Апартаменти 27 м2 з ремонтом у інфраструктурному обєкті з дохідністю 15%. Перша черга здана у експлуатацію! Зручно продумане планування, власний санвузол, панорамні вікна з неймовірними краєвидами Східниці. Загальна площа 10гапарку і розваг всередені нашого містечка в Східниці, 50га чистого лісу з облаштованими доріжками для прогулянок, 2 вікритих басейна, 7-ми поверховий корпус з неймовірною інфраструктурою, дитячим простором, зимовим садом, терасами із запашною кавою на скляному поверсі. Корти, крикет, футбол, волейбол тощо. СПА-центр. Найсучасніша клініка превентивної медицини. Бювет і власне джерело мінеральної води. Комплекс має унікальне розміщення серед лісу, сучасний довершений дизайн, презентабельні зручні номери, якісні меблі та техніка. Є СПА, ресторан, відпочинкові зони. Вигідна ціна, адже Ви отримуєте готовий бізнес з доходом під ключ. Інвестовуйте у власне майбутнє та отримайте вигідні гарантовані виплати. Код об"єкту #35588267 Звертайтесь!

Бориславська, 1

Відео по квартирі instagram.com/p/C8rD7BviFcZ/?hl=ru Квартира знаходиться у невеликому 4-х поверховому будинку. В будинку всього 18 квартир. У квартири відкривається гарний вид на гори. В квартирі 2 вікна. Будинок вже побудований, йде благоустрій двору. В наяності квартири: 19 м на 2, 3, 4 поверсі 42 м + терраса на 1 поверсі Опалення: Екологічно чисте опалення на пелетах. Водопостачання: Власна свердловина з чистою водою. Каналізація: Централізована система. Квартири продаються у стані "після будівельників", з усіма необхідними комунікаціями, готові до подальшого оформлення на ваш смак. Також при Вашому бажанні виконуємо ремонт в квартирі, за окрему оплату. І саме головне, вже створена обслуговуюча компанія, яка також може займатися подобовою орендою квартир. А це означає, що ця нерухомість буде приносити Вам пасивний дохід цілий рік.

1 кімнатна квартира Східниця. 2 поверх

Відео по квартирі youtube.com/shorts/vMDVJ9RLMhw?feature=share Будинок №3 будується в смт Східниця (Львівська область). Це малоквартирний 4-х поверховий будинок. Це вже третій наш проєкт (Будино №3). Побудовані два попередні з радістью Вам покажемо. Саме на перших фото, фасади цих вже побудованих будинків - Будинок №1, Будинок №2. Будинок №3 зпроєктований всього на 20 квартир. Квартира досить з комфортним плануванням, кімната-14,5м, є місце для гардеробної, з кухні вихід на лоджію. Вікна в квартирі до підлоги, що дає багато природнього світла, а це корисно для здоровья. Також є інші варіанти планувань і поверхів: 38,06м, 40,39м. Є можливість обєднувати квартири до потрібної Вам площі. Технологія будівництва: стіни з газоблоку + утеплення мінватою, перекріття залізобетонними плитами. Опалення: Екологічно чисте на пелетах Водопостачання: Власна свердловина з чистою водою Каналізація: Централізована система Квартири продаються у стані " після будівельникув" з усіма необхідними коммунікаціями, готові до подальшого оформлення на ваш смак. Будинок в процесі будівництва. Тому ще можливі індивідуальні зміни під Ваші побажанняя. Також при Вашому бажанні виконуємо ремонт в квартирі, за окрему оплату. Ціна квартири 1200$/м (вказана при 100% оплаті), але ми даємо розсрочку без подорожчання до грудня 2024р. Перший внесок 25%. І саме головне, ми створюємо обслуговуючу компанію, яка буде займатися подобовою орендою квартир. А це означає, що ця нерухомість буде приносити Вам пасивний дохід цілий рік. За більш детальнішою інформацією, телефонуйте або пишіть.

Квартира в Східниці в новобудові, 2 поверх. Будинок №3. Розстрочка
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Зручно продумане планування, власний санвузол, панорамні вікна з неймовірними краєвидами Східниці. Загальна площа 10 га парку і розваг всередені нашого містечка в Східниці, 50га чистого лісу з облаштованими доріжками для прогулянок, 2 відкритих басейни з аквапарком та штучним морем з соленою водою , 7-ми поверховий корпус з неймовірною інфраструктурою, дитячим простором, зимовим садом, терасами із запашною кавою на скляному поверсі. Крісельний витяг та тюбінг траси, корти, крикет, футбол, волейбол тощо. СПА-центр. Найсучасніша клініка превентивної медицини. 7 джерел на території з цілющою мінеральною водою. Комплекс має унікальне розміщення серед лісу, сучасний довершений дизайн, презентабельні зручні номери, якісні меблі та техніка. Є СПА, ресторан, відпочинкові зони. Вигідна ціна, адже Ви отримуєте готовий бізнес з доходом під ключ і окупністю 6-7років. Інвестовуйте у власне майбутнє та отримайте вигідні гарантовані виплати. Детальніше ознайомитись з інформацією можна на офіційному сайті компанії: www.phoenixmedicalresort.com/

Апартаменти 35 м2 Східниця Ремонт Дохід 15% річних!

ЖК в городе Сходница

Популярные запросы

География, Сходница