнтовно в дорозі ви будете 25-30 хв. Будинок утеплений. Опалення - газовий котел. Бонус до квартири - комірчина, яка розташована на поверсі. Кімнати просторі, в одній з них є лоджія. Також на кухні є лоджія (можна збільшити площу кухні) Власники готові вам залишити деякі меблі. с. Тарасівка, Фастівський район (Києво Святошинський) Вул. Братів Чмілів, 1а АН « РІЕЛТІ СІТІ », ТЕТЯНА Фотографії Об’єкту, які є фотографічними творами, з моменту їх створення є власністю Виконавця, об’єктами його авторського права та належними лише йому інструментами його професійної діяльності.

Тарасівка 2-х кім. ЖК Квартал Тарасівський продаж

Продам 1к квартиру Тарасовка По улице Шевченка 9а 1 этаж В квартире газовое отопление Можно под офис Хозяин Просмотры по договоренности Все вопросы по телефону, если не дозвонились пишите в Вайбер, телеграм. Торг для реальных покупателей оговаривается!

Продам 1к квартиру Тарасовка

Продаж 2к квартири без ремонту з обробкою від будівельників в ЖК "Квартал Тарасівський" с. Тарасівка, Бучанський район, вул. Братів Чмілів 1г. Будинок зданий 2023р., квартира з документами. Квартира розташована на 6 поверсі 6 поверхового будинку. Площа: 63.1 кв.м./13 кв.м/14 кв.м. Зручне планування: 2 окремі кімнати (13 кв.м. та 14 кв.м.), велика кухня (18 кв.м.), вихід на лоджію з кухні та кімнати, роздільний санвузол. Опалення індивідуальне-в квартирі встановлено електро котел та заведено газ. Висота стелі 2.6м, будинок панельної технології будівництва з утепленням. Встановлено лічильники на світло, газ, воду. Розводка електрики, підведено домофон, інтернет. Поряд з будинком гостьовий паркінг. Сучасний дитячий майданчик, зона для відпочинку, в пішій доступності дитячий садок, школа, магазини. В селі є сучасна лікарня, дитяча поліклініка. До Києва 30 хвилин маршруткою чи електричкою (станція до 10 хвилин пішки. Власник погоджується продати по програмам є-оселя, та ін.

власник
Братьев Чмилов улица, 1Г, Тарасовка (Фастовский), Киевская 50400.0 USD

Продаю 2-кімнатну квартиру в новобудові (с.Тарасівка, Фастівський район(колишній Києво-Святошинський). 64 кв м. 4 поверх 9-поверхового будинку. (Цегла з утепленням) . В квартирі 2 світлі просторі кімнати, кухня з лоджією, санвузол суміжний, підлога -кафель/ламінат, опалення автономне газове,тепла підлога. Інфраструктура (до 500 м): Дитячий садок, школа, магазини, аптека, пошта,нова пошта, поліклініка, зупинка транспорту(голосіївський, святошинський напрямки), жд станція (електропоїздом до Києва 25 хв)

власник
Продаж.  2-кімнатна квартира. ВІД ВЛАСНИКА

Смарт квартира в селе Тарасовка (Боярская т.г). Ул. Тарасовская. ( Кочергина2) Квартира полностью с готовым современным РЕМОНТОМ. На 1 этаже 4 этажного дома. Вода своя скважина, Электрика-1 фаза/5 кВт, Отопление - электрика Двухфазный счетчик. Потолки натяжные, Пол ламинат и керамогранит. Душ кабина. Мебель на кухне входит в стоимость. Удобное место расположения. Удаленность от Киева 22 км. Метро Теремки . Рядом все необходимое для комфорта: Магазины, маркеты, детская академия-школа. Остановка транспорта , 812 маршрутка. Отделение Новой почты. Своя территория с парковкой. Цена 20500$ разумный торг. Агентство.

Квартира  Ж/К на Тарасовской. Смарт с ремонтом.Без коммисии!

Продається затишна 1-кімнатна квартира з косметичним ремонтом, площею 37 м². Житло розташоване на 5-му поверсі 9-поверхового будинку, вулиця Братів Чмілів, Тарасівка. Житлова площа 18 м², кухня 10 м². Житловий комплекс відповідає комфорт-класу. Прекрасний вид з вікон на затишний двір. Поряд розвинена інфраструктура. Відстань до зупинки міжміської електрички менше 800 метрів (від станції до зупинка Київ-пасажирський - 25 хвилин) , до кінцевої зупинки транспорту - 700м. Неподалік є дитячі садочки, школа, лікарня. Поряд знаходиться Тарасівська селищна міська рада. В ЖК передбачені місця для парковки. територія напів-закрита, Не втрачайте можливості придбати цю невелику, але затишну квартиру. Телефонуйте прямо зараз!

продам квартиру ЖК Тарасовский с ремонтом 1к без комиссии

Готова смарт-квартира в селі Тарасівка (Боярська т.г.) в ЖК на Тарасівській. Є варіанти квартир: на першому поверху 2 квартири сусідні по 20 м.кв Зручне розташування, тиха місцевість. По віддаленості від Києва – 22 км від ст. метро Хрещатик . Поруч є все необхідне для комфортного життя – магазини, супермаркет, дитяча академія, школи, садочки і тд. Зупинки громадського транспорту, станція електрички. Своя територія з парковкою. Стіни – газоблок AEROC D500. Дах – металочерепиця, утеплено мінватою 200 мм. Ремонт : під чистове оздоблення; електрика розведена Вода – зі скважин; каналізація – септик; електрика – 1 фаза / 5 кВт, опалення – електричне, двозонний лічільник. Маршрутка 812 (з Боярки до метро Дружби Народів).

власник
Квартири - 20,7 - 40 кв,м., ЖК «Брабант Парк»

Продам таун хаус. Після якісного ремонту, мебльований та з новою гарантійною побутовою технікою . ЖК Аура вілладж, знаходиться в с. Тарсівка, вул.Айвазовського 6. Від м. Київ 8 хв їзди. Поряд чудова інфраструктура, школа, дитячий садочок, магазин та фітнес центр. В будинку власне електро опалення з теплою підлогою. На першому поверсі кухня студія та санвузол, на другому поверху спальня та окрема гардеробна кімната. Перед будинком 2 паркомісця та озеленення. Продаж без комісії від Власника.

власник
Тан-хаус ЖК Aura Vilallage

Без комісії для покупця продам квартиру з двориком в два рівні 28м2 Ціна з оформленням! Дворівнева квартира з двориком у новобудові ЖК Грін Хаус Нове,Тарасівка. Поруч Боярка Вул. Мирославська ЖК Green House Напершому поверсі кухня-вітальня і санвузол, на другому спальна кімната. Новий ремонт, вбудована кухня, техніка Перегляди по домовленості! Актуально!

БЕЗ % ПРОДАМ 2-х рівневу квартиру з ремонтом Боярка/Нове/Тарасівка

Тарасівка, в пішій доступності 5-7 хв жд/ст Тарасівка, магазини Фора, АТБ, аптеки та різні магазини Продається 1 но кімнатна квартира Підходить для ЄОселя Маршрутки на Київ 801, 720, 368 Простора квартира, вікна виходять в тихий двір Будинок новий, ОСББ, зданий в експлуатацію Документи готові до угоди, прописаних немає Велика світла кімната 15.1 м2 Кухня 8 м2 Коридор 3,9 м2 С/у 4,3 м2 Загальна площа 35,4 м2 Зроблена чорнова стяжка, двухконтурний котел, газовий лічильник на лоджії Найголовніше школа, дитячий садок, ліс в 5 хв Магазин Бджілка в 2 хв від будинку На першому поверсі УкрПошта

Тарасівка продам 1-но кімн квартиру біля школи новострой Є-Оселя

Продам жа 1 ком. В Новострое. 2023г. Квартира с документами. Ул. Братив Чмелив 4. На 6 этаже 9 этажного дома. Общая площадь 42 м..кв. Комната 17м.кв., кухня 14м. Квартира в середине дома, с балконом, окна выходят на тихую улицу. Отопление индивидуальное- Свой Газовый котёл. Свет, вода и газ подключённы, на всё счётчики. Под чистовую отделку. Ж/К свой ЖЕК , территория ухоженная, Детские площадки, стоянки для авто. Рядом Маркет "Пчёлка". АТБ, ФОРА. Рынок. Школа. Садики. Удобная транспортная развязка. Ж/Д Тарасовка, несколько маршруток в разных направлении . Рассматриваем все виды расчета, : держпрограммы, ипотеку, наличный. Цена 34000$ . Торг. Агентство. Звоните есть другие варианты.

Продам 1 кім.Кв. вул. Братів Чмілів, ЄʼОселя.

1к квартира на 7 поверх Кімната 18м, всього 38,6 Продам 1-к квартиру загальною площею 36 м2, кімната 18 м2 у ЖК «Тарасівський квартал» по вул. Братів Чмілів у с. Тарасівка. У квартирі індивідуальне опалення газовим котлом, роздільний санвузол. Інфраструктура: піша доступність до залізничної станції (10 хвилин) Тарасівка з електричками до Києва на Вокзальну (їхати до 30 хвилин без заторів), маршрутки до Дружби Народів, Академмістечка, Контрактової площі, площі Перемоги. У дворі дитячі та спортмайданчики, парковка, кілька продуктових магазинчиків, біля залізничної станції ринок та багато продовольчих та непродовольчих магазинів. Садок і школа і в с.Тарасівка та в Боярці (відразу за залізничним переїздом). Новий симпатичний ЖК у передмісті, де в основному живуть молоді сімї, з чистим повітрям та добрими сусідами. Розглядаємо можливість обміну на приватний будинок в Київській обл. (До 50 км від Києва)

власник
Продам 1-к квартиру в ЖК «Тарасівський квартал», с.Тарасівка

Без комісії для покупця. Ціна з оформленням! Дворівнева квартира з двориком у новобудові ЖК Грін Хаус Нове,Тарасівка.Поруч Боярка Вул. Мирославська Напершому поверсі кухня-вітальня і санвузол, на другому спальна кімната. Новий ремонт,вбудована кухня, техніка Розглядаємо продаж по державним програмам, єоселя 3 та 7% Чудовий варіант за цю вартість Телефонуйте! Домовимось про перегляд

БЕЗ комісії нова квартира з двориком.Нове,Тарасівка.єОселя

Причин, чому люди віддають перевагу купівлі вторинного житла, а не нерухомості в новобудові, може бути безліч. Одні не хочуть чекати завершення будівництва й бажають відразу ж вселитися в новий дім, іншим не по кишені квартири в зданій новобудові, а придбання житла в розстрочку чи кредит - не їхній варіант. У будь-якому випадку перш ніж вивчати, як правильно укласти договір про купівлю нерухомості чи придбати її з розтермінуванням, потрібно добре подумати, в якому населеному пункті хотілося б жити. Якщо ви розглядаєте передмістя Києва й саме тут хочете купити квартиру від забудовника чи у господаря, Тарасівка може вам підійти.

Чи комфортно жити в передмісті столиці?

Село Тарасівка входить у Києво-Святошинський район Київської області. У 2007 році тут проживало 5800 осіб. Цифра, без сумніву, вже збільшилась: продаж квартир у Тарасівці на вторинному ринку, як і в інших частинах передмістя Києва, цікавить велику кількість людей.

Відстань від центру столиці до села - близько 23 км. До Кільцевої дороги - 10 км, до найближчої станції метро «Академмістечко» - лише 8 км.

Тим, хто планує дешево купити квартиру в Тарасівці, варто знати, що в населеному пункті є однойменна залізнична станція. Можна без проблем дістатися до Києва на приміському електропоїзді. Час у дорозі займе 10-14 хвилин.

У столицю можна доїхати на електричці:

  • Фастів-Київ;
  • Козятин-Київ;
  • Тарасівка-Київ;
  • Миронівка-Київ;
  • іншими видами транспорту (маршрутне таксі, автобуси).

Купити житло в Тарасівці на вторинному ринку можна й тим, хто хоче працювати в Києві. Їздити на роботу й додому реально, як на електричках, так і на маршрутних таксі. Тим, хто купить житло в Тарасівці, можна користуватися маршрутками № 801 ( до метро «Дружба народів») і № 368 (до метро «Вокзальна»).

Інфраструктура

Незважаючи на те, що населений пункт має статус села, інфраструктура в ньому розвинена досить непогано. Але перш ніж недорого купити квартиру в Тарасівці, вторинний ринок треба добре вивчити в центрі села й наближених до нього районах.

Місцеві об’єкти інфраструктури:

  • пошта;
  • 2 відділення банків;
  • загальноосвітня школа;
  • дитячий садок;
  • будинок культури;
  • медична амбулаторія;
  • салон краси;
  • магазини.

Якщо купити житло в Тарасівці, цілком логічно, що можна користуватися й інфраструктурою Києва.

Що стосується природи, в селі багато зелених зон і є досить великий ставок. Квартири Тарасівки зацікавлять тих, хто шукає тишу, затишок, свіже повітря й живописні місця.

Продаж житла в Тарасівці з прописаними неповнолітніми

Тим, кого цікавить терміновий продаж квартир у Тарасівці, вторинний ринок може запропонувати багато цікавих варіантів. Терміново купуючи житло з ремонтом по доступній ціні у власника, потрібно обов’язково перевірити, чи не прописані в ньому неповнолітні діти.

У тих випадках, коли в квартирі прописані діти віком до 18 років, дозвіл на продаж житла в Тарасівці повинна дати опікунська рада. Якщо дитина не є співвласником, її можна виписати без дозволу опікунської ради й прописати, наприклад, у бабусі.

Однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні чи 4-кімнатні квартири – що б ви не вирішили купити, нотаріус не повинен завірити угоду без дозволу опікунської ради. Однак випадки бувають різні, тому запитати продавця про прописаних у квартирі неповнолітніх дітей треба обов’язково.

Якщо вас цікавить продаж квартир у Тарасівці без посередників, ціни ви можете дізнатися на нашому пошуковому ресурсі. На Flatfy від ЛУН представлені актуальні пропозиції житла від хазяїна, які зібрані з інших тематичних сайтів. Оголошення з фото мають опис, також вказано планування квартири, поверх, площа вітальні, кухні, спальні й т.п.