Продам 1кімнатну квартиру в цегляному будинку на зручному третьому поверсі. Район Роменської, біля Педагогічного університету. Розвинена інфраструктура - поряд спортивні майданчики, секції, басейн, магазини, зупинка транспорту. Квартира тепла, не кутова, новий кахель в санвузлі, косметичний ремонт, вікна пластик, балкон засклений. Охайний та зелений двір, на будинку встановлені камери відеоспостереження. Незволікайте, дзвоніть, записуйтесь на перегляд 0509478968 Наталія АН Dom.in

Роменська, 110

Продам 1 кмн квартиру по проспекту Перемоги 🔥 * Поверхив 5 ц * Площа 31 * Квартира з косметичним ремонтом,з меблями. *Меблі частично залишаються * У підвалі е своя кладова під ключ * Поряд розвинута гарна інфраструктура, школа,садочок,магазини кафе. * Ринок * Дитяча площадка Ціна 16300 торг 0506174410 Юлия Иванова

проспект Перемоги, 129

В продажу 1 кімнатна квартира в одному з центральних районів міста Розташована на середньому поверсі В квартирі свіжий ремонт: ** замінена проводка **пластикові вікна ** засклений балкон ** заміна труб та сан техніки ** бойлер ** сучасні меблі та техніка залишаються за домовленістю ** ідеальна локація : школа, садочок, супермаркети, зупинка (гарна транспортна розвʼязка) Світла та тепла квартира може стати вашою домівкою. Також ідеально підійде для оренди. Приходьте, дивіться, купляйте!!

Металургів вул., 13
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам стильну та сучасну квартиру-студію в новобудові на проспекті Лушпи - ЖК Еспланада. В квартирі виконано сучасний ремонт. Все в ідеальному стані. Вдало підібрані кольори, квартира затишна та світла. Простора кухня-студія розширює корисний життєвий простір та має високу функціональність в порівнянні зі стандартними плануваннями з вузькими та темними коридорами. Прихожа відділена від основної кімнати, де розміщено дві місткі шафи, за рахунок чого зона кухні-вітальні не перевантажена меблями і водночас є достатньо місця для зберігання Ваших речей. Продумане освітлення за рахунок декількох точок світла. Ви завжди можете вибрати потрібну зону для освітлення або вибрати варіант світильників під Ваш настрій: настінні, точкове освітлення зон, основне світло. Все LED. В квартирі автономне газове опалення - встановлено якісний 2-контурний котел, що має високі показники енергоефективності. У ванній кімнатні - тепла підлога. Вдале розташування дає Вам змогу користуватись всіма перевагами мікрорайону і інфраструктурою ЖК зокрема. Все необхідне поряд - ТРЦ "Лавина", озеро Чеха, Будмаркет "Віста", безліч ресторанів, продовольчих магазинів і супермаркетів та багато іншого. Вікна виходять у тихий двір. Безпека забезпечена відеонаглядом (працює під час вимкнень світла, як і домофон). У дворі є приватний дитячий садок, сімейний лікар, перукарня, суші, банк, салони краси. Є великий дитячий майданчик, парковка. Також поряд є крита автостоянка з охороною. ВАЖЛИВО! При продажу залишаються всі меблі та побутова техніка. Продаж без оплати комісії з покупця. Телефонуйте, перегляд у будь-який зручний для Вас час. Можливий продаж під єОселю, єВідновлення.

можливий продаж по єОселя
Ім. Лушпи Михайла просп., 5

Вашій увазі пропоную затишну та гарну одно кімнатну квартиру в новобудові Квартира з гарними та якісним ремонтом Продаж з меблями і технікою. Загальна площа квартири 51 кв.м. Велика кухня та одна кімната Гарне місцерозташування будинку. Будинок знаходиться біля Торгового центра «Лавина», де є все необхідне для комфортного життя, зупинка громадського транспорту, садочки, школи, аптеки Поряд також парк і озеро Чеха, де завжди Ви зможете провести час на свіжому повітрі. Будинок здан в 2020 році. Працюємо по программі Є-ОСЕЛЯ Дзвоніть та записуйтесь на показ квартири.

Інтернаціоналістів вул., 41

Продам 1 кімн.квартиру в Новому будинку ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАIНИ!!! ( р-н оз.Чеха). Будинок зданий в експлуатацію 2021. Площа квартири: 35/15/11. Квартира розташована на 5-му поверсі/ 11-ти поверхового будинку. Не кутова. В квартири зроблений новий ремонт. Ціна: 33000$. Документи готові до продажу. Оформлення через нотаріуса. Ідеально піл програму Е-ОСЕЛЯ

Інтернаціоналістів вул., 41В

Продам 1 кімнатну VIP квартиру в центрі з чудовим видом на парк Казка. Площа квартири : 50/30/15.1м2 Ця квартира являється чудовим, комфортним варіантом для проживання. Квартира знаходиться в самому центрі міста, з вікна відкривається чудовий вид на парк «Казка». Поруч знаходиться: парк, кінотеатр «Дружба», ринок, супермаркети, ресторани та інші місця для відпочинку. В квартирі дорогий, свіжий ремонт, який зробили перед початком війни. Нова, сучасна техніка та меблі залишаються новому власнику. В подарунок до квартири додається власний підвал. Вартість 45000$. Документи готові до продажу.

Новомістенська вул., 23

Продам 1-кімнатну квартиру 29м2 пр-т Лушпи (р-н ТРЦ Берізка). Площа квартири: загальна: 29м2 / житлова 14,5м2 / кухня 6,7м2. Квартира знаходиться на 5-м поверсі/ 9-ти поверхового кірпічного будинку. В квартирі косметичний ремонт. Вікна пластикові. Мебель та техніка за домовленістю. Найкраща інфраструктура: поруч « Епіцентр », Трц « Атріум», супермаркет « Кошик», « АТБ», школа # 29, дитячий садок у дворі, зупинка громадського транспорту, річка « Псел». Ціна: 17500$. Агентство нерухомості « Проспект».

Ім. Лушпи Михайла просп., 48

Продам 1 кімн.квартиру з ремонтом вул. Герасима Кондратьєва (р-н СНАУ) Площа квартири : загальна 42м2 \ житлова 17м2 \ кухня 10м2. Квартира знаходиться на 5 поверсі 10 ти поверхового цегляного будинку. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ ( Двухконтурний газовий котел ) АВТОНОМНА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ ( Акамулятори , джерела безперебійного живлення ) В квартирі зроблений косметичний ремонт. Квартира з великим гардеробом та підвальним приміщенням. Встановлено лічильники на газ, воду та світло. Квартира знаходиться в затишному районі нашого міста, поряд є все необхідне для комфортного проживання. Телефонуйте, покажемо в будь - який час! Ціна: 30500$ Агентство нерухомості «Проспект»

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 158

Пропоную затишну квартиру в молодіжному районі міста. Гарний ремонт зроблений для себе Утеплена з зовні Вікна/балкон пластик Вбудовані меблі залишаються Лічильники Поруч зони відпочинку,школа,садочки,магазини,зупинка Запрошуємо та чекаємо на перегляд!!!!

Ім. Лушпи Михайла просп., 0-

Житлові комплекси у Суми

Продам 1 кімнатну сучасну квартиру в новобудові ЖК «Федорченко» вул. Новомістенська. Розташована на 7-му поверсі в 10-ти поверхового будинку. Площа квартири: загальна 38 м², житлова 16 м², кухня 9 м². Квартира з АВТОНОМНИМ опаленням. Квартира продається з усіма наявними меблями, щоб ви одразу зайшли та жили. Розташування квартири в найкращому районі , поряд є все необхідне для комфортного проживання: магазини, супермаркети, торговий центр "Євробазар", аптеки, кінотеатр, парк "Казка", ресторани, школа, садок, дитячий майданчик. Ціна: 39,900$, можливий торг. Перегляд у зручний для вас час. Агентство нерухомості "Проспект".

Новомістенська вул., 1/2

Продам 1 -кімн квартиру вул. Прокофєва (ТЦ "Європорт" ) АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ! Площа: 52/22/11 м2 Квартира розташована на 10 - му поверсі 11-ти поверхового будинку. Зроблений євроремонт. Квартира - заходь та живи! При продажу залишаються всі меблі та техніка. Квартира продається через агентство нерухомості "Проспект" Телефонуйте, покажемо в будь-який час.

Свободи просп. (Прокофєва), 14

У продажу квартира в центрі міста Зручний 2 поверх Косметичний ремонт Вікна /балкон пластик Будинок не над дорогою Акуратний підʼїзд Залишаються меблі/техніка Бойлер/кондиціонер Поряд:школа,садок,магазини,стоянка. Розглянемо програму єВідновлення

Холодногірська вул., 0-

У продажу 1-кімнатна квартира по вул. Холодногірська (ДК "Фрунзе")! Квартира розташована на 2му поверсі 9ти поверхового будинку. Не кутова. Кімната 18м, кухня 5м. Балкон Є! Стан жилий, але потребує косметичного ремонту. Вільна до вселення. Готова до продажу! Деталі за номером 050 010 85 28 Маргарита!

Холодногірська вул., 31

Продам простору та світлу 1к квартиру з автономним опаленням на Харківській - Євродвір - Працюючий ліфт - Тамбур на 2 кімнати - Кімната зонована - Косметичний ремонт після якого не жили - Терморегулятор - Все що на фото залишається - Будинку меньше 10ти років Поряд зупинка транспорта, виставковий центр, та 2 супер маркета, школа, дитячі садки. Телефонуйте, скористайтесь вигідною пропозицією

ексклюзив
Ім. Лушпи Михайла просп., 5

Продам 1-кімнатну квартиру на проспекті Лушпи (29а школа, Епіцентр)! Загальна площа 40м, кімната 18,6м, кухня 7,8м, балкон 6м! Квартира знаходиться на 4му поверсі 9-поверхового будинку. Капітально утеплена ззовні та зсередини (взимку в ній дуже тепло). У квартирі замінені всі вікна на металопластикові, повністю зроблений балкон (застеклений та утеплений), замінені труби та сантехніка, у ванній кімнаті - сучасна плитка. Вхідні двері металеві. До вартості об`єкту входять вбудовані меблі (коридор та кухня) та меблі у кімнаті. Родзинкою цієї квартири є класне планування - простора кімната, великий балкон, на який можна виходити як з кімнати так і з кухні, 4й поверх! До того ж будинок розташований не над дорогою, а у затишному дворі, обладнаному плиткою, клумбами та дитячим майданчиком! Тож не втрачайте час, дзвоніть! Перегляд за домовленістю!

Ім. Лушпи Михайла просп., 51

Продаж 1-кімнатної квартири у новобудові на проспекті Свободи (кінцева зупинка, поряд Кринична)! Квартира із капітальним ремонтом. Робили все для себе. Взимку в ній тепло, не кутова. На кухні і у ванній кімнаті - тепла підлога. До вартості квартири входять меблі та техніка (посудомийка, пральна машина, холодильник, телевізор, кондиціонер)! У кімнаті балкон утеплили, зєднали і зробили зону, яку можна використовувати як кабінет або куточок для дитини. Деталі щодо перегляду та придбання квартири за номером 05*********28!

можливий продаж по єОселя
Прокофєва проїзд, 39/2

Пропозиція для молодої , сучасної пари! Ви полюбляєте краєвид з вікон - тоді ця квартира для Вас! Будинок з власною котельнею. ОСББ придбали генератор для безперебійної подачи тепла і гарячої води в разі відключення електроенергії. 2 працюючих ліфта. Ремонт вже зроблений , меблі і техніка входять в ціну..Вам залишилось перевезти лише свої речі. Виділена зона " сну ", є окрема гардеробна. Квартира з позитивною аурою ! Краще дзвоніть , записуйтесь на перегляд! Ми готові вислухати всі пропозиції!

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 154

У продажу 1 кімнатна квартира Центр Цегляний будинок Тепла Не кутова Вікна пластик Замінена електропроводка Меблі/техніка Лічильники ОСББ Розвинена інфраструктура Запрошуємо на перегляд!!

Антонова, 0-

Квартира вільна, тепла. Всі комунікації працюють. Вікна деревяні, балкон засклений. Під ремонт на ваш витончений смак.

Засумська вул., 16

Продам простору квартиру із сучасним ремонтом. Вул. Інтернаціоналістів (ЗСУ) р-н оз. Чеха. Квартира знаходиться на 5 поверсі 10 поверхового будинку. Не кутова. Загальна площа квартири 55м2. Індивідуальне газове опалення. Квартира перепланована в студію. Зроблений новий ремонт. Замінена ел. проводка від забудовника. При продажу залишаються всі меблі та техніка: кондиціонер, посудомийна машина, холодильник, пральна машина автомат, шафа-купе, диван, ліжко та багато іншого залишається Новим власникам. Хороша інфраструктура, все необхідне в пішій доступності. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для вас час. Вартість квартири 52000$. Пропонуйте. Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Інтернаціоналістів вул., 37

Продається затишна однокімнатна квартира біля Курського ринку, яка розташована на 5 поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири становить 31 м², житлова площа - 16,8 м², а кухня - 6 м² Квартира тепла, не кутова Замінена сантехніка, каналізація та проводка. В підвалі власна кімната під ключ. Зручне розташування: Поруч школа, парк, дитячий садок, ринок, зупинка транспорту, озеро, дитячий майданчик, лікарня, магазин, відділення пошти, супермаркет, аптека, кафе та ресторани. Ціна: 16,300$ Перегляд у зручний для вас час. Агентство нерухомості «Проспект».

Курський просп., 129

Продам 1кімн. квартиру з косметичним ремонтом вул. Данила Галицького (р-н 3 лікарні). Площа квартири : Загальна 52м2 , житлова 17м2 , кухня 8м2. Квартира знаходиться на 10-му в 10-ти поверхового будинку, з другим поверхом без ремонту. Автономне опалення ( двоконтурний газовий котел). Квартира з косметичним ремонтом, можно зайти та жити. На все є лічильники на ( газ, воду та світло). Квартира знаходиться в гарному спальному районі, поряд лікарні, магазини, аптеки , школа, садочок, дитячий майданчик, зупинка. В будинку гарні сусіди , тихий та спокійний район . Ціна: 29000$ торг Агентство нерухомості «Проспект» Телефонуйте в будь який час.

Данила Галицького вул. (Комсомольська), 46/2

Продам 1-кімнатну квартиру р-н Хіммістечка. Квартира розташована на 1 -му поверсі в 5-ти поверхового цегляного будинку. Площа квартири : загальна - 29,5 м², житлова - 17,6 м², кухня - 4,8 м². Квартира не кутова, тепла. В квартирі зроблений косметичний ремонт. Встановленні лічильники ( газ, вода, світло ). В квартирі є газова колонка, тому завжди буде гаряча вода. Гарні та привітні сусіди. Квартира розташована в тихому , спокійному районні нашого міста. Поряд є все необхідне для комфортного життя. Телефонуйте у зручний для вас час! Ціна: 16 500 $. Агентство нерухомості «Проспект».

3- й парковий переїзд, 6
1 - 24 з 585 результатів