Квартира в самому центрі міста по вул. Гагаріна. Є невеликий двір. Усі деталі за телефоном 07******72

власник
2к. квартира/будинок в центрі міста

Продам двокімнатну квартиру на пʼятому поверсі пʼятиповерхового будинку! Квартира розташована в районі автовокзалу, вулиця соборна 152!Загальна площа квартири 53кв/м ! Металопластикові вікна! Централізоване опалення! Чистий та охайний підʼїзд!

власник
ПРОДАЖ! Двокімнатна квартира! ТАЛЬНЕ!

Квартира на 1 поверсі двоповерхового будинку, площа 44кв, опалення індив.,котел двоконтурний,батареї та вікна металопластикові, з надвору утеплена пінопластом,вихід на лоджію з кухні та зали,до квартири ще належить два підвала та учасок 2 сотки. Звертатись по телефону 06******74

власник
Продаю 1 кімнатну квартиру
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-х кімнатну квартиру в Тальному, вул. Перемоги, буд. 1, 5 поверх. Зроблений ремонт, частково мебльована. Повністю утеплена. Пластивовий балкон. За додатковою інформацією звертайтесь по телефону.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру в м. Тальне

Продаю 1-кімнатну квартиру у Тальному Черкаської області на 2 поверсі (масив Перемога). Поруч знаходиться супермаркет, базар, дитячий садочок, автобусна зупинка.

власник
Продається квартира у Тальному Черкаської області

Продається 2-ох кімнатна квартира на 5 поверсі пятиповерхового будинку. Загальна площа 50,9 кв.м., Квартира без ремонту. Балкон та всі вікна, склопакет. м. Тальне, вул. Перемоги, мікрорайон Масив. Ціна - 18000 $. Подробиці за телефоном. Віталій

власник
Квартира м. Тальне 50,9 кв. м

Продається квартира у м. Тальне, яку повноправно можно назвати будинком з огляду на наявність (1) власного гаражу на 2 авто, (2) літньої кухні з підведеною водою, (3) погребу, (4) горища, (5) кладової, (6) загорожі (крита та відкрита) для худоби, (7) садку та (8) 2-х земельних ділянок для городу. Зовсім поруч ліс та водоспад, жодного шуму. Квартира загальною площею 86 кв.м. Меблі при продажу готові залишити новому хазяїну, як і все, що є у літній кухні. Присутні 2 види опалення: газове та електро. Квартира складається з 3 кімнат (вітальня, спальня, дитяча), кухні, роздільних ванної та туалету, просторного коридору. Квартира знаходиться на 2 поверсі, 3-стороння. Сам будинок 1993 року. За додатковою інформацією звертайтеся.

власник
продам квартиру з прибудинковими спорудами

Продається 2-ох кімнатна квартира на 5 поверсі пятиповерхового будинку. Загальна площа 49.2 кв.м., корисна - 46,2 кв.м. Квартира у гарному стані. Підлога - ламінат, електробойлер, балкон утеплений, євровікна, броньовані двері. Вхід на поверх додатково зачиняється. Є підвал для особистого використання. Привітні сусіди, 5 хвилин до автовокзалу, церкви та школи. Продуктовий маркет у домі. 8 хвилин до центру міста. Затишна квартира чекає на Вас. Придбай та вїзжай ! Майбутньому хазяїну подарунок - кухонні меблі та варочна поверхня. ( плита). Ціна - 21 500 $ . Подробиці за телефоном +80**********91 Олег.

власник
Продаж .Квартира. Тальне