Продається однокімнатна квартира на хіммістечку. Поруч добре розвинена інфраструктура: музична школа, парк, озеро, лікарні, школи. Квартира розташована на безпечному першому поверсі пʼятиповерхового будинку. У квартирі пластикові вікна, газова колонка, що забазпечує наявність гарячої води завжди, є лічильники на все, золблено косметичний ремонт, квартира тепла, не кутова. Тихі, спокійні сусіди. Загальна площа 29,5 КВ М. Дзвоніть або пишіть для додаткової інформації

владелец
Продам 1к квартиру, хімік

В продажу 1 кімнатна квартира в районі Хіммістечка. В Квартирі пластикові вікна, поміняна сантехніка та проводка. Газова колонка, тож гаряча вода є завжди. Кондиціонер. Криша перекрита. К вартирі залишається все - меблі ( диван за домовленістю) та техніка (холодильник, духова шафа, варочна поверхня, пральна машина). Балкон засклений та утеплений. ПІД ЧАС ВІДКЛЮЧЕНЬ СВІТЛА є холодна та гаряча вода. Інфрастуктура: поруч є дитячі школи, садочки, лікарні, магазини, аптеки, перукарні, продовольчий риночок,розвинена транспортна інфраструктура, Рієлторів та посередників прохання не турбувати!

владелец
Хіммістечко, 1 кім. квартира з меблями та технікою

Продам 1-кімнатну квартиру, район Хіммістечко (36,6/19.1/9.2) поверх 5/5 цегла С/вуз суміжний. Без балкону. Квартира готова до ремонту, зроблений демонтаж кахелю у с/вуз. Є дві просторі комори. Можна розширити кухню за рахунок однієї з комор. Зупинка транспорту, магазини, аптеки, та інша інфраструктура поруч. Ліфта не передбачено, балкону теж. Ціна смачна 10500$. Готові до розумного торгу. Терміново. Так, ріелтор. Ключ і право ексклюзивного продажу маю. +38********88 Вікторія. Писати у Вайбер, Вацап або Телеграм.

Терміново! Продам 1-кімнатну квартиру!
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропоную до вашої уваги затишну 1-кімнатну квартиру, розташовану на першому поверсі цегляного будинку на Хіммістечку Зручне місце, поблизу транспортна розвязка, магазини, школа, дитячий садок Квартира Ідеально підійде для сімей з маленькими дітьми або людей похилого віку. Житловий стан з можливістю реалізувати будь-який дизайнерський задум Вхідні двері з додатковими засобами захисту. Це чудова можливість створити житло своєї мрії!

Продам 1 кімнатну квартиру у цегляному  будинку

Популярные запросы