Продам 1 кімнатну квартиру вул. Лебединська ( р-н Снау). Площа квартири: 30/17/5 Квартира знаходиться на 3-м поверсі/ 5-ти поверхового будинку. Не кутова. Дуже тепла. В квартирі зроблений якісний сучасний ремонт. При продажу квартири залишаються всі меблі та техніка. Підлога ламінат. На все є лічильники( газ, вода, світло). Гарна інфраструктура: поруч супермаркет « АТБ», аграрний університет, зупинка громадського транспорту. До центру 10 хвилин. Ціна : 20000$. Покажу в зручний для Вас час. Агентство нерухомості « Проспект».

Лебединська, 4

Продам 1 кімнатну квартиру вул. Новомістенська ( біля кінотеатру « Дружба»). Площа: 30/16/6,5 м2 Ідеальний 2-й поверх/ 5-ти поверхового будинку. Теплий цегляний будинок. Квартира не кутова. У квартирі житловий стан, можна зайти та жити. Вікна пластикові. На все встановлені лічильники ( газ, вода та світло). Є підвал. Найкраще місце розташування: поруч супермаркет « Амбар», кінотеатр « Дружба», школа #10, дитячий садок, а саме головне в 5 хвилинах дитячий парк « Казка». Документи готові до продажу. 1 власник. Прописаних не має. Ціна: 15600$. Бажаєте переглянути квартиру, телефонуйте, домовимось про перегляд в зручний для Вас Час. Продаж через агентство нерухомості « Проспект».

Новомістенська вул., 24

Ексклюзивна пропозиція! Продам 1 кімнатну квартиру вул. Івана Сірка ( р-н Флориса»). Цегляний будинок. Не кутова. Дуже тепла. Площа квартири: 34/19/7. 5-й поверх/ 9-ти поверхового будинку. В квартирі зроблений капітальний ремонт: - вікна пластикові - труби пластикові - сантехніка нова - мідна проводка На все є лічильники ( газ, вода, світло). При продажу квартири залишаються: - вбудована кухня - нове двоспальне ліжко - шафа купе велика - пральна машина автомат - холодильник Є балкон засклений. Вхідні двері броньовані. Окремий тамбур на 3 квартири. Найкращий спальний район міста: поруч зона відпочинку « Гриль поляна», річка « Псел » в 5 хвилинах, пляж, ТРЦ « Лавина», зупинка громадського транспорту. Ціна: 22500$ Бажаєте оглянути квартиру, телефонуйте покажемо в зручний для Вас час. Агентство нерухомості « Проспект».

Івана Сірка вул. (Коротченка Демяна), 14

Продам 1 кімнатну квартиру вул. Київська ( р-н Педуніверситету). Цегляний теплий будинок. Будинок введений в експлуатацію 2008 році. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ ( газове). В квартирі зроблений сучасний ремонт. Площа квартири: 40/19/8. 4-й поверх/ 10-ти поверхового будинку. Не кутова. Дуже тепла. Є підвал. Гарна інфраструктура: поруч зупинка громадського транспорту, педуніверситет, супермаркет. До центру 10 хвилин. Документи готові. Ціна: 27500$. Торг Покажу в зручний для Вас час. Агентство нерухомості « Проспект».

Київська вул., 26

Ексклюзивна пропозиція 2кмн квартири з Автономним опаленням * Перший поверх, наявність балкону. * Свіжий капітальний ремонт, укомплектована меблями та технікою. * Замінено усе від системи опалення до електропроводки. * Тепла підлога в санвузлі та коридорі. * Квартира не кутова, утеплена з наявністю решіток. * Індивідуальне газове опалення та бойлер. * Бонусом являється сарай, погріб та невеличка земельна ділянка. * Зручна прибудинкова територія, заїзд для авто, ігровий майданчик. Квартира вільна, запрошуємо на перегляд, адже в зручний час Ви можете статити власником цієї затишної домівки, яка дасть Вам відчуття комофорту приватного сектору. Ціна 27900$ торг доречний, приймаємо пропозиції.

Р.Атаманюка, 10

Квартира в новому будинку,не кутова, загальна площа 58м2, житлова кімната 17.6м2 та кухня 28.6м2.,розташована на 4 поверсі. Будинок утеплений,особиста котельня з індивідуальними лічильниками в квартирі. Будинок введено в експлуатацію. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

возможна продажа по єОселя
Інтернаціоналістів вул., 41б

Продам 1-кімн квартиру вул. Романа Атаманюка (вул. 40 років Жовтня) Площа: 24/12/5 м2, квартира розташована на 2му поверсі 5 ти поверхого цегляного будинку. У квартирі зроблений косметичний. Можна зайти та жити. Квартира продається через агентство нерухомості телефонуйте, покажемо в будь-який час!

Романа Атаманюка вул. (40 років Жовтня), 57

Продаж квартири в цегляному будинку на середньому поверсі 40 м кв загальної площі: Кімната 19 м кв Кухня 9 м кв Суміжний санвузол Просторий коридор Кладовка Вул. КОВПАКА Простора квартира, одне із кращих планувань в данному сегменті Квартира продається з меблями і технікою Металопластикові вікна, балкон Лічильники Доглянута прибудинкова територія, Поруч магазины, ринок, зупинка Для перегляду ТЕЛЕФОНУЙТЕ

Ковпака вул., 55

Пропоную затишну квартиру Район Лушпи Гарний ремонт зроблений для себе Утеплена з зовні Вікна/балкон пластик Вбудовані меблі залишаються Інше за домовленістю Лічильники Поруч зони відпочинку,школа,садочки,магазини,зупинка Запрошуємо та чекаємо на перегляд!!!!

Ім. Лушпи Михайла просп., 0-

Продам 2-кімн. квартиру вул. Революції Гідності ( Супруна). Площа квартири: загальна 50 м2, житлова 34 м2, кухня 5 м2. Квартира розташована на 2-му поверсі в 5-ти поверхового цегляного будинку. Бонусом є власнний підвал. Квартира не кутова, тепла, світла, суха. Зроблений косметичнний ремонт .Заходь та живи. Вікна пластикові. В квартирі є газова колонка тому постійно буде гаряча вода. В минулому році був повністю відреставрованний фасад будинку, дах, та комунікації. Гарні та привітні сусіди. Євро двір. Квартира розташована в чудовому спальному району. Поряд є все необхідне для комфортного життя. Ціна 22 600$ Пропонуйте свою ціну. Агентство нерухомості « Проспект».

Революції Гідності вул. (Супруна), 22

ЖК в городе Сумы

Продам 2-кімн квартиру вул. Івана Сірка ( р-н Аякс ). Квартира розташована на 4-му поверсі в 9-ти поверховому будинку. Площа квартири: загальна 48 м2, житлова 28 м2, кухня 8 м2. В квартирі зроблений косметичний ремонт. Заходь та живи. Встановленні лічильники ( газ, вода, світло). При продажі частково залишаються меблі та техніка. Гарні та привітні сусіди, чистий підїзд. Квартира розташована в одному з найкращих для проживання районів нашого міста, поряд є все необхідне для комфотрного проживання магазини, аптеки, школи, садок та дитячий майданчик. Поряд озеро та парк де ви зможите відпочивати з родиною. Ціна: 27 000 $. Торг . Агентство нерухомості « Проспект». Телефонуйте в любий для вас час.

Івана Сірка вул. (Коротченка Демяна), 33

Продаж 2-х кімнатної квартири по вул. Героїв Крут ( р-н Веселки ) Характеристики квартири: Площа квартири: 48/28/8. Поверх 5-й / 10 поверхового панельного будинку. В квартирі зроблен косметичний ремонт. При продажу квартири залишаються всі меблі та техніка: - кондиціонер samsung - холодильник - пральна машина автомат - нова газова плита - залишаются всі меблі Гарна інфраструктура: тихий спальний район міста, поруч озеро Чехова, супермаркет « АТБ», Веселка, Сам маркет, зупинка громадського транспорту в любому напрямку. Ціна: 25 500$. Покажу в зручний для Вас час. Телефонуйте

Героїв Крут вул. (Черепіна), 50

Продам 2 кімнатну квартиру в самому центрі міста ( вул. Ярослава Мудрого ). Квартира знаходиться на 3-му поверсі в 5-ти поверхового будинку. Площа квартири : загальна 47м2 , житлова 28м2 , кухня 8м2. В квартирі зроблений гарний ремонт. Сан вузол потребують ремонту. Є лічильники на ( світло, воду та газ ). Квартира не кутова, дуже тепла, двух стороння. У квартирі є підвал. Гарні та привітні сусіди. Чистий підїзд. Гарний двір. Є ОСББ . Квартира продається в самому центрі нашого міста, поряд є все необхідне для комфортного життя: магазини, аптеки, ринок, торгові центри, кафе та ресторани, школа, садочок та дитячий майданчик. Чудовий варіант для молодої родини. Ціна 25 400$ торг. Телефонуйте в зручний для Вас час. Агентство нерухомості «Проспект».

Ярослава Мудрого, 15

Продам 1 кімн кварти вул. Лушпи (р-н «Здибанка» ) Площа: 30/15/7 м2, квартира розташована на 6-му поверсі 9 ти поверхового будинку. Зроблений косметичний ремонт. Квартира розташована в одному з найкомфортніших районів нашого міста. Поряд є вся необхідна інфраструктура для проживання. Ціна 18500$ Квартира продається через агентство нерухомості «Проспект» Телефонуйте, покажемо в будь- який зручний для вас час!

Ім. Лушпи Михайла просп., 15

В продажу світла 1к квартира на Роменській - Тихе та безпечне місце - 3 поверх 9ти поверхового будинку - Зелений двір - Середина будинку - Вікна пластик - Балкон засклений - Сан техніка пластик - Бойлер - Простора кімната - Житловий стан (під ваш ремонт) Поряд магазини, супер маркети. Школа та дитячий задок в пішій досяжності. Біля будинку плодові дерева та місце для машини. Квартира приємна та затишна. Телефонуйте...Домовимося на перегляд.

Роменська вул., 93

2 кВ з хорошим ремонтом Дуже класне планування Кімнати ізольовані Лоджія утеплена і засклена Є кондиціонер Нова газова колонка Великий плюс це кухня 8,4 м Санвузол в гарному стані Чистий продаж Телефонуйте і приходьте на перегляд

Данила галицького, 34

Пропоную квартиру в центрі Район Ремісничої Зроблено ремонт з нуля Вікна пластик Нова проводка Теплий пол у ванній кімнаті Замінені труби Є підвал Перегляд за домовленістю

Реміснича вул., 0-

Продаж двохкімнатноі квартири р-н СНАУ . Квартира з косметичним ремонтом, нові вікна, двері , ніхто не жив після ремонту.

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 148

Продаж 2-кімнатної квартири на пр-ті Перемоги (Курський ринок)! Поруч ТЦ "Маяк". Квартира розташована на 4му поверсі 5ти поверхового цегляного будинку. У квартирі вікна та балкон металопластик. Вхідні двері броньовані. Труби частково нові. У санвузлі душова кабіна. Вбудована кухня та кондиціонер входять до вартості квартири. Квартира доглянута, затишна та приємна. Не потребує великих витрат на ремонт. Можна зайти й жити. Встановлені лічильники на газ, воду та світло. Новий бойлер! Питання по квартирі та щодо перегляду за номером 050 010 85 28.

Проспект Перемоги, 127

У продажу компактна 1-кімнатна квартира з меблями та технікою! Розташована на провулку Л. Українки (школа #7, магазин "Веселка")! Квартира знаходиться на 2му поверсі 2поверхового цегляного будинку. Суха та тепла. Дах перекритий новим шифером. Утеплена з вулиці! У квартирі міняли електропроводку, труби, вікна, двері. Встановили 2х контурний газовий котел (автономне опалення). У санвузлі та на кухні - плитка. Квартира у гарному, доглянутому стані, можна зайти і жити! У дворі додатково є сарай, у якому можна зберігати картоплю, консервацію, речі для господарювання і таке інше! Документи готові для продажу, боргів немає! Квартира вільна для проживання. Покажемо у будь-який час! Деталі щодо перегляду та придбання за номером 050 010 85 28 Маргарита!

Лесі Українки, 4

Продам теплу та суху 1к квартиру в центрі з ремонтом - Євродвір - Охайний підїзд - Нові двері - Вікна пластик - Сан техніка поміняна - Косметичний ремонт - Гарні сусіди В квартирі залішається все що на фото. Поряд супер маркети, магазини, зупинка транспорта та інша необхідна інфраструктура. Ідеальна для маленької сімї чи під сдачу в оренду. Телефонуйте, скористайтесь можливістю придбати житло.

Олександра Аніщенка вул. (Антонова), 10

Продається затишна 2- кімнатна квартира на вулиці Лушпи, в одному з найрозвиненіших районів нашого міста. Розташована поруч з магазином АТБ Площа квартири 50 кв м, кухня 8 кв м. Квартира знаходиться на 8 поверсі 9-поверхового будинку. У квартирі є вбудовані меблі на кухні та техніка, також стінка в кімнаті. Також є бойлер і кондиціонер. Нові батареї та пластикові вікна. Гарний стан житла гарантує затишок та комфорт вашій сімї. Також є квартиранти, які не проти залишитися. Запрошуємо на перегляд та покупку!

Ім. Лушпи Михайла просп., 22

Продаем 1 комнатную квартиру на Харьковской (р-н рынка СКД) Площаль квартиры 24\12\6, квартира на 2\5к Дом кирпичный, квартира с балконом, не угловая очень теплая. Продаем квартиру с мебелью и техникой: - стиральная машина автомат - холодильник - телевизор - диван - стол + стулья - встроенная кухня Идеальный 2-й этаж, рядом рынок СКД, школа, садик. Через дорогу озеро "Чеха" Документы все проверены, звоните Ждем Вас

Харківська вул., 40/1

Продаж затишної однокімнатної квартири на проспекті Лушпи, біля торгового центру «Лавина». Знаходиться на 6 поверсі, площею 36 м2. Простора кухня - 8 м2, є балкон, вбудована кухня, бойлер. Ціна - 20000$, можливий торг.

Ім. Лушпи Михайла просп., 39Б
1 - 24 из 727 результатов