Продам 2-кімнатну квартиру в новобудові в районі вул. Харківська з автономним опаленням. Будинок має закриту територію двору - вїзд і парковка тільки для мешканців будинку, встановлено відеонагляд. В будинку працює ефективне ОСББ. Квартира знаходиться на зручному 5-ому поверсі 10-поверхового будинку. Будинок повністю заселений, ліфт працює. Для відчуття комфорту і затишку - чиста вистота стель складає 2,7 м. Сучасне планування: велика кухня - майже 14 кв.м., вітальня - 17 кв.м. і спальня 19 кв.м. + лоджія 3,6 кв.м. В квартирі зроблено сучасний якісний ремонт. Вдало підібрані тони та кольори, які відповідають сучасним тенденціям стилю. Ергономічно спланований життєвий простір. Тепла підлога є в кухні, санвузлі і коридорі. Квартира світла та затишна. Всі меблі та техніка в високої якості і ВСЕ залишаються при продажу. Газовий котел - італійський фірми BAXI - економічний та надійний. Будинок має хорошу звуко- і теплоізоляцію. Товсті утеплені стіни. Будинку 6 років. Безпека на високому рівні за рахунок закритої території, привітні сусіди. Зручне місцерозташування - вся необхідна інфраструктура поряд. Запрошуємо на перегляд. Квартира коштує своїх грошей, покупець не пожалкує! Можливий продаж під єОселю, єВідновлення.

Нижньосироватська вул., 10

Продаж 2-кімнатної квартири у новобудові по вул. Харківська (СКД, АТБ, напроти оз.Чеха)! Розташована на 5му поверсі, 10-поверхового будинку. Не кутова. Ліфт новий, працює завжди. Квартира продається із меблями та технікою, стан "Заходь і живи"! Вдале планування: ізольовані кімнати, розділений санвузол (ванна і туалет окремо), простора кухня з виходом на балкон. Широкий коридор. У квартирі є кладова! Квартира світла, затишна та приємна. Має доглянутий стан. Не потребує додаткових витрат! Деталі щодо перегляду та придбання за телефоном 050 010 85 28 Маргарита!

Харківська вул., 40/2

Пропозиція для поцінувачів комфорту, а також для тих, хто хоче купити квартиру з ремонтом, меблями і якісною технікою. Будинок на Петропавліській такий один! Для контролю безпеки ..закрита територія + відеоспостереження. ОСББ, працюючий ліфт. З моменту побудови змінена електропроводка, а також вікна - на якісні 3-х камерні , з видом у двір, що дає можливість спостерігати за дітьми. Встановлена сигналізація+ відеодомофон. Для зручності є ванна + душова кабіна. Підлога на кухні і в коридорі - кварцвініловий ламінат. В кімнатах - якісний ламінат. Вся побутова техніка торгівельної марки " Bosh ". Є можливість придбати підвал за окрему ціну в організації співвласників. На сьогодні пропозиція варта того, щоб зацікавити і побачити " вживу ." Дзвоніть! Завжди на звязку!

Петропавлівська вул., 73а

Продам простору квартиру із сучасним ремонтом. Проспект М. Лушпи біля ТРЦ "Лавина". Забудовник НОТЕХС. Квартира знаходиться на 3 поверсі 11 поверхового будинку. Не кутова. Загальна площа квартири 49м2. Кімната 22м2; Кухня 12м2. Індивідуальне газове опалення. Зроблений новий ремонт. При продажу залишаються всі меблі та техніка: кондиціонер, холодильник, телевізори, пральна машина автомат, шафа-купе, диван, ліжко та багато іншого залишається Новим власникам. Хороша інфраструктура, все необхідне в пішій доступності. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для вас час. Вартість квартири 60000$. Пропонуйте свою ціну. Телефонуйте.

Ім. Лушпи Михайла просп., 2/2

В продажу 2 к квартира з а/о з великою кухнею-студією. В квартирі якісний євро ремонт, дві спальні, просторий кутовий балкон, вмістка гардеробна. При продажу залишаються всі меблі і техніка, кондиціонер, посудомийна машина. Родзинка квартири великий електро камін, що додасть більше затишку в сімейній атмосфері. Просторий євродвір, є місця для паркування, дитячий майданчик, ОСББ. Зручне місцерозташування- поряд дит.садок, школа, дитяча поліклініка і приватні медзаклади, магазини, супермаркети і ТРЦ. Зона відпочинку річка Псел, озеро Чеха. Телефонуйте за номером вказаним в оголошенні, покази за домовленістю в зручний час.

Ім. Лушпи Михайла просп., 5

Екс. 75 тис дол. 2-кім квартира вул. Харківська. а/о, 89/62/14 на 7/7 поверсі , технічний поверх 3 м. Тепла підлога. Квартира з чудовим видом на обидві сторони будинку, має дві лоджії, залишаються меблі та техніка. 0997718782; 0973389521

Харківська вул., 40/2

Двухкомнатная квартира с автономный отоплением,все что на фото остаётся.Шестой этаж.Продажа от хозяина.квартира находится на Прокофьева 16/1

владелец
2 компания квартира Нотекс

Квартира в затишному цегляному будинку по вул. Іллінська. Будинок з закритою і охайною територією, є дитячий та футбольний майданчики. Встановлений відеонагляд у дворі та стоянці для автомобілів. Квартира площею 61 кв.м, розташована на 5 поверсі 6 поверхового будинку, квартира двостороння, кімнати роздільні, не кутова. Зелена та доглянута прибудинкова територія. У квартирі зроблений якісний дорогий ремонт. Індивідуальне газове опалення, квартира ззовні утеплена. Знаходиться у закритому тамбурі на дві квартири, хороші сусіди. Квартира з усіма необхідними меблями, кондиціонер, пральна машина, духова шафа, холодильник, варочна поверхня, 2 телевізори. Є теплий просторий балкон. Квартира не потребує жодних вкладень, все є для комфортного життя.

владелец
ВЛАСНИК! Чудова 3 кімнатна квартира!!!В самісінькому центрі міста

Продам 3-х кімнатну квартиру р-н парку Казка (Новомістенська), гарне планування, автономне опалення, інтернет, сигналізація, ОСББ, потребує косметичного ремонту.

Продам 3-х кімнатну квартиру

Продам 2 кімнатну квартиру 98м2 в Новобудові. Самий центр міста . Будинок зданий, введений в експлуатацію.Ліфт OTIS на 13 чоловік, працює. Панорамний вид . Гарний і заворожуючий вид на річку та місто. Відеонагляд, консьєрж, парко місце. Автономне опалення, світло, вода, газ підведено. Стан від забудовника. Є можливість зробити ремонт під себе, 2 с/у, панорамні вікна, перед будинком вже ніхто не побудується. Телефонуйте відповім на дзвінки Наталія.

Продам  2 кімнатну квартира в Новобудові (Набережний квартал)

ЖК в городе Сумы

ПРОДАЖ в зв’язку з розширенням! 2к квартира в НОВОБУДОВІ на пр. М.Лушпи (Лавина) 67м, 9/11ц. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ. Квартира з дорогим та сучасним ремонтом. Лишаються майже всі меблі та техніка. Квартира не кутова, дуже тепла та економна Ми можемо не бачити ваших повідомлень!!! Для перегляду звертайтесь за телефоном

2к квартира від забудовника Нотекс

Продам 2 кім квартиру в місті Суми на Нижньохолодногірській. Будинок знаходиться в центрі міста, все поруч. Розташована квартира на золотому 2 поверсі. Своє автономне газове опалення. Гарний ремонт. Встановлено систему сигналізації. В ванній кімнаті є тепла підлога Залишаються всі меблі та техніка. Дзвоніть, відповім на всі питання стосовно квартири. 06******94 Світлана

Продам 2 кім квартиру в новобудові

Продаж 2-кімнатної квартири вул. Фабрична (біля Мануфактури) Новобудова 60 000 $ торг пропонуй СВОЮ ЦІНУ Площа : 71 м² 1/16 поверх Монолітний будинок Квартира з ремонтом Можна використовувати під бізнес Меблі, побутова техніка за домовленістю Окремий вхід З приводу перегляду квартири та додаткової інформації звертайтесь за телефоном чи в особисті повідомлення

Продаж 2-кімнатної квартири вул.Фабрична (біля Мануфактури) Новобудова

2-кімнатна квартира. Новий будинок. Автономне опалення. Забудовник Нотехс. Капітальний ремонт. Вбудовані меблі, шафи. Квартира повністю мебльована. Укомплектована сучасною технікою, в тому числі посудомийкою. Дуже тепла і економна по платежам. Ізольовані кімнати. 60000$ торг

2-кімн. по Лушпи з А/О в новому будинку

Продаж прострої двокімнатної на Харківській, яка варта Вашої уваги!!! В квартирі сучасний капітальний ремонт, облаштована меблями та побутовою технікою. Гарне зручне планування з великими кімнатами, балкон з кухні оцінить кожна господиня, з просторої лоджії гарний краєвид! Комфортний район! В кроковій доступності вся інфраструктура, стоянка для автомобілів, місця для відпочинку! Оселя ідеально підходить підходить для проживання або вигідної сдачі в оренду! Охайний евродвір Будинок сданий в експлуатацію 2009 році Власник в місті.

Двокімнатна на Харківській з автономним опаленням!

Продається неймовірна двокімнатна квартира. Особливості квартири: - Якісний ремонт з використанням вишуканих матеріалів. - Техніка від відомих виробників Bosch, Samsung, Electrolux. - Кондиціонер, індивідуальне газове опалення. - Дизайнерське оздоблення: венеціанка та шпалери з імітацією натуральних тканин. - Гардеробна, місткі шафи на балконі. - Ідеальна локація: поряд з озером Чеха, Лавина, автостоянка, дитячі садочки та школи. - Вражаючі краєвиди на заходи сонця. У квартирі залишається більшість меблів та техніки (крім телевізорів). Не пропустіть цей унікальний шанс стати власником такої чудової квартири! Запрошуємо на перегляд і купівлю.

2 кімнатна Лушпи Нотекс

Продаж 2-кімнатної квартири вул. Героїв Небесної сотні (ЦЕНТР) 59 999 $ торг пропонуй СВОЮ ЦІНУ! Загальна площа: 76.1м² (дві окремі кімнати та велика кухня) Автономне опалення Роздільні кімнати. Квартира тепла. Не кутова Капітальний ремонт Кондиціонер Великий балкон Панорамний вид з вікна Зручна локація Перегляд у зручний час!

Героїв Небесної Сотні вул. (Федька), 3

Квартира з гарним ремонтом (свіжий ремонт все робилося для себе) та неймовірним видом на місто 58 кв/м 2 просторі кімнати з лоджією, кухня, сумісний санвузол, комірчина (кладовка). Будинок цегляний. Неймовірне планування в плані що звукоізоляція від сусідів 100% їх не чути вам, а їм вас. Квартира дуже тепла. А влітку не спекотно + кондиціонер. Ремонт робився капітальний мінялось абсолютно все, купляли самі якісні будматеріали. Залишаються всі вбудовані меблі та вбудована техніка, інше за домовленістю. Два ліфти які працюють 24/7 (грузовий, пасажирський) Від власників Площа Холодногірська (площа Горького) самий центр міста. Поряд Ринок , ТЦ універмаг Київ. Атб, нова пошта, кошик, клунок, розетка, аптек 6шт, 3 школи, секції для дітей, стадіон Авангард, поряд поліклініка, спорт зал. Дитячих садочків 3-4 шт. Все в пішій доступності.

владелец
Холодногорская (Горького) площадь, 2, Центр, Сумы, Сумская 59999.0 USD

Продам 2 комнатную квартиру в кирпичном новом доме по ул. Харьковская, с автономным отоплением на 5 этаже 10 этажного дома. Фасад утеплен снаружи. Комнаты раздельные, ванная и санузел отдельно, кроме того есть кладовка. Недалеко есть школы, садики и магазины , вт.ч. – ТЦ Мануфактура. Рядом остановка общественного транспорта можно добраться в любой район города. Дом находится в тихом месте. Есть счетчики на газ, воду свет, а также кабельное и интернет. Общая площадь квартиры - 58 кв.м. Из кухни есть выход на балкон, который застеклен и утеплен внутри, его площадь - 5,8 кв.м. Квартира с мебелью!

Харківська вул., 35

Продаж 2 кімнатної квартири в новобудові по вул. Героїв Небесної сотні (ЦЕНТР) Площа квартири 76\52\15.6 Поверх 4\6к. Будинок цегляний. Великий балкон з панорамний видом із вікна. Автономне опалення (2-х контурний газовий котел) Зроблен капітальний ремонт в квартирі, вбудована кухня та техніка залишаются. - кондиціонер - духова шафа - варочна поверхня - витяжка - газовий 2-х контурний котел Гарна локація. Евро двір. Поруч зупинка транспорта. В 15 хвилинах пішки Центральний парк Їм. Кожедуба. Бонус до квартири - підвал! Покази в любий зручний час. Телефонуйте

Продаж 2к квартири вул. Героїв Небесної сотні (ЦЕНТР)

Продам 3к квартиру/ Новомістенська Частково з меблями та технікою, у квартирі зроблено ремонт *2 сан вузла *2 балкони Площа квартири: 99.14 кв.м Площа кухні: 14 кв.м Є лічильник на тепло, можна регулювати тепло у квартирі Хороша інфраструктура, поруч дитячий парк Казка, зупинки, дитячий садок, школа, магазини Є місце для паркування у дворі Є додаткові фото та відео Телефонуйте , чекаю вас на перегляді

Рибалка вул., 10

Продам 2 кімн. квартиру з ремонтом 74м2 вул. Прокофєва ( р-н Веселки ). Квартира знаходиться на 10-му поверсі в 10-ти поверховому будинку . Площа квартири : загальна 74м2 \ житлова 40м2 \ кухня 11м2. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ ( Двухконтурний газовий котел ). Євро-ремонт , частково залишуться меблі та техніка. Є лічильники на ( світло, воду та газ ) . У квартирі є підсобна кімната , гардеробна та підвал з площею 4,25м2. Поряд знаходиться школа , дитсадок , зупинки транспорту, неподалік річка ПСЕЛ. . Ціна 59500$. Телефонуйте в зручний для вас час. Агентство нерухомості «Проспект» Телефонуйте в зручний для вас час.

Свободи просп. (Прокофєва), 48

У продажу 2 кімн.квартира в НОВОБУДОВІ на пр.Свободи (Прокофʼєва) Район з гарно розвиненою інфраструктурою. Поряд зупинка транспорту, супермаркети, мед.центр, басейн, Легкоатлетичний Манеж, спорт.зал, р.Псел, зони відпочинку - все, що потрібно для Вашого комфортного життя! Квартира великої площі 74 м.кв. Зручне планування: дві просторі кімнати, кухня 11 м.кв., великий сан.вузол, гардеробна, два балкони Опалення АВТОНОМНЕ ГАЗОВЕ Лічильники на газ, воду, електроенергію Сучасний ремонт із дорогих якісних матеріалів Вбудовані меблі та техніка залишаються Є повноцінний тех.поверх (можливо зробити дворівневу квартиру) Власний подвал Крутий бонус - панорамний вид на річку) З приводу перегляду звертайтесь за номером 066 536 97 20 067 189 27 24

Свободи просп. (Прокофєва), 46

️️️️️️️️️ бажаєте придбати квартиру з шикарнючим видом на річку? щоб зустрічати світанок з філіжанкою свіжозмеленої кави? та ще і в гарному районі? тоді цей варіант для вас!!! продам 2 кімнатну квартиру з автономним опаленням на пр. Свободи цегляний будинок площа: 74м2, кухня 11м2 панорамний вигляд на річку псел в квартирі зроблений стильний та сучасний ремонт енергоефективні світильники сигналізація меблі та техніка залишаються частково автономне газове опалення гардеробна та підсобна кімната сухий великий підвал вільний техповерх ціна 59 500 $ телефонуйте, покажемо в будь-який зручний для вас час: ️ XXX XX XX XXX олександр АН "нерухомість твого міста" ️ XXX XX XX XXX viber, telegram #суми #квартира #квартиразремонтом #продамквартирусуми #новобудовазремонтом #нерухомістьсуми #єоселя #ріелтор #продамновобудову #нерухомістьтвогоміста #sumy #sumskaoblast #ukraine

Свободы (Прокофьева) проспект, 48, Заречный, Сумы, Сумская 59500.0 USD
1 - 24 из 295 результатов