Оголошення від власника. Продам чудову затишну квартиру, що знаходиться у тихому та спокійному районі міста. Поряд є школа та дитячий садок. Недалеко зупинка громадського транспорту. В квартирі зроблений ремонт, поставлені пластикові вікна та новий балкон. Можна заїжджати та одразу жити. Квартира на пʼятому поверсі, але нещодавно у всьому будинку змінили дах на новий. Чистий відремонтований підʼїзд на 2 входи та з новими пластиковими вікнами. Вул. Котляревського 2/2 (Роменська). З радістю відповім на всі запитання, дзвоніть та домовимось про огляд.

власник
Квартира

Продаж однокімнатної квартири в одному з центральних районів м Суми Вул. ХВОРОСТЯНКИ (вул. ПРАЦІ) Цегляний будинок Зразковий підїзд- чистий, металопластикові вікна та двері. Доглянутий двір, плитка, дитячий майданчик Кухня-4.5 м кв Кімната- 12 м кв Без балкону Меблі /техніка Лічильники гор та холодної води Гарні та тихі сусіди Поруч риночок, зупинка, безліч магазинів,аптек,поліклініка, центральний ринок. Вислухаємо кращу пропозицію по ціні Телефонуйте, перегляд за попередньою домовленістю

Однокімнатна в центрі

Продам 1-к квартиру На Роменській, вул.Котляревського. Квартира із меблями і технікою. Жилий стан . Вікна - м/пластик, Двері - металеві. Квартира тепла і світла. Економні платежі . Ціна - 14500 $ Розглянемо всі пропозиції. Телефонуйте,покажемо у зручний для Вас час .

1-к. квартира на Роменській

Житлові комплекси у Суми